- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.561
Kızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Canim sakin ol stres yapmamaya calis dogum olsa da 37. Haftadasin zaten gelisimini tamamlamistir sadece kilo aliuorlar o haftalarda. Bizi habersiz birakmaKızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bendeNeyin var canım?
İçini rahat tut iyi yapmışsın gitmekle müdahale ederler. 37. Haftadasın zaten doğsa bile sağlık sorunu olamayacak allahın izniyle.
Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Zamanında gelsin yavrun inşallah cnm bizi de habersiz bırakma duam seninleKızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Hayırlısı olsun sen ve bebegin için inşallah bol bol dua et doğum olsa da hafta olarak bayağı ileridesin duamız seninle haber ver bizlereKusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Ütüsüz olmaz yaa. Hem zaten o kadar keyifli ki minik minik mis kokulu şeyleri ütüleyip hazırlamak. Bence musttt!!Eee peki benim her konuda yalnız bırakılışım ne olcakkendimden ümidim yok ama Şuan o ütüyüde yapacağına aşırı eminim
Kuzum hayırlı haberlerinizi alırız inşallahKızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Ütüsüz olmaz yaa. Hem zaten o kadar keyifli ki minik minik mis kokulu şeyleri ütüleyip hazırlamak. Bence musttt!!
Ben de sterillik için değil kırışık durmasın diye ütüledim herşeyi canımAna gibi ana hdjdj
Kuzum ben eringeçgillerin bayrak tutanıyım. Öylesine bir eringeçlik. Planım şu şekilde kurutucuya atarım bittiği gibi kırışmasan çıkarıp asarım hdjdj maks eforum bu olur herşeyini ütülemek bana ağır gelir
Ama hastahanede giyeceklerini ütüleyip götürürüm tabiki 1-2 kıyafetini de steril olması için herşeyini ütülemek bana gereksiz geliyor çünkü sürünecek edecek yine sterilliği kalmayacak
İşte ben kurutucu etkisiyle o işi çözerim diye düşünüyorum ama baktım olmuyor el atarım tabiii. Kırışık giydiremem evladımıBen de sterillik için değil kırışık durmasın diye ütüledim herşeyi canım
Ya canim noldu böyle aniden cok gecmis olsunKızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Canim güzel haberlerini bekliyoruz. Eger dogum belirtisiyse de korkma Allahin izniyle. Haftan gayet iyi canimKusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Kızlar ben rahatsızlandım acilen doktoruma geldim bekliyorum dua edin benim için doğum falan olmasın
Maşallah canimGünaydın kızlar doktordan çıktım nts ye girmedim normal ultrasondan detaylıca baktı normal gördü haftaya gireceğim , artık her hafta kontrole gidiyorum
Gelişimi gayet güzel Allaha şükür,
Uzun boylu olacakmış birazda kafası büyük49 cm boyu maşallah kafasi 36 haftayla uyumlu bu gidişle istesemde normal doğuramazmışım koca kafalı
Dudakları önden önden gidiyor köfte gibi eridim ya
2610 gram olmuş teyzeleri
Çok güzel hazırlamışsınBu şekilde benimki kızlar
Bence de canım ayrı ayrı koyÇok güzel hazırlamışsınBende şeffaflara koyucam ya neyin ne olduğu belli olsun. Tarif etmek zorunda kalmayayım birde o haldeyken. İçinden geçmesinler
Kuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.Bence de canım ayrı ayrı koy
İlk doğduğunda hemşireye verilecek poşeti falan da ayır bez çamaşır müslin battaniye koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?