2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen ya çift taraflı bantlar tutar mı acaba? Benimki de bulut şekilli olanlardan olacak inşallah yaptirabilirsem tutar mı bilemedim. Olmadi ben de masanın üzerine koycam
Merhaba hangi siteden yaptiriyorsun. Ben de bulutlu ledli yaptiricam, ayni midir seninkiyle bilmiyorum ama. Fiyat aldim bugün, biraz yüksek geldi.

Merhaba hangi siteden yaptiriyorsun. Ben de bulutlu ledli yaptiricam, ayni midir seninkiyle bilmiyorum ama. Fiyat aldim bugün, biraz yüksek geldi.
Trendyolda vardi ama tükenmiş instagram sayfasi var aynı fiyat dedi. Bana en uygun bu geldi buraya yaptırmayı düşünüyorum.

Aa benim sectigim de böyle, farkli rengi ledli sadece. Yanlis hatirlamiyorsam 575 mi ne dedi. Farkli bir site. Cok degil mi bu fiyat ya? Genel olarak kaca yaptiriyorsunuz süsleri kizlar

Benimki biraz ağır canım maromeli falan sence taşır mı bu

Aa benim sectigim de böyle, farkli rengi ledli sadece. Yanlis hatirlamiyorsam 575 mi ne dedi. Farkli bir site. Cok degil mi bu fiyat ya? Genel olarak kaca yaptiriyorsunuz süsleri kizlar
Ben grili aldığım için eşyaları bu rengi yaptırmayı düşünüyorum. Başka rengi de vardı tatlı krem gibi bi bak istersen. Evet ya bence de çok pahalı. Daha da zamn yaparlar kesin yarından itibaren.

Benimki biraz ağır canım maromeli falan sence taşır mı bu
Fazlaca koyarsın canım taşır bence. Bu böyle kare kare içinde baya var. İhtiyaca göre kopartıp kullanıyorsun. Gerekirse boydan heryerine atarsın. En kötü ucuz birşey zaten evde kapıya yapıştır. Altta önüne de yastık koy ne olur ne olmaz bolca at yapışkanı. İçinde rahat eder. Bunun taşıyamadığını çift taraflı bant hiç taşımaz. Ya da çok güçlü olursa çıkartmakta zorlanırsın. Duvarı veya kapıyı sökersin

Senin kapi susun nasil peki canim siparisin geldi mi ben bugun basladim arastirmaya
Bu resmi instagram sayfasından aldım bnmki değil ama Model olarak aynısı. Bu sayfadan aldım çokda memnun kaldım

Eklentiler

• 147487A8-4E79-4BB5-BCA7-955D1828D4CF.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 102
Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Command yapıştırıcı var. Böyle cırt cırtlı aşağıya doğru çekince zarar vermeden çıkıyor. Ben onlardan aldım. Arz ederim.

Eklentiler

• CE9FFC37-CB82-4ED3-BA78-903EB9B2BFB1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 106
Bence olmaz ama emin olamadm canim. En saglikli net bilgiyi 182den alirsin bence

Kalçamda ağrılar hafifçe kasılmalar ve bacaklarım da şişmeler meydana gelmeye başladı bende dun akşamdan beri Bir tuafim ben az yakında çıkartırım gibi geliyor bana kızlar.. bacaklarım ilk defa böyle oldu bugun ayağım kalmjs altta yemek yerken bi kalktım şişmiş o bölge şaşırdım ilk defa olunca tuaf bir hismis bebekde aksine cok coook hareketli göbeğimin sirf sağ tarafında bütün hareketler popoma oturamiyorum bile vajinam da şişlik masllahim var iyiyim iyiyim derken döküldü dertlerim

Bende o kadar erkenden randevu günüm gelmeden gitmek istedim ama iptali olurda tekrar gün beklerim korkusuna hiçte iptal edemedim o bulamam drun dedigi tarihe ağrım var falam desen direk nstyet çıkabilirmisinki acilden giris yapsan öyle olunca belki randevunda iptal olmaz oluyorsa bile hani

Aslında onu o gun gidip sekretere sorman lazım baharcim 182 demişte belli olmaz bakındın diye hastane iptalde edebilir hani her hastanedeki sey belki farklıdır sen onu o gün gelince oraya danis olamdi drdan rica edersin nst icin muayene olmazsın nst illaki barkodla olan birşey değildi sanırım ağrın da olsa acilden de gitsen bakıyorlar diye biliyorum bende

Teşekkürler canım öyle yapacağım sekreterine sorayım olmadı acilden giriş yapıcam bakalım ☺

Ayy yok artık bir çay içip ertesi gün doğuruluyorsa millet niye bekliyor gelmedi diye doktora soracağım bakalım ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…