- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.461
Aaa evet baya erken yapiliyormus.Bu pazartesi için kan tahlillerini istedi bayağı önceden yapılıyor sanırım
Tam bir sevgi pitircigidir. Oyle vuran, kiran, duvarlara tirmanan bir cocuk olmadi. Beni yormadi hic. Aslan olsa da yengecin duygusalligi ve digergamligi da var. Derde deva, ruha sifadirAy cidden mii oglunuzun karakteristik yapisi nasil acaba canim cok merak.ediyorum doktor bugun bana diyor yukseleni vs burcu olurda ayarlamak istersen ona göre gün vereyim diyor dedm yok hic bakacak vaktm yok 24 iyidir dedim cift rakamlari seviyorumyaa kiyamam kutlarsiniz annesi bir pasta alirsnz illaki ayni güne denk getiren bi arkadasim olmustu iki kardesi ama ne derece dogru dedgn gibi bilemedm hani özel isterler belkide
Çok şükür ki ödem yok kuzum ama çok kilo aldım 17 kilo almışım toplamdaAy redapp. Biz aynı günüz sanırım seninde 18 iymiş beklenen doğum tarihi. Ne kadar benzer yaşadığımız şeyler. Ödemde var mı sende
Bende diyorum acaba duruş şeklinden mi boyle acı veriyorBende de oldu o geçen gün
Geçti sonra kendiliğinden
Bebek ağırlaştıkça herşey oluyor valla
Biraz rahatsiz edici yaBabada bayramdan beri oluyor canım ama aksilik yok henüz bakalım hayırlısı
Çok sıcak geceleri üstümü örtmeden uyuyorum dedigin gibi belki de gaz topluyorum yarın hastahanede ne çıkacak bakalımduygular karmakarisik cok normal
Benim dün iki gogsumun alti agriyodu aksam. Karnim agriyodu resmen. Biraz yuruduk esimle. Iyi geldi ama 1 saate anca gecti. Bugunde nstye girdgmde kasigimda hafif agri vardi. Nst de az agrin var dedi doktor. Ama artk bu haftalarda normal dedi. Siddet artar gecmesse gelirsin dedi. Kasik agrin yoksa karin agrin varsa mesela gaz sancisida olabilirmis. Ben dün mercimek felan yemistm o gaz yapti bende
Spinal tercih etmenin bi sebebi var mi? Pek bilgim yok, o yuzden soruyorum. Benim ilki epiduraldi, bu da oyle olur herhalde.Aynenn canım spinal sezeryan bnmki
Evet canım bencede bebek için en iyisi neyse onu yapmak lazım, baya açlık diyeti verdi bana ama bakalım uyacağız artıkDiyetinden de gözünüzü korkutmayın. Öyle sıkı kilo verdirici diyetler gibi değil. Sadece bir miktar daha dikkat olmanız gerekicek ama buda bebek için zaten iyi birşey :)
Hazırlık tam gaz. Heyecanlıyız. Bugün temizlik vardı. Baya dip temel giriştik eve çok yoruldum buraya bile bakamadım. Tavsiyem çok geç kalmayın.Ne kadar az kalmis aman allahimmmhazir misin pekiii ayy sizin tarihleri görünce ben panik oldum resmen, normal düşündüğüm icin sizden sonra baya zamanim var ama bi heyecan sardi beni
Hepimize hayırlısı olsun. Teker teker geleceklerAy sizinde çok az kalmiş hayirlisi olsun canim
Zaten dr dan cikinca bi gözlerim doldu duygulandim canimsagolasin
Kesinlikle festim. Rahatladim.ama heycanlandimda
Aynen öyle canim hayirliisi insallah hepimiz icin
Canisi çok teşekkür ederim. Kirmizi et vs cok tüketen biri olmadigim icin korkuyordum hep geri kalcak diyede çok şükür iyi gelisti. Günde 2 yumurta ceviz yogurt fix bunlar iyi geliyor bebise cidden. Bide çok kısır yedim hamilelikte abartmiuorum kışın her hafta yapmisimdir
Akıntı fena oluyor progestanda normal endişe etmeAkinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmedi
Cok güzel olmuş ben kızımda böyle paketlere koymuştum zaten ameliyata gitmeden bebek icin gerekli şeyleri de alıyorlarBavulum hazır.
