2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Üzülme ya kendim için olan pijamaları vs utulemeden koydum hicte ütülemeye niyetim yok
Canım biz festiyle bebeğinkileri de ütülememe kararı almıştık da ben şimdi ütülerim diye diyor valiz içine organizer aldım diye beni titiz ve düzenli ilan etti çünkü valiz içine de direkt koyarız demiştik her şeyi

Kızlar bu tulumlar zıbınları 3 6 ay aldım çok büyük olmaz umarım
Yenidoğan da alsam iyi olurmuş
Hayırlı olsun. 0-3 de alabilirsin istersen. Ben 5-6 tane 0-3 aldım, 3 takım falan yenidoğan aldım hastane çıkışı dahil. Kalanı 3-6 ay galiba. Çok da sayarak almadım ama serpiştirmeye çalıştım. Hangi grup az gelirse onları gidip alabilirim nihayetinde. Hepsinden az az olsun diye düşündüm. Tecrübesizim ve ne ne kadar gider bilmiyorum. Ama çok büyük ya da çok küçük almak da sıkıntı olanilir sanki rahatlık açısından.

Bebeğin eşyaları hazırda kendime terlik pijama onları halletmem lazım canım,internetten aşırım artık napayım, ben de dediğin gibi valizi açayım
Bebiş tamamsa iyi canım ben onunkilerde eksik sandım. Aynen öyle yap bende internetten aldım zaten yıkadım ütüledim tamam hallolur yani

Yok canım çok şükür dediğin gibi yürüyüş bile yapmıyorum yani doktorum yokken ne olur ne olmaz diye evde dinleniyorum artık. Bu haftalarda baslar hafif hafif o agrılar stres yapma sen

Canım kalında yazın aşırı fazla gelmez mi ya banada ekstra müslin battaniye koy dediler ama tabi bilmiyorum yine herkes bişeyler diyo sende haklısın üşüyolar ama ben yinede çok kalın koymadım hastane cıkısı battaniyesini koyduğum için. Kalında koyarım belki o derece kafam karısık ilk çocuk olunca

Ne demek çok sevindim geçmiş olsun benim bebişin kafa çevresi büyük gitti hep ondan da korkmuştum şimdi hala büyük gidiyor :)
Merhaba canım bende 37+5 te 39 cm baş cevresiyle dogum yaptım su an oglum 5.5 aylık 45.5 olmuş baş cevresi iki defa ultrasonla bakıldı bir şey yok diyolar. Persentil değerinin biraz dışında ama boyu kilosuda aynı sınırlarda. Sizin baş cevreniz nasıl ilerledi ölçümleri hatırlıyor musun

Malasef benim de canım herkes birşey söylüyor ama şehirden şehire de değişiyor hava sıcaklığı sizin orası buradan daha sıcak orası var bir de

Ben sonradan gördüm yazmışsınız. Sizin gayet iyi maşallah diyelim. Önden gidiyor o yüzden erken olabilir demişlerdir.
Bence kilosu haftasına göre iyi benim 35+6h 2500 gr 45 cm çıktı doktor normal doğuma kadar 3kg bulur dedi sağlıklı olsunda kilo doğunca da aldırırız
Merhaba kızlar, bu hafta ellerimde bileklerimde bi uyuşukluk hissi var karıncalanma gibi özellikle geceleri daha cok artıyor ağrı da yapıyor. ödemden midir ne iyi gelir
Magnezyum kulanmıyorsan kulanmaya başla azda olsa rahatlatır

Herkese çok selam henüz 20.haftama yeni girdim birşey danışmak istiyorum 1.59 boyun 56kg ile hamile kaldım bu hafta 63 kg oldum ilk aylar biraz bulantım ve miğde asitim vardı çok iştahım açık değildi ama yiyordum yinede. Şimdi herkes son 3 ay çok daha fazla kilo alcakaın diyor korkutuyor. Sizce diyetisyen veya hamile yogası desteği almalımıyım? Sizler genel olarak nasıl kilo aldınız? Son aylar çok mu zor?

