- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.621
Çantam falan da hazır değildi neyi bekliyorsak iyi ders olduburcumsu12 geçmiş olsun canımcığım. Korkuttu miniş seni ama olsun neyseki doğumluk bir durum değilmiş.
Kizlar lütfen yardimben hastane cantami hazırlıyorum daha önce ki listeler hep ekran görüntüsü almistim,şimdiyse bulamiyorum hastane çantasına ne koydunuz nekadar yazabilirmisiniz?
Çantam falan da hazır değildi neyi bekliyorsak iyi ders oldu
Geçti çok şükür biraz yarın toparlarsam hazır etcem zatenValla arkadaşım sen hazırla 37 desin sen eşiği geçtin. Ben hep söylüyorum 37 den önce psikolojik olarak hazırlayamam ama 37 olduğu dakika başlarım hazırlamaya.
Neyseki birşey olmadı yavrum koyarsın kenaea bundan sonra her daim hazır olursun sıkma canını. Ağrım sızın var mı?
Evet daha bugun doktora sordum normal dediKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
Ödemimi, kabızlığımı, ağrılarımı, sancı sandığım kasılmalarımı herseyimi sordum bugün bunların hepsi çok normal dedi. Normal olmayan şeyler kanama, tansiyonun agresif artışı, kokulu akıntı dedi. Bunlar dışındakileri dert etme dedi.Kızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
Evet daha bugun doktora sordum normal dedi
Ayy iyi bari bende olabilir diye okumuştum ama sanki adetim ha geldi ha gelecek gibi bir durum oldu bugün birazda iş yaptım valla ben gerçek sancıyı nasıl anlayıpta hastaneye gidicem bilmiyorum bazenÖdemimi, kabızlığımı, ağrılarımı, sancı sandığım kasılmalarımı herseyimi sordum bugün bunların hepsi çok normal dedi. Normal olmayan şeyler kanama, tansiyonun agresif artışı, kokulu akıntı dedi. Bunlar dışındakileri dert etme dedi.
Çok geçmiş olsun canım dün acilde herkezde vardı o belirti çoğunluğu da çocuktu salgın varmış aman dikkatli olalım hem bebeklerimiz doğunca hemde kendimize. Tekrardan çok geçmiş canımKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim halsizim. Doğumla ilgisi yokmuş çok şükür ki salgın varmış kusma ishal vs ona yakalanmşm sanırım dikka edin siz de kendinize dışardan bir şey yemeyin ve çeşme suyuna dikkat edin
Bunlar normal artık canım bu ağrıların hepsini hemen hemen hepimiz artık yavas yavas yavaş yazicaz buraya önemli olan bebeğin hareketleri suyun gelmesi ve kanama bunlar asıl belirti sinir stres panik kavga gürültü böyle şeylerden Uzak durmamız lazım artık. Batmalar kasılmalar sıklaştigi zaman diger belirtiler olmadan da dra gidebilir yada gece gündüz beklemeden hastanenin acilinden girip ebelere muayene ettirip nst de bağlanabilirsinjz olduğunuz bölgede sıkıntı çıkmazsa böyle şeylerde panik yapmayın Ağrı'da sizida oda etkiliyor kisa surecekse uzun sürmedinde rol oynuyorAni bi kararla bugun ben de kontrole gittim biraz karnim agriyordu ve vajina da batma vardi ama bebek gayet iyiymis biraz asagida amasanci cikmadi hala da agrim var kendimi cok iyi hissetmiyorum bugun. Kilosu da 2100 civari biraz az gibi 34. Hafta bitti bugun
Bende ağrı olmuştu hep gece normal bu ağrılar gibi değildi çocuk kanala giriyormuş megersem onun agrisiymis gittigimde dr bugun yarin doğar demişti ben kendi druna danıştım di oda yarına doğum olmazda gel kontrol edeyim dedi gittiğimde açılmam vardi ki gitmeden son kez idrarımı yapayım demiştim tam giyinirken de suyum gelmeye başladı baktiginda kanli akıntılar geliyordu alltan ped takıp gitmiştim bana tekerlekli sandalye söyledi ama istemedim üçüncü kata kadar merdiven çıktım da gittim doğumda faydası oluraa olur son dk diye de suni sancı verdiklerinden normal sancılarım oglene anca başladı zorla ya zorlaya odaAyy iyi bari bende olabilir diye okumuştum ama sanki adetim ha geldi ha gelecek gibi bir durum oldu bugün birazda iş yaptım valla ben gerçek sancıyı nasıl anlayıpta hastaneye gidicem bilmiyorum bazensonuçta sancı sonlara doğru şiddetleniyot sona gelmeden baştan nasıl anlarım bilemiyorum
Sağ olun kızlar ☺
Ben dün sormuştum develtte nst zamani stajyere bebek için hemen giydirmelik kıyafet istendi sadece banada saten normal doğumda onlar önlük giydiriyor çıkardıklarını posetr koyup eşine veriliyo doğum bitti plesanta çıktıktan sonra dikisten sonrada hasta bezi takıp o kıyafetle odaya çıkıyorsun odada yedek kıyafetlerini giyiyorsun bir gün için faza yüke gerçekten gerek yokKuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.