•Ek olarak biberon koydum burdan bir arkadaş süt gelmezse mama verilebiliyor ihtiyaç olabilir yazmış mantıklı geldi. Ama mama yok hastanede vardır ya da hemen alınır gerekirse.
• birkaç tane göğüs ucu pedi koydum. Gürül gürül süt akar diye değil de gelen giden olur belki daha rahat ederim dedim.
•gecelik&sabahlık en son koyucam.
Taç almadım sadece onu bugün trendyoldan bakıcam.
Takı yastığım yok birde ona da bugün bakıcam internetten yetişir inşallah.
Hastane çantası için fikirler paylaşırsanız sevinirim. Ben herşeyi tek tek paketledim ve etiketledim kolaylık olsun. Sezeryanda bebek hemen geliyor anne baya sonra çıkıyor. Hemşireler birşey isterse anneler hemen verebilsin dedim.
Ne kadar güzel hazırlanmışsın, sistematik ve planlı. Ben çok beğendim vallaBavulum hazır.
•Ek olarak biberon koydum burdan bir arkadaş süt gelmezse mama verilebiliyor ihtiyaç olabilir yazmış mantıklı geldi. Ama mama yok hastanede vardır ya da hemen alınır gerekirse.
• birkaç tane göğüs ucu pedi koydum. Gürül gürül süt akar diye değil de gelen giden olur belki daha rahat ederim dedim.
•gecelik&sabahlık en son koyucam.
Taç almadım sadece onu bugün trendyoldan bakıcam.
Takı yastığım yok birde ona da bugün bakıcam internetten yetişir inşallah.
Hastane çantası için fikirler paylaşırsanız sevinirim. Ben herşeyi tek tek paketledim ve etiketledim kolaylık olsun. Sezeryanda bebek hemen geliyor anne baya sonra çıkıyor. Hemşireler birşey isterse anneler hemen verebilsin dedim.
CanımsınNe kadar güzel hazırlanmışsın, sistematik ve planlı. Ben çok beğendim valla
doktorum spinal yapıyoruz bilginiz olsun ded sadece ben de epidural spinal çok anlamadığım için tamam dedimSpinal tercih etmenin bi sebebi var mi? Pek bilgim yok, o yuzden soruyorum. Benim ilki epiduraldi, bu da oyle olur herhalde.
Ya bende anlamıyorum hiç. İlk bebek genel anestezi olmuştu. Uyanık olma fikri beni geriyor her ne kadar bebişi hemen görecek olsam da. Çok garip.doktorum spinal yapıyoruz bilginiz olsun ded sadece ben de epidural spinal çok anlamadığım için tamam dedim
Ben de uyanik olmaktan korkuyorum 9 ay bekledim yarim saat daha bekleyim napiyim diyorumYa bende anlamıyorum hiç. İlk bebek genel anestezi olmuştu. Uyanık olma fikri beni geriyor her ne kadar bebişi hemen görecek olsam da. Çok garip.
Oluyor iç çamaşırı ıslanıyor bildiğin. Normal .Ben de hamileliğin başlarında kullanmıştım hem ilaçlı akinti oluyordu hem de şu gibi bildiğin su yani normal demisti o zamanlar doktorum
Sabah kalkınca göbek deliği etrafı, belirli bir yeri, yada büyük çoğunluğu zaman zaman farklı yerler acıyabiliyor benimde.. herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Dr da bı sıkıntı olmadığını söyledi.. ben bebek hareketlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. hareketleri sertlestikce sanırım ondan diye ..Kızlar sabah uyandığımdan beri karnımın sol tarafı göbek deliği hızasında avuç içi kadar bir yer sabit acı hissi var çok rahatsız etmiyor ama var yani sizde de böyle birsey oluyor mu nedir bu anlamadım
Bunu Dr ile mi belirleniyor yoksa anestezi mı?doktorum spinal yapıyoruz bilginiz olsun ded sadece ben de epidural spinal çok anlamadığım için tamam dedim
Sıcaktan oluyor bende deOluyor iç çamaşırı ıslanıyor bildiğin. Normal .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?