2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu pazartesi için kan tahlillerini istedi bayağı önceden yapılıyor sanırım
Aaa evet baya erken yapiliyormus.
Tam bir sevgi pitircigidir. Oyle vuran, kiran, duvarlara tirmanan bir cocuk olmadi. Beni yormadi hic. Aslan olsa da yengecin duygusalligi ve digergamligi da var. Derde deva, ruha sifadir Gebeligimde de cok sakin huzurluydum. Ama kizdan supheliyim valla Bu biraz tez canli ve farkli olabilir, korkuyorum biraz, bize kok sokturecek diye. Epey zor ve cetrefilli gecti gebelik donemi.

Ay redapp. Biz aynı günüz sanırım seninde 18 iymiş beklenen doğum tarihi. Ne kadar benzer yaşadığımız şeyler. Ödemde var mı sende
Çok şükür ki ödem yok kuzum ama çok kilo aldım 17 kilo almışım toplamda
İki gündür dişim de geçti çok şükür
Evet aynı günüz
Ama bu karın ağrısı beni tedirgin ediyo sende de var mı

Bende de oldu o geçen gün
Geçti sonra kendiliğinden
Bebek ağırlaştıkça herşey oluyor valla
Bende diyorum acaba duruş şeklinden mi boyle acı veriyor
Babada bayramdan beri oluyor canım ama aksilik yok henüz bakalım hayırlısı
Biraz rahatsiz edici ya
Çok sıcak geceleri üstümü örtmeden uyuyorum dedigin gibi belki de gaz topluyorum yarın hastahanede ne çıkacak bakalım

Diyetinden de gözünüzü korkutmayın. Öyle sıkı kilo verdirici diyetler gibi değil. Sadece bir miktar daha dikkat olmanız gerekicek ama buda bebek için zaten iyi birşey :)
Evet canım bencede bebek için en iyisi neyse onu yapmak lazım, baya açlık diyeti verdi bana ama bakalım uyacağız artık

Ne kadar az kalmis aman allahimmm hazir misin pekiii ayy sizin tarihleri görünce ben panik oldum resmen, normal düşündüğüm icin sizden sonra baya zamanim var ama bi heyecan sardi beni
Hazırlık tam gaz. Heyecanlıyız. Bugün temizlik vardı. Baya dip temel giriştik eve çok yoruldum buraya bile bakamadım. Tavsiyem çok geç kalmayın.
Hepimize hayırlısı olsun. Teker teker gelecekler
Akinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmedi
Akıntı fena oluyor progestanda normal endişe etme

Bavulum hazır.
•Ek olarak biberon koydum burdan bir arkadaş süt gelmezse mama verilebiliyor ihtiyaç olabilir yazmış mantıklı geldi. Ama mama yok hastanede vardır ya da hemen alınır gerekirse.
• birkaç tane göğüs ucu pedi koydum. Gürül gürül süt akar diye değil de gelen giden olur belki daha rahat ederim dedim.
•gecelik&sabahlık en son koyucam.
Taç almadım sadece onu bugün trendyoldan bakıcam.
Takı yastığım yok birde ona da bugün bakıcam internetten yetişir inşallah.
Hastane çantası için fikirler paylaşırsanız sevinirim. Ben herşeyi tek tek paketledim ve etiketledim kolaylık olsun. Sezeryanda bebek hemen geliyor anne baya sonra çıkıyor. Hemşireler birşey isterse anneler hemen verebilsin dedim.

Eklentiler

• E073B207-3E11-44D7-8682-1E4FA1573BD8.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 114
Cok güzel olmuş ben kızımda böyle paketlere koymuştum zaten ameliyata gitmeden bebek icin gerekli şeyleri de alıyorlar
Bu sefer valiz içi düzenleyicilere koydum

Ne kadar güzel hazırlanmışsın, sistematik ve planlı. Ben çok beğendim valla

Ya bende anlamıyorum hiç. İlk bebek genel anestezi olmuştu. Uyanık olma fikri beni geriyor her ne kadar bebişi hemen görecek olsam da. Çok garip.
Ben de uyanik olmaktan korkuyorum 9 ay bekledim yarim saat daha bekleyim napiyim diyorum ilk dogumumda genel anestezi ile olmustu

Sabah kalkınca göbek deliği etrafı, belirli bir yeri, yada büyük çoğunluğu zaman zaman farklı yerler acıyabiliyor benimde.. herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Dr da bı sıkıntı olmadığını söyledi.. ben bebek hareketlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. hareketleri sertlestikce sanırım ondan diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…