- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.481
Evet heleki o ilk doğdukları zaman kokuları yokmu yha ömrüm boyunca birdaha alamıyorum oyle bir koku onlardan büyüdükçeBenimde hatırladığım bağırsak hareketlerini idi sanırım bebek hareketi gibi hissediyordum, içimizden çıkınca daha iyi anlayacağız ama cidden mucize ya nasıl oluyorda içimde bu büyüdü ve bu çıktı hissi
Çok güzel bir duygu gerçekten Rabb'im bütün kadınlara nasip etsinYaa ne güzel anlatmissinn, ne kadar duygusallldünyanın en güzel şeyiyle dolu göbişler boş kalacak alismak zor olmali
Ay mesajını görmemisim canim kusura bakma bugün kontrol vardi ilk nst ye bağlandık herşey yolunda dedi baş aşağı duruyormuş üçüncü doğumun ve doğum belirtileri hissedince hemen hastaneye geliylrsun dedi o vajinada ki baskılar ağrılarım ondandi zaten bende hissediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam 35 dedi canım haftasına kontrol günlerinide erkene çekti on gun sonra yine kontrolüm vaKaç haftalıksin cnm senin görünmüyor takviminin
Maşallahh ne güzel anlatmissin benim kizimda karnimda hep sakin bir bebek oldu öyle cok tekmeleyen yer degistiren bir bebek olmadi bakalim icime sakin bir bebek gibi doguyor nasip saglikli olsunlardaTam bir sevgi pitircigidir. Oyle vuran, kiran, duvarlara tirmanan bir cocuk olmadi. Beni yormadi hic. Aslan olsa da yengecin duygusalligi ve digergamligi da var. Derde deva, ruha sifadirGebeligimde de cok sakin huzurluydum. Ama kizdan supheliyim valla Bu biraz tez canli ve farkli olabilir, korkuyorum biraz, bize kok sokturecek diye. Epey zor ve cetrefilli gecti gebelik donemi.
Benimde spinal olcak yani tam bayiltmadan. Doktor artik anne bebek icin tam uyutma yapmiyoruz sezaryende önceligmz spinal dedi:)doktorum spinal yapıyoruz bilginiz olsun ded sadece ben de epidural spinal çok anlamadığım için tamam dedim
Balkon demirleri iyi güzel de az önce tuvalet terliğini yaladı bizim ki ben ne yapayimtamda bunun üstüne yazman
Çok şükür ki ödem yok kuzum ama çok kilo aldım 17 kilo almışım toplamda
İki gündür dişim de geçti çok şükür
Evet aynı günüz
Ama bu karın ağrısı beni tedirgin ediyosende de var mı
CanımsınHer türlü fikire açığım. Kafası karışık olan arkadaşlar için de bir nebze yardımı olur belki dedim.
Sabahları ben de ayağa kalkamıyorum adım atamıyorum resmenJdjdjjsjs ya ben bunu kaçırmışım hdjdjdj şimdi farkettim ayy hdjdjdj ufak çaplı bir kalp krizi geçirdin mi doğru söyle hdjdjdjd
Napcan bacım onunda ağzıyla herşeyi keşfetme zamanları djjdjdjd
Oy maşallah olmasında zaten. Tedirgin ediyor o insanı çok. Ya sıcaktan ya yorgunluktan oldu gerçi benimkiside anlamadım.
Çok sevindin kız redap diş ağrısı çok fena allahım korusun. Var canım ama ben pek anlam yüklemiyorum karın ağrılarıma. Benim derdim ayağa kalkarken oluşan ağırlık, kenardaki kemiklerimin ağrısı daha çok. Yarın sabah randevum var sorucam.
Bende valla akıl akıldan üstündür her fikri çok seviyorum. Uygularım içime sinerse anında. Ama işte ben tembelim biraz böyle uğraşır mıyım kendime güvenemiyorum hdjd
İyi demişsin valla benim içime sindi aslında acaba daha mı iyi olur diye. Organizerlerin içi görünmüyor neticede bununla daha kolay olur mu acaba. Biraz daha düşüneyim hdjd 37 de hazırlıcam çantamı.
