2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
32+0 da 2100 gramdı benimki, ultrasonda 2 hafta önden gidiyor

Çok geçmiş olsun canım, neyse ki korktuğun olmadı İlaç vs verdi mi doktorun?

Sevindim canım dikkat et kendine de doğuma kadar toparlan bari

Anneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.

Ben çekmecesine koydum bence geç yapmayın yaparken zorlanılıyor gerçekten havalar sıcak ütülemek zaman alıyor valla beni yormuştu
Birde ben şey sorucam kimisi bebek kıyafetleri mis gibi kokuyor diyorda ben yıkadığımda kokusuz ben deterjanım sis kokulu mu aldınız birde yumuşatıcı kullanmadım unibaby yenidoğan deterjan sıfır kokusu var ama o bebek kokusu bebek giydikçe diye düşünğuorum

Erken değil bence artık. Ben 20. haftada yıkadım, çekmecelere koydum, koku falan olmadı, aldıkça yıkayıp ütüleyip kaldırdım biriktirmedim. Hurçta havasız kalmışsa koku ondandır belki.

Bebek eşyası hiç yıkamadan onun deterjaniyla değil de kendi kıyafetlerimi normal kendi deterjaninla yıkadım sasirdim. Kışlıkları da yıkayıp kaldırıyorum bi kapalı kokusu oluyor hafif ama onun gibi olur mu bilemedim. Açık olacak şekilde yerleştirip çekmecesine koymak daha mantıklı aslında dediğin gibi.

Hangi deterjanı kullanıyorsun? Ben frosch la yıkadım, ilk çıktığında çok hafif bi kokusu vardı ama zamanla o da kalmadı uçtu gitti. Yumuşatıcısı da kokmuyor pek.

ay unibaby yazmışsın kabak gibi, körüm resmen

Hangi deterjanı kullanıyorsun? Ben frosch la yıkadım, ilk çıktığında çok hafif bi kokusu vardı ama zamanla o da kalmadı uçtu gitti. Yumuşatıcısı da kokmuyor pek.
Normali kokmaması diye düşünüyorum bende bebeğin kendi kokusu giydikçe ş inecektir herhalde☺

ben granül sabun ile yıkadım. güzel bir kokusu var ne az ne çok kokusu duruyor . dolabını açınca duyuyorum kokusunu memnun kaldım ve yumuşatıcı kullanmadım. hastane çantasındakileri kilitli poşetlerle valize hazırladım . geçen gün havalandırdım bi ssıkıntı yoktu.

Normali kokmaması diye düşünüyorum bende bebeğin kendi kokusu giydikçe ş inecektir herhalde☺
Öyle bence de, bebeği de rahatsız eder çok kokması. Hatta ben hastane çantasına kokusuz bebek sabunu ve kokusuz roll on koydum kendim için, orada duş alırsam üzerimde kuvvetli bi koku olsun istemedim.

Öyle bence de, bebeği de rahatsız eder çok kokması. Hatta ben hastane çantasına kokusuz bebek sabunu ve kokusuz roll on koydum kendim için, orada duş alırsam üzerimde kuvvetli bi koku olsun istemedim.
Tamam canım mantıklı sabun hiç aklıma gelmemişti iyi oldu dediğin ☺

nasıl olmuş baya yoruldum ama ya ama kendim yapmak istedim
Cok guzel olmus, benim sancilar erken baslayinca badana, boya ve temizlik isleri kaldi. Temizlikci de bulamiyorum. Uyku setini nasil yikadin cnm. Şu besik kenarlarindaki sungerlerden bahsediyorum. Makineye hassas yikamaya atsak olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…