- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.721
Bugun her şeyimi hazır etcem artık ne zaman gelirseburcumsu12 geçmiş olsun kuzu, seni ben hep listenin başına yazıyordum ya bugün doğum haberin gelse Mehdiliğimi ilan edecektim
Güle güle giysin bunları görünce ben hiçbir şey almamışm gibi hissettimHerkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Mis kokular buraya kadar geldiHerkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Herkese günaydın kızlar, dün tüm kıyafetlerimizi tıkadım. 20 derecede 30 dk. Hiç bir şey olmadı mis gibi çıktılarbugünde yalandan bi ütü bascam, valize konulacaklar valize, çekmeceye koncaklar çekmeceye gitcek Eki Görüntüle 3269781
Al benden de o kadar udjdjjdGüle güle giysin bunları görünce ben hiçbir şey almamışm gibi hissettim
Ben açık ve koyu olarak ikiye ayırdım. Kısa programla ayrı ayrı yıkadım.Kızlar bebek kıyafetleri renkli ya renk koruyucu mendille mi yikadiniz kıyafetleri renkleri karışmasın diye
Ketil da alabilirsiniz demislerdi birisi. Hemen sıcak su için kantinden geldi etti diyesiye kadar.Kızlar koymak isteyeniniz olursa ben kaşık çay kaşığı çatal ufak bir bıçak tuz şeker de koydum kağıt havlu bir tane şuan yok birde bir çıktığımda plastik bardak alicam lohusa surubu veriliyor bardak bizden cam kırılır pet bardakta iyi olmaz onun için plastik alicam cayada artık yapacak birşey yok
2. Sezeryana gireceğim bende bunu merak ediyorum sormadim doktoradaMerak ettiğim bir şey var. Diyelim ki sezeryan istiyoruz dedik doktor da tamam dedi. Yine de 37.haftada çatı muayenesini yapıyor mu ? Ara ara açılma var mi diye kontrol ediyorlar mı?
Tuz mantıklı yemekler tuzsuz veriliyor sezeryan olanlaraKızlar koymak isteyeniniz olursa ben kaşık çay kaşığı çatal ufak bir bıçak tuz şeker de koydum kağıt havlu bir tane şuan yok birde bir çıktığımda plastik bardak alicam lohusa surubu veriliyor bardak bizden cam kırılır pet bardakta iyi olmaz onun için plastik alicam cayada artık yapacak birşey yok
Tuz mantıklı yemekler tuzsuz veriliyor sezeryan olanlara
Hayır aksi bir durum olmadıkça yapmıyor . Benim dün şüphem oldu diye baktı sadece onda da sordu bakalım mı açıklığa her ihtimale karşın diye. Yani rutin bakmıyorMerak ettiğim bir şey var. Diyelim ki sezeryan istiyoruz dedik doktor da tamam dedi. Yine de 37.haftada çatı muayenesini yapıyor mu ? Ara ara açılma var mi diye kontrol ediyorlar mı?
İlkinde nasıldı hatırlıyor musun2. Sezeryana gireceğim bende bunu merak ediyorum sormadim doktorada
Ah iyi bari. Ya 37 de gel muayene ederiz direkt sezeryan diyemem dedi değiştireceğim doktor. Ama ben muayene falan etmeden direkt sezeryan istiyorum dicem. BakalimHayır aksi bir durum olmadıkça yapmıyor . Benim dün şüphem oldu diye baktı sadece onda da sordu bakalım mı açıklığa her ihtimale karşın diye. Yani rutin bakmıyor
Ben genelde beyaz renk aldım zıbınları filan beyazları bir yıkadım tabi içince pembeler filanda vardıKızlar bebek kıyafetleri renkli ya renk koruyucu mendille mi yikadiniz kıyafetleri renkleri karışmasın diye
Sağol canım amin hepimize nasip olsun inşallahKadın dediğin yattığın yerden belli olur derdi annem, şu çamaşır sıralaması ve asıştan ne demek istedim anladım sankirabbim sağlıcakla giydirmeye nasip etsin çok güzel duruyor
Canım ben renkleri ayırıp yıkadımKızlar bebek kıyafetleri renkli ya renk koruyucu mendille mi yikadiniz kıyafetleri renkleri karışmasın diye
Mis kokular buraya kadar geldiçamaşırların böyle düzenli ve güzel asılması Ben. zaten ütü hemen bitiyor bir lokma şeyler. Uzun süren o kıyafetleri sevip sevip katlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?