- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.801
Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacakAynen yarın bakayım neye ihtiyaç oluyor
Yalnız onca gerekli şeyin arasından benim aklımdaki tek soru kapı süsünü nasıl asmışlar asma yeri var mı
Ahh canim harikasin. Iyiki onerdin. Nerden geldi bilmiyorum lohusa dayanismasi diye bi sayfaya denk geldm. Lohusalar anlatiyo iste pozitif dusuncelern sacmaligndan gerceklern daha aci oldgndan bebeklern cidden hayati zehir etmeye gelmis gibi hayat hikayelerini anlattiriuolar lohusalara. Onlari okuyuncada negatiflige burundm sanki. Elbet buyucek bu cocuklar. Yabancilar bu konuda cidden bizden daha becerikli oldgnu dusunuyorumbakacagim dedigine hemen
Bende hep bunu düşünüyorum saçma amaMilyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Kapi susunu asamazsak diye pullu bi kurdele aldim parti malzemeleri satan bi yerden arkasinda cift tarafli bant var onu yapistircam. Arkadasim kapi susunu ben odadaki dolabin ustune koydum dedi mantikli geldi olmadi oyle yapicam artik. Kapi susumu arkadasim hediye yaptiriyor henuz gelmedi ama sundan olacak isim eylülBende hep bunu düşünüyorum saçma amakurdeleyi ben mi götürcem kapıda asma yeri varmıdır vs
Çok iyi benimde yüksek ihtimal sezeryan olucak doktorum 38 de alırız diyor bu aceleleri ne anlamıyorum bende sağlıgı yerındeyse herhangi bir sorun olmadıgı sürece 39 istiyorum bakalım bu hafta netlesicek. Hayırlı dogumlar diliyorum sanada sağlıkla kucagına almak nasip olsun minnoşunuPazartesi 37+0. Doğum da 39 a göre planlandı
İnşallah canımÇok iyi benimde yüksek ihtimal sezeryan olucak doktorum 38 de alırız diyor bu aceleleri ne anlamıyorum bende sağlıgı yerındeyse herhangi bir sorun olmadıgı sürece 39 istiyorum bakalım bu hafta netlesicek. Hayırlı dogumlar diliyorum sanada sağlıkla kucagına almak nasip olsun minnoşunu
Gerçekten madem herkes aynı sıkıntıda şu kağılara bi çivi taksalarMilyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Çok güzelmiş canım çok beğendimKapi susunu asamazsak diye pullu bi kurdele aldim parti malzemeleri satan bi yerden arkasinda cift tarafli bant var onu yapistircam. Arkadasim kapi susunu ben odadaki dolabin ustune koydum dedi mantikli geldi olmadi oyle yapicam artik. Kapi susumu arkadasim hediye yaptiriyor henuz gelmedi ama sundan olacak isim eylül
Eki Görüntüle 3269879
Tesekkur ederim canimÇok güzelmiş canım çok beğendim
Şuanda 35+2yiz doktor temmuz 28 alabiliriz ya da bir kaç gün daha duruma göre bakarız 1 Ağustosta alırız diyo bakalım. Bu hafta karar vericez bende 4 Ağustos istiyorum tam 39. Haftası. Artık nasıl sağlıklı olucaksaİnşallah canımsenin 38 de olursa ayın kaçı oluyor?
Aynen yaGerçekten madem herkes aynı sıkıntıda şu kağılara bi çivi taksalar
Aynisini yasadim. Özelde su sizintisi varmi yok mu diye catala cikardilar. Ebe yasli ve suratsizdi. Guya cok deneyimliymis ama insanliktan nasibi almamis. Parmagini soktu bacagimi cektim o ara istemsizce. Kizdi bana. Bisuru hastam var ugrasamam boyle yaparsn dedi. Sen normal doguramazsn kizim cocugun boynunu kirarsn boyle bacak cekersen dedi basladm aglamaya. O an onada cikisamadim. Sonrasinda sezaryen günu aldim doktordan. Bulundgm yerdeki tek ozel hastane...Cnm sen basindan beri normal dogum istiyorsun. Demekki bazi konularda kendine guveniyorsun. Zaten bu muayene senin icin travma olacak olsa normal dogumu da travma olarak gorursun ve istemezsin. Ben mesela benim icin travma olacagini bildigimden hic o toplara girmedim, yapamam biliyorum. Cunku esimle bile rahat degilim, sıkıntı yasiyorum. Ve kendimi taniyorum. Ama su da var,baharrr34 un de dedigi gibi karsindakinin iyi, saygili insan olmasi da onemli. Ben bayramda aciklik var mi diye ebeye muayene olmak zorunda kaldim. Ilk defa bu sekilde muayene oldum, probla bakacak sandim, bir de erken riski olunca bisey diyemedim ve evet benim icin travmaydi. Ebe de tecrubeli, yasi ileriydi. Bir yandan anlayisla yaklasirken bir yandan da tonla laf soyledi. Efendim bu işi yapiyorsan boyle seylere katlanacaksin, ne diye aglayip bagiriyorsun, tecaviz mu ettim sanki, yaparken de boyle misin, aaa adamcagiz iyi katlaniyor sana boyle gibi neler neler soyledi. Hatta doktora da gulerek vajinusmus gecmisi varmis, aglata aglata zor muayene ettim filan dedi telefonda zevkle. Ve bu ozel hastane ebesi dusun. Devlet hastanelerinde de ozellikle eskiler anlatir nasil asagilandiklarini. Dogum sancisindan bagirirken yaparken iyiydi de simdi ne diye bagiriyorsun gibi. Yani kadin, kadina saygi duymuyor bizim memlekette. Sorun yasayacagini dusunmuyorum, herkese kulak asmamak lazim. Herkes birbirinden farkli, muayene eden kisi de farkli.
YAni suan atabiliyorum ama bilemedim canimDenedin mi Bahar
Yere dik oturdun dimi Bi yerden destek almadan yapabildiysen daha var kuzum o zamanDenedimkolaylıkla koydum
Yere dik oturup bacaklarını uzatıp destek almadan yapabilirsen daha varmışYAni suan atabiliyorum ama bilemedim canim
Bende günde 2 defa çamaşır değiştiriyorumKızlar ben ıslaklıkla baş edemiyorum kâğıt havlu koyuyorum mecbur iki üç kat yapıp anca yani
Yoksa günde on kere çamaşır değiştirmem gerekir
Simdi denedim yapabiliyorum. Ama her goren karnin inmis diyorYere dik oturup bacaklarını uzatıp destek almadan yapabilirsen daha varmışbende eskilerin yalancısıyım onlar öyle bilirmiş
Nefret ediyorum böyle insanlardan azıcık Bi ilgili alakalı olun ya zorla mı çalıştırılıyorsunuz paranızı biz mi alıyoruz istemiyorsan çalışma azarlar gibi konuşmak nedir yani karşında ki ilk kez bu duyguyu yaşıyor belki korkuları var sevimsiz insanlar yaAynisini yasadim. Özelde su sizintisi varmi yok mu diye catala cikardilar. Ebe yasli ve suratsizdi. Guya cok deneyimliymis ama insanliktan nasibi almamis. Parmagini soktu bacagimi cektim o ara istemsizce. Kizdi bana. Bisuru hastam var ugrasamam boyle yaparsn dedi. Sen normal doguramazsn kizim cocugun boynunu kirarsn boyle bacak cekersen dedi basladm aglamaya. O an onada cikisamadim. Sonrasinda sezaryen günu aldim doktordan. Bulundgm yerdeki tek ozel hastane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?