2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden
Benim de aşağıda yukarısı boşluk kısmet artık
Hemsireye verilecegi ben ayri koyup ustune not yazdim hemsireye verilecekler diye.
Ya bulurlar merak etmeyin. Gitmeden söylersin organize edersin oldu bitti. Panik yok kızlar
Hurcu geri getirir mi yoksa çöpe atar mi
Kahkaha attım buna ameliyattan çıkıp hurç aramaya gidermişsin

Yaniyorum kizlarrrr karasal iklimde nemsiz yerdeyim terliyorum dustan sonra bile. Ensemde sac dibim sanki hep islak.. esime.diyorum cok sicak dimi diyoki normal dokunsam adama diyoki avuclarin ates gibi ay bu lohusa terlemesini hic dusunemiyorum ben teri sicagi sevmiyorum yaa

Kızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrı yaşıyor musunuz alt karnınızda? Bana gün içinde arada vuruyor ama sonra geçiyor birde belim çok ağrıyor azıcık iş yapayım belim pert yani
Evet canım normal rahim doğuma hazırlanıyo diye.
Offf bugün bezdim akintidannnn tam 5 kez camasir degistim. Acayip artti. Bide esimle yemege cikmistik iki adim attim.igne batmalari oldu vajinada korktum biraz ama düzeldi. Kizim cok hareketli bugun korkutuyor benii
Ben artık değişmiyorum, kağıt havlu koyuyorum. Değişsem bile 5 dk sonra aynı çünkü çeşme mübarek
Yaaaa o dudaklar aşırı aşırı tatlı maşallah
Ayyy sorma bende de hiç yok şöyle ciddi hareket ettiği videosu. Onu geçtim babası bakınca ya da dokununca da duruyor sıpa ya

Kızlar bebek arabası hem kullanışlı hem kaliteli ne alabilirim gidip bakmaya çok yoruluyorum artık bugün dışarıdayım eve geldiğimde yorgunluktan ağlayacaktım yani e bebek te vardı bebek arabaları fakat ne alıcağım bilmiyorum ben şunu aldım tavsiye ederim şu şu özelliği çok iyi pratik dediğiniz marka varsa söyleyebilir misiniz

Birde beşik olarak ne alsam hala karar veremedim ikea nın beşiği var ya da küçük sepet beşik mi hantal bişey istemiyorum aslında

Eklentiler

• Screenshot_20230708_220348_com.android.chrome.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben hic kendime kokulu birşey surmemistim bebeğim benim kendi ten kokumu bilsin kucağıma aldığımda başka günlerde anne kokusu deyip sakinleşsin diye hep benim kokumu bilirdi halafa biliyor uyurken babası abisi yaklaşsin onlara kolay kolay yanaşmaz sarilmaz ben yatayım hemen sarılir.boynuma hasttende yıkarım artik koltuk altını o herşeyi yapmışım yıkamak zoruma gitmez.

Bence yika canım. Başına ne geleceği belli olmaz. Erken vs bir durum olursa çantan hazır olsun. Bende şimdi bebeğin eşyalarını attım makinaya. 2 makina Atıcam kısa programda. Ben yumuşatıcı da koydum iyi koksun diye. Kendi pijamalarım vs hazır değil ama çantaya koyucam bebeğinkileri, kendininkini yıkamam zaten alınca koyarım diye düşündüm

Evin yandığını kilima çalışırken de odanın sogumadigini bende kimseye ispatla yamadim canım boşuna yanıyor sencede sicakmi deme onlar ben yanıyorum dedikce yook iii diyorlar öyle deyince bende hararet tavan yapıp gidip buz kırıp onu yiyorum sonra sönüyor ateşim . Ama dun tattım dogumhane buz gibiydi o kadar serindiki nst de uykum geldi bile

Hafif pratik ve kaliteli olsun diyorsan inglesina elekta tek elle katlanabilen bebek arabasını öneririm canım. Çok sevdim ben

Bende bebeginkini çoktan hazırlamıştım.hastene çantasını ebeye verilecek olan falan bugün ağrılarım arttıkça bende bı korku sardi herşeyi hazırladım goz önünde parca parça duruyor çocukların eşimin benim bebeğin yatağı çantası derken baya yüklü gidicez hastaneye gibi

Valla eşime felan hazırlayamıycam kendimle bebeğe orta boy valiz hazırlıyorum, biz önden gidicez zaten başka ilde olcak doğum. Eşim doğum başlayınca gelicek kendine hazırlasın artık

Kızlar bişey sorcam size herkesin göbeği indi mi aşağı daha benim ki o kadar yukarıda ki midemden çok çekiyorum ne zaman iner? Yada herkesin inmek zorunda mı?
Bişey diyim mi kızlar, benim bu göbek hiç çıkmadıki insin hep aşşada sanki büyüyo ama göğüsle mesafesi var, herkes daha var belli diyor, ama yukarda olmadı hiç

Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Ben şimdi attım 30 dk 20 derecede, bebek deterjanı ve yumuşatıcı koydum uni baby, sıkmayı da en düşüğe aldım ilave durulama ekledim. Bakalım inş bozulmazlar, çıkınca söylerim ama bişey olmaz bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…