- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.501
Ben de geçen hafta 4 5 adet yedim ya. Vaa benim de canım çekiyordu.Kızlar dayanamadım ben artık ya ciğer yedim yaaa 8 aydır tuttum kendimi aha bugün dayanamadım bir şey olmaz demi yaaaa
Çok güzel bol bol su iç demiştirKızlar doktora gittim çok şükür ki su değilmiş çok ufak bi enfeksiyon war dedi ilaca bile gerek yok ama yinede bitane fitil verdi 34 haftalık tam 2 700 kilosu bna ufak geldi sanki biraz üzüldümhaftaya cuma nst için çağırdı biraz küçük bu h@fta dedi bukadar bnada öyle geliyorki sanki40 haftayı beklicem aşkolar
Canım benim 36. Haftada da 2700 sen 34 te az diye endişeleniyosunKızlar doktora gittim çok şükür ki su değilmiş çok ufak bi enfeksiyon war dedi ilaca bile gerek yok ama yinede bitane fitil verdi 34 haftalık tam 2 700 kilosu bna ufak geldi sanki biraz üzüldümhaftaya cuma nst için çağırdı biraz küçük bu h@fta dedi bukadar bnada öyle geliyorki sanki40 haftayı beklicem aşkolar
İnşallah festicim sağlıklı sıhatli gelsinde başka bişey istemem canım arkadaşımÇok güzel bol bol su iç demiştir
Canım takviminde 34. Hafta için 2200 gram diyor. Ben pek anlamıyorum büyük mü küçük mü ama takvimden 500 gram daha fazla. Bence maşallahı varayrıca kilo varya hiç önemli değil, boyu önemli bence. Doğarken hafif zayıf olması (haftasına göre uyumlu olduğu sürece) daha bile avantaj bence.
Nasil ufak geldi canim tam tersine tosun olmusKızlar doktora gittim çok şükür ki su değilmiş çok ufak bi enfeksiyon war dedi ilaca bile gerek yok ama yinede bitane fitil verdi 34 haftalık tam 2 700 kilosu bna ufak geldi sanki biraz üzüldümhaftaya cuma nst için çağırdı biraz küçük bu h@fta dedi bukadar bnada öyle geliyorki sanki40 haftayı beklicem aşkolar
Bacım Ne bileyim ben aradan 11 yıl geçmiş ya unutmuşum hem kiloları doğar da küçük kalır minicik ben 25 kilo aldığım için korkuyorum millet diyecek ki sen yedin Yedin bebek için de minnacık kalmışCanım benim 36. Haftada da 2700 sen 34 te az diye endişeleniyosun
Nasıl ufak ben 34+6da gittim 2600dedi banada baya kilo almış geldi doktorum da küçük filan demediKızlar doktora gittim çok şükür ki su değilmiş çok ufak bi enfeksiyon war dedi ilaca bile gerek yok ama yinede bitane fitil verdi 34 haftalık tam 2 700 kilosu bna ufak geldi sanki biraz üzüldümhaftaya cuma nst için çağırdı biraz küçük bu h@fta dedi bukadar bnada öyle geliyorki sanki40 haftayı beklicem aşkolar
Bilmiyorum artık nst için bi hafta sonra tekrar çağırdı canım erken doğum olursa ideal olur kilosu dediNasıl ufak ben 34+6da gittim 2600dedi banada baya kilo almış geldi doktorum da küçük filan demedi
Benide 10güm sona tekrar çağırdı ama erken doğum filan demedi gayet iyi dedi nst girdim sancım yok ultrasonda rahim ağzında açıklık gözükmüyor dedi valla ben kilolu hissettim hatta böyle giderse kaç kilo olur bu dedimBilmiyorum artık nst için bi hafta sonra tekrar çağırdı canım erken doğum olursa ideal olur kilosu dedi
Ayyy çok heyecanlı yaaEn erken belli olan tarih 20 temmuz oldugu için 20 temmuz sonrası ilk melklerimiz buraya dolmaya başlayacak
Ben de onu devamlı düşünüyorum Çünkü benim 2 normalim var Bu 3 sezeryan olur korkusu hep var içimde Ama Allah'ın izniyle inşallah sezeryan olmaz normal olur hepimizinki istediğimiz gibi olur canım bana ne olursa olsun sezeryan çok zor geliyor Çünkü benim iki tane daha ilgilenmem gereken ortaokul çağında çocuğum var o yüzden bir an önce ayağa kalkıp toparlanıp üçü ile de çok iyi bir şekilde İlgilenmek istiyorumBenide 10güm sona tekrar çağırdı ama erken doğum filan demedi gayet iyi dedi nst girdim sancım yok ultrasonda rahim ağzında açıklık gözükmüyor dedi valla ben kilolu hissettim hatta böyle giderse kaç kilo olur bu dedimnasıl doğcak diye düşünüyorum ama benim bebeğim hep haftasıyla uyumlu gitti önden veya geriden gitmedi yani
