- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.421
Tarihler patir patir dusmeye basladi. Saglikla gelsinlerBiz de aldık 24 ünün sabahına
İnşallah gününü beklerler
Bu pazartesi için kan tahlillerini istedi bayağı önceden yapılıyor sanırımTarihler patir patir dusmeye basladi. Saglikla gelsinlerDogum pztsi olunca tetkikler cuma mi yapiliyor cnm. Onu nasil ayarladiniz.
Kuvoze girmesin de tek istegim o yoksa istedigi zaman gelsin minigimHayirkisiyla 35 den sonra korkma demisti kuzenim kendiside kadin dogumcu canim. Eltim 34+4 yada 5 de yapti. Bebisi suan cokta saglikli çok şükür. Gönlünü ferah tut
Bence bir gidin doktora su da olabilir yani en azından kafanız rahatlar akıntı olsa bir leke bırakıt iç çamaşırında tamamen sıvı akıntı nadirdir benceEvet cnm sürekli geliyor ama Azar Azar Dün sadece biraz yoğun oldu O da zaten dün başladı sancıyla beraber
İnsülini hemen yazmıyorlsr önce dikkat ediyorsun çözüm olmazsa diye biliyorum üzülme çok kişide şeker çıkıyor bu grupta da var dikkat ediyolar bazı yiyeceklereİnsülin yazılmasından çok korkmuştum beninşallah gerek kalmaz.. teşekkür ederim
Teşekkür ederimİnsülini hemen yazmıyorlsr önce dikkat ediyorsun çözüm olmazsa diye biliyorum üzülme çok kişide şeker çıkıyor bu grupta da var dikkat ediyolar bazı yiyeceklere
Ay cidden mii oglunuzun karakteristik yapisi nasil acaba canim cok merak.ediyorum doktor bugun bana diyor yukseleni vs burcu olurda ayarlamak istersen ona göre gün vereyim diyor dedm yok hic bakacak vaktm yok 24 iyidir dedim cift rakamlari seviyorumOglusumun dogum gunu 24 Temmuz, ben de o zaman 38+4tum. Tam guzel zamanlama olmus cnm, hayirlisiyla. Temmuzda bol bol kutlama, hediye, pasta deseneTarih alinmis, geri sayim baslasin o zaman
Biz de simdiden dusunuyoruz 21 Temmuz 36+0iz. Sanki 25-26 Temmuz der gibi geliyor dr. bana da. Bi cilginlik yapip 24 Temmuzda mi yapsam. Ama her cocuk kendine ozel d.gunu ister sanirim. Hele oglum d.gunune cok onem verir. Bu yil kutlayamayiz belki diyorum gozleri doluyor
Icin rahat etmicekse git canim kafan rahatlasn en azindanCanım benim de ilk günden beri hep suyum fazlaydı Hatta suyum çok fazla olduğu için doktor bana karpuzu kirazı o Tarsus meyveleri yasaklamıştı Çünkü ben çok yiyordum bir İkincisi Bir de hep erken doğum risk gidiyordu suyun fazla kesen yırtılır erken doğum olur falan diye ama rahim ağzı uzunluğu Normalde Hatta normalin bir tık üstündeydi böyle hani buray'ın bekler falan 40 haftaya kadar da doldurabilir ama aniden de kesen patlar Açılabilir diyordu en son gittiğimde geçen ayki suyun normale dönmüş Her şey normal bebek de gayet iyi falan demişti hani bu son durum için şimdi yazdım Bana cevap vermiş Eğer şüpheniz varsa 3.30'da gelin diye Belki gidebilirim
Ben kullanıyorumKizlar progestan fitil kullanan var mi?
Bizimde 24 sabahı canisi. Ayy burcu iletisimde olalim kiz surekli cok heycanlandmBiz de aldık 24 ünün sabahına
İnşallah gününü beklerler
Tarihler patir patir dusmeye basladi. Saglikla gelsinlerDogum pztsi olunca tetkikler cuma mi yapiliyor cnm. Onu nasil ayarladiniz.
