- 13 Aralık 2022
- 78
- 266
- 23
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.521
Canım senle günümüz aynı bebeğin kaç kilo kaç santim. Benim 33+1 de 2000 gr ve 45 cm di doktor normal dedi ama ben takıntı yaptım bazılarınınki baya yüksek 2500 cıvarıEvet cnm sürekli geliyor ama Azar Azar Dün sadece biraz yoğun oldu O da zaten dün başladı sancıyla beraber
Amiiinn inşallahAllahın izniyle hepimiz sağlıkla kolaylıkla mutlulukla bebişlerime kavuşucaz. Olumlu bir sürü doğum hikayesiyle yine burda mutluluklarımızı paylaşacağızkalbimiz eriye eriye yaşıcaz o günleri allahım sağlıkla nasip olsun
Kaç cm olduğunu bilmiyorum cnm ama 2700 ki losu ama bnm erken doğum belirtilerim 24üncü haftadan beri var yürüyüş yasak ağır iş yasak bugüne kadar geldim işte rabbimin izniyle 2 hafta sonra doğsada korkmam artk banada az geldi ama saolsun burdaki arkadaşlarım içimi rahatlattılarCanım senle günümüz aynı bebeğin kaç kilo kaç santim. Benim 33+1 de 2000 gr ve 45 cm di doktor normal dedi ama ben takıntı yaptım bazılarınınki baya yüksek 2500 cıvarı
Ben sonradan gördüm yazmışsınız. Sizin gayet iyi maşallah diyelim. Önden gidiyor o yüzden erken olabilir demişlerdir.Kaç cm olduğunu bilmiyorum cnm ama 2700 ki losu ama bnm erken doğum belirtilerim 24üncü haftadan beri var yürüyüş yasak ağır iş yasak bugüne kadar geldim işte rabbimin izniyle 2 hafta sonra doğsada korkmam artk banada az geldi ama saolsun burdaki arkadaşlarım içimi rahatlattılar
Canım boyda ultrason kağıdında fl değeri var. Fl*7 şeklinde bulunuyor merak edersen eğerKaç cm olduğunu bilmiyorum cnm ama 2700 ki losu ama bnm erken doğum belirtilerim 24üncü haftadan beri var yürüyüş yasak ağır iş yasak bugüne kadar geldim işte rabbimin izniyle 2 hafta sonra doğsada korkmam artk banada az geldi ama saolsun burdaki arkadaşlarım içimi rahatlattılar
Kuzu yenidoğan zamanı mı giydiriceksin ben tam anlamadımKızlar bu tulumlar zıbınları 3 6 ay aldım çok büyük olmaz umarım
Yenidoğan da alsam iyi olurmuş
Yok yok iyi bence o kadar çabuk büyüyor ki inanamazsın. O yüzden böyle almak daha iyi. Bir de ne kadar iri olacak kaç kilo doğacak boyu uzun mu olacak hepsi etkiliyor. Kız kardeşimde 3800 beklerken 4.100 doğdu. Kıyafetler dar geldi tosuncuğaKızlar bu tulumlar zıbınları 3 6 ay aldım çok büyük olmaz umarım
Evet yenidoğan küçük oluyo dediler aldırmadılarKuzu yenidoğan zamanı mı giydiriceksin ben tam anlamadım
İnce uzun olacak dedi doktor bizeYok yok iyi bence o kadar çabuk büyüyor ki inanamazsın. O yüzden böyle almak daha iyi. Bir de ne kadar iri olacak kaç kilo doğacak boyu uzun mu olacak hepsi etkiliyor. Kız kardeşimde 3800 beklerken 4.100 doğdu. Kıyafetler dar geldi tosuncuğa
Valla içime sindi herşey belli aradığını bulursun bende kilitliye koyucam sanırım._PinaColada_ ben çok değiştim kilitli poşete koyucam hdjdj
Aldın mı organizer sana inanamıyorum hani anca beraber kanca beraberdi jdjdjdjbu bana çok koydu festi o kadar laf ettin koysam mı deyince püüüü. Neyse ki organizer aldım ben o da bir ihanetti sözlerimize ama kilitli poşet kadar değil!!!!
UMARIM BU HAREKETİNDEN SONRA ÜTÜLEMEYE DE KALKMAZSIN KIYAFETLERİ ÇÜNKÜ BUNU YAPARSAN BANA YAZMAYA TENEZÜL ETME SİL KENDİNİ BENDEN BYE
Evet yenidoğan küçük oluyo dediler aldırmadılar
Bunlar da büyük geldi gözüme
Organizer almamın tek sebebi diş macununun terliğe deyip onun da bebek kıyafetine değmesini istemememdiAldın mı organizer sana inanamıyorum hani anca beraber kanca beraberdi jdjdjdj
Yıkadın mı bide onları doğru söyle hdjdj
Eee peki benim her konuda yalnız bırakılışım ne olcakOrganizer almamın tek sebebi diş macununun terliğe deyip onun da bebek kıyafetine değmesini istemememdi
Şeyyyy evet yıkadım
Ama ütü yapmama kararım sabit bak hala o konuda dimdik duruşum
Umarım son dk beni bu konuda tek bırakmazsın hahah
Olmaz canım kolunu kıvırırsın uzun giyer, bende öyle aldım geneldeKızlar bu tulumlar zıbınları 3 6 ay aldım çok büyük olmaz umarım
Valla yapmicam. İşimi kolaylaştıran bişe olursa yaparım. Ama ütü kolaylaştırmayacak ordan anlaEee peki benim her konuda yalnız bırakılışım ne olcakkendimden ümidim yok ama Şuan o ütüyüde yapacağına aşırı eminim
*Değip olacak. Bu yazım yanlışıyla asla uyuyamazdım düzeltmesemdiş macununun terliğe deyip onun da bebek kıyafetine değmesini
Üzülme ya kendim için olan pijamaları vs utulemeden koydumEee peki benim her konuda yalnız bırakılışım ne olcakkendimden ümidim yok ama Şuan o ütüyüde yapacağına aşırı eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?