- 30 Haziran 2022
- 1.872
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.881
Ben 600 tl ye kapı süsü+takı yastığını yaptırmıştım canım, ama zamlanmıştır fiyatlar böyle genelde, ben yuvarlak yaptırdım ama bulutlu da vardı. Çok memnun kaldım atayım fikir olsunAa benim sectigim de böyle, farkli rengi ledli sadece. Yanlis hatirlamiyorsam 575 mi ne dedi. Farkli bir site. Cok degil mi bu fiyat ya? Genel olarak kaca yaptiriyorsunuz süsleri kizlar
Çok güzel olmuşkızlar ben çantamı hazırlamaya başladımşimdilik bebeğinki tamam sayılır, kendiminkileri daha almadığım için koyamadım hafta içi tamamlıycam inşallah keseler kayınvalidemin çeyizim için geceliklerimi koyduğu keseler, saklamıştım kullandım. Bebeğe koyduklarım: 5 li hastane çıkışı (içine penye battaniye ve 1 bebek bezi ekledim), 3 alt üst takım, 2 tulum (hepsinin zıbınını içine koydum), ayrıca 4 yedek zıbın, bir yedek alt, 3 çorap, 10 ağız mendili, 2 müslin örtü, 20 bebek bezi, 2 alt açma bezi, biberon, emzik, pişik kremi, kendim için göğüs kremi-gümüş kapak-10 adet göğüs pedi ben doğumu il dışında yapacağım inşallah 2 gün hastanede kalınıyormuş 1-2 günde biz ekstra orda bi evde kalıp öyle yola çıkacağız. Sizce yeterli olmuş mu? Göğüs pedi çok lazım oluyor mu? Kutusuyla mı koysaydım acaba ?Eki Görüntüle 3269989
Evet evet yani farkındayım bende planlı olması için öyle dediğinin ama işte hersey yolundaysada bosu bosuna erken dogurmayım da istiyorum tabi suyun ne zaman gelcegide belli değil valla bilmiyorum bakalım bu hafta muayeneden sonra karar vericez artıkCnm dogum kendiliginden baslarsa acil sezaryen olur. O yuzden 38+larda aliyorlar, planli olsun diye. Sonrasinda her an suyun, nisanin vs. gelebilir.
O bende genelde hep toparlanma olunca oluyo kuzum sende de o zamanlar mı bilmiyorum ama bende o şekilde yaşıyorum ne zaman toplansa kasık agrım oluyo hafif hafifBenim
30. Haftadan beri baskı var ilginç bir şekilde hep kasıklarımda
Ben yapamıyorumEvet evet,aynisi yaptim hatta ilk yaptim kolay oldu bi daha acip okudum acaba yanlis mi yapiyorum...insallah öyledir uygulamaya göre daha 3hafta var diyor
Ben 35 im ama meraktan yaptım güzelce attıö bacagımıOyyy baharcım valla kimi görsem karnın inmemiş diyor ama inince bebek geliyor demekmiş bide yere oturacaksın ellerini yere koymadan sağ bacağını solun üstüne atamazsan günün az kalmış diyorlar valla eskilerin bildikleri şeylermiş o zaman ultrason mu varmış
Valla biz sayarak almadık 5-6 tane 5li hastane çıkısım var benim 2 tane 3-6 takım 2-3 tane 3-6tulum var 9 ay 2 tane var tulum yanı aklımdakiler bunlar. Ama yakınlarımda aldı tulum takım vs. Çocugun kilosuna göre de hareket etmek lazım o yüzden bolca cıtcıtlı al yaz bebegi olucaksa eger bizim oyle olucak ama dediğim gibi 5-6 tane takım olsa ideal benceSelam Kızlar 31.haftadayım .. 3 tane 5li hastane çıkışı var ve bir sürü arkadaşım tarafından gelen tulumlar var ama sanki internetten baktığımdan az gibi çoğu şey . Yani neyden kaç tane almalıyım bilmiyorum . Battaniyeler var uzun müslimler var ağız mendilleri var bir sürü . Yani bilemedim şimdi . Şimdi siz ay ay alt üst takımdan tulumdan kaçar adet almıştınız .
Canım çok abartmaya gerek yok bence bende 5 takım 0-3, 6 takım 3-6 ay var doğuncada alınırSelam Kızlar 31.haftadayım .. 3 tane 5li hastane çıkışı var ve bir sürü arkadaşım tarafından gelen tulumlar var ama sanki internetten baktığımdan az gibi çoğu şey . Yani neyden kaç tane almalıyım bilmiyorum . Battaniyeler var uzun müslimler var ağız mendilleri var bir sürü . Yani bilemedim şimdi . Şimdi siz ay ay alt üst takımdan tulumdan kaçar adet almıştınız .
Selam Kızlar 31.haftadayım .. 3 tane 5li hastane çıkışı var ve bir sürü arkadaşım tarafından gelen tulumlar var ama sanki internetten baktığımdan az gibi çoğu şey . Yani neyden kaç tane almalıyım bilmiyorum . Battaniyeler var uzun müslimler var ağız mendilleri var bir sürü . Yani bilemedim şimdi . Şimdi siz ay ay alt üst takımdan tulumdan kaçar adet almıştınız .
Kızlar 34+5 olduk ama sanki artık hareketlerini o kadar güçlü hissetmiyorum gibi geliyor yani böyle çok fazla hareket etmiyor gibi geliyor artıkTekme vs oluyor ara ara ama geçen hafta böyle dışardan karnım dalga dalga oluyordu sizde de hafta ilerledikçe öyle oldu mu yoksa doktora gitmeli miyim? Salı günü her şey normaldi kontrolde
Ablam hemşire ona sordum senin bu sorunuda randevu iptal olmaz yine gidilir dedi sen o günü gelince yinede sor canım aynen biz mesul olmayalımTeşekkürler canım öyle yapacağım sekreterine sorayım olmadı acilden giriş yapıcam bakalım ☺
Ay canım içime su serptin Allah razı olsunCanım tamamen normal hiç endişe etme, hatta burada da muhabbeti olmuştu 31.hafta ile zirve yapmıştı hareketleri 35.hafta gibi de azaldı (yeri daraldığı için yazıyordu İnternette) mesela ben bugün dışarıda idim hangi akla hizmet ise Emirgana gittim, İstanbullular bilir çok büyük bir park birde benim kız 6 yaşında yok şuradaki parka gidelim yok burdaki ne geçelim derken çok yürüdük ve yordulduk, bir iki defa hareketi ya oldu ya olmadı akşam yemek yedikten sonra bir hareketlendi başka da olmadı desem yeridir
Canımm çok gecmiş olsun. Rabbim sağlıkla vaktinde kucagına almayı nasip etsin . İğne ve hap iyi gelir inşAllahGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
Yaa cok güzelmiş bu daBen 600 tl ye kapı süsü+takı yastığını yaptırmıştım canım, ama zamlanmıştır fiyatlar böyle genelde, ben yuvarlak yaptırdım ama bulutlu da vardı. Çok memnun kaldım atayım fikir olsunEki Görüntüle 3269994
Nasil oldunuz canım ne durumdasınız. Sabırsız bebiş inşallah zamanında gelir canım merak etme aramızda oldu böyle hastanede kalan arkadaşlar ilaçların faydası görüldü hep. Kaç hfliksinGüzel hamişler bize dua eder misiniz sancım var sabah kanamam oldu ciğer geliştirici ve progeston iğne ve hap verdiler bu gece hastanedeyiz. Daha küçük inşallah 2 3 hafta daha bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?