2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler

Allahım şifa versin. Olabilecek en güvenli yerdesin canım. Siz iyi olunda hastanede olun.
Ben tutabileceklerini düşünüyorum çünkü bir kısalma konikleşme gibi gibi doğum başlatıcı durumların yok. Bol bol sana iyi geliyorsa dualarını oku. Kafanı ve içini boşaltmaya çalış. Stres ve üzüntü çok kötü şeyler. Gerçekten uzak durmak lazım hele ki böyle bir durumda. Allahın izniyle sen ve bebişin iyi olacaksınız.

Güzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Bayramdan 2 gun onceki gece benimde kanamam olmustu buraya da yazmistim progeston igne yaptilar ciger gelistirici falan da yapmadilar benim cok bi sancim yoktu. Progestan fitil kullaniyorum. O gunden beri duruyor bebis bakalim senin de biraz daha durur umarim

Çok geçmiş olsun zamanında gelir insallah bebeğin ağır bir iş mi yaptın ?

İnstada simge duman var o bu şekilde açıklamış ahududu mayını bende soracağım doktora bakalım
36 dan sonra hurma ahududu squat başlıyprum nasipse

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-09-19-33-53-330_com.instagram.android.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 91
Hastanede gerekli mudahaleyi yapip sancilarini durduracaklardir cnm hic merak etme. Ben 31 haftalikken yatmistim. Hastanede guvendesiniz. Vaktinde gelecek insallah

Rabbim şifa versin yardimciniz olsun canim

İnşallah canim cinsel yönden rahat olanlarda catalda geriliyor illaki. O farkli bir psikoloji bence ya. Allah yardimcisi olsun normal dusunen arkadaslarimizinda sezaryen olcaklarinda

Sizlere birşey soracağım devlete gidenler ben ayın 24 ne randevu aldım (randevu bulmak zor oluyor o yüzden açılınca aldım hemen) ama 14ne çağırmıştı kendi ilçemdeki hastaneye gidip barkodla muane olucam nst için sizde iki randevu arasında 15 gün olmadığı için 24nde olan randevum iptal edilir mi barkod alınca? Zor bulup alıyorum zaten bu uygulama çok saçma helede kadın doğumda yani doktorlar son zamanlarda sık sık çağırıyor yani

Kendini keşke o kadar yormasaydın canım hamilesin sonuçta anlayış gösterirler

Canım seninle günlerimiz çok yakındı. Allahtan hastaneye gitmişsin bencede bir süre daha dayanır, önlemler de alınmış, stres yapma o çok önemli

Canım birkaç hafta daha dayanırlar inşallah arada bi korkutuyorlar

İnstada simge duman var o bu şekilde açıklamış ahududu mayını bende soracağım doktora bakalım
36 dan sonra hurma ahududu squat başlıyprum nasipse

Kuzum inanır mısın bende sizin için ekran görüntüsü almıştım, bugün temmuz analarında da birisi yazmıştı ama daha yorum cevap gelmedi, cevabına denk gelirsem size de atarım,
doktor normal doğum deneriz derse bende 37nin bitimine dogru başlarım ilki sezeryan diye bu da sezeryan derse hiç başlamam

Eklentiler

• Screenshot_20230709_211416_com.android.chrome.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 84
Aslında çok birşey de yapmadım zaten canım ama yoruldum ya altı üstü üç çeşit bi hazırlık yaptım

37+0 h başla 7 gün boyunca her gün 1 fincan 38+0 içilmiyor 39+0 da 7 gün boyunca günde 4 fincana kadar içebilirsin
Ben bunu aldım

Eklentiler

• 00C94E1B-B10E-4D43-B6C5-50AF1500173C.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 79
Aynen yarın bakayım neye ihtiyaç oluyor
Yalnız onca gerekli şeyin arasından benim aklımdaki tek soru kapı süsünü nasıl asmışlar asma yeri var mı
Ben de bugun hep onu düşündüm beni de bilgilendirir misin lütfen çift tarafli bant yeterli olur mu emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…