2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin inşallah çok saolun dahiliyeye yönlendirdi şimdi sanırım dediğiniz gibi diyet ile çözmeye çalışacağım..

İlk gebelik benim. Sezaryen olucak. Üni hastanesi özeline gidiyorum. Hastanede normal doğum olmuyormuş zaten bende istemezdim. 28 Temmuz sezaryen olucak hayırlısıyla İnşallah.
Allah hayirlisiyla sürecimizi tamamlamayi nasip etsin hayirlisi olsun

6 banada çok geldi ya bi dahiliyeye de gitcem bakalım dahiliye ne diyor senin ki iyiymiş .

Sehpamla herkes dalga geçmişti ilk aldığım eşyaydı babam evin ortasına kabakları ne diye koydun diye dalga geçiyordu ablam bi ton zevksizlik diye eleştiriler yaptı ayrı ayrı aldığım parçaları gördükçe ama tamamlanınca babam kuzucuk sende böyle zevk mi vardı diyor ablamda etrafa pinterst evleri gibi oldu evi diyormuş

Kızlar sabah uyandığımdan beri karnımın sol tarafı göbek deliği hızasında avuç içi kadar bir yer sabit acı hissi var çok rahatsız etmiyor ama var yani sizde de böyle birsey oluyor mu nedir bu anlamadım

Bende de oldu o geçen gün
Geçti sonra kendiliğinden
Bebek ağırlaştıkça herşey oluyor valla

Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum kızlar her tarafım ağrıyor ayağa kalkıp kendime zor geliyorum basamıyorum o kadar her yerim ağrıyor ki.
Bir de karın ağrısı vuruyor bu günlerde bana arada sırada günde 4 kere falan üst bacak ağrısı ile beraber.
Aynı adet olacakmışcasına bir ağrı ama şiddetli değil çok hafif.
3 dk falan sürüp geçiyor dinlendiğimde☹

Babada bayramdan beri oluyor canım ama aksilik yok henüz bakalım hayırlısı

Doğumlar yaklaştı ya canım bu son haftaları böyle geçireceğiz galiba

Ay redapp. Biz aynı günüz sanırım seninde 18 iymiş beklenen doğum tarihi. Ne kadar benzer yaşadığımız şeyler. Ödemde var mı sende

Gün belli olunca daha gergin olunuyo
duygular karmakarisik cok normal
Benim dün iki gogsumun alti agriyodu aksam. Karnim agriyodu resmen. Biraz yuruduk esimle. Iyi geldi ama 1 saate anca gecti. Bugunde nstye girdgmde kasigimda hafif agri vardi. Nst de az agrin var dedi doktor. Ama artk bu haftalarda normal dedi. Siddet artar gecmesse gelirsin dedi. Kasik agrin yoksa karin agrin varsa mesela gaz sancisida olabilirmis. Ben dün mercimek felan yemistm o gaz yapti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…