- 18 Ağustos 2022
- 3.653
- 12.321
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.601
32+0 da 2100 gramdı benimki, ultrasonda 2 hafta önden gidiyorKızlar uzun zamandır girmeye vakit bulamadım çok iş tayin taşınma vs durumu vardı 32+6 haftalık bebek kilosu doktor 2260 dedi ve kilosunu 200 gram fazla buldu normal doğum olarak gözüküyor şuanlık bebek pozisyon baş aşağı diyet yaparak devam et bebek kilo almasın dedi bu arada yeni doktorum bunu diyen taşındığım ildeki doktor buraya da danışmak istedim sizin bu haftalarda kilosu nasıldı
Çok geçmiş olsun canım, neyse ki korktuğun olmadıKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim halsizim. Doğumla ilgisi yokmuş çok şükür ki salgın varmış kusma ishal vs ona yakalanmşm sanırım dikka edin siz de kendinize dışardan bir şey yemeyin ve çeşme suyuna dikkat edin
Sevindim canımKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim halsizim. Doğumla ilgisi yokmuş çok şükür ki salgın varmış kusma ishal vs ona yakalanmşm sanırım dikka edin siz de kendinize dışardan bir şey yemeyin ve çeşme suyuna dikkat edin
Antibiyotik başlattı32+0 da 2100 gramdı benimki, ultrasonda 2 hafta önden gidiyor
Çok geçmiş olsun canım, neyse ki korktuğun olmadıİlaç vs verdi mi doktorun?
Ben çekmecesine koydum bence geç yapmayın yaparken zorlanılıyor gerçekten havalar sıcak ütülemek zaman alıyor valla beni yormuştuAnneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.
Erken değil bence artık. Ben 20. haftada yıkadım, çekmecelere koydum, koku falan olmadı, aldıkça yıkayıp ütüleyip kaldırdım biriktirmedim. Hurçta havasız kalmışsa koku ondandır belki.Anneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.
Bebek eşyası hiç yıkamadan onun deterjaniyla değil de kendi kıyafetlerimi normal kendi deterjaninla yıkadım sasirdim. Kışlıkları da yıkayıp kaldırıyorum bi kapalı kokusu oluyor hafif ama onun gibi olur mu bilemedim. Açık olacak şekilde yerleştirip çekmecesine koymak daha mantıklı aslında dediğin gibi.Ben çekmecesine koydum bence geç yapmayın yaparken zorlanılıyor gerçekten havalar sıcak ütülemek zaman alıyor valla beni yormuştu
Birde ben şey sorucam kimisi bebek kıyafetleri mis gibi kokuyor diyorda ben yıkadığımda kokusuz ben deterjanım sis kokulu mu aldınız birde yumuşatıcı kullanmadım unibaby yenidoğan deterjan sıfır kokusu var ama o bebek kokusu bebek giydikçe diye düşünğuorum
Evet kapalı kalma kokusu gibi. Açıkta durursa daha iyi olcak gibi.Erken değil bence artık. Ben 20. haftada yıkadım, çekmecelere koydum, koku falan olmadı, aldıkça yıkayıp ütüleyip kaldırdım biriktirmedim. Hurçta havasız kalmışsa koku ondandır belki.
Hangi deterjanı kullanıyorsun? Ben frosch la yıkadım, ilk çıktığında çok hafif bi kokusu vardı ama zamanla o da kalmadı uçtu gitti. Yumuşatıcısı da kokmuyor pek.kimisi bebek kıyafetleri mis gibi kokuyor diyorda ben yıkadığımda kokusuz ben deterjanım sis kokulu mu aldınız birde yumuşatıcı kullanmadım unibaby yenidoğan deterjan sıfır kokusu var ama o bebek kokusu bebek giydikçe diye düşünğuorum
ay unibaby yazmışsın kabak gibi, körüm resmenkimisi bebek kıyafetleri mis gibi kokuyor diyorda ben yıkadığımda kokusuz ben deterjanım sis kokulu mu aldınız birde yumuşatıcı kullanmadım unibaby yenidoğan deterjan sıfır kokusu var ama o bebek kokusu bebek giydikçe diye düşünğuorum
Normali kokmaması diye düşünüyorum bende bebeğin kendi kokusu giydikçe ş inecektir herhalde☺Hangi deterjanı kullanıyorsun? Ben frosch la yıkadım, ilk çıktığında çok hafif bi kokusu vardı ama zamanla o da kalmadı uçtu gitti. Yumuşatıcısı da kokmuyor pek.
ben granül sabun ile yıkadım. güzel bir kokusu var ne az ne çok kokusu duruyor . dolabını açınca duyuyorum kokusunu memnun kaldım ve yumuşatıcı kullanmadım. hastane çantasındakileri kilitli poşetlerle valize hazırladım . geçen gün havalandırdım bi ssıkıntı yoktu.Anneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.
Öyle bence de, bebeği de rahatsız eder çok kokması. Hatta ben hastane çantasına kokusuz bebek sabunu ve kokusuz roll on koydum kendim için, orada duş alırsam üzerimde kuvvetli bi koku olsun istemedim.Normali kokmaması diye düşünüyorum bende bebeğin kendi kokusu giydikçe ş inecektir herhalde☺
Tamam canım mantıklı sabun hiç aklıma gelmemişti iyi oldu dediğin ☺Öyle bence de, bebeği de rahatsız eder çok kokması. Hatta ben hastane çantasına kokusuz bebek sabunu ve kokusuz roll on koydum kendim için, orada duş alırsam üzerimde kuvvetli bi koku olsun istemedim.
Cok guzel olmus, benim sancilar erken baslayinca badana, boya ve temizlik isleri kaldi. Temizlikci de bulamiyorum. Uyku setini nasil yikadin cnm. Şu besik kenarlarindaki sungerlerden bahsediyorum. Makineye hassas yikamaya atsak olur mu?nasıl olmuşbaya yoruldum ama ya ama kendim yapmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?