2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın

Neyin var canım?
İçini rahat tut iyi yapmışsın gitmekle müdahale ederler. 37. Haftadasın zaten doğsa bile sağlık sorunu olamayacak allahın izniyle.

Kızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Canim sakin ol stres yapmamaya calis dogum olsa da 37. Haftadasin zaten gelisimini tamamlamistir sadece kilo aliuorlar o haftalarda. Bizi habersiz birakma

Neyin var canım?
İçini rahat tut iyi yapmışsın gitmekle müdahale ederler. 37. Haftadasın zaten doğsa bile sağlık sorunu olamayacak allahın izniyle.
Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende

Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende

Güzel haberlerini alalım kuzum inşallah. Hayırlısı doğumsa doğum, değilse olmasın tabii ki. Sen müsterih ol. Rahat ol. Erken doğum da değil çok şükür ki. Tabii ki beklemediğin anda böyle olması gerer insanı ama olsun. Siz sağlıklı olun da gerisi önemli değil

Eee peki benim her konuda yalnız bırakılışım ne olcak kendimden ümidim yok ama Şuan o ütüyüde yapacağına aşırı eminim
Ütüsüz olmaz yaa. Hem zaten o kadar keyifli ki minik minik mis kokulu şeyleri ütüleyip hazırlamak. Bence musttt!!
Kuzum hayırlı haberlerinizi alırız inşallah dualarımız seninle.

Ütüsüz olmaz yaa. Hem zaten o kadar keyifli ki minik minik mis kokulu şeyleri ütüleyip hazırlamak. Bence musttt!!

Ana gibi ana hdjdj
Kuzum ben eringeçgillerin bayrak tutanıyım. Öylesine bir eringeçlik. Planım şu şekilde kurutucuya atarım bittiği gibi kırışmasan çıkarıp asarım hdjdj maks eforum bu olur herşeyini ütülemek bana ağır gelir

Ama hastahanede giyeceklerini ütüleyip götürürüm tabiki 1-2 kıyafetini de steril olması için herşeyini ütülemek bana gereksiz geliyor çünkü sürünecek edecek yine sterilliği kalmayacak

Ben de sterillik için değil kırışık durmasın diye ütüledim herşeyi canım

Bu şekilde benimki kızlar

Eklentiler

• EBCCFDE6-D922-46A1-A6E8-E1F388BBEB67.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 123
  • C42365A7-86F9-4A44-A875-59C0CE6D3B78.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 107
  • C2F84952-DC3C-460C-9737-660FB5FA842F.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 120
Maşallah canim

Kızlar uzun zamandır girmeye vakit bulamadım çok iş tayin taşınma vs durumu vardı 32+6 haftalık bebek kilosu doktor 2260 dedi ve kilosunu 200 gram fazla buldu normal doğum olarak gözüküyor şuanlık bebek pozisyon baş aşağı diyet yaparak devam et bebek kilo almasın dedi bu arada yeni doktorum bunu diyen taşındığım ildeki doktor buraya da danışmak istedim sizin bu haftalarda kilosu nasıldı

Çok güzel hazırlamışsın Bende şeffaflara koyucam ya neyin ne olduğu belli olsun. Tarif etmek zorunda kalmayayım birde o haldeyken. İçinden geçmesinler
Bence de canım ayrı ayrı koy
İlk doğduğunda hemşireye verilecek poşeti falan da ayır bez çamaşır müslin battaniye koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…