- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.681
Bende ayri koydum,zaten gorumcem yanimda olur ona gösteririm onceden ne nerde duruyorHemsireye verilecegi ben ayri koyup ustune not yazdim hemsireye verilecekler diye.
Ay getirirler herhalde yaaHurcu geri getirir mi yoksa çöpe atar mi
Benim de aşağıda yukarısı boşlukBenim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden
Ya bulurlar merak etmeyin. Gitmeden söylersin organize edersin oldu bitti. Panik yok kızlarHemsireye verilecegi ben ayri koyup ustune not yazdim hemsireye verilecekler diye.
Kahkaha attım bunaHurcu geri getirir mi yoksa çöpe atar mi
Evet canım normal rahim doğuma hazırlanıyo diye.Kızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
Ben artık değişmiyorum, kağıt havlu koyuyorum. Değişsem bile 5 dk sonra aynı çünküOfff bugün bezdim akintidannnntam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Yaaaa o dudaklar aşırı aşırı tatlı maşallahMerhaba kızçelermmbugun görüş günümdüü kerem bey 2600 gr olmuş biraz iri dedi doktorum, bide suyumun fazlalığı devam ediyor o yüzden her türlü tatlı, hamurişi yasaklandı gözyaşm pıt en sevdiklermdi ama bebiş için dayancaz mecbur. Onun dışında herşey yolunda daha gelmeue niyeti gözükmüyor birass agresifiz sanki
Ayyy sorma bende de hiç yok şöyle ciddi hareket ettiği videosu. Onu geçtim babası bakınca ya da dokununca da duruyor sıpa yaKızlar ben bebişin hareketlerini hiç yakalayamıyorum. İçerde fırıl fırıl dönüyo göbeğim dalgalanıyo tam telefonu elime alıyorum video çekmek için o anda duruyo. Her seferinde ya, sanki hissediyo inadına yapıyo. Şimdi de sanki yere daraldı diye kuvvetli tekmesi yok sadece ittiriyo o da kamerada görünmüyo pek. Hamilelik bitecek adam akıllı bi tepik videomuz yok
Galiba bende kilitli poşete koyup oyle hurca koyucam,orda posetle veririmAy getirirler herhalde yaaama olmadi onu sadece kilitli posete koyabilirim bende aklima dusurdun simdi
Ayni ben,ne duzgun bir fotograf,ne de hareketli bir video
Benim de öylevideoyu başlattığım an duruyor, yada eşimi çağırdığım an
Ayyy sorma bende de hiç yok şöyle ciddi hareket ettiği videosu. Onu geçtim babası bakınca ya da dokununca da duruyor sıpa ya
Ben hic kendime kokulu birşey surmemistim bebeğim benim kendi ten kokumu bilsin kucağıma aldığımda başka günlerde anne kokusu deyip sakinleşsin diye hep benim kokumu bilirdi halafa biliyor uyurken babası abisi yaklaşsin onlara kolay kolay yanaşmaz sarilmaz ben yatayım hemen sarılir.boynuma hasttende yıkarım artik koltuk altını o herşeyi yapmışım yıkamak zoruma gitmez.Çantalarımız için bağğzı revizyonlarla geldim. Şimdi 4 adet tekerlek alıyoruz evin altına takıyoruz hoop hastaneyeşaka şaka
•Sezercancılar için mutlaka çorap çünkü ameliyathane soğuk balık gibi titretiyor çıkışta.
•Aynı şekilde zaten ödemden patlamak üzere olan dudaklarımız için nemlendirici.
•Yine doğum sonrası aa ben doğurmamış gibiyim gencim güzelim demek için tarak& makyaj çantası veee misafirler gidince külkedisine geri dönüş için makyaj temizleme mendili olur ya da yıkama jeli olur tercihe kalmış.tabi sonrası için yüzümüze bir krem.
•Hava sıcak malum bir roll on olabilir kokusu en hafifinden bebişkoyu da rahatsız etmesin.
