- 5 Mayıs 2022
- 3.385
- 4.609
- 83
- 37
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.441
Amin inşallah çok saolunabis66 hiç gönlünüzü sıkmayın. İlk başta zaten diyet diyor. Ama parmaktan şeker ölçtürüyor. Diyetle kontrol altına alınırsa insüline ihtiyaç zaten olmaz ama velev ki oldu o zaman da sadece kol ve bacaktan yapılıyor iğne karından yasak. ve bebeğe hi.bir zararı yok. Şekeriniz olup allah korusun sizde ve bebekte sıkıntı olacağına geçici süre kullanmanıza üzülmeyin. YEterki sğlığınız iyi olsun.
Aynı günüz canıııım yaşasınn
Diyetinden de gözünüzü korkutmayın. Öyle sıkı kilo verdirici diyetler gibi değil. Sadece bir miktar daha dikkat olmanız gerekicek ama buda bebek için zaten iyi birşey :)Amin inşallah çok saolundahiliyeye yönlendirdi şimdi sanırım dediğiniz gibi diyet ile çözmeye çalışacağım..
Allah hayirlisiyla sürecimizi tamamlamayi nasip etsin hayirlisi olsunİlk gebelik benim. Sezaryen olucak. Üni hastanesi özeline gidiyorum. Hastanede normal doğum olmuyormuş zaten bende istemezdim. 28 Temmuz sezaryen olucak hayırlısıyla İnşallah.
Ben de hamileliğin başlarında kullanmıştım hem ilaçlı akinti oluyordu hem de şu gibi bildiğin su yani normal demisti o zamanlar doktorumİlac kalintisi zaten oluyor da onun disinda sivi kivamli akinti oluyor mu?
Aynenn canım spinal sezeryan bnmkiBenim aklımda ilk sırada sen varsın kuzu ya, bu arada sende mi sezeryan olacaksın?
Gün belli olunca daha gergin olunuyoBizimde 24 sabahı canisi. Ayy burcu iletisimde olalim kiz surekli cok heycanlandm
6 banada çok geldi ya bi dahiliyeye de gitcem bakalım dahiliye ne diyor senin ki iyiymiş .Oy maşallah allah nazarlardan saklasın. Tam cimcime belli ki.
YAlnız bayıldım koltuklara ve sehpaya. Zevkliymişsin gerçekten
6 kere çok değil mi ya. Ben direkt endokrine gittim. 1 kez açlık 3 kez tokluk ölçmem gerekiyor.
Aynı dert bende de var bu arada biraz ihmal ediyorum sıkıldım ya. İlaçlar, şeker bilmem ne. Ferah düşüncesiz bir döneme ihtiyacım var.
Fırsatçılar ya. Neyse sağlığınız yerinde olsun da inşallah. Gerisi çok önemli değil ama isteğe bağlı sezaryen diye bir tanım türetmeleri bi kere çok ayıp birşey. Ne belli normal diye yola çıkıp sezaryene dönmeyeceği? Çok saçma.
Ayy önemsiyorsa yapın ama hem kardeşi de olacak hep istiyormuş onun için çok anlamlı olur. Yalnız maşallah ne şanslı çcoukmuş doğum günü hediyesi hep istediği kardeşi :)
Bende de oldu o geçen günKızlar sabah uyandığımdan beri karnımın sol tarafı göbek deliği hızasında avuç içi kadar bir yer sabit acı hissi var çok rahatsız etmiyor ama var yani sizde de böyle birsey oluyor mu nedir bu anlamadım
Babada bayramdan beri oluyor canım ama aksilik yok henüz bakalım hayırlısıKızlar sabah uyandığımdan beri karnımın sol tarafı göbek deliği hızasında avuç içi kadar bir yer sabit acı hissi var çok rahatsız etmiyor ama var yani sizde de böyle birsey oluyor mu nedir bu anlamadım
Doğumlar yaklaştı ya canım bu son haftaları böyle geçireceğiz galibaSabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum kızlar her tarafım ağrıyor ayağa kalkıp kendime zor geliyorum basamıyorum o kadar her yerim ağrıyor ki.
Bir de karın ağrısı vuruyor bu günlerde bana arada sırada günde 4 kere falan üst bacak ağrısı ile beraber.
Aynı adet olacakmışcasına bir ağrı ama şiddetli değil çok hafif.
3 dk falan sürüp geçiyor dinlendiğimde☹
Ayy hayırlı olsunBizimde 24 sabahı canisi. Ayy burcu iletisimde olalim kiz surekli cok heycanlandm
Bir de karın ağrısı vuruyor bu günlerde bana arada sırada günde 4 kere falan üst bacak ağrısı ile beraber.
Aynı adet olacakmışcasına bir ağrı ama şiddetli değil çok hafif.
3 dk falan sürüp geçiyor dinlendiğimde☹
Hayırlısıyla gelsinBiz de aldık 24 ünün sabahına
İnşallah gününü beklerler
Sağ ol canım hayırlısıyla vaktinde gelsin seninki deAyy hayırlı olsunçok heyecanlı ben normal deniycem tarih muallak, çok tedirginim
Sagol canim. Gönlünü ferah tut Rabbim saglicakla kavustursun senide yavrunlaAyy hayırlı olsunçok heyecanlı ben normal deniycem tarih muallak, çok tedirginim
duygular karmakarisik cok normalGün belli olunca daha gergin olunuyo
Benim dün iki gogsumun alti agriyodu aksam. Karnim agriyodu resmen. Biraz yuruduk esimle. Iyi geldi ama 1 saate anca gecti. Bugunde nstye girdgmde kasigimda hafif agri vardi. Nst de az agrin var dedi doktor. Ama artk bu haftalarda normal dedi. Siddet artar gecmesse gelirsin dedi. Kasik agrin yoksa karin agrin varsa mesela gaz sancisida olabilirmis. Ben dün mercimek felan yemistm o gaz yapti bendeKızlar sabah uyandığımdan beri karnımın sol tarafı göbek deliği hızasında avuç içi kadar bir yer sabit acı hissi var çok rahatsız etmiyor ama var yani sizde de böyle birsey oluyor mu nedir bu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?