- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.861
Merhaba hangi siteden yaptiriyorsun. Ben de bulutlu ledli yaptiricam, ayni midir seninkiyle bilmiyorum ama. Fiyat aldim bugün, biraz yüksek geldi.Aynen yaçift taraflı bantlar tutar mı acaba? Benimki de bulut şekilli olanlardan olacak inşallah yaptirabilirsem tutar mı bilemedim. Olmadi ben de masanın üzerine koycam
Merhaba hangi siteden yaptiriyorsun. Ben de bulutlu ledli yaptiricam, ayni midir seninkiyle bilmiyorum ama. Fiyat aldim bugün, biraz yüksek geldi.
Tüm kapıları dolaşcamBen de bugun hep onu düşündümbeni de bilgilendirir misin lütfen çift tarafli bant yeterli olur mu emin olamiyorum
Senin kapi susun nasil peki canim siparisin geldi miTüm kapıları dolaşcambenimkine yeterli olmaz çünkü ağır
Aa benim sectigim de böyle, farkli rengi ledli sadece. Yanlis hatirlamiyorsam 575 mi ne dedi. Farkli bir site. Cok degil mi bu fiyat ya? Genel olarak kaca yaptiriyorsunuz süsleri kizlarTrendyolda vardi ama tükenmiş instagram sayfasi var aynı fiyat dedi. Bana en uygun bu geldi buraya yaptırmayı düşünüyorum.bebek atölyem Kişiye Özel Kapı Süsü El Işi Ile Hazırlanmaktadır - Fiyatı, Yorumları
bebek atölyem Kişiye Özel Kapı Süsü El Işi Ile Hazırlanmaktadır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu çift taraflı bant yapıştırıldığı yere zarar verir.Ben de bugun hep onu düşündümbeni de bilgilendirir misin lütfen çift tarafli bant yeterli olur mu emin olamiyorum
Benimki biraz ağır canım maromeli falan sence taşır mı buKapısüsünü hastaneye ve eve asmak isteyenler için önerimi ekliyorum. Sizin işi bu çözer. Asla zarar vermiyor. Ne duvara ne kapıya. Baya da uzun ömürlü. Ben evin duvarına tabloları bile bununla asıyorum. Kırtasiyede de vardır trendyolda var. Ucuz bir yöntem ama etkili. Alın birtane kafanız rahat etsin jdjdj
Ben grili aldığım için eşyaları bu rengi yaptırmayı düşünüyorum. Başka rengi de vardı tatlı krem gibi bi bak istersen. Evet ya bence de çok pahalı. Daha da zamn yaparlar kesin yarından itibaren.Aa benim sectigim de böyle, farkli rengi ledli sadece. Yanlis hatirlamiyorsam 575 mi ne dedi. Farkli bir site. Cok degil mi bu fiyat ya? Genel olarak kaca yaptiriyorsunuz süsleri kizlar
Fazlaca koyarsın canım taşır bence. Bu böyle kare kare içinde baya var. İhtiyaca göre kopartıp kullanıyorsun. Gerekirse boydan heryerine atarsın. En kötü ucuz birşey zaten evde kapıya yapıştır. Altta önüne de yastık koy ne olur ne olmaz bolca at yapışkanı. İçinde rahat eder. Bunun taşıyamadığını çift taraflı bant hiç taşımaz. Ya da çok güçlü olursa çıkartmakta zorlanırsın. Duvarı veya kapıyı sökersinBenimki biraz ağır canım maromeli falan sence taşır mı bu
Bu resmi instagram sayfasından aldım bnmki değil ama Model olarak aynısı. Bu sayfadan aldım çokda memnun kaldımSenin kapi susun nasil peki canim siparisin geldi miben bugun basladim arastirmaya
Command yapıştırıcı var. Böyle cırt cırtlı aşağıya doğru çekince zarar vermeden çıkıyor. Ben onlardan aldım. Arz ederim.Milyonlarca hamile kafalarda tek soru kapi susu nasil asilacak
Kapısüsünü hastaneye ve eve asmak isteyenler için önerimi ekliyorum. Sizin işi bu çözer. Asla zarar vermiyor. Ne duvara ne kapıya. Baya da uzun ömürlü. Ben evin duvarına tabloları bile bununla asıyorum. Kırtasiyede de vardır trendyolda var. Ucuz bir yöntem ama etkili. Alın birtane kafanız rahat etsin
