2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen yarın bakayım neye ihtiyaç oluyor
Yalnız onca gerekli şeyin arasından benim aklımdaki tek soru kapı süsünü nasıl asmışlar asma yeri var mı
Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak

Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Bende hep bunu düşünüyorum saçma ama kurdeleyi ben mi götürcem kapıda asma yeri varmıdır vs

Bende hep bunu düşünüyorum saçma ama kurdeleyi ben mi götürcem kapıda asma yeri varmıdır vs
Kapi susunu asamazsak diye pullu bi kurdele aldim parti malzemeleri satan bi yerden arkasinda cift tarafli bant var onu yapistircam. Arkadasim kapi susunu ben odadaki dolabin ustune koydum dedi mantikli geldi olmadi oyle yapicam artik. Kapi susumu arkadasim hediye yaptiriyor henuz gelmedi ama sundan olacak isim eylül

Pazartesi 37+0. Doğum da 39 a göre planlandı
Çok iyi benimde yüksek ihtimal sezeryan olucak doktorum 38 de alırız diyor bu aceleleri ne anlamıyorum bende sağlıgı yerındeyse herhangi bir sorun olmadıgı sürece 39 istiyorum bakalım bu hafta netlesicek. Hayırlı dogumlar diliyorum sanada sağlıkla kucagına almak nasip olsun minnoşunu

İnşallah canım senin 38 de olursa ayın kaçı oluyor?

Çok güzelmiş canım çok beğendim

İnşallah canım senin 38 de olursa ayın kaçı oluyor?
Şuanda 35+2yiz doktor temmuz 28 alabiliriz ya da bir kaç gün daha duruma göre bakarız 1 Ağustosta alırız diyo bakalım. Bu hafta karar vericez bende 4 Ağustos istiyorum tam 39. Haftası. Artık nasıl sağlıklı olucaksa senin şuanda bi baskı varmı aşagıya doğru nasıl gidiyor

Aynisini yasadim. Özelde su sizintisi varmi yok mu diye catala cikardilar. Ebe yasli ve suratsizdi. Guya cok deneyimliymis ama insanliktan nasibi almamis. Parmagini soktu bacagimi cektim o ara istemsizce. Kizdi bana. Bisuru hastam var ugrasamam boyle yaparsn dedi. Sen normal doguramazsn kizim cocugun boynunu kirarsn boyle bacak cekersen dedi basladm aglamaya. O an onada cikisamadim. Sonrasinda sezaryen günu aldim doktordan. Bulundgm yerdeki tek ozel hastane...

Yere dik oturup bacaklarını uzatıp destek almadan yapabilirsen daha varmış bende eskilerin yalancısıyım onlar öyle bilirmiş
Simdi denedim yapabiliyorum. Ama her goren karnin inmis diyor

Nefret ediyorum böyle insanlardan azıcık Bi ilgili alakalı olun ya zorla mı çalıştırılıyorsunuz paranızı biz mi alıyoruz istemiyorsan çalışma azarlar gibi konuşmak nedir yani karşında ki ilk kez bu duyguyu yaşıyor belki korkuları var sevimsiz insanlar ya

Kozlar bu ahududu yaprağına kaçıncı haftada başlanıyor, kaç bardak içilmeli? Ve hangi marka aldınız? Ben araştırdım çok faydalıymış ama ne kadar içicez ne zaman başlanacak bulamadım. Hurmaya 36. Haftadan itibaren deniyor 60-80 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…