2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.
Hayır canım hastane söylemiyor sanırım
Ben kendi kafama göre koydum
Bir takım kıyafet
Çorap
Şapka
Alt açma bezi
Bebek bezi bir tane
Bir tane de battaniye bebek doğduktan sonra sarmak için hemşireler giydirdikten sonra

İyi yapmışsın canım. Acaba ıslak mendil vs de koysak mı? Belki lazım olur en azından lazım olursa istediğimiz birşeyi kullanmış olur. Elbet siler çünkü. Kan vs olursa.

İyi yapmışsın canım. Acaba ıslak mendil vs de koysak mı? Belki lazım olur en azından lazım olursa istediğimiz birşeyi kullanmış olur. Elbet siler çünkü. Kan vs olursa.
O kanı ıslak mendille silmiyorlar sanırım canım ben de düşündüm onu da
Onların sildiği özel birşey vardır diye düşünüyorum
Islak mendille temizlenmez gibi geliyo bana
Çünkü baya pis oluyo bebecikler

Onu özel bir bezle siliyorlar gazlı bezler var ya öyle herhalde ıslak mendili tenine değdirmiyorlar kanını temizliyorlar sadece zaten canım
Ben penye battaniye bez zıbın üst ve alt takımı şapka eldiven ve çorap koydum hemşireye vermek için

Canım ıslak mendil çantaya koyda hemşireye vermene gerek yok onlar gazlı bez vs kullanıyo zaten tıbbi ıslak mendilleri de var

Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Sakin ol canım inşallah 1-2 hafta daha dayanır bebişin ama doğsada büyük bir sıkıntı olmaz artık içini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Biliyorum çok erken ama her şeye gelen zamlardan acaba alsak mı diye düşündüm bunun gibi setlerden alan var mı kızlar

Eklentiler

• 08ED4F51-C3CB-4046-A363-2579C4CB1E1C.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 87
Biliyorum çok erken ama her şeye gelen zamlardan acaba alsak mı diye düşündüm bunun gibi setlerden alan var mı kızlar
Setler çok iyi olmuyor diyorlar ama sen bilirsin ben ayrı ayrı aldım hep mesela mama sandalyesi marketlere geliyor
Baby nest yerine hem reflü yatağı hem babynest olabilen tek ürünler var gibi gibi

Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Canini sıkma hic cnm, sicaklardan bisey dokunmustur belki. Oyle degilse de 36. haftada ciger gelisimi tamamlaniyor. En son gelisen zaten cigerler. Dogum olursa bebegin hicbir sıkıntisi olmaz Allahin izniyle. 36 sonrasi normal zamanli dogum oluyor. Erken dogum degil. Allah yardimciniz olsun bizi de haberdar et firsat bulursan.

Çok geçmiş olsun zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz
Havalar sıcak dışarıdan yemek yemek çok tehlikeli şuan yemekler çabuk bozuluyor aman dikkat edelim

Güzel anneler
Çok geçmiş olsun.. güzelce dinlen keyfince ol ve dikkat et kendine.

Ani bi kararla bugun ben de kontrole gittim biraz karnim agriyordu ve vajina da batma vardi ama bebek gayet iyiymis biraz asagida ama sanci cikmadi hala da agrim var kendimi cok iyi hissetmiyorum bugun. Kilosu da 2100 civari biraz az gibi 34. Hafta bitti bugun

Ay çok heyecanlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…