Bence olmaz ama emin olamadm canim. En saglikli net bilgiyi 182den alirsin benceSizlere birşey soracağım devlete gidenler ben ayın 24 ne randevu aldım (randevu bulmak zor oluyor o yüzden açılınca aldım hemen) ama 14ne çağırmıştı kendi ilçemdeki hastaneye gidip barkodla muane olucam nst için sizde iki randevu arasında 15 gün olmadığı için 24nde olan randevum iptal edilir mi barkod alınca? Zor bulup alıyorum zaten bu uygulama çok saçma helede kadın doğumda yani doktorlar son zamanlarda sık sık çağırıyor yani
Bende o kadar erkenden randevu günüm gelmeden gitmek istedim ama iptali olurda tekrar gün beklerim korkusuna hiçte iptal edemedim o bulamam drun dedigi tarihe ağrım var falam desen direk nstyet çıkabilirmisinki acilden giris yapsan öyle olunca belki randevunda iptal olmaz oluyorsa bile haniSizlere birşey soracağım devlete gidenler ben ayın 24 ne randevu aldım (randevu bulmak zor oluyor o yüzden açılınca aldım hemen) ama 14ne çağırmıştı kendi ilçemdeki hastaneye gidip barkodla muane olucam nst için sizde iki randevu arasında 15 gün olmadığı için 24nde olan randevum iptal edilir mi barkod alınca? Zor bulup alıyorum zaten bu uygulama çok saçma helede kadın doğumda yani doktorlar son zamanlarda sık sık çağırıyor yani
Aslında onu o gun gidip sekretere sorman lazım baharcim 182 demişte belli olmaz bakındın diye hastane iptalde edebilir hani her hastanedeki sey belki farklıdır sen onu o gün gelince oraya danis olamdi drdan rica edersin nst icin muayene olmazsın nst illaki barkodla olan birşey değildi sanırım ağrın da olsa acilden de gitsen bakıyorlar diye biliyorum bendeSizlere birşey soracağım devlete gidenler ben ayın 24 ne randevu aldım (randevu bulmak zor oluyor o yüzden açılınca aldım hemen) ama 14ne çağırmıştı kendi ilçemdeki hastaneye gidip barkodla muane olucam nst için sizde iki randevu arasında 15 gün olmadığı için 24nde olan randevum iptal edilir mi barkod alınca? Zor bulup alıyorum zaten bu uygulama çok saçma helede kadın doğumda yani doktorlar son zamanlarda sık sık çağırıyor yani
Teşekkürler canım öyle yapacağım sekreterine sorayım olmadı acilden giriş yapıcam bakalım ☺Aslında onu o gun gidip sekretere sorman lazım baharcim 182 demişte belli olmaz bakındın diye hastane iptalde edebilir hani her hastanedeki sey belki farklıdır sen onu o gün gelince oraya danis olamdi drdan rica edersin nst icin muayene olmazsın nst illaki barkodla olan birşey değildi sanırım ağrın da olsa acilden de gitsen bakıyorlar diye biliyorum bende
Ayy yok artık bir çay içip ertesi gün doğuruluyorsa millet niye bekliyor gelmedi diyeKuzum inanır mısın bende sizin için ekran görüntüsü almıştım, bugün temmuz analarında da birisi yazmıştı ama daha yorum cevap gelmedi, cevabına denk gelirsem size de atarım,
doktor normal doğum deneriz derse bende 37nin bitimine dogru başlarım ilki sezeryan diye bu da sezeryan derse hiç başlamam
Yaa evet daha once evde kullandim duvar iflah olmadi bidahaKuzu çift taraflı bant yapıştırıldığı yere zarar verir.
Yaa cok guzel cok asilmisBu resmi instagram sayfasından aldım bnmki değil ama Model olarak aynısı. Bu sayfadan aldım çokda memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?