- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.841
Güzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Bayramdan 2 gun onceki gece benimde kanamam olmustu buraya da yazmistim progeston igne yaptilar ciger gelistirici falan da yapmadilar benim cok bi sancim yoktu. Progestan fitil kullaniyorum. O gunden beri duruyor bebis bakalim senin de biraz daha durur umarimGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Çok geçmiş olsun zamanında gelir insallah bebeğin ağır bir iş mi yaptın ?Güzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
İnstada simge duman var o bu şekilde açıklamış ahududu mayını bende soracağım doktora bakalımKozlar bu ahududu yaprağına kaçıncı haftada başlanıyor, kaç bardak içilmeli? Ve hangi marka aldınız? Ben araştırdım çok faydalıymış ama ne kadar içicez ne zaman başlanacak bulamadım. Hurmaya 36. Haftadan itibaren deniyor 60-80 gr
Hastanede gerekli mudahaleyi yapip sancilarini durduracaklardir cnm hic merak etme. Ben 31 haftalikken yatmistim. Hastanede guvendesiniz. Vaktinde gelecek insallahGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Oda süsleniycem de kapı süsünü ascam sadeceAy ben oda süslemicem
Biraz ağır tutmaz gibi geldi emin olamadım bilenler bi aydınlatıverseAynen yaçift taraflı bantlar tutar mı acaba? Benimki de bulut şekilli olanlardan olacak inşallah yaptirabilirsem tutar mı bilemedim. Olmadi ben de masanın üzerine koycam
Bende 36 da hurma ve ahududuna başlıyorum o haldeİnstada simge duman var o bu şekilde açıklamış ahududu mayını bende soracağım doktora bakalım
36 dan sonra hurma ahududu squat başlıyprum nasipse
Rabbim şifa versin yardimciniz olsun canimGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
İnşallah canim cinsel yönden rahat olanlarda catalda geriliyor illaki. O farkli bir psikoloji bence ya. Allah yardimcisi olsun normal dusunen arkadaslarimizinda sezaryen olcaklarindaBizde de 2 tane var cnm, diger hastane bu gittigimden de beter. Doktorlari da iyi degil. Baska alternatifim yok malesef. Ben de tek kelime etmedim, bu zihniyette olan insanlara ne diyebilirsin. 2-3gun boyunca agladim. Normal dogum yapilacaginda cok defa bu muayene yapiliyor hem de farkli kisilerce ama ben birine bile katlanamiyorum iste. Gencligimizde cinsel terapi de aldik biz, esimin de sıkıntılari vardi. Baska problemler oldu, sonuna kadar devam edemedik. Sonra da bisekilde idare ettik birbirimizi. Bazen duzelme oluyor, bazen en basa donuyoruz. Neyse sezaryen ne kadar zor olsa da benim icin candir. Sen de uzulme, ne guzel hoop diye alacaklar bebisi
Kendini keşke o kadar yormasaydın canım hamilesin sonuçta anlayış gösterirlerŞehir dışından kardeşim geliyo kızlar bu akşam sabahtan beri hazırlık yapıyorum öldümhamile olmasam bu saate on çeşit çıkarmıştım
Anca mutfakta işim bitti şimdi tuvalet banyo girişeceğim
Canım seninle günlerimiz çok yakındı. Allahtan hastaneye gitmişsin bencede bir süre daha dayanır, önlemler de alınmış, stres yapma o çok önemliGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Benm hastahaneye gelen pek olmucak o yüzden hic gerek görmedimOda süsleniycem de kapı süsünü ascam sadece
Canım birkaç hafta daha dayanırlar inşallah arada bi korkutuyorlarGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Benimde gelmeyecek önünde foto çekincem o yüzdenBenm hastahaneye gelen pek olmucak o yüzden hic gerek görmedim
Yaa bak o hic gelmedi aklımaBenimde gelmeyecek önünde foto çekincem o yüzden
İnstada simge duman var o bu şekilde açıklamış ahududu mayını bende soracağım doktora bakalım
36 dan sonra hurma ahududu squat başlıyprum nasipse
Aslında çok birşey de yapmadım zaten canım ama yoruldum ya altı üstü üç çeşit bi hazırlık yaptımKendini keşke o kadar yormasaydın canım hamilesin sonuçta anlayış gösterirler
Canım seninle günlerimiz çok yakındı. Allahtan hastaneye gitmişsin bencede bir süre daha dayanır, önlemler de alınmış, stres yapma o çok önemli
37+0 h başla 7 gün boyunca her gün 1 fincan 38+0 içilmiyor 39+0 da 7 gün boyunca günde 4 fincana kadar içebilirsinKozlar bu ahududu yaprağına kaçıncı haftada başlanıyor, kaç bardak içilmeli? Ve hangi marka aldınız? Ben araştırdım çok faydalıymış ama ne kadar içicez ne zaman başlanacak bulamadım. Hurmaya 36. Haftadan itibaren deniyor 60-80 gr
Ben de bugun hep onu düşündümAynen yarın bakayım neye ihtiyaç oluyor
Yalnız onca gerekli şeyin arasından benim aklımdaki tek soru kapı süsünü nasıl asmışlar asma yeri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?