- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.641
Ben 31 32.Haftalarimda yikayip hurclamistim. Bu haftada hastane cantami hazirladim. Hurcladklarmda koku vs olmadi.hic. iyiki erken yikamis ütülemisiz yoksa suan hic yapcak halim yokAnneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.
Son 1 aydir benimde öyle yaKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
Aynısını bugün daha çok yaşıyorum desem inanırmısn bir an suyum geldi sandım akıntım cok çoğaldı doktora dedim bugun eger su gibi gelirse hemen gel test yapalım dedi bende bezdim çamasır değiştirmektenOfff bugün bezdim akintidannnntam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Allahım dudişe bak ya bence bizim grup hep köfte dudak doğuracakMerhaba kızçelermmbugun görüş günümdüü kerem bey 2600 gr olmuş biraz iri dedi doktorum, bide suyumun fazlalığı devam ediyor o yüzden her türlü tatlı, hamurişi yasaklandı gözyaşm pıt en sevdiklermdi ama bebiş için dayancaz mecbur. Onun dışında herşey yolunda daha gelmeue niyeti gözükmüyor birass agresifiz sanki
Normalmiş ama öyle diyorlar hayırlısıyla şu bir aydıda atlatsakta kurtulsak hamileliktenSon 1 aydir benimde öyle ya
Evettt bencedeee canımm hem köfte dudak hemde gıdılıAllahım dudişe bak ya bence bizim grup hep köfte dudak doğuracak
Ben sadece leğene su koydum suya bastım canım kizimda 30 derecede yıkamıştım çop oldu o yuzden bu riske girmedim deterjanli suya bastim arkasından yumusaticiyla ondan sonra sadece su ile guzelce durladim hic baski uygulamadim . Bende çok şukur boya işini geçen ay halatim temizlik de oyle gelecek hafta birtek koltuklar silinecek ve perdeleri yikayacagım baska derin temizlik yok şukurCok guzel olmus, benim sancilar erken baslayinca badana, boya ve temizlik isleri kaldi. Temizlikci de bulamiyorum. Uyku setini nasil yikadin cnm. Şu besik kenarlarindaki sungerlerden bahsediyorum. Makineye hassas yikamaya atsak olur mu?
Ya ben neyse bişe demiyorum naparsan yap
Ya ben neyse bişe demiyorum naparsan yap
Kızlar ben bebişin hareketlerini hiç yakalayamıyorum. İçerde fırıl fırıl dönüyo göbeğim dalgalanıyo tam telefonu elime alıyorum video çekmek için o anda duruyo. Her seferinde ya, sanki hissediyo inadına yapıyo. Şimdi de sanki yere daraldı diye kuvvetli tekmesi yok sadece ittiriyo o da kamerada görünmüyo pek. Hamilelik bitecek adam akıllı bi tepik videomuz yok
İyi yapmışsınız bende hala hazırlık yapmadım ve evi de döktüm düzenlemek için nasıl başa çıkacağım bilmiyorum boya ya hiç girişmedik aslında olsa iyi olurdu temizlikçi de bulamıyorum şu ara inşallah 36 37 haftaya kadar düzene girer hem evin büyük temizliği hem bebek hazırlıkları beşikte almadım daha bebek arabası da dahaBende çekmeceler e yıkadım katladim üstünü de yemeniler ile kapattım toz olmasın diye
O kadar evrensel birşey ki buyakalayanlar bence saatlerce çekiyor hdjdj inanmıyorum artık. Benimde öyle çünkü. Bak bu videoya birde kamerayı eline alıp çekeceğin anda durmasını koysalar olur.
Kaç tane videom var 3-5 dakikalık tam bi iki saniye hareket yakalıyorum sonra bekliyorum sabırla yok yok yok, tam videoyu kapatınca çat başlıyo. Dalga geçiyo sanki sıpa ya
Süperrrkolay gelsin
Olur hepsi cnm merak etme , ya bu aralar tekizlik için birilerini bulmak çok zorlaştı Allahtan kardeşim yanımda benimde ince halilar var hafta ici onu halledecek perdeleri buyuk temizligim kalmiyorİyi yapmışsınız bende hala hazırlık yapmadım ve evi de döktüm düzenlemek için nasıl başa çıkacağım bilmiyorum boya ya hiç girişmedik aslında olsa iyi olurdu temizlikçi de bulamıyorum şu ara inşallah 36 37 haftaya kadar düzene girer hem evin büyük temizliği hem bebek hazırlıkları beşikte almadım daha bebek arabası da daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?