2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar doktora gittim çok şükür ki su değilmiş çok ufak bi enfeksiyon war dedi ilaca bile gerek yok ama yinede bitane fitil verdi 34 haftalık tam 2 700 kilosu bna ufak geldi sanki biraz üzüldüm haftaya cuma nst için çağırdı biraz küçük bu h@fta dedi bukadar bnada öyle geliyorki sanki40 haftayı beklicem aşkolar

Çok güzel bol bol su iç demiştir
Canım takviminde 34. Hafta için 2200 gram diyor. Ben pek anlamıyorum büyük mü küçük mü ama takvimden 500 gram daha fazla. Bence maşallahı var ayrıca kilo varya hiç önemli değil, boyu önemli bence. Doğarken hafif zayıf olması (haftasına göre uyumlu olduğu sürece) daha bile avantaj bence.

Canım benim 36. Haftada da 2700 sen 34 te az diye endişeleniyosun

İnşallah festicim sağlıklı sıhatli gelsinde başka bişey istemem canım arkadaşım

Nasil ufak geldi canim tam tersine tosun olmus ben 34+3te gittim kilosu 2250 cikti. Bir tık az benimkinin kilosu. Ama seninki emin ol az degil, hatta fazla

Canım benim 36. Haftada da 2700 sen 34 te az diye endişeleniyosun
Bacım Ne bileyim ben aradan 11 yıl geçmiş ya unutmuşum hem kiloları doğar da küçük kalır minicik ben 25 kilo aldığım için korkuyorum millet diyecek ki sen yedin Yedin bebek için de minnacık kalmış Bir de hamile kafası işte besleyemedim mi hep hamur işi yedim beslenemedim ve küçük mü kaldı diye endişelendim

Nasıl ufak ben 34+6da gittim 2600dedi banada baya kilo almış geldi doktorum da küçük filan demedi

Bilmiyorum artık nst için bi hafta sonra tekrar çağırdı canım erken doğum olursa ideal olur kilosu dedi
Benide 10güm sona tekrar çağırdı ama erken doğum filan demedi gayet iyi dedi nst girdim sancım yok ultrasonda rahim ağzında açıklık gözükmüyor dedi valla ben kilolu hissettim hatta böyle giderse kaç kilo olur bu dedim nasıl doğcak diye düşünüyorum ama benim bebeğim hep haftasıyla uyumlu gitti önden veya geriden gitmedi yani

Ben de onu devamlı düşünüyorum Çünkü benim 2 normalim var Bu 3 sezeryan olur korkusu hep var içimde Ama Allah'ın izniyle inşallah sezeryan olmaz normal olur hepimizinki istediğimiz gibi olur canım bana ne olursa olsun sezeryan çok zor geliyor Çünkü benim iki tane daha ilgilenmem gereken ortaokul çağında çocuğum var o yüzden bir an önce ayağa kalkıp toparlanıp üçü ile de çok iyi bir şekilde İlgilenmek istiyorum

Ayy maşallah sana ☺ bende normal istiyorum inşallah sende normal olur ya bak iki tane yapmışsın ne güzel daha tecrübelisin hem vücud sonrakileri daha rahat doğuruyormuş daha kolay olur bence ☺

Ayy maşallah sana ☺ bende normal istiyorum inşallah sende normal olur ya bak iki tane yapmışsın ne güzel daha tecrübelisin hem vücud sonrakileri daha rahat doğuruyormuş daha kolay olur bence ☺
İnşallah canım kızım 10 yaşında oğlum 11 yaşında Aradan çok zaman geçti olmuyordu olmadığı için biz de hiç böyle düşünmedik bir daha çocuk sahibi olabileceğimizi Yani bu sürpriz oldu 10 yıl sonra Ama iyi ki iyi ki olmuş dört gözle Bütün aile hepimiz onu bekliyoruz Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

Ne güzel kalabalık aile.. kalabalık sofralar.. bayramlar sağlıkla gelsin inşallah

Millet der de der sen kafanı takma sağlıkla gelsin miniklerimiz

Ne güzel kalabalık aile.. kalabalık sofralar.. bayramlar sağlıkla gelsin inşallah
Amin İnşallah canım benim de en büyük hayalim buydu Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuvvetli köklü bir aileden evlendiğim günden beri hep onlara heveslenirim Her bayram toplanırlar Hastalıkta Sağlıkta hep birlikteler ve birbirlerine çok bağlılar rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Bebişin beslenememe ihtimali bence çok ekstrem durumlarda geçerli. Depolardan çekiyor zaten. Sen bebeğini her şekilde en uygun ve en güzel şekilde besleyip bedeninde büyütüyorsun, çok şükür. Kesinlikle küçük değil canımcığım maşallahı var

İnşallah festicim sağlıklı sıhatli gelsinde başka bişey istemem canım arkadaşım
Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kolaylıkla mutlulukla bebişlerime kavuşucaz. Olumlu bir sürü doğum hikayesiyle yine burda mutluluklarımızı paylaşacağız kalbimiz eriye eriye yaşıcaz o günleri allahım sağlıkla nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…