2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet heleki o ilk doğdukları zaman kokuları yokmu yha ömrüm boyunca birdaha alamıyorum oyle bir koku onlardan büyüdükçe

Yaa ne güzel anlatmissinn, ne kadar duygusalll dünyanın en güzel şeyiyle dolu göbişler boş kalacak alismak zor olmali
Çok güzel bir duygu gerçekten Rabb'im bütün kadınlara nasip etsin

Kaç haftalıksin cnm senin görünmüyor takviminin
Ay mesajını görmemisim canim kusura bakma bugün kontrol vardi ilk nst ye bağlandık herşey yolunda dedi baş aşağı duruyormuş üçüncü doğumun ve doğum belirtileri hissedince hemen hastaneye geliylrsun dedi o vajinada ki baskılar ağrılarım ondandi zaten bende hissediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam 35 dedi canım haftasına kontrol günlerinide erkene çekti on gun sonra yine kontrolüm va

Maşallahh ne güzel anlatmissin benim kizimda karnimda hep sakin bir bebek oldu öyle cok tekmeleyen yer degistiren bir bebek olmadi bakalim icime sakin bir bebek gibi doguyor nasip saglikli olsunlarda

Balkon demirleri iyi güzel de az önce tuvalet terliğini yaladı bizim ki ben ne yapayim tamda bunun üstüne yazman

Jdjdjjsjs ya ben bunu kaçırmışım hdjdjdj şimdi farkettim ayy hdjdjdj ufak çaplı bir kalp krizi geçirdin mi doğru söyle hdjdjdjd

Napcan bacım onunda ağzıyla herşeyi keşfetme zamanları djjdjdjd

Oy maşallah olmasında zaten. Tedirgin ediyor o insanı çok. Ya sıcaktan ya yorgunluktan oldu gerçi benimkiside anlamadım.

Çok sevindin kız redap diş ağrısı çok fena allahım korusun. Var canım ama ben pek anlam yüklemiyorum karın ağrılarıma. Benim derdim ayağa kalkarken oluşan ağırlık, kenardaki kemiklerimin ağrısı daha çok. Yarın sabah randevum var sorucam.

Canımsın Her türlü fikire açığım. Kafası karışık olan arkadaşlar için de bir nebze yardımı olur belki dedim.

Bende valla akıl akıldan üstündür her fikri çok seviyorum. Uygularım içime sinerse anında. Ama işte ben tembelim biraz böyle uğraşır mıyım kendime güvenemiyorum hdjd

İyi demişsin valla benim içime sindi aslında acaba daha mı iyi olur diye. Organizerlerin içi görünmüyor neticede bununla daha kolay olur mu acaba. Biraz daha düşüneyim hdjd 37 de hazırlıcam çantamı.

Sabahları ben de ayağa kalkamıyorum adım atamıyorum resmen
Ben de kıyafetleri kilitli poşetlere koydum bence organizerlere koyma canım

Sürünerek kalkıp geliyorum işe bende. Birden nasıl ağırlaştık ama hdjdjjd

Valla içime sindi herşey belli aradığını bulursun bende kilitliye koyucam sanırım. _PinaColada_ ben çok değiştim kilitli poşete koyucam hdjdj

Hala acıyor bende yırtıldığını düşünüyorum

Bağırdım istemsiz

Evet içinin görünmesi avantaj. Yoksa anneanne babaanne heyecanla hallaç pamuğu gibi dağıtıyorlar organizerlerin içini sanki bebek kaçacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…