Bebek için ilk doğduğunda giymeye bir takım pattaniye bez tamam istedikleri gerisini odada degistirim dersen o an icin bir takım geride yedek iki takim yeter gibi ilk giydiği haric üç takım ki takimda alt üst zıbın iş görür takim diye dediğim çorapları eldivenlerini birer ikiaer koysan yeter takımda yoksa şapka koyarsın işitme testi zamani kafasına sürülen jelden batıyor şapkasida kendinize en az iki en fazla üç takım sirt bence bebek bezi ve kendinize de bez ped deepend ic çamaşırı sütyen falan tamam ben bunlari koydum üstümdeki sırtlari yine kullamriim yanima yedek birer alt pijama üstüme rahat koydummu tamam takım olsun gecelik olsun telaşım yok ne bulursam giyerimKuzum hemşireye verilecekler belli mi? Hastahane mi söylüyor onu? Ona göre sorayım onlara daha birşey demediler bana bende sormadım gerçi.
Anladım kanala girmesinin de bir ağrısı var demekki anlarıs herhalde bizde herkeste başka bir şekilde başlıyor anladığım kadarıyla bakalım bizimkiler nasıl başlayacak ☺Bende ağrı olmuştu hep gece normal bu ağrılar gibi değildi çocuk kanala giriyormuş megersem onun agrisiymis gittigimde dr bugun yarin doğar demişti ben kendi druna danıştım di oda yarına doğum olmazda gel kontrol edeyim dedi gittiğimde açılmam vardi ki gitmeden son kez idrarımı yapayım demiştim tam giyinirken de suyum gelmeye başladı baktiginda kanli akıntılar geliyordu alltan ped takıp gitmiştim bana tekerlekli sandalye söyledi ama istemedim üçüncü kata kadar merdiven çıktım da gittim doğumda faydası oluraa olur son dk diye de suni sancı verdiklerinden normal sancılarım oglene anca başladı zorla ya zorlaya oda
İnşallah Rabb'im herkeze o anın geldiğini anlamaya yardımcı olsun ki günü.gelince artık gerçekten hangi ağrının yalan hangisi gerçek hissediyorsun zatenAnladım kanala girmesinin de bir ağrısı var demekki anlarıs herhalde bizde herkeste başka bir şekilde başlıyor anladığım kadarıyla bakalım bizimkiler nasıl başlayacak ☺
Belin yürüdükçe bacak aran gece yatarken gün içindeki hareketler beline vuruyor falan hep oluyor bunlar kendimizi takipte kalicaz benimde adagidat çocuklara bakayım diye indim peslerinde gezdikçe sag kaşığım kötüledi birden batti ağrıdı yururkent zorladı falan bir idrar yapıp uzandım geçti o bölgeye baskılar artıyor artik bebek büyüdükçe aşağıya indikçe normalde göbek yukardaayken doğum yakalstikca göbek aşağı düşüyor bebek onun ağrıları oluyor ister istemezKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?