Ayy maşallah sana ☺ bende normal istiyorum inşallah sende normal olur ya bak iki tane yapmışsın ne güzel daha tecrübelisin hem vücud sonrakileri daha rahat doğuruyormuş daha kolay olur bence ☺Ben de onu devamlı düşünüyorum Çünkü benim 2 normalim var Bu 3 sezeryan olur korkusu hep var içimde Ama Allah'ın izniyle inşallah sezeryan olmaz normal olur hepimizinki istediğimiz gibi olur canım bana ne olursa olsun sezeryan çok zor geliyor Çünkü benim iki tane daha ilgilenmem gereken ortaokul çağında çocuğum var o yüzden bir an önce ayağa kalkıp toparlanıp üçü ile de çok iyi bir şekilde İlgilenmek istiyorum
İnşallah canım kızım 10 yaşında oğlum 11 yaşında Aradan çok zaman geçti olmuyordu olmadığı için biz de hiç böyle düşünmedik bir daha çocuk sahibi olabileceğimizi Yani bu sürpriz oldu 10 yıl sonra Ama iyi ki iyi ki olmuş dört gözle Bütün aile hepimiz onu bekliyoruz Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınAyy maşallah sana ☺ bende normal istiyorum inşallah sende normal olur ya bak iki tane yapmışsın ne güzel daha tecrübelisin hem vücud sonrakileri daha rahat doğuruyormuş daha kolay olur bence ☺
Ne güzel kalabalık aile.. kalabalık sofralar.. bayramlarİnşallah canım kızım 10 yaşında oğlum 11 yaşında Aradan çok zaman geçti olmuyordu olmadığı için biz de hiç böyle düşünmedik bir daha çocuk sahibi olabileceğimizi Yani bu sürpriz oldu 10 yıl sonra Ama iyi ki iyi ki olmuş dört gözle Bütün aile hepimiz onu bekliyoruz Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
Millet der de der sen kafanı takma sağlıkla gelsin miniklerimizBacım Ne bileyim ben aradan 11 yıl geçmiş ya unutmuşum hem kiloları doğar da küçük kalır minicik ben 25 kilo aldığım için korkuyorum millet diyecek ki sen yedin Yedin bebek için de minnacık kalmışBir de hamile kafası işte besleyemedim mi hep hamur işi yedim beslenemedim ve küçük mü kaldı diye endişelendim
Amin İnşallah canım benim de en büyük hayalim buydu Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuvvetli köklü bir aileden evlendiğim günden beri hep onlara heveslenirim Her bayram toplanırlar Hastalıkta Sağlıkta hep birlikteler ve birbirlerine çok bağlılar rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeNe güzel kalabalık aile.. kalabalık sofralar.. bayramlarsağlıkla gelsin inşallah
Bebişin beslenememe ihtimali bence çok ekstrem durumlarda geçerli. Depolardan çekiyor zaten. Sen bebeğini her şekilde en uygun ve en güzel şekilde besleyip bedeninde büyütüyorsun, çok şükür. Kesinlikle küçük değil canımcığım maşallahı varBacım Ne bileyim ben aradan 11 yıl geçmiş ya unutmuşum hem kiloları doğar da küçük kalır minicik ben 25 kilo aldığım için korkuyorum millet diyecek ki sen yedin Yedin bebek için de minnacık kalmışBir de hamile kafası işte besleyemedim mi hep hamur işi yedim beslenemedim ve küçük mü kaldı diye endişelendim
Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kolaylıkla mutlulukla bebişlerime kavuşucaz. Olumlu bir sürü doğum hikayesiyle yine burda mutluluklarımızı paylaşacağızİnşallah festicim sağlıklı sıhatli gelsinde başka bişey istemem canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?