2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla eşime felan hazırlayamıycam kendimle bebeğe orta boy valiz hazırlıyorum, biz önden gidicez zaten başka ilde olcak doğum. Eşim doğum başlayınca gelicek kendine hazırlasın artık
Yani benimkilere ben hazirlamazsam eve dönünce deliye dönerim bir tişört için koca dolabı aşağı indirir bulamaz onun için birşey oldugu zaman çorabından kemerine hersyelerini hazır etmeye alistirmis bulunmaktayım ben canim onu. İçin mecburen hazırlıyorum giyeceği tişörtün üstünde başka tişört olsun alttan asilir ötekini de düşürür ama alıp geriye ne durulup koyar bazen koyamz en fazla içeriye geri artırı verir benim oglanda öyle bir ki biraz düzenli giyinir kendine bakar ondan hepsine birer poset hazırladım doğumda gece esim olur başımda kizda belki bizimle kalsa abiside artık kime denk gelirse ben beninkine diyom inşallah sana denk geliriz hastaneye giderken yanlız çocuklarla gitmem diye

Benim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden
Oyyy baharcım valla kimi görsem karnın inmemiş diyor ama inince bebek geliyor demekmiş bide yere oturacaksın ellerini yere koymadan sağ bacağını solun üstüne atamazsan günün az kalmış diyorlar valla eskilerin bildikleri şeylermiş o zaman ultrason mu varmış

Çok güzel canım ben hurç akıp almamakta hala kararsızım
Sagol canım bende cok kararsizdm,sonra baya uyguna almistim,ama iyi is gorur gibi
Hemen denemem lazim bunu,cok merak ettim

Merhaba kızlar, bu hafta ellerimde bileklerimde bi uyuşukluk hissi var karıncalanma gibi özellikle geceleri daha cok artıyor ağrı da yapıyor. ödemden midir ne iyi gelir
Ben magnezyumu basından beri kullanıyorum ama onun uyusmaya bi etkisi olmuyor bende canım. 33 ve 34 te baslıyor diye okumustum gerçekten benimde 33.haftada ellerimde basladı bileklerde ödem oluşuyor mus o yüzden miş korkma yani elini kalp hizana koy yatarken genellikle zaten telefonla ugrasınca ya da elinle herhangi bir baska iş yaptıgında oluyor. Benim ödemim yok mesela ama az da olsa belirti oluyor demekki agrı yapmasına üzüldüm ama keske bi çözüm önerim olabilseydi

Canım sen 37 deymişsin zaten bu haftayı doldurursan zamanında doğum oluyor niye korkuyorsun ki
Ya ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insani
..

Son düzenleme:
Ay bunu denicem haha

Hadi bakalım saglikla gelsin inşallah üstünde gorelim ben de haftaya yapayim. Genel olarak kokmuyor yazıldı zaten. Direkt açık şekilde çekmecesine yerleştireyim.

Elde yikayacak durumda degilim. Esime de soylemek istemiyorum. Adam hangi işi yapacagini şaşirdi artik. Ben de iki kez durulama yaptirdim hep kiyafetlerini vs. yikarken. Haber verirsen icim rahat olur. Tum takimi birden atmam zaten bozulmasin diye. Birer birer atarim. Kullanmaya baslayinca da yikanacak, her seferinde elde yikamak zor gercekten.

Ayy hastane çıkışımızın aynı olması

Hadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Bence makineyle alakalı olabilir
Ben 30 derece 800 sıkmayla yıkadım hiçte birşey olmadı yıkamada 28 dk sürdü

Ohh mis gibi, saglikla giysin yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…