2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tamam canım kaydettim bunları. Normal değil planlı sezeryan oldu
5li hastane çıkısında önlüğü takmıyor gerı verıyorlar. Önluk harıc sapka eldıven zıbın vs. Yeterli. Bırde yaz bebelerıne müslin ince battaniye yeterlı oluyor. Gogus pedı hastanede lazım degıl ama cok sutun gelıyor ve akıyorsa ıyı olıyor. Zıra yaz gunu kıyafetın yapıs yapıs oluyor. Sureklıde bebekten degısımde iç çamasırı na kadar zor olabılıyor. Ilk zamanlar ve bır yere gıderken gogıs pedı kurtarıcı. Bırde goguste catlama olursa seytın yagına hafıf gogus pedını batırırsanız çatlak gecıyor onluyor hatta. Kremlerı her zmn yıkamak zor olabılıyo her emzirme de bebek durmayabiliyor cunku

Ayy bu moral boza aile üyelerini anlayamıyorum çok şükür benimkilerde hep destek yani şaşırıyprum anlatınca birileri ama neyse boşver sen kendine bak herşeyi hallederiz bende valla nasıl bakıcam diye korkuyorum ama bir yanda da amaaaann 18 yaşında doğurup bakan nasıl baktıda ben 30da bakamıcam mı diyorum yaparız yaparız biz kodlanmışız anneliğe otomatikmen hareket edeceğiz içgüdüsel ☺

Benim kızım olucak nasipse ben en üste bandanalarını papalarını tokalarını koydum canım ama çoraplarını falanda koyabilirsin ben 2. Cekmeceye cıtcıtlılarını çoraplarını koydum düzenleyiciler aldım onlara koyup koydum. Senin Ağustos sonuymuş ama uzun kollu daha iyi olur canım ve bence yeter ya çabuk büyüyorlar zaten kilo durumuna göre çıkar alırsın zaten doktor için falan cıkıcaksın

Aaa öyle kolay ama bende dizleri dik tutucaz sandım öyle denetimde zorlandım hatta ayakları uzatırken kolay ☺

Benim de psikolojim hic iyi degil esimden gorunuyorlar bu ara aksam kustum gittim yattim falan dogum yaklastikca gerginlik artiyor

Merhaba kızlar bir sorum olucaktı 3 haftadır idrar yollarımda enfeksiyon var ve hala geçmedi antibiyotik kullandım 6 gün geçmedi sonra bir gecelik tozlar oluyor ya onu yazdılar oda geçirmedi doktorumda artık biraz dinlen sürekli antibiyotik yazamam dedi korkuyorum bebeğime sıçrar diye doğal yollarla dene dedi ne yapabilirim aranızda böyle olan var mı ? Ağrım oluyor baya

Çok geçmiş olsun kaşıntın var ise taharet suyuna sirke koyabilirsin kasintiyi kesiyor bol su icin

Ayy gerçekten mi çok sağ ol ☺ inşallah olmaz nette baktımda hep iptal olmuşlar korktum teşekkürler ☺
Yalancı cikmayalim canim sen yine nstye gittiğin gun sekreterlere sorda bizde bilgi sahibi olalım. Sana karşı yalancı çıkmak ve randevunun iptal olma sebebi olmak istmeem gerçekten ama bende merak ediyordum öyle bir kac kez bende bakinmadim hatta iptal olur korkusuyla

Çok geçmiş olsun kaşıntın var ise taharet suyuna sirke koyabilirsin kasintiyi kesiyor bol su icin
Çok sağol canım kaşıntı da oluyor ağrım da çok oluyor bazen kan bile geliyor bol su içiyorum ama bir türlü geçmiyor ne yapıcağımı şaşırdım. Psikolojik ayrı yıprandım herkes gibi bide üç haftadır bunla uğraşıyorum iyice yorgun yıpranmış hissediyorum artık kendimi

qhdjhsak valla bende hak verdim ne yalan söyleyeyim fjds

hahahahahahhaha işte bu yüzden buzdolabı poşeti jdshjskd

Benim de psikolojim hic iyi degil esimden gorunuyorlar bu ara aksam kustum gittim yattim falan dogum yaklastikca gerginlik artiyor
kendime bıraksam eşimle 5 kez ayrılırdım şu 3 aylık dönemde ama annemin telkinleriyle bi de çocuk doğacak diye direniyorum. Birde 2 hafta sonra kayınvalidemle doğum yapacağım ile gidiyoruz. Kayınvalidem ve ben başbaşa inşallah ortalığı karıştırmadan dönerim

Merhaba ,

Bir süredir takip ediyorum siteyi , aynı sorunu yaşadığım için yazmak istedim. Ben Solgar'ın Cranberry'sini kullandım , çözüm oldu. Daha sonra da yakalanmadım bir daha , arada yokluyor gibi olduğunda hemen içiyorum başlamadan geçiyor. Doktorunuza bir danışın istiyorsanız . Direk kızılcık suyu da iyi geliyormuş.

Ben de sirkeyi duymuştum sirkeyle temizleme birde bol bol şu içtiğinizden çok daha fazla içmelisiniz ki su temizler birde cinsel ilişkiye devam ediyorsanız ara verin

Kuzum onlarda moral bozduğunun farkında değil ama huy işte. Bende fazlaca korılgan ve içli biriyim Yok yarın doğuracak gibi duruyormuşum, yok bide doğurunca görseymişim o daha zormuş minik bebek, yok nası bakacaksın. Doğurmazsın zaten sezeryana alırlar vs.. 10 dk da tüm enerjim çekiliyor valla

Yok canım olur mu ne yalancılığı hiç öyle düşünme çok sağ ol☺ bugün 182 aradım randevumuz iptal olur dedi gittiğimde sekrete soracağım olmadı acilden giriş yapacağım doktora söyleyip randevu zor bulunuyor çünkü bakalım

Siz doğurup baktıysanız ben hayli hayli yaparım de sende söylede rahatla valla bazen söylemek lazım insan patlıyor yoksa ben dayanamaz söylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…