- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.581
Hayır canım hastane söylemiyor sanırımKuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.
Hayır canım hastane söylemiyor sanırım
Ben kendi kafama göre koydum
Bir takım kıyafet
Çorap
Şapka
Alt açma bezi
Bebek bezi bir tane
Bir tane de battaniye bebek doğduktan sonra sarmak için hemşireler giydirdikten sonra
O kanı ıslak mendille silmiyorlar sanırım canım ben de düşündüm onu daİyi yapmışsın canım. Acaba ıslak mendil vs de koysak mı? Belki lazım olur en azından lazım olursa istediğimiz birşeyi kullanmış olur. Elbet siler çünkü. Kan vs olursa.
Onu özel bir bezle siliyorlar gazlı bezler var ya öyle herhalde ıslak mendili tenine değdirmiyorlar kanını temizliyorlar sadece zaten canımİyi yapmışsın canım. Acaba ıslak mendil vs de koysak mı? Belki lazım olur en azından lazım olursa istediğimiz birşeyi kullanmış olur. Elbet siler çünkü. Kan vs olursa.
Ntsye girerken ordaki ebelere sor cnm ne gerekli bebek için diye söyluyorlarKuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.
Canım ıslak mendil çantaya koyda hemşireye vermene gerek yok onlar gazlı bez vs kullanıyo zaten tıbbi ıslak mendilleri de varİyi yapmışsın canım. Acaba ıslak mendil vs de koysak mı? Belki lazım olur en azından lazım olursa istediğimiz birşeyi kullanmış olur. Elbet siler çünkü. Kan vs olursa.
Sakin ol canım inşallah 1-2 hafta daha dayanır bebişinKusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Setler çok iyi olmuyor diyorlar ama sen bilirsin ben ayrı ayrı aldım hep mesela mama sandalyesi marketlere geliyorBiliyorum çok erken ama her şeye gelen zamlardan acaba alsak mı diye düşündüm bunun gibi setlerden alan var mı kızlar
Ya ben neyse bişe demiyorum naparsan yapAma ya kırışık olursa evladım dünyaya ilk geldiği gün kırışık mı görülsün jdjdj kocam illah billah ütüleyeceğim derse ütületmeye karar verdim mjaka
Ben bebek arabası mama sandalyesi ve beşik fotoğraftakilere benzer aldım geri kalanı fuzuli geliyor bana .. gerekli olduğunu sanmıyorum..Biliyorum çok erken ama her şeye gelen zamlardan acaba alsak mı diye düşündüm bunun gibi setlerden alan var mı kızlar
Canini sıkma hic cnm, sicaklardan bisey dokunmustur belki. Oyle degilse de 36. haftada ciger gelisimi tamamlaniyor. En son gelisen zaten cigerler. Dogum olursa bebegin hicbir sıkıntisi olmaz Allahin izniyle. 36 sonrasi normal zamanli dogum oluyor. Erken dogum degil. Allah yardimciniz olsunKusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Çok geçmiş olsun zamanında gelsin inşallah bebeklerimizKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim halsizim. Doğumla ilgisi yokmuş çok şükür ki salgın varmış kusma ishal vs ona yakalanmşm sanırım dikka edin siz de kendinize dışardan bir şey yemeyin ve çeşme suyuna dikkat edin
Çok geçmiş olsun.. güzelce dinlen keyfince ol ve dikkat et kendine.Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim halsizim. Doğumla ilgisi yokmuş çok şükür ki salgın varmış kusma ishal vs ona yakalanmşm sanırım dikka edin siz de kendinize dışardan bir şey yemeyin ve çeşme suyuna dikkat edin
Ay çok heyecanlı maşallahGünaydın kızlar doktordan çıktım nts ye girmedim normal ultrasondan detaylıca baktı normal gördü haftaya gireceğim , artık her hafta kontrole gidiyorum
Gelişimi gayet güzel Allaha şükür,
Uzun boylu olacakmış birazda kafası büyük49 cm boyu maşallah kafasi 36 haftayla uyumlu bu gidişle istesemde normal doğuramazmışım koca kafalı
Dudakları önden önden gidiyor köfte gibi eridim ya
2610 gram olmuş teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?