- 30 Haziran 2022
- 1.872
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.741
Yok canım bende aşırı almadım aslında ağız mendilleri felan var ondan çok gibi durduGüle güle giysin bunları görünce ben hiçbir şey almamışm gibi hissettim
Saol canım inşallah üzerinde de görürüm
Aminn teyzesi inşallahOhh mis gibi, saglikla giysin yavrucak
Çok tatlı değil mi yaAyy hastane çıkışımızın aynı olması
Ayy tamam bende severek aldım çok zarifffÇok tatlı değil mi yaen çok onu giydirmek istiyorum çok severek almıştım, doğunca giydirip etiketleyelim birbirimizi
O konu da haklısın valla insan tedirgin oluyor gün yaklaştıkça, insanlarda bi tuhaf valla. İnşallah bebişlerimiz hemen alışır yeni düzeneYa ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insani
..
9 aydır ortak bir hayat sürdürdüğümüz evlatlarımızı bizden iyi kimse tanıyamaz. En güzel en olması gereken şekilde süreçlerimizi atlatacağız. Zorlukları elbet olur ama zaten gül bahçesi olacak demedi kimseYa ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insani
..
Yenmiyor ki ac kaldım ben disardan yemiştimJdjsjjs yemesi gerektiği için tuzsuz veriyorlardır tuz götürüp ekecek miyiz yemeklere
Ilkki normal bekledigimiz icin her hafta parmakliyorduİlkinde nasıldı hatırlıyor musun
Benimde tam 33te başladı. Ellerimde var birazcık da ayak bileklerimde ama ellerimdeki baya ağrı yapıyor. Evet doğru telefonla uğrasınca oluyor genelde bir de üstüne yatınca oluyor. Magnezyum biraz hafifletiyor. Tesekkur ederim cevabınız için olsun napalım yaşayacağız bunları demek ki. Anormal bir durum olmasın da gerisi mühim değilBen magnezyumu basından beri kullanıyorum ama onun uyusmaya bi etkisi olmuyor bende canım. 33 ve 34 te baslıyor diye okumustum gerçekten benimde 33.haftada ellerimde basladı bileklerde ödem oluşuyor mus o yüzden miş korkma yani elini kalp hizana koy yatarken genellikle zaten telefonla ugrasınca ya da elinle herhangi bir baska iş yaptıgında oluyor. Benim ödemim yok mesela ama az da olsa belirti oluyor demekkiagrı yapmasına üzüldüm ama keske bi çözüm önerim olabilseydi
En sevmediğim yorumlar benimde. Banada yok iyi günlerin yok uyu sonra çok arıcan. Ya arkadas ben bu çocugu isteyerek yaptım bırakta bana kalsın uykuyu arayıp aramıcagım evet belki çok yorulucaz ama buna kesinlikle değicel canım hepimiz bir anneden doğduk bizde bebektik olması gereken oluyor zaten moral bozmak yok, biz anneyiz herseyin üstesinden gelirizYa ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insani
..
Aynen kesinlikle yaşanan bir durum diye korkma yani her bir hafta hep yeni birseyler yasıyoruz analık mod: onBenimde tam 33te başladı. Ellerimde var birazcık da ayak bileklerimde ama ellerimdeki baya ağrı yapıyor. Evet doğru telefonla uğrasınca oluyor genelde bir de üstüne yatınca oluyor. Magnezyum biraz hafifletiyor. Tesekkur ederim cevabınız için olsun napalım yaşayacağız bunları demek ki. Anormal bir durum olmasın da gerisi mühim değil
Valla ben 30. Derecede 800 sıkma yaptım hepsini hiç birsey olmadı canım ne çekti ne kırıstı. Hatta basta 600 sıkma yapmıstım çok ıslak kaldı o yüzden 800 ideal. Hiç öyle birşey yasamadım ben bide 4-5 makina çalıstırdım ben fazla almıstım biraz hepsi mis gibiHadi ya, sıkmayi iptal edip ya da dusuk bir ayarda hassas yikamaya atacaktim. Ama bozulmasini istemem tabi. Sagol uyardigin icin. Diger arkadaslar nasil yapti acaba
Normal yatsanda tuzsuz veriyorlar yenilecek gibi olmuyor ondan koydum hazır çantayı yapmisken sabahtan hazırladım icineTuz mantıklı yemekler tuzsuz veriliyor sezeryan olanlara
Çok sıcak suya ihtiyaç olsa kaldığın kattaki hemşirelerin odasında oluyor çok ihtiyac olursa ordan alırız onu sıkıntı etmiyorlar bebek mamasi yaparken falan kullananlar oluyordu da ketil bana yük gibi gelir küçük elektirili kahve makinesini ketil gibi kullanabilirsiniz gotruceksinzKetil da alabilirsiniz demislerdi birisi. Hemen sıcak su için kantinden geldi etti diyesiye kadar.
Maşallah cnm çoğunuz tam olarak hazırladınız çantayı ben bir kac eksik var onlari da koyunca tamam kendim içinNormal yatsanda tuzsuz veriyorlar yenilecek gibi olmuyor ondan koydum hazır çantayı yapmisken sabahtan hazırladım icine
Evet biraz doğum sonrası uyku sorunları oluyor çabuk büyüdükleri için herseyleri çabuk geçiyor düştü kalktı dişiydi atesiydi agrisiydi gazıydi uykusuydu derken biraz zor geçiyor bir ilk bir sene ikiye doğru rahatlarizYa ben günu gelse bile korkarim canim hem dogsun istiyorum hem korkuyorum dogum sonrasi adaptasyondan degisik ruh halleri.cevredekiler sagolsn iyi moral veriyolar. Yok uykusuzluga alis son uyku uyuma gunlerin bilmem ne. Geriyorlar insani
..
Ilkki normal bekledigimiz icin her hafta parmakliyordu
Yaparsın yapar canım bende kendi eşyalarımı sallıyordum da dun baya bı şiddetli ağlamaklı ağrılarım olunca hazırladım herşeyimi hemen o ağrıyla. Hareketleri normaldi kasılmalarimda düzensizdi leke ve suda gelmeyince fazla telaş ettirmedim esimide ise gönderdim gidesi yoktuMaşallah cnm çoğunuz tam olarak hazırladınız çantayı ben bir kac eksik var onlari da koyunca tamam kendim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?