2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar hediyelikleri aldığım yer değiştirmeye razı oldu çok şükür, sevindim kırıkları kargolayacağım tekrar, bi hediyelik yaptırdım perişan oldum valla, kendi yapanlar çok akıllı
Kirilanlari niye istiyor ki, foto gondersen yeterdi. Kirilanlarin yerine yenisi yapip gondermesi lazim, iyi paketlemedigi icin

Kızlar benim doğum ücreti de 11 olmuş normal doğum olursa tabi.
Yine de İstanbul şartlarına göre çok iyi fiyatı hastanede güzel temiz konforlu.
Hastane çantam da bir aydır hazır duruyor köşede
Evim de temiz yani ben hazırım inşallah bu hazırlık psikolojisi ile bebek erken doğmaz

Tabiki canim ama annelikte paranoya biter mi simdide ya verdigi günden once gelirse telasesi basladi kafadahayirlisi olsun. Kac haftaliksin suan canim ve kacinci haftaya gun verir sence?
O planlandigi gunden once gelirse endisesi bende de var 33+6 yim bugun ilk dogumum 36+3te olmustu en fazla o kadar dayanir diye tahmin ediyorum

Ben aklımı veriyorum sarışın renkli gözlü çok güzel bişey zilloşum ama evime mümkün olduğunca çağırmıyorum valla hep ben gidiyorum evimi geçtim merdivenlere tırmanıyor. çocuk savar orta sehpa var bende bide benim beybi gelince üst kata kaldırcam hemen çocuk yapmam diye almıştım şöyle bişey yeğenler gelince benim eve ortalığı baya bir kaldırmam gerekiyor.

Kavun değil de karpuz a çok bağlandım ben içim yandıkça çok güzel gidiyor

Doktorum dönüş yapmış şeker için
GEBELİK ŞEKERİ ÇIKMIŞ. DİYETİSYEN VE DAHİLİYE İLE GÖRÜŞMENİZİ ÖNERİYORUM. GÜNLÜK EVDE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI İLE, PARMAKTAN KAN ŞEKERİ TAKİBİNE BAŞLAMANIZ UYGUN. GÜNDE 3 ÖĞÜN, AÇLIK VE YEMEĞE BAŞLADIKTAN 1 SAAT SONRA KAN ŞKERİ ÖLÇÜMÜ, YANİ GÜNDE 6 KEZ ŞEKER BAKILMALI, DİYET İLE TAKİP EDİP, BİR HAFTALIK SONUÇLARI BANA İLETMENİZİ RİCA EDİYORUM
Ay ben haplarımı daha düzenli içemiyorum bunu nasıl takip etcem

Eklentiler

• FD897F59-0432-4E01-B286-CEB4084B7FF0.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 81
Selamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
Aclik. 69 Ref (74-106) düşük
1.saat 176 Ref yazmıyor. Kırmızı değil ama..
2.saat 153 Ref (74- 139) yüksek..

Bu durumu yaşayan oldu aranızda, nasıl çözdünüz doktorunuz ne önerdi.. bilgi veren olursa çok mutlu olurum...

O planlandigi gunden once gelirse endisesi bende de var 33+6 yim bugun ilk dogumum 36+3te olmustu en fazla o kadar dayanir diye tahmin ediyorum
Hayirkisiyla 35 den sonra korkma demisti kuzenim kendiside kadin dogumcu canim. Eltim 34+4 yada 5 de yapti. Bebisi suan cokta saglikli çok şükür. Gönlünü ferah tut

Tam bilmiyorum ama birinde daha olmuştu açlığı düşük ama tokluk yüksek sizdede yüksek çıkmış takip edecektir büyük ihtimal

Oglusumun dogum gunu 24 Temmuz, ben de o zaman 38+4tum. Tam guzel zamanlama olmus cnm, hayirlisiyla. Temmuzda bol bol kutlama, hediye, pasta desene Tarih alinmis, geri sayim baslasin o zaman

Biz de simdiden dusunuyoruz 21 Temmuz 36+0iz. Sanki 25-26 Temmuz der gibi geliyor dr. bana da. Bi cilginlik yapip 24 Temmuzda mi yapsam. Ama her cocuk kendine ozel d.gunu ister sanirim. Hele oglum d.gunune cok onem verir. Bu yil kutlayamayiz belki diyorum gozleri doluyor

Doğum tarihleri belli olmaya başlamış Sağlıkla kolaylıkla gelsinler minnoşlarımmmmız inşallah
Bu arada sıcaklar kesinlikle ödemi artırıyor kızlar bende de var bi haller ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şiş uyanıyorum..İçtiğim suların haddi hesabı yok içim kanmıyor Ve aşırı duygusallaştım biraz önce eşimle telde konuşurken istemsiz duygulanıp ağlamaya başladım Allah'ım sağlıkla süreci tamamlamanız nasip etsin inşallah.Hafta içi bende şu hastane çantası işini halletsem iyi olacak artık

Ayyy bunu her yerde söyleme nazar deger ben hayatimda hic hazir olamadim bir seylere bu arada hastane fiyati cok uygunmus canim yaa cok sanslisin

Canım benim de ilk günden beri hep suyum fazlaydı Hatta suyum çok fazla olduğu için doktor bana karpuzu kirazı o Tarsus meyveleri yasaklamıştı Çünkü ben çok yiyordum bir İkincisi Bir de hep erken doğum risk gidiyordu suyun fazla kesen yırtılır erken doğum olur falan diye ama rahim ağzı uzunluğu Normalde Hatta normalin bir tık üstündeydi böyle hani buray'ın bekler falan 40 haftaya kadar da doldurabilir ama aniden de kesen patlar Açılabilir diyordu en son gittiğimde geçen ayki suyun normale dönmüş Her şey normal bebek de gayet iyi falan demişti hani bu son durum için şimdi yazdım Bana cevap vermiş Eğer şüpheniz varsa 3.30'da gelin diye Belki gidebilirim

Ayyy bunu her yerde söyleme nazar deger ben hayatimda hic hazir olamadim bir seylere bu arada hastane fiyati cok uygunmus canim yaa cok sanslisin
Evet 9 bindi 11 olmuş normal doğum
Ama kendimi o kadar normale hazırladım ki sezeryanı sormamışım bile
Çok tezcanlıyımdır herşey hemen hazır olsun isterim olmazsa sıkıntı yapar bende büyük problem

Cnm ekmek, simit gibi seyleri kes, tatli yeme, yiyeceksen de tadimlik az miktarda yersin. Ama durduramazsan kendini hic tadina bile bakma. Karpuz 2 dilimi gecme. Inan unu kessen bile farki goreceksin olcumlerde. Ben 2 tatli kasigi dondurma yedigimde bisey olmuyor fakat ceyrek simit yesem cosuyor. Yalniz yukleme cok gec tarihte yapilmis. Bebisin kilosu nasil. Bana yukleme yapmamisti dr. Aclik, tokluk degerimi de sıkıntılı bulmamisti. Ama simdi sirf bu yuzden erken olacak dogum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…