2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben 31 32.Haftalarimda yikayip hurclamistim. Bu haftada hastane cantami hazirladim. Hurcladklarmda koku vs olmadi.hic. iyiki erken yikamis ütülemisiz yoksa suan hic yapcak halim yok

Merhaba kızçelermm bugun görüş günümdüü kerem bey 2600 gr olmuş biraz iri dedi doktorum, bide suyumun fazlalığı devam ediyor o yüzden her türlü tatlı, hamurişi yasaklandı gözyaşm pıt en sevdiklermdi ama bebiş için dayancaz mecbur. Onun dışında herşey yolunda daha gelmeue niyeti gözükmüyor birass agresifiz sanki

Eklentiler

• 29774B11-8D75-455A-BA56-7113BF9D6133.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 114
Offf bugün bezdim akintidannnn tam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Aynısını bugün daha çok yaşıyorum desem inanırmısn bir an suyum geldi sandım akıntım cok çoğaldı doktora dedim bugun eger su gibi gelirse hemen gel test yapalım dedi bende bezdim çamasır değiştirmekten

Allahım dudişe bak ya bence bizim grup hep köfte dudak doğuracak

Cok guzel olmus, benim sancilar erken baslayinca badana, boya ve temizlik isleri kaldi. Temizlikci de bulamiyorum. Uyku setini nasil yikadin cnm. Şu besik kenarlarindaki sungerlerden bahsediyorum. Makineye hassas yikamaya atsak olur mu?
Ben sadece leğene su koydum suya bastım canım kizimda 30 derecede yıkamıştım çop oldu o yuzden bu riske girmedim deterjanli suya bastim arkasından yumusaticiyla ondan sonra sadece su ile guzelce durladim hic baski uygulamadim . Bende çok şukur boya işini geçen ay halatim temizlik de oyle gelecek hafta birtek koltuklar silinecek ve perdeleri yikayacagım baska derin temizlik yok şukur

Kızlar ben bebişin hareketlerini hiç yakalayamıyorum. İçerde fırıl fırıl dönüyo göbeğim dalgalanıyo tam telefonu elime alıyorum video çekmek için o anda duruyo. Her seferinde ya, sanki hissediyo inadına yapıyo. Şimdi de sanki yere daraldı diye kuvvetli tekmesi yok sadece ittiriyo o da kamerada görünmüyo pek. Hamilelik bitecek adam akıllı bi tepik videomuz yok

O kadar evrensel birşey ki bu yakalayanlar bence saatlerce çekiyor hdjdj inanmıyorum artık. Benimde öyle çünkü. Bak bu videoya birde kamerayı eline alıp çekeceğin anda durmasını koysalar olur.

Bende çekmeceler e yıkadım katladim üstünü de yemeniler ile kapattım toz olmasın diye
İyi yapmışsınız bende hala hazırlık yapmadım ve evi de döktüm düzenlemek için nasıl başa çıkacağım bilmiyorum boya ya hiç girişmedik aslında olsa iyi olurdu temizlikçi de bulamıyorum şu ara inşallah 36 37 haftaya kadar düzene girer hem evin büyük temizliği hem bebek hazırlıkları beşikte almadım daha bebek arabası da daha

O kadar evrensel birşey ki bu yakalayanlar bence saatlerce çekiyor hdjdj inanmıyorum artık. Benimde öyle çünkü. Bak bu videoya birde kamerayı eline alıp çekeceğin anda durmasını koysalar olur.

Kaç tane videom var 3-5 dakikalık tam bi iki saniye hareket yakalıyorum sonra bekliyorum sabırla yok yok yok, tam videoyu kapatınca çat başlıyo. Dalga geçiyo sanki sıpa ya

Olur hepsi cnm merak etme , ya bu aralar tekizlik için birilerini bulmak çok zorlaştı Allahtan kardeşim yanımda benimde ince halilar var hafta ici onu halledecek perdeleri buyuk temizligim kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…