•Terliğimiz rahat olsun ki ayaklar kalas oluyor
Bence yika canım. Başına ne geleceği belli olmaz. Erken vs bir durum olursa çantan hazır olsun. Bende şimdi bebeğin eşyalarını attım makinaya. 2 makina Atıcam kısa programda. Ben yumuşatıcı da koydum iyi koksun diye. Kendi pijamalarım vs hazır değil ama çantaya koyucam bebeğinkileri, kendininkini yıkamam zaten alınca koyarım diye düşündümAnneler kiyafetleri yıkayıp koymak için erken mi acaba? Yıkayanlar neyin içine koydunuz? Ben kendi geceligimi iç çamaşırlarımi yıkayıp kilitli hurca koymuştum simdi bi çıkardım koku var gibi geldi . Anlamadim. Bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp koysam erken mi olur dedim.
Evin yandığını kilima çalışırken de odanın sogumadigini bende kimseye ispatla yamadim canım boşuna yanıyor sencede sicakmi deme onlar ben yanıyorum dedikce yook iii diyorlar öyle deyince bende hararet tavan yapıp gidip buz kırıp onu yiyorum sonra sönüyor ateşimYaniyorum kizlarrrr karasal iklimde nemsiz yerdeyim terliyorum dustan sonra bile. Ensemde sac dibim sanki hep islak.. esime.diyorum cok sicak dimi diyoki normaldokunsam adama diyoki avuclarin ates gibi ay bu lohusa terlemesini hic dusunemiyorum ben teri sicagi sevmiyorum yaa
Hafif pratik ve kaliteli olsun diyorsan inglesina elekta tek elle katlanabilen bebek arabasını öneririm canım. Çok sevdim benKızlar bebek arabası hem kullanışlı hem kaliteli ne alabilirim gidip bakmaya çok yoruluyorum artık bugün dışarıdayım eve geldiğimde yorgunluktan ağlayacaktım yani e bebek te vardı bebek arabaları fakat ne alıcağım bilmiyorum ben şunu aldım tavsiye ederim şu şu özelliği çok iyi pratik dediğiniz marka varsa söyleyebilir misiniz
Bende bebeginkini çoktan hazırlamıştım.hastene çantasını ebeye verilecek olan falan bugün ağrılarım arttıkça bende bı korku sardi herşeyi hazırladım goz önünde parca parça duruyor çocukların eşimin benim bebeğin yatağı çantası derken baya yüklü gidicez hastaneye gibiBence yika canım. Başına ne geleceği belli olmaz. Erken vs bir durum olursa çantan hazır olsun. Bende şimdi bebeğin eşyalarını attım makinaya. 2 makina Atıcam kısa programda. Ben yumuşatıcı da koydum iyi koksun diye. Kendi pijamalarım vs hazır değil ama çantaya koyucam bebeğinkileri, kendininkini yıkamam zaten alınca koyarım diye düşündüm
Valla eşime felan hazırlayamıycam kendimle bebeğe orta boy valiz hazırlıyorum, biz önden gidicez zaten başka ilde olcak doğum. Eşim doğum başlayınca gelicek kendine hazırlasın artıkBende bebeginkini çoktan hazırlamıştım.hastene çantasını ebeye verilecek olan falan bugün ağrılarım arttıkça bende bı korku sardi herşeyi hazırladım goz önünde parca parça duruyor çocukların eşimin benim bebeğin yatağı çantası derken baya yüklü gidicez hastaneye gibi
Ihlamur iç canım ılık, bal zencefil ekleKızlar öksürüğe ne yapabilirim öksürmekten karnım acıyor bir yandan da ter sıcak maffoldum ya isyan etmek istemiyorum ama niye ben hasta oldum off
Çok güzel canım ben hurç akıp almamakta hala kararsızımBen böyle hazirladim ama,acaba hemsireye verilecek hurctan cikarip posete mi koysam?
Bişey diyim mi kızlar, benim bu göbek hiç çıkmadıki insinKızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Ben şimdi attım 30 dk 20 derecede, bebek deterjanı ve yumuşatıcı koydum uni baby, sıkmayı da en düşüğe aldım ilave durulama ekledim. Bakalım inş bozulmazlar, çıkınca söylerim ama bişey olmaz bence yaHadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?