2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım öncelikle geçici olduğuna eminiz. Sen korumaya devam et. Ekstre güneş kremiyle koru ki kalıcı hale geçmesin. Başka yapabileceğin bir şey yok maalesef. Doğumdan sonra retinol vs hallerix
Doğuma kadar artmaz umarım
Benim burnumda ciller oldu canim kiz bebekten diyorlar bakalim bioderma kullaniyorum disarida ama dogumdan sonra gecer diyorlar canim uzulme
Benm erkek durdu durdu son dk golu resmen bir şey yoktu cildimde bugune kadar
Çiller ile yanakta kararmalar çok kişide gördüm ve biliyorum doğum lekesi zamanla geçecek, ama bir arkadaş yazmıştı benler oluştu diye onu bilmiyorum geçer mi geçmez mi diye
Umarım geçer doğumdan sonra her yöntemi deniycem resmen yamalı alnım

Doğuma kadar artmaz umarım

Hiç sanmıyorum artacağını ama iyi koruman lazım. Sen sıkma güzel canını. Geçici onlar hep.

Yapmış öğleden sonra gitcem her şeyi sorarım neler lazım olmuş ne yapmış. Varsa sorunuz ekleyim

Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza inşallah. Pek sorum yok doğum sonrasını düşündüğüm zamana gelmedim ben daha hdjskhds biliyosun 36+6 da başlayacağım skjd

ffestinalente canım bende korkmuyorum alttan mua neden evet kolay birşey değil ama sağlık için olduğunu düşünürsek daha kolay olur. Buarada hiç smear testi verdiniz mi bilmiyorum ben ilk verdiğimde korkarım sanıyordum ama çok rahattım gerçekten bilerek gidince ve karşınızdaki insanda iyiyse sorun olmaz birde aşağı doğru bırakmak lazım kendini muane esnasında bence hep kötü deneyimleri dinlememek lazım mesela kimisinin normal doğumu çok iyiyken kimisinin çok kötü
Kimisinin sezeryanı çok iyiyken kimisinin kötü bu tarz şeyler değişkenlik gösteriyor sebebi kişiler farklı ve yapan farklı bence o yüzden

Kesinlikle, aslında kendimize ve bebeğimize güvenmek en güzeli. Doktora güveniyorsak ki ben çok güveniyorum gerisini çokta dert etmemek lazım. Kimse yaptırmak istemeyince herhalde dedim çok kötü işrye ama farklı hikayeleri de dinlemek çok iyi geldi.

Yapmış öğleden sonra gitcem her şeyi sorarım neler lazım olmuş ne yapmış. Varsa sorunuz ekleyim

Kuzum burda soranlar oldu diye yazıyorum, mesela hemşireye verilecek 5li hastane çıkışında tüm malzemeler tam vermiş de onlar hepsini kullanmış, kullanmadıkları hurç dahil deri mi vermiş hepşire hurç önemli biliyorsun burda konusu oldu
Oda da klima açıyorlar mı üstünü ince mi giydiriyor
Gögüs pedi yada sağma makinası hastanede lazım olur mu çantaya koyulmalı mı?
Depent yada hasta bezi sezeryan ise uygun mudur? Normal doğum ise ne tavsiye eder
(geçen konuşulan sorular bunlardı) arkadaşlar ekleme yapar, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Ben nasıl hurç konusunu kaçırdım acaba şuan ondayım dsljlcksjd

Ya bu göğüs pedi olayı geçtiği için yazıyorum Temmuz annelerinden birine göğüs pedi istemiyoruz demiş hastane doğumda hijyenik değil enfeksiyona sebep olduğu için demişlerdi görmüşken sizede yazayım dedim. Ben kendim almamıştım bazı şeyleri almıyorum valla gerekirse hemen eczaneden temin edebiliriz diye herşey herkese lazım olacak diye birşey yok düşüncesindeyim gereksiz bir alışveriş çılgınlığı oluyor sonra

DEpend mi ped mi hasta bezimi ne kullanmis bide sezaryense sondayi ne zmn takip cikarmislar bunlari sorarmsn canim tebrikler arkadasins simdiden darisi basimiza

Kesinlikle katılıyorum. Biberon bile almadım, mama vs almayacağım. Lazım olursa heryer eczane dolu 10 dk da gelir.
Evi doldurup sonra kullanmazsam kendime çok sinirlenirim. Birtek pompayı bilinçli olarak erken aldım.. ASlında onuda ihtiyaç olursa alacaktım ama ülke ekoomisi müsade etmedi hdkjsf

Ben de senin gibiyim valla hatta biri bana belki çocuğun biberon hiç kullanmicak sütün yeter ve kimi çocuk bardaktan su içmeyi seviyor demişti ki etrafımda öyle çocuklar var bardaktan içmek istiyor ek gıdada mantıklı geldi almıyorum o yüzden. Pompayı ben de aldım temel ihtiyaçları aldım şuan bakalım hayırlısı..kocalar ne için var acil eksikler de koşturmak için

Hahahah tabii canım, doğumdan sonra sahne onların sjdlks

Bence en doğrusu. Birde çok bireysel aslında anne-bebek ne istiyor napacak? Genel geçer şeyler uymuyor. Açıkcası sütüm düzene girdikten, bebeğimin çekişi de düzene girdiğinde biberona alıştırmayı planlıyorum. Sadece gece ve işim olması durumuna karşı araada içeceği şekilde alıştırıcam. Meme yüzünden sadece benimle dursun istemiyorum. Babası ile de geçireceği başbaşa zamanları olmalı diye düşünüyorum.

Tamam canım kaydettim bunları. Normal değil planlı sezeryan oldu

Her doğum, her bebek ve her lohusalık dönemi kendine has birşey. Gelişen olaylar neticesinde şekilleniyor herşey. O yüzden hiçbirşeyi kafanıza takmadan kendi bedeninize, kendi aile dinamiğinize odaklanın. Kötüyü düşünerek kendinizi yıpratmayın. Sonuçta bu günler için çok bekledik. Sonu da güzel olsun sağ sağlim gelsinler sonrası bir şekilde oluyor.

Şimdi görüş gününden geldim bende. Nst’de sancı ciddiye alacak bir sancı yok. 20 temmuz sabah 9:30 da ameliyata alacaklar. 17 Temmuz’da da anestezi için test falan ve son bir kontrol. Çok heyecanlı bunları konuşmak bile kuzucuğum ellerini yastık yapmış dudakları şişirmiş uyuyordu

Bu rüyalardan dolayı uyuduğumdan birsey anlamıyorum ki bende

Ayy ilk sen doğucaksın hadi hayırlı olsun 10 gün sonra kavuştay var

Maşallah cnm once sen mi doguracan şimdi boyu kilosu nasıl bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…