2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Severim onu 41 kere maşallah
Yaa tarihin belirli olması çok müthiş

Ay hadi çok heyecanlı hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah kucağına

Tamam canım kaydettim bunları. Normal değil planlı sezeryan oldu

Sezeryan sonrası kahve gibi kafeinli şeyler için derler, verilen ilaçların etkisini atmak için benim boynumdan vuran bir tutulma gibi birşey olmuştu kahve lohusa teri ile anca atmıştım, arkadaşında kahve içsin o bile zor oluyor

Merhaba kızlar, bana artık bu hamilelik ağır geliyor valla. Sinirlerim çok gergin. Hiç gülesin felan yok. Annem geldi konuşasım yok. Öğleden sonra ablam kahveye çağırdı gidesim yok. Her şeyi yapmış olmak için yapmıyorum. Elim ayağım şiş. Gece hiç uyuyamadım. Göz dudak şiş. Biraz önce kırmızı ışıkta geçtim yanlışlıkla ceza yediysem diye kendime sinirleniyorum 2 saattir psikoloji pert yani. Elimden gelse gidip aldırcam sezeryanla perişanım

Bize de mi böyle diyecekler

Ama adam haklı, kesin keşfetme evresinde ama ev sahibini bu duruma hazır mı

G genc1kadin kuzum hepimizde duygu dalgalanmaları oluyor biliyorsun, gebelik boyunca kaç defa eşimizi, yeri geldi kayınvalidemizi iş arkadaşlarımızı bir kaşık suda boğma moduna girdik
Çok zor ama dayanmak zorundayız, (benim de sürekli olmasa da gece baldırdan giren kramplarım oluyor, geçen bende senin gibi düşündüm yüzde 90 sezeryan olacağım zaten alsınlar gitsin dedim sonra ama temmuz annelerinde olsun burda biraz erken doğum yapmak durumunda kalanlar olsun onları düşününce dedim rabbimin dua saatine denk gelir valla, sonra keşke biraz daha çekseydim derim; o nedenle rabbim izin verir ise en azından 37.haftamız dolsun hayırlısı ile yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik pess etmek yok birsz daha sabır )

@ffestinalente aaa hurç olayı büyük olay nasıl kaçırdın, hemşireye teslim edilen hurç geri gelmez ise MİT ile ortak operasyon yapacak arkadaşlar var

Tarihi belirli olan anneler için son demler dualarımız sizlerle bakalım belirli olmayan bizler , 26 snda kontrolüm var orada belli olur belki ama bebek hareketleri oldukca canımı acıtıyor nefesım kesılıyor ve belim agrıyor sona yaklastıkca agırlasıyor ınsan bır de bu hafta daha da sıcak olucakmıs napıcaz bilmem

Yaa öyle deme evet zor ama şunu düşünmek lazım anın tadını çıkarmalıyız bu günler geçecek ilk doğduğunda da zorlanıcaz ama unutmayalım bir daha o kadar küçük olmayacak kıymetini bilmek lazım ☺
Benimde ellerim şiş ağrıyla uyanıyprjm dün düşündüm ilk üç ay mı zordu son aylar mı ilk zamanlar daha zordu yemekte yiyemiyorduk bulantı filan şimdi yiyorum en azından diyorum geçecek bu günler eskisi gibi sağlıklı olucaz ve hayattaki en yakın arkadaşlarımız gelecek bize yoldaş olacaklar ☺ ve bu zamanlar ailenle vakit geçir ne güzel ailen yakınında biz uzaktakiler ne yapsın valla keşke yanımda olsalar diyorum yaz aylarında çay sohbetleri yapsak ☺ annenize al ablana git ve bol bol sohbet eşliğinde ye iç

İnşallah canım ya şu 1 ay nası geçecek hiç bilmiyorum, allah hepimize kolaylık versin inşallah daha fazla sağlığım bozulmaz, hayır tartılıyorum öyle aşırı kilo falanda almadım ama aşırı ağır hissediyorum

Haklısın ama öyle olmuyor ki işte canım ya, doğunca nasıl bakcam onu da bilmiyorum, bugün kafam dalgalı biraz, ama hiç öyle olmuyor işte, herkes farklı bişey söylüyor sadece moral düşürüyorlar kimseden keyif almıyorum valla. Keşke bende herkesten uzak olsaydım kayınvalidemler ve annemler başta olmak üzere

Ayy bu oturma pozisyonu tam olarak nasıö acaba ya denedim ama bacaklarımız dik mi duracak uzatacak mıyız
Anladığım kadarıyla yere oturuyosun ayaklarını uzatıyosun canım düz durucak şekilde ayağında bebekler sallar gibi yani sonra sag bacagını sola atıyosun zaten çocuk asagıdaysa atarkende anlarsın bence sıkışıyo gibi gelir yani benim tahminim doğru anladıysam ben böyle yaptım

Ayy evet kahveyi duymuştım

Oyy maşallah nasıl heyecanlı ya bebek haberlerimizi verirken şimdi doğum haberlerimizi veriyoruz, Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin

Tamam canım kaydettim bunları. Normal değil planlı sezeryan oldu
5li hastane çıkısında önlüğü takmıyor gerı verıyorlar. Önluk harıc sapka eldıven zıbın vs. Yeterli. Bırde yaz bebelerıne müslin ince battaniye yeterlı oluyor. Gogus pedı hastanede lazım degıl ama cok sutun gelıyor ve akıyorsa ıyı olıyor. Zıra yaz gunu kıyafetın yapıs yapıs oluyor. Sureklıde bebekten degısımde iç çamasırı na kadar zor olabılıyor. Ilk zamanlar ve bır yere gıderken gogıs pedı kurtarıcı. Bırde goguste catlama olursa seytın yagına hafıf gogus pedını batırırsanız çatlak gecıyor onluyor hatta. Kremlerı her zmn yıkamak zor olabılıyo her emzirme de bebek durmayabılıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…