- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.661
32+1 de 2070 gramdı canımKızlar uzun zamandır girmeye vakit bulamadım çok iş tayin taşınma vs durumu vardı 32+6 haftalık bebek kilosu doktor 2260 dedi ve kilosunu 200 gram fazla buldu normal doğum olarak gözüküyor şuanlık bebek pozisyon baş aşağı diyet yaparak devam et bebek kilo almasın dedi bu arada yeni doktorum bunu diyen taşındığım ildeki doktor buraya da danışmak istedim sizin bu haftalarda kilosu nasıldı
Daha emzirme sütyenim bile yok ama kendimi tamamlanmış hissediyorum öyle bir huzur içerisindeyim jdjdjd
37ye kadar yolu var alırsın nolcak kargo iki günde gelirşu ribbon u yapınca atsana çok merak ettim onu
Ütülü daha şık duruyor amaOrganizer almamın tek sebebi diş macununun terliğe deyip onun da bebek kıyafetine değmesini istemememdi
Şeyyyy evet yıkadım
Ama ütü yapmama kararım sabit bak hala o konuda dimdik duruşum
Umarım son dk beni bu konuda tek bırakmazsın hahah
Bu iğne tarzı batmalar hep akıntıdan vajinal enfeksiyondan oluyor o da idrar yolunu tetikliyor bence ben öyle düşünmeye başladım cunku aynı sorun bende de var elektrik şoku veriyorlar alttan sanki kısa süreli böyle. Kurtulamadım gitti.Offf bugün bezdim akintidannnntam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acabaBen sadece leğene su koydum suya bastım canım kizimda 30 derecede yıkamıştım çop oldu o yuzden bu riske girmedim deterjanli suya bastim arkasından yumusaticiyla ondan sonra sadece su ile guzelce durladim hic baski uygulamadim . Bende çok şukur boya işini geçen ay halatim temizlik de oyle gelecek hafta birtek koltuklar silinecek ve perdeleri yikayacagım baska derin temizlik yok şukur
Ben 30 derecede 15 dk’lık kısa programda yıkadım. Duru’nun granül matik sabunuyla. Hiçbirşey olmadı.Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Ben hissetmiyorum ama bugun uygulama 3hafta kaldi yazinca bir panikledim hemen çantamı hazırladım,ama daha terlik,tac kapi susum ve cikolatam yokBugun cok kasilmam ve hala ara ara karin agrim var dr gayet normal hersey dedi ama bilmiyorum dogumum yakin gibi hissediyorum
Ayni ben,ne duzgun bir fotograf,ne de hareketli bir videoKızlar ben bebişin hareketlerini hiç yakalayamıyorum. İçerde fırıl fırıl dönüyo göbeğim dalgalanıyo tam telefonu elime alıyorum video çekmek için o anda duruyo. Her seferinde ya, sanki hissediyo inadına yapıyo. Şimdi de sanki yere daraldı diye kuvvetli tekmesi yok sadece ittiriyo o da kamerada görünmüyo pek. Hamilelik bitecek adam akıllı bi tepik videomuz yok
Galiba pisicik yapacak,cok kararli gordum onuMontessori mobilleri yükleniyor
Benim de öyleKızlar ben bebişin hareketlerini hiç yakalayamıyorum. İçerde fırıl fırıl dönüyo göbeğim dalgalanıyo tam telefonu elime alıyorum video çekmek için o anda duruyo. Her seferinde ya, sanki hissediyo inadına yapıyo. Şimdi de sanki yere daraldı diye kuvvetli tekmesi yok sadece ittiriyo o da kamerada görünmüyo pek. Hamilelik bitecek adam akıllı bi tepik videomuz yok
Ben daha anlayamiyorum ama midemden bende çok çekiyorumKızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Benim de aynen böyle daha inmemiş canım senin karnında artık mide yanmasından ölüyorum asla uyanamıyorum gece uykuları bittiBen daha anlayamiyorum ama midemden bende çok çekiyorum
Geçmiş olsun, zaten bebek gelse de erken olmazdı. Hemen atlatırsın umarımKusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Ahahjajsja ya kızım ben organizer almasam sen poşet alıp koyacakmışsın. 1-1 olduk şuan verilen sözden dönmedeSen organizer alırken iyiydi jdjdj düşündün mü hiç festiyle ortak karar aldık sözümden dönemem diye hdjdj
Offf sanırım birazdan en azından ilk kıyafetlerini ütüleyeceğimÜtülü daha şık duruyor amaaklını çelmek gibi olmasın
Benim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gunundenKızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Evet enfeksiyonum varmis biraz. Dr antibiyotk vermedi bu sefer. Bol su ic dedi.Bu iğne tarzı batmalar hep akıntıdan vajinal enfeksiyondan oluyor o da idrar yolunu tetikliyor bence ben öyle düşünmeye başladım cunku aynı sorun bende de var elektrik şoku veriyorlar alttan sanki kısa süreli böyle. Kurtulamadım gitti.
Canim ben hemsireye verilcegi hurca koydm ama bilemedm smdi niye kararsiz kaldn ki hBen böyle hazirladim ama,acaba hemsireye verilecek hurctan cikarip posete mi koysam?
Hemsireye verilecegi ben ayri koyup ustune not yazdim hemsireye verilecekler diye.Ben böyle hazirladim ama,acaba hemsireye verilecek hurctan cikarip posete mi koysam?
Hurcu geri getirir mi yoksa çöpe atar miCanim ben hemsireye verilcegi hurca koydm ama bilemedm smdi niye kararsiz kaldn ki h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?