2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayirkisiyla 35 den sonra korkma demisti kuzenim kendiside kadin dogumcu canim. Eltim 34+4 yada 5 de yapti. Bebisi suan cokta saglikli çok şükür. Gönlünü ferah tut
Kuvoze girmesin de tek istegim o yoksa istedigi zaman gelsin minigim

Evet cnm sürekli geliyor ama Azar Azar Dün sadece biraz yoğun oldu O da zaten dün başladı sancıyla beraber
Bence bir gidin doktora su da olabilir yani en azından kafanız rahatlar akıntı olsa bir leke bırakıt iç çamaşırında tamamen sıvı akıntı nadirdir bence

Ay cidden mii oglunuzun karakteristik yapisi nasil acaba canim cok merak.ediyorum doktor bugun bana diyor yukseleni vs burcu olurda ayarlamak istersen ona göre gün vereyim diyor dedm yok hic bakacak vaktm yok 24 iyidir dedim cift rakamlari seviyorum yaa kiyamam kutlarsiniz annesi bir pasta alirsnz illaki ayni güne denk getiren bi arkadasim olmustu iki kardesi ama ne derece dogru dedgn gibi bilemedm hani özel isterler belkide

Icin rahat etmicekse git canim kafan rahatlasn en azindan

Tarihler patir patir dusmeye basladi. Saglikla gelsinler Dogum pztsi olunca tetkikler cuma mi yapiliyor cnm. Onu nasil ayarladiniz.
Bu pazartesi için kan tahlillerini istedi bayağı önceden yapılıyor sanırım
Benimde 24 temmuz gün verildi iste son kontrol hakkim 15 temmuzda kullanicam. O zaman tetkiklerimi yaptirmami istedi. 15 temmuzda son kontrol muane. Sonra bidaha ameliyat günü gelmemi istedi.

Ayyy hadi hayırlısı olsun bakalım.. çok güzel bir heyecan.. sağlıcakla kucağımıza alalım aramızda 4 gün var tecrübelerini okuruz artık

Ayyy hadi hayırlısı olsun bakalım.. çok güzel bir heyecan.. sağlıcakla kucağımıza alalım aramızda 4 gün var tecrübelerini okuruz artık
Âmin canim hepimizin hayirli olsun insallah hakkimizda. Cok yakınmış aramiz. Ilk gebelik mi normal dogum mu dusunuyorsunn sen

Âmin canim hepimizin hayirli olsun insallah hakkimizda. Cok yakınmış aramiz. Ilk gebelik mi normal dogum mu dusunuyorsunn sen
İlk gebelik benim. Sezaryen olucak. Üni hastanesi özeline gidiyorum. Hastanede normal doğum olmuyormuş zaten bende istemezdim. 28 Temmuz sezaryen olucak hayırlısıyla İnşallah.

30+6 da 1950 gr 42 cm di bebiş canım ben biraz geç kaldım evet bu geç kalmamın da etkisi vardır kilom çok yok bende yoktur diye önemsemedim de evde takip etcem şimdi artık mecbur

Dr sordum bendede oluyor.. 4 aydır kullanıyorum ben. Rahim ihtiyacı olanı kullanıp geri kalanı dışarı atıyormuş. Gece kullanıyorum sabaha fazlası akmış oluyor.. gün içinde biraz daha.. . Normal yani.
İlac kalintisi zaten oluyor da onun disinda sivi kivamli akinti oluyor mu?

Oy maşallah allah nazarlardan saklasın. Tam cimcime belli ki.
YAlnız bayıldım koltuklara ve sehpaya. Zevkliymişsin gerçekten

6 kere çok değil mi ya. Ben direkt endokrine gittim. 1 kez açlık 3 kez tokluk ölçmem gerekiyor.
Aynı dert bende de var bu arada biraz ihmal ediyorum sıkıldım ya. İlaçlar, şeker bilmem ne. Ferah düşüncesiz bir döneme ihtiyacım var.

Hic sorma.bulundgm ildeki tek ozel hastane oldugu icin sisirdikce sisirdiler canim

Fırsatçılar ya. Neyse sağlığınız yerinde olsun da inşallah. Gerisi çok önemli değil ama isteğe bağlı sezaryen diye bir tanım türetmeleri bi kere çok ayıp birşey. Ne belli normal diye yola çıkıp sezaryene dönmeyeceği? Çok saçma.

Ayy önemsiyorsa yapın ama hem kardeşi de olacak hep istiyormuş onun için çok anlamlı olur. Yalnız maşallah ne şanslı çcoukmuş doğum günü hediyesi hep istediği kardeşi :)

abis66 hiç gönlünüzü sıkmayın. İlk başta zaten diyet diyor. Ama parmaktan şeker ölçtürüyor. Diyetle kontrol altına alınırsa insüline ihtiyaç zaten olmaz ama velev ki oldu o zaman da sadece kol ve bacaktan yapılıyor iğne karından yasak. ve bebeğe hi.bir zararı yok. Şekeriniz olup allah korusun sizde ve bebekte sıkıntı olacağına geçici süre kullanmanıza üzülmeyin. YEterki sğlığınız iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…