Sabahları ben de ayağa kalkamıyorum adım atamıyorum resmen
Ben de kıyafetleri kilitli poşetlere koydum bence organizerlere koyma canım
Hala acıyor bende yırtıldığını düşünüyorumSabah kalkınca göbek deliği etrafı, belirli bir yeri, yada büyük çoğunluğu zaman zaman farklı yerler acıyabiliyor benimde.. herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Dr da bı sıkıntı olmadığını söyledi.. ben bebek hareketlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. hareketleri sertlestikce sanırım ondan diye ..
Bağırdım istemsizJdjdjjsjs ya ben bunu kaçırmışım hdjdjdj şimdi farkettim ayy hdjdjdj ufak çaplı bir kalp krizi geçirdin mi doğru söyle hdjdjdjd
Napcan bacım onunda ağzıyla herşeyi keşfetme zamanları djjdjdjd
Oy maşallah olmasında zaten. Tedirgin ediyor o insanı çok. Ya sıcaktan ya yorgunluktan oldu gerçi benimkiside anlamadım.
Çok sevindin kız redap diş ağrısı çok fena allahım korusun. Var canım ama ben pek anlam yüklemiyorum karın ağrılarıma. Benim derdim ayağa kalkarken oluşan ağırlık, kenardaki kemiklerimin ağrısı daha çok. Yarın sabah randevum var sorucam.
Bende valla akıl akıldan üstündür her fikri çok seviyorum. Uygularım içime sinerse anında. Ama işte ben tembelim biraz böyle uğraşır mıyım kendime güvenemiyorum hdjd
İyi demişsin valla benim içime sindi aslında acaba daha mı iyi olur diye. Organizerlerin içi görünmüyor neticede bununla daha kolay olur mu acaba. Biraz daha düşüneyim hdjd 37 de hazırlıcam çantamı.
Hdjdks bende bağırabilirim tuvalet terliğini yalarsa göz hizasına inip konuşacak halim yok hdjdjBağırdım istemsiz
Çoğu insanda var ama asla çaresi bulunmadı maalesefKizlar basuru olan varmi aranizda ne yapiyorsunuz bugun agriyor afedersiniz
Belirleme diye de bir şey değildi asla doğrudan biz böyle yapıyoruz dediBunu Dr ile mi belirleniyor yoksa anestezi mı?
1 kere yemişsin. Hiç stres yapma canım. Bak yenilebilir diyor.Kızlar dayanamadım ben artık ya ciğer yedim yaaa 8 aydır tuttum kendimi aha bugün dayanamadım bir şey olmaz demi yaaaa
Olmaz cnm ya takma kafana ben kac kere kelle paça içtimKızlar dayanamadım ben artık ya ciğer yedim yaaa 8 aydır tuttum kendimi aha bugün dayanamadım bir şey olmaz demi yaaaa
Evet içinin görünmesi avantaj. Yoksa anneanne babaanne heyecanla hallaç pamuğu gibi dağıtıyorlar organizerlerin içiniSabahları ben de ayağa kalkamıyorum adım atamıyorum resmen
Ben de kıyafetleri kilitli poşetlere koydum bence organizerlere koyma canım
Ohooo ben ciğerin içinden geçtim.Kızlar dayanamadım ben artık ya ciğer yedim yaaa 8 aydır tuttum kendimi aha bugün dayanamadım bir şey olmaz demi yaaaa
1 kere yemişsin. Hiç stres yapma canım. Bak yenilebilir diyor.
Olmaz cnm ya takma kafana ben kac kere kelle paça içtim
Ya ben sizi yerim yeriiiiimmmOhooo ben ciğerin içinden geçtim.yani sayamadım kaç defa yediğimi. Birşey olmaz korkma yarasın kuzuya afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?