2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güle güle giysin bunları görünce ben hiçbir şey almamışm gibi hissettim

Mis kokular buraya kadar geldi çamaşırların böyle düzenli ve güzel asılması Ben. zaten ütü hemen bitiyor bir lokma şeyler. Uzun süren o kıyafetleri sevip sevip katlaması

Kadın dediğin yattığın yerden belli olur derdi annem, şu çamaşır sıralaması ve asıştan ne demek istedim anladım sanki rabbim sağlıcakla giydirmeye nasip etsin çok güzel duruyor

Kızlar koymak isteyeniniz olursa ben kaşık çay kaşığı çatal ufak bir bıçak tuz şeker de koydum kağıt havlu bir tane şuan yok birde bir çıktığımda plastik bardak alicam lohusa surubu veriliyor bardak bizden cam kırılır pet bardakta iyi olmaz onun için plastik alicam cayada artık yapacak birşey yok

Ketil da alabilirsiniz demislerdi birisi. Hemen sıcak su için kantinden geldi etti diyesiye kadar.

Merak ettiğim bir şey var. Diyelim ki sezeryan istiyoruz dedik doktor da tamam dedi. Yine de 37.haftada çatı muayenesini yapıyor mu ? Ara ara açılma var mi diye kontrol ediyorlar mı?
2. Sezeryana gireceğim bende bunu merak ediyorum sormadim doktorada

Tuz mantıklı yemekler tuzsuz veriliyor sezeryan olanlara

Merak ettiğim bir şey var. Diyelim ki sezeryan istiyoruz dedik doktor da tamam dedi. Yine de 37.haftada çatı muayenesini yapıyor mu ? Ara ara açılma var mi diye kontrol ediyorlar mı?
Hayır aksi bir durum olmadıkça yapmıyor . Benim dün şüphem oldu diye baktı sadece onda da sordu bakalım mı açıklığa her ihtimale karşın diye. Yani rutin bakmıyor

Hayır aksi bir durum olmadıkça yapmıyor . Benim dün şüphem oldu diye baktı sadece onda da sordu bakalım mı açıklığa her ihtimale karşın diye. Yani rutin bakmıyor
Ah iyi bari. Ya 37 de gel muayene ederiz direkt sezeryan diyemem dedi değiştireceğim doktor. Ama ben muayene falan etmeden direkt sezeryan istiyorum dicem. Bakalim

Kızlar bebek kıyafetleri renkli ya renk koruyucu mendille mi yikadiniz kıyafetleri renkleri karışmasın diye
Ben genelde beyaz renk aldım zıbınları filan beyazları bir yıkadım tabi içince pembeler filanda vardı
Birde pembeler ve renkliler vardı renkli dediğimde genelde pastel tonlar bir kaç tane sarı ve turuncu filan vardı ama ben çok olduğu için iki posta yıkadım tekte alsaydı beraberce yıkardım renk filanda vermediler çok şükür

Kadın dediğin yattığın yerden belli olur derdi annem, şu çamaşır sıralaması ve asıştan ne demek istedim anladım sanki rabbim sağlıcakla giydirmeye nasip etsin çok güzel duruyor
Sağol canım amin hepimize nasip olsun inşallah ama bi tek çocuğuma özenliyim şuara, ev aldı başını gidiyor. Kocamda bu fotoğrafı geniş çekip aile grubuna atmış zaten sinir oldum , yerler felan temiz değil arkamdan ne derler bilmem artık, bu erkekler çok tuhaf ve gereksiz bence sabah sabah sinirlendim yine

Mis kokular buraya kadar geldi çamaşırların böyle düzenli ve güzel asılması Ben. zaten ütü hemen bitiyor bir lokma şeyler. Uzun süren o kıyafetleri sevip sevip katlaması
valla yıkamayacaktım ama iyki yıkamışım hiç kırışmadılar zaten, yalandan bascam bu arada unibaby kokusu da çok güzelmiş kızlar bebek koktu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…