2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
32+1 de 2070 gramdı canım

Ütülü daha şık duruyor amaaklını çelmek gibi olmasın

Çantalarımız için bağğzı revizyonlarla geldim. Şimdi 4 adet tekerlek alıyoruz evin altına takıyoruz hoop hastaneye şaka şaka

•Sezercancılar için mutlaka çorap çünkü ameliyathane soğuk balık gibi titretiyor çıkışta.
•Aynı şekilde zaten ödemden patlamak üzere olan dudaklarımız için nemlendirici.
•Yine doğum sonrası aa ben doğurmamış gibiyim gencim güzelim demek için tarak& makyaj çantası veee misafirler gidince külkedisine geri dönüş için makyaj temizleme mendili olur ya da yıkama jeli olur tercihe kalmış. tabi sonrası için yüzümüze bir krem.
•Hava sıcak malum bir roll on olabilir kokusu en hafifinden bebişkoyu da rahatsız etmesin.
•Terliğimiz rahat olsun ki ayaklar kalas oluyor

Offf bugün bezdim akintidannnn tam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Bu iğne tarzı batmalar hep akıntıdan vajinal enfeksiyondan oluyor o da idrar yolunu tetikliyor bence ben öyle düşünmeye başladım cunku aynı sorun bende de var elektrik şoku veriyorlar alttan sanki kısa süreli böyle. Kurtulamadım gitti.

Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba

Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Ben 30 derecede 15 dk’lık kısa programda yıkadım. Duru’nun granül matik sabunuyla. Hiçbirşey olmadı.

Bugun cok kasilmam ve hala ara ara karin agrim var dr gayet normal hersey dedi ama bilmiyorum dogumum yakin gibi hissediyorum
Ben hissetmiyorum ama bugun uygulama 3hafta kaldi yazinca bir panikledim hemen çantamı hazırladım,ama daha terlik,tac kapi susum ve cikolatam yok
Ayni ben,ne duzgun bir fotograf,ne de hareketli bir video
Montessori mobilleri yükleniyor
Galiba pisicik yapacak,cok kararli gordum onukolay gelsin

Benim de öyle videoyu başlattığım an duruyor, yada eşimi çağırdığım an

Kızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Ben daha anlayamiyorum ama midemden bende çok çekiyorum

Eklentiler

• 300E001A-702B-4C5B-8D6D-6C2928C85914.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 118
Kusma ve kasılma doktorum acil gel doğum başlangıcı belirtisi olabiliyor dedi yoldayım bende
Geçmiş olsun, zaten bebek gelse de erken olmazdı. Hemen atlatırsın umarım
Sen organizer alırken iyiydi jdjdj düşündün mü hiç festiyle ortak karar aldık sözümden dönemem diye hdjdj
Ahahjajsja ya kızım ben organizer almasam sen poşet alıp koyacakmışsın. 1-1 olduk şuan verilen sözden dönmede
Ütülü daha şık duruyor amaaklını çelmek gibi olmasın
Offf sanırım birazdan en azından ilk kıyafetlerini ütüleyeceğim ffestinalente de zaten demiş ilkleri ütülerim ordan bana da mantıklı geldi hepsi yerine en azından ilk giyeceklerini yapmak. Asla geri kalamam

Kızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Benim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden

Evet enfeksiyonum varmis biraz. Dr antibiyotk vermedi bu sefer. Bol su ic dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…