- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.401
Kirilanlari niye istiyor ki, foto gondersen yeterdi. Kirilanlarin yerine yenisi yapip gondermesi lazim, iyi paketlemedigi icinKızlar hediyelikleri aldığım yer değiştirmeye razı oldu çok şükür, sevindimkırıkları kargolayacağım tekrar, bi hediyelik yaptırdım perişan oldum valla, kendi yapanlar çok akıllı
O planlandigi gunden once gelirse endisesi bende de varTabiki canim ama annelikte paranoya biter mi simdide ya verdigi günden once gelirse telasesi basladi kafadahayirlisi olsun. Kac haftaliksin suan canim ve kacinci haftaya gun verir sence?
Mumlar sağlam canım pleksiler kırılmış, pleksileri değiştireceklermişKirilanlari niye istiyor ki, foto gondersen yeterdi. Kirilanlarin yerine yenisi yapip gondermesi lazim, iyi paketlemedigi icin
Ben aklımı veriyorum sarışın renkli gözlü çok güzel bişey zilloşum ama evime mümkün olduğunca çağırmıyorum valla hep ben gidiyorum evimi geçtim merdivenlere tırmanıyor. çocuk savar orta sehpa var bende bide benim beybi gelince üst kata kaldırcam hemen çocuk yapmam diye almıştım şöyle bişey yeğenler gelince benim eve ortalığı baya bir kaldırmam gerekiyor.Ev pijama doludur neden anlam ifade etsin ki? Miniğin eşyaları ilk defa geliyor miniğimm ya
Kız diyet öyle bir diyet değil. Bası şeylerden uzak durucan o kadar. Aşırı detaya gerek yok. Benim mideme kavun iyi geliyor yiyorum valla allah affetsin jdjdjd
yerinde durmayan çocukları uzaktan severim hdjdj çok zeki geliyorlar bana ama bunaralarda ne sevdiğime dikkat etmem lazım diye çok şeyyapanadım hdjjd
Nasıl fırsatcılık yapacaklar? Benim hastanemde ikisi aynı fiyat. İsteğe bağlı sezaryen tanımını da burda duydum zaten.
Hic sorma.bulundgm ildeki tek ozel hastane oldugu icin sisirdikce sisirdiler canimYa bide normal daha zor değil mi sezaryenden? Sezaryen doktorun 20-25 dk sını alıyor, normal daha uzun süreli.
Ayy gün aldin mi sendeeAynı günüz canıııım yaşasınn
Hayirkisiyla 35 den sonra korkma demisti kuzenim kendiside kadin dogumcu canim. Eltim 34+4 yada 5 de yapti. Bebisi suan cokta saglikli çok şükür. Gönlünü ferah tutO planlandigi gunden once gelirse endisesi bende de var33+6 yim bugun ilk dogumum 36+3te olmustu en fazla o kadar dayanir diye tahmin ediyorum
Tam bilmiyorum ama birinde daha olmuştu açlığı düşük ama tokluk yüksek sizdede yüksek çıkmış takip edecektir büyük ihtimalSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
Aclik. 69 Ref (74-106) düşük
1.saat 176 Ref yazmıyor. Kırmızı değil ama..
2.saat 153 Ref (74- 139) yüksek..
Bu durumu yaşayan oldu aranızda, nasıl çözdünüz doktorunuz ne önerdi.. bilgi veren olursa çok mutlu olurum...
Evet cnm sürekli geliyor ama Azar Azar Dün sadece biraz yoğun oldu O da zaten dün başladı sancıyla beraberTer olabilir mi acaba havalar çok sıcak terleyebilir birde idrar olabilir ama anlarsın herhalde idrarı sürekli mi geliyor birde
İnsülin yazılmasından çok korkmuştum benTam bilmiyorum ama birinde daha olmuştu açlığı düşük ama tokluk yüksek sizdede yüksek çıkmış takip edecektir büyük ihtimal
Oglusumun dogum gunu 24 Temmuz, ben de o zaman 38+4tum. Tam guzel zamanlama olmus cnm, hayirlisiyla. Temmuzda bol bol kutlama, hediye, pasta deseneKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Neden korkuyorsunuz?İnsülin yazılmasından çok korkmuştum beninşallah gerek kalmaz.. teşekkür ederim
Ayyy bunu her yerde söyleme nazar degerKızlar benim doğum ücreti de 11 olmuş normal doğum olursa tabi.
Yine de İstanbul şartlarına göre çok iyi fiyatı hastanede güzel temiz konforlu.
