- 30 Haziran 2022
- 1.872
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.701
Canım sen 37 deymişsin zaten bu haftayı doldurursan zamanında doğum oluyor niye korkuyorsun kiBenim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden
Yani benimkilere ben hazirlamazsam eve dönünce deliye dönerim bir tişört için koca dolabı aşağı indirir bulamaz onun için birşey oldugu zaman çorabından kemerine hersyelerini hazır etmeye alistirmis bulunmaktayım ben canim onu. İçin mecburen hazırlıyorumValla eşime felan hazırlayamıycam kendimle bebeğe orta boy valiz hazırlıyorum, biz önden gidicez zaten başka ilde olcak doğum. Eşim doğum başlayınca gelicek kendine hazırlasın artık
Oyyy baharcım valla kimi görsem karnın inmemiş diyor ama inince bebek geliyor demekmiş bide yere oturacaksın ellerini yere koymadan sağ bacağını solun üstüne atamazsan günün az kalmış diyorlar valla eskilerin bildikleri şeylermiş o zaman ultrason mu varmışBenim indi karnim gogsumun alti bosluk oldu biraz. Korkuyorum erken gelir diye gununden
Ala ala herkeste değişebiliyormuş o zamanBişey diyim mi kızlar, benim bu göbek hiç çıkmadıki insinhep aşşada sanki büyüyo ama göğüsle mesafesi var, herkes daha var belli diyor, ama yukarda olmadı hiç
Sagol canımÇok güzel canım ben hurç akıp almamakta hala kararsızım
Hemen denemem lazim bunu,cok merak ettimOyyy baharcım valla kimi görsem karnın inmemiş diyor ama inince bebek geliyor demekmiş bide yere oturacaksın ellerini yere koymadan sağ bacağını solun üstüne atamazsan günün az kalmış diyorlar valla eskilerin bildikleri şeylermiş o zaman ultrason mu varmış
Amin canım tek duamız o zatenEvet canım hayırlısı olsun bakalım vaktin de sağ sağlim alsaydık kucağımıza
Ever sorma kuzum 41 i görücez bu hafta bakalım dogum zamanı bu kadar olmasa bari diye dua ediyorumMalasef benim de canım herkes birşey söylüyor ama şehirden şehire de değişiyor hava sıcaklığı sizin orası buradan daha sıcak orası var bir de
Ben magnezyumu basından beri kullanıyorum ama onun uyusmaya bi etkisi olmuyor bende canım. 33 ve 34 te baslıyor diye okumustum gerçekten benimde 33.haftada ellerimde basladı bileklerde ödem oluşuyor mus o yüzden miş korkma yani elini kalp hizana koy yatarken genellikle zaten telefonla ugrasınca ya da elinle herhangi bir baska iş yaptıgında oluyor. Benim ödemim yok mesela ama az da olsa belirti oluyor demekkiMerhaba kızlar, bu hafta ellerimde bileklerimde bi uyuşukluk hissi var karıncalanma gibi özellikle geceleri daha cok artıyor ağrı da yapıyor. ödemden midir ne iyi gelir
Yaptın mı canım merak ettimSagol canımbende cok kararsizdm,sonra baya uyguna almistim,ama iyi is gorur gibi
Hemen denemem lazim bunu,cok merak ettim
Sabah hemen temin edeyim ihlamuru saol cnmIhlamur iç canım ılık, bal zencefil ekle
İnşallah canım yaa aşırı sıcak malasefEver sorma kuzum 41 i görücez bu hafta bakalım dogum zamanı bu kadar olmasa bari diye dua ediyorum
Ya ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insaniCanım sen 37 deymişsin zaten bu haftayı doldurursan zamanında doğum oluyor niye korkuyorsun ki
Ay bunu denicem hahaOyyy baharcım valla kimi görsem karnın inmemiş diyor ama inince bebek geliyor demekmiş bide yere oturacaksın ellerini yere koymadan sağ bacağını solun üstüne atamazsan günün az kalmış diyorlar valla eskilerin bildikleri şeylermiş o zaman ultrason mu varmış
Oyyy saglikla gelsinHerkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Herkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Elde yikayacak durumda degilim. Esime de soylemek istemiyorum. Adam hangi işi yapacagini şaşirdi artik. Ben de iki kez durulama yaptirdim hep kiyafetlerini vs. yikarken. Haber verirsen icim rahat olur. Tum takimi birden atmam zaten bozulmasin diye. Birer birer atarim. Kullanmaya baslayinca da yikanacak, her seferinde elde yikamak zor gercekten.Ben şimdi attım 30 dk 20 derecede, bebek deterjanı ve yumuşatıcı koydum uni baby, sıkmayı da en düşüğe aldım ilave durulama ekledim. Bakalım inş bozulmazlar, çıkınca söylerim ama bişey olmaz bence ya
Ayy hastane çıkışımızın aynı olmasıHerkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Bence makineyle alakalı olabilirHadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Ohh mis gibi, saglikla giysin yavrucakHerkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?