2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim
30. Haftadan beri baskı var ilginç bir şekilde hep kasıklarımda

Canım doğumu mecbur Eskişehir’de yapacağım çünkü ikimizin ailesi de orada benim ailem için ilk ve tek torun Jan onun ailesi için de önemli o yüzden herkes görmek ister diye biz gidelim dedik. Maalesef MEB tayinleri ağustosa bırakıyor daha o iş belli değil çok stresli bir durum inşallah güzel olur.

Bizde de 2 tane var cnm, diger hastane bu gittigimden de beter. Doktorlari da iyi degil. Baska alternatifim yok malesef. Ben de tek kelime etmedim, bu zihniyette olan insanlara ne diyebilirsin. 2-3gun boyunca agladim. Normal dogum yapilacaginda cok defa bu muayene yapiliyor hem de farkli kisilerce ama ben birine bile katlanamiyorum iste. Gencligimizde cinsel terapi de aldik biz, esimin de sıkıntılari vardi. Baska problemler oldu, sonuna kadar devam edemedik. Sonra da bisekilde idare ettik birbirimizi. Bazen duzelme oluyor, bazen en basa donuyoruz. Neyse sezaryen ne kadar zor olsa da benim icin candir. Sen de uzulme, ne guzel hoop diye alacaklar bebisi

Yere dik oturdun dimi Bi yerden destek almadan yapabildiysen daha var kuzum o zaman
Evet evet,aynisi yaptim hatta ilk yaptim kolay oldu bi daha acip okudum acaba yanlis mi yapiyorum...insallah öyledir uygulamaya göre daha 3hafta var diyor

Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Oglumda nasil astim hatirlamiyorum ama gecen hastane yatisi yapildiginda kapilarda tekli aski vardi. Hani su arkasinda cift tarafli bant olur, eskiden mutfaklarda filan kullanilirdi havlu asmak icin. Bu arada ne kapi susu yaptirdim, ne hediyelik. Hediyelik yaptiracagim ama baktigim seylerin fiyati artti, gicik oldugumdan elim siparis etmeye varmiyor

Benim de bulunduğum il de 1 tane var şaka gibi mugla gibi bir yer ama 1 tane özel hastane var. Ve işin açığı oraya pek güvenmiyorum. Hizmetinden hiç memnun kalmamistim rahim filmi çekinmistim asiri saçma sapan bir şekilde olaylar olmuştu. Yani güvenim hiç yok. Ama burda doktorum ozeldeydi ama her türlü doğumu bu hastanede yapıyordu. Ailemin olduğu yerde güzel özel hastane var. Oraya gitsek diyorum ama daha sıcak evimden uzak. Rahat eder miyiz bilemediğim için ben de hala bi kararsızım. Buraya karar vermiştim ama yine de kararsızlık başladı yani.

Cnm dogum kendiliginden baslarsa acil sezaryen olur. O yuzden 38+larda aliyorlar, planli olsun diye. Sonrasinda her an suyun, nisanin vs. gelebilir.

Ben de buyuksehirdeyim guya. Annemlerden cok uzagim, onlar zaten cok daha kucuk bir ilde. Yakinimdaki buyuksehirde alternatif cok ama gidip gelmek yol beni cok zorlar diye buradakine katlaniyorum mecburen. Senin icin de zor bir karar.

Canım bende 2 tane yenidoğan set almıştım biri 14 parça biri 5 parça diğerlerini 0-3 ya da 3-6 almıştım ama hediye geldi bir sürü hepsi yeni doğan çocuk ilk ay her gün başka giyecek tabii doğum kilosu kaç olacak inşallah girer içlerine

Aslinda bi cikolata bile yeter hersey masraf zaten. Ben de cikolata yaptirdim bide kucuk kolonya siselerinden alip kendim kolonya doldurdum pek tutmadi fiyati kapi susunude arkadasim hediye yaptiriyor

Kapısüsünü hastaneye ve eve asmak isteyenler için önerimi ekliyorum. Sizin işi bu çözer. Asla zarar vermiyor. Ne duvara ne kapıya. Baya da uzun ömürlü. Ben evin duvarına tabloları bile bununla asıyorum. Kırtasiyede de vardır trendyolda var. Ucuz bir yöntem ama etkili. Alın birtane kafanız rahat etsin jdjdj

Eklentiler

• IMG_0481.webp
    12 KB · Görüntüleme: 78

Sadece asarken yeterinde yapışkan koyduğunuzdan emin olun. Kapı süsü ağırsa daha fazla yapışkan koymak lazım. Eve gelince denersiniz zaten. Direkt hastahanede yapıştırmaya çalışmayın. Evde bir görün zaten kullan at değil bunlar. Ziyan olma durumu yok. Tekrar tekrar kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…