Hastane çantam da bir aydır hazır duruyor köşede
Evim de temiz yani ben hazırıminşallah bu hazırlık psikolojisi ile bebek erken doğmaz
İnsülin biraz endişe veriyor bana, annemde yıllardır kullanıyor ondan sanırımNeden korkuyorsunuz?
Canım benim de ilk günden beri hep suyum fazlaydı Hatta suyum çok fazla olduğu için doktor bana karpuzu kirazı o Tarsus meyveleri yasaklamıştı Çünkü ben çok yiyordum bir İkincisi Bir de hep erken doğum risk gidiyordu suyun fazla kesen yırtılır erken doğum olur falan diye ama rahim ağzı uzunluğu Normalde Hatta normalin bir tık üstündeydi böyle hani buray'ın bekler falan 40 haftaya kadar da doldurabilir ama aniden de kesen patlar Açılabilir diyordu en son gittiğimde geçen ayki suyun normale dönmüş Her şey normal bebek de gayet iyi falan demişti hani bu son durum için şimdi yazdım Bana cevap vermiş Eğer şüpheniz varsa 3.30'da gelin diye Belki gidebilirimCAnim benim en basindan beri su gibi akintim vardii rengi yok kokusu yok bildgn su gibi. 32. Haftada dahada artti hatta idrardan sonra bilr islaniyodu camasir. Dr gittm acile. Suyu solda az dendi acaba sizdirma mi var dedii korktk baya. Dr catı muanesi yaptirdi su gelisi yok dendi. Bol bol.dinlen su ic havuc ye felan dediler. 32.den bu yana o su gibi akinti hala devam. Gunde 4 camasir degisiyorum. Ama bugunde bakti dr suyu normal seviyede. Su sizmasi olsaydi coktan azalirdi iyice dedi. Sende bi bakil genede ama.normal bence ama su sizintisi suphesi oldgnda haftada 1 cagirdi drum. Sıkı kontrol sart
Evet 9 bindi 11 olmuş normal doğumAyyy bunu her yerde söyleme nazar degerben hayatimda hic hazir olamadim bir seylere bu arada hastane fiyati cok uygunmus canim yaa cok sanslisin
Biz de aldık 24 ünün sabahınaHic sorma.bulundgm ildeki tek ozel hastane oldugu icin sisirdikce sisirdiler canim
Ayy gün aldin mi sendeeinsallah aldigimiz gunlerini bekler minikler canim cok sevindim
Cnm ekmek, simit gibi seyleri kes, tatli yeme, yiyeceksen de tadimlik az miktarda yersin. Ama durduramazsan kendini hic tadina bile bakma. Karpuz 2 dilimi gecme. Inan unu kessen bile farki goreceksin olcumlerde. Ben 2 tatli kasigi dondurma yedigimde bisey olmuyor fakat ceyrek simit yesem cosuyor. Yalniz yukleme cok gec tarihte yapilmis. Bebisin kilosu nasil. Bana yukleme yapmamisti dr. Aclik, tokluk degerimi de sıkıntılı bulmamisti. Ama simdi sirf bu yuzden erken olacak dogum.Ben aklımı veriyorum sarışın renkli gözlü çok güzel bişey zilloşum ama evime mümkün olduğunca çağırmıyorum valla hep ben gidiyorum evimi geçtim merdivenlere tırmanıyor. çocuk savar orta sehpa var bende bide benim beybi gelince üst kata kaldırcam hemen çocuk yapmam diye almıştım şöyle bişey yeğenler gelince benim eve ortalığı baya bir kaldırmam gerekiyor.
Kavun değil de karpuz a çok bağlandım ben içim yandıkça çok güzel gidiyor
Doktorum dönüş yapmış şeker için
GEBELİK ŞEKERİ ÇIKMIŞ. DİYETİSYEN VE DAHİLİYE İLE GÖRÜŞMENİZİ ÖNERİYORUM. GÜNLÜK EVDE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI İLE, PARMAKTAN KAN ŞEKERİ TAKİBİNE BAŞLAMANIZ UYGUN. GÜNDE 3 ÖĞÜN, AÇLIK VE YEMEĞE BAŞLADIKTAN 1 SAAT SONRA KAN ŞKERİ ÖLÇÜMÜ, YANİ GÜNDE 6 KEZ ŞEKER BAKILMALI, DİYET İLE TAKİP EDİP, BİR HAFTALIK SONUÇLARI BANA İLETMENİZİ RİCA EDİYORUM
Ay ben haplarımı daha düzenli içemiyorum bunu nasıl takip etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?