Benimde 24 temmuz gün verildi iste son kontrol hakkim 15 temmuzda kullanicam. O zaman tetkiklerimi yaptirmami istedi. 15 temmuzda son kontrol muane. Sonra bidaha ameliyat günü gelmemi istedi.Bu pazartesi için kan tahlillerini istedi bayağı önceden yapılıyor sanırım
Ayyy hadi hayırlısı olsun bakalımKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Âmin canim hepimizin hayirli olsun insallah hakkimizda. Cok yakınmış aramiz. Ilk gebelik mi normal dogum mu dusunuyorsunn senAyyy hadi hayırlısı olsun bakalım.. çok güzel bir heyecan.. sağlıcakla kucağımıza alalım aramızda 4 gün var tecrübelerini okuruz artık
İlk gebelik benim. Sezaryen olucak. Üni hastanesi özeline gidiyorum. Hastanede normal doğum olmuyormuş zaten bende istemezdim. 28 Temmuz sezaryen olucak hayırlısıyla İnşallah.Âmin canim hepimizin hayirli olsun insallah hakkimizda. Cok yakınmış aramiz. Ilk gebelik mi normal dogum mu dusunuyorsunn sen
Akintiniz oluyor mu sizinde?Ben kullanıyorum
Dr sordum bendede oluyor.. 4 aydır kullanıyorum ben. Rahim ihtiyacı olanı kullanıp geri kalanı dışarı atıyormuş. Gece kullanıyorum sabaha fazlası akmış oluyor.. gün içinde biraz daha.. . Normal yani.Akintiniz oluyor mu sizinde?
30+6 da 1950 gr 42 cm di bebiş canım ben biraz geç kaldım evet bu geç kalmamın da etkisi vardır kilom çok yok bende yoktur diye önemsemedim de evde takip etcem şimdi artık mecburCnm ekmek, simit gibi seyleri kes, tatli yeme, yiyeceksen de tadimlik az miktarda yersin. Ama durduramazsan kendini hic tadina bile bakma. Karpuz 2 dilimi gecme. Inan unu kessen bile farki goreceksin olcumlerde. Ben 2 tatli kasigi dondurma yedigimde bisey olmuyor fakat ceyrek simit yesem cosuyor. Yalniz yukleme cok gec tarihte yapilmis. Bebisin kilosu nasil. Bana yukleme yapmamisti dr. Aclik, tokluk degerimi de sıkıntılı bulmamisti. Ama simdi sirf bu yuzden erken olacak dogum.
İlac kalintisi zaten oluyor da onun disinda sivi kivamli akinti oluyor mu?Dr sordum bendede oluyor.. 4 aydır kullanıyorum ben. Rahim ihtiyacı olanı kullanıp geri kalanı dışarı atıyormuş. Gece kullanıyorum sabaha fazlası akmış oluyor.. gün içinde biraz daha.. . Normal yani.
Oy maşallah allah nazarlardan saklasın. Tam cimcime belli ki.Ben aklımı veriyorum sarışın renkli gözlü çok güzel bişey zilloşum ama evime mümkün olduğunca çağırmıyorum valla hep ben gidiyorum evimi geçtim merdivenlere tırmanıyor. çocuk savar orta sehpa var bende bide benim beybi gelince üst kata kaldırcam hemen çocuk yapmam diye almıştım şöyle bişey yeğenler gelince benim eve ortalığı baya bir kaldırmam gerekiyor.
Kavun değil de karpuz a çok bağlandım ben içim yandıkça çok güzel gidiyor
Doktorum dönüş yapmış şeker için
GEBELİK ŞEKERİ ÇIKMIŞ. DİYETİSYEN VE DAHİLİYE İLE GÖRÜŞMENİZİ ÖNERİYORUM. GÜNLÜK EVDE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI İLE, PARMAKTAN KAN ŞEKERİ TAKİBİNE BAŞLAMANIZ UYGUN. GÜNDE 3 ÖĞÜN, AÇLIK VE YEMEĞE BAŞLADIKTAN 1 SAAT SONRA KAN ŞKERİ ÖLÇÜMÜ, YANİ GÜNDE 6 KEZ ŞEKER BAKILMALI, DİYET İLE TAKİP EDİP, BİR HAFTALIK SONUÇLARI BANA İLETMENİZİ RİCA EDİYORUM
Ay ben haplarımı daha düzenli içemiyorum bunu nasıl takip etcem
Hic sorma.bulundgm ildeki tek ozel hastane oldugu icin sisirdikce sisirdiler canim
Oglusumun dogum gunu 24 Temmuz, ben de o zaman 38+4tum. Tam guzel zamanlama olmus cnm, hayirlisiyla. Temmuzda bol bol kutlama, hediye, pasta deseneTarih alinmis, geri sayim baslasin o zaman
Biz de simdiden dusunuyoruz 21 Temmuz 36+0iz. Sanki 25-26 Temmuz der gibi geliyor dr. bana da. Bi cilginlik yapip 24 Temmuzda mi yapsam. Ama her cocuk kendine ozel d.gunu ister sanirim. Hele oglum d.gunune cok onem verir. Bu yil kutlayamayiz belki diyorum gozleri doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?