Depolarınız boşsa biran da kilo alıyorsunuz bu kişiden kişiye değişiyor , kontrole gittiğiniz doktor takibini yapıyordur mutlaka enteresan birsey görürse diyetisyene gönderir ben 70 kilo ile hamile kaldim suan 75 ya oldum ya olmadim

Hamile pilatesi mutlaka yapın sadece kilo için değil o kadar iyi geliyor ki ilerleyen haftalarda bacak krapları ağrılar vs hiç kalmıyor ben 32.haftama kadar devam ettim. İradeli biriyseniz Diyetisyen desteğini çok da gerekli görmüyorum basit kurallarla hamırişini tatlıyı hayattan çıkararak düzgün bir beslenme kendiniz de yapabilirsiniz

Cok tesekkur ederim Pilates için destek aldınız mı ? Yoksa video mu ? Bende sabah aksam duzenli kisa yuruyuslere basliycam kesin tatli ve hamur isi azalttim ama birakamadim

Cok tesekkur ederim Pilates için destek aldınız mı ? Yoksa video mu ? Bende sabah aksam duzenli kisa yuruyuslere basliycam kesin tatli ve hamur isi azalttim ama birakamadim

Bu hocanın derslerine ücretsiz katılabilirsini online olarak. Ben online derslerle yaptım

Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla evladınıza kavuşun

Ben öncelikle ‘herkes’ susturun derim. Kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırım bu sürecin biricik ve bireysel olduğunu bilip çevreye çokta kulak asmamak. İnsanların maşallah her konuda fikri var. Asla dur durak bilmezler ve bu sizi biryerden sonra hep tetikler. Kendinizi sorgulatır ne gerek var.

Ben sürecimin başından beri diyetisyen desteği alıyorum. Ama bunu kilo almaktan korktuğum için değil, beslenme çok kritik olduğu için yaptım. Kilo almak veya almamak sizin kendi tercihiniz doğrusu yok. 4 kg alan anne de var grubumuzda 30 kg alanda. Hepsi çok normal. İlerleyen haftalarda gebelik şekeri riski var ve o kilodan bağımsız birşey. Bildiğimiz şeker gibi seğil. Tamamen hormon etkisiyle oluyor. Ben diyetisyen desteği almama rağmen çıktı çekerim ve insülin kullanıyorum. Ben biraz daha garantici bir insan olduğum için ne doğru ne yanlış diyetisyenden öğrenmek bana iyi geldi. Sana da öneririm açıkcası. Ama dediğim gibi amaç kilo değil. Kilo bu süreçte en son düşünülmesi gereken şey.

Spora gelince de ben yapmadım çünkü hem zorlu bir hamilelik geçirdim hem de aktif çalışıyorum. Ama şuan başa dönsek sanırım kendimi zorlardım. Burcununda dediği gibi hem kramplara iyi gelir hemde ruhuna. Doğumuda kolaylaştıracağına eminim.

Bu hocanın derslerine ücretsiz katılabilirsini online olarak. Ben online derslerle yaptım
Harikaaa çok teşekkür ederim
Evet bende çalışıyorum ama iş yükümü biraz almaya başladılar bu süreçte bir diyetisyende bakacağım kesinlikle

Günaydın kızlar doktordan çıktım nts ye girmedim normal ultrasondan detaylıca baktı normal gördü haftaya gireceğim , artık her hafta kontrole gidiyorum
Gelişimi gayet güzel Allaha şükür,
Uzun boylu olacakmış birazda kafası büyük 49 cm boyu maşallah kafasi 36 haftayla uyumlu bu gidişle istesemde normal doğuramazmışım koca kafalı
Dudakları önden önden gidiyor köfte gibi eridim ya
2610 gram olmuş teyzeleri

Ama ya kırışık olursa evladım dünyaya ilk geldiği gün kırışık mı görülsün jdjdj kocam illah billah ütüleyeceğim derse ütületmeye karar verdim mjaka benimde öyle önemli herşeyi aldım ettim ama bıktım yani jdjdk çanta hazırlarsam hazırım gel demek olucak gibi hissettipim için hazırlayamıyorum. Bugün 34+1 im. 36+6 da hazırlarım hdjdjdj sen hazırla yavrum sen 36sın. Artık zamanı gelmiş.

Üzülme ya kendim için olan pijamaları vs utulemeden koydum hicte ütülemeye niyetim yok

Jsjsjjs kendiminkileri bende no teşekkürler hiç uğraşamam bebeğinde belki ilk kıyafeti hani kırışık olmasın çocuğum diye. Öyle steril edeyim ütüleyeyim kafasında değilim hiç.

Buzdolabı poşetiyle ilgili düşüncelerimi biliyosun ama cholece yapmış mantıklı geldi vallahi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…