2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim bebek ağustos sonu geliyor yaz bebeği olacak . 6 tane içine giydirmelik askılı çıtçıtlı body var . 3tane 5li hastane çıkışı var altüst takım ya onlar . Altüst takımı yok . 4 tane de çıtçıtlı body var o kadar . Arkadaşım verdi onları da . 6aylık -9aylık çıtlıtlı bodyleri de var. Bir de şey soracağım benim şifonyern üstü ilk çekmecesi en dar geri kalan çekmeceleri geniş enden . En üstte ne koyacağım bilemedim . Sanki yenidoğan alt üst takım alsam yetecek gibi bi kaç tane

Canım çok abartmaya gerek yok bence bende 5 takım 0-3, 6 takım 3-6 ay var doğuncada alınır
Benim bebek ağustos sonu geliyor yaz bebeği olacak . 6 tane içine giydirmelik askılı çıtçıtlı body var . 3tane 5li hastane çıkışı var altüst takım ya onlar . Altüst takımı yok . 4 tane de çıtçıtlı body var o kadar . Arkadaşım verdi onları da . 6aylık -9aylık çıtlıtlı bodyleri de var. Bir de şey soracağım benim şifonyern üstü ilk çekmecesi en dar geri kalan çekmeceleri geniş enden . En üstte ne koyacağım bilemedim . Sanki yenidoğan alt üst takım alsam yetecek gibi bi kaç tane

Bende 34. haftadayım, hareketleri artık daha güçlü ama daha az, bende yeri daraldığı için diye biliyorum.

Hayirli olsun canim. Guzel hazirlamissin. Gogus pedini asla önermiyorlar ablamda onu kullandi daha beter oldu bilemiyorum.

Günaydın kizlarrr benim kiz dün gece cok hareketliydi uyutmadi beni minnoş. Artik buyudugunden midir nedir hickirinca tüm vucudu oynuyor içimde bisi zipliyor bir kac dk. Boyunca evvelsi gün cok sessizdi bu gece cok hareketli. Günleri günlerine tutmuyor. Ama gün icinde mutlaka bikac hareket hissetmemiz lazim onun disinda endise etmeyelim yerleri daraldi cünkü miniklerin

maaşallah canım, benimki bu ara çok hareketsiz maalesef korkutuyor biraz, çarşamba randevumuz var bakalım

Günaydın kızlar alnımda kararma oluştu. Çok güneşe çıkan biri değilim çıktığımda da güneş kremi sürdüm hep ama hamilelikten dolayı oluştu sanırım. Geçirmek için ne yapabilirim çok moralim bozuldu

Canım öncelikle geçici olduğuna eminiz. Sen korumaya devam et. Ekstre güneş kremiyle koru ki kalıcı hale geçmesin. Başka yapabileceğin bir şey yok maalesef. Doğumdan sonra retinol vs hallerix

maaşallah canım, benimki bu ara çok hareketsiz maalesef korkutuyor biraz, çarşamba randevumuz var bakalım
BEnimki inan belli olmuyor bigun cok sessiz bigun cok hareketli cnm. Normaldir. Sen genede gogus ped koy cnm.ben mani olmayayim ama ben kendime almadim bilerek. hava almasndan yanayim gogus uclarinin. Tabi bunda evdeki ortamda onemli. Rahat olcaksan sal.gitsin evde

Benim burnumda ciller oldu canim kiz bebekten diyorlar bakalim bioderma kullaniyorum disarida ama dogumdan sonra gecer diyorlar canim uzulme

Çiller ile yanakta kararmalar çok kişide gördüm ve biliyorum doğum lekesi zamanla geçecek, ama bir arkadaş yazmıştı benler oluştu diye onu bilmiyorum geçer mi geçmez mi diye

Arkadaslar gecen kimin gogsunun ucunda beyaz seyler cikti diye endise etmisti? Hatirlayamadim. Ama bir ebe bu soruyu dogal olabilcegine dair yanitlamis. O arkadasta gorur insallah endise etmez fiyonas senmissin canim

Eklentiler

• 1000011390.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Çok iyi yaptın Acemi, ben böyle olumlu fikirlerini, olumlu yaşanmışlıklarını anlatan insanlara inanılmz saygı duyuyorum ya. Çünkü kikomunda dediği gibi hep kötüler anlatılıyor ve bu sefer onlar büyüyor. Ben genel olarak çataldan vs korkan, çekinen bir insan değilim. Kasılmam, utanmam hiç yok dhkjcsdh yeterki kıl tüy işlerinde sıkıntı olmasın fksksjkfjkfkf

Dediğin gibi doktora güven çok önemli. Benim doktorum bugüne kadar hiç vajinal kontrol yapmadı sadece detaylıyı yapan doktor prob ile baktı. Çokta etkilenmedim açıkcası ama o incecik birşey hjdjkfs kendi doktorumda baksaydı rahatsız olmazdım ama.

Sen konuşunca sanki ablam, annem konuşuyormuş gibi hissetmem normal mi acaba? Yaklaşımın, ikna dilin beni benden alıyor. Şu cümlelerin okuduğum anda beni kendime getirdi gerçekten.

Cnm sen basindan beri normal dogum istiyorsun. Demekki bazi konularda kendine guveniyorsun.
Sorun yasayacagini dusunmuyorum, herkese kulak asmamak lazim. Herkes birbirinden farkli, muayene eden kisi de farkli.

Ebeye gelince de ne geçti acaba eline ya? Zaten korkan, üzülen, kırgın durumda olan bir insana bu kadar yüklenmenin, kendi çapında düzeltmeye çalışmanın ne anlamı var acaba. Bazi insanlar empatiden yoksun, yaşattığı travmaların bir karşılığı olmayacağını düşünüyor ama çok yanılıyorlar.

Uzme cnm bebeginin heyecanıyla hic rahatsız olmuyorsun gerçekten her zaman için rahat olmaya çalış
Ben açılma var kı yok mu diye heyecan yapardım yani o kadar istekli çıkardım

Ay inşallah kuzum benim. Arada vuruyor bana sonra mantığım devreye giriyor saçmalama festi diyorum hdfkjsdh
Rüyamda normal diye başlamıştım doğuma sonra bayılıyodum beni sezaryene alıyorlardı. Gece uyandım kocamı uyandırdım, anlattım jhfjds oda hiç sallamadı anlamadı herhalde sabah kalkmış annenle ilgili birşeyler dedin ama anlamadım neydi o diyo hdshfjk küsmedim ama hormon seviyem azaldı sanıırm biraz kjks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…