- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.981
Merhaba ben yurt dışındayım bide tam anlamadım ilaç mı o dediğiniz nasıl birşey fotoğrafı var mıMerhaba ,
Bir süredir takip ediyorum siteyi , aynı sorunu yaşadığım için yazmak istedim. Ben Solgar'ın Cranberry'sini kullandım , çözüm oldu. Daha sonra da yakalanmadım bir daha , arada yokluyor gibi olduğunda hemen içiyorum başlamadan geçiyor. Doktorunuza bir danışın istiyorsanız . Direk kızılcık suyu da iyi geliyormuş.
Sirkeyi denicem inşallah faydası olur suyuda çoğaltim o zaman teşekkür ederim. Cinsel ilişki yapamıyorum zaten ağrımdan başladığı günden beri ve daha kötü olur korkusuyla iyiki de yapmamışım o zamanBen de sirkeyi duymuştum sirkeyle temizleme birde bol bol şu içtiğinizden çok daha fazla içmelisiniz ki su temizler birde cinsel ilişkiye devam ediyorsanız ara verin
Canım ben enfeksiyondan 6 ay çektim. Sorunu hiç bir ilaç çözmedi. Hijyenle çözdüm. Öncelikle günde 2-3 kez çamaşır değiş. Mümkünse ütüle. Her idrardan sonra iyice yıka. 1 şişeye sirkeli su karışımı yapıp banyoya koy. Her wc sonrası yıkadıktan sonra pamuğa dökerek tampon hareketlerle steril et. Cinselliğe ara ver. Bol su iç. Benim yaptıklarım bunlarMerhaba kızlar bir sorum olucaktı 3 haftadır idrar yollarımda enfeksiyon var ve hala geçmedi antibiyotik kullandım 6 gün geçmedi sonra bir gecelik tozlar oluyor ya onu yazdılar oda geçirmedi doktorumda artık biraz dinlen sürekli antibiyotik yazamam dedi korkuyorum bebeğime sıçrar diye doğal yollarla dene dedi ne yapabilirim aranızda böyle olan var mı ? Ağrım oluyor baya
Çok sağol canım hepsini yapıcam inşallah faydası olur banada sirke normal elma sirkesi mi kullandınız ?Canım ben enfeksiyondan 6 ay çektim. Sorunu hiç bir ilaç çözmedi. Hijyenle çözdüm. Öncelikle günde 2-3 kez çamaşır değiş. Mümkünse ütüle. Her idrardan sonra iyice yıka. 1 şişeye sirkeli su karışımı yapıp banyoya koy. Her wc sonrası yıkadıktan sonra pamuğa dökerek tampon hareketlerle steril et. Cinselliğe ara ver. Bol su iç. Benim yaptıklarım bunlar
40 derece 800 devirde yikiyorum xnm benBen yikama işlemlerine başladımönce büyükleri yıkayayimdedim çarşaf ortu falan. Annelerin verdikleri ablamdan gelenler yeniler bir arada attim. Dalın bebek deterjaniyla elde yikama programına attim. Ama bir yerde bir hata yaptım sanirim çamaşırlar cikti serdim ama sandık kokusu gibi koku olur ya o hala duruyor. Bu çamaşırlar nasil yıkanacak? Yatak örtüleri falan?
E sonra bebeği kıyafetlerine gecicem onlarda da yeniler ve ablamın verdikleri var birbirine kokusu mu geçti noldu anlmadim ayrı ayrı mı yıkanmalıdır? Ben renklerine göre ayırdım sadece. Makinede hangi progrda yıkanmalıdır?
Merhaba ben yurt dışındayım bide tam anlamadım ilaç mı o dediğiniz nasıl birşey fotoğrafı var mı
Birak karissin icine atmaktansa sen uzulecegine baskasi uzulsunkendime bıraksam eşimle 5 kez ayrılırdım şu 3 aylık dönemde ama annemin telkinleriyle bi de çocuk doğacak diye direniyorum. Birde 2 hafta sonra kayınvalidemle doğum yapacağım ile gidiyoruz. Kayınvalidem ve ben başbaşa inşallah ortalığı karıştırmadan dönerim
Tamam canım teşekkür ederim haftaya randevum var zaten sorar öyle alırım o zamanEki Görüntüle 3270176 Bu şekilde gıda takviyesi diye geçiyor. Bitkisel bir ürün. Ama doktora sormadan kullanmayın. Bana 20. haftada önermişti doktorum.
Hurcum da hurcum hain hemsirelerKızlar ya bebiş kucağınıza geldiğinde hurç murç aklınıza gelmez bence
Banane ben kilitli posete koycam eve gelince illa bi cekmece icime kullanirim ben hurcumuHurcum da hurcum hain hemsireler
Canim ben 35de valiz isini halletm. Ama yikama utuleme islerine 30. Haftamda baslamistim. Parca parca yaptm ben. Bide her yikaiyip utulemede gozume eksik gelen parcalari oldu onlari tamamladm. Yeni gelenleri yika et 35de bebek isi bitti. Kendi cantam kaldi onuda bu haftasonu hazir ederim nasipseSanırım herkes bebeğin kıyafetlerini tüm ihtiyaçlarını ,hastane çantalarını hazır etmiş doğru mu ?
Ben daha hiç birşeyi hazır etmedim strese girdim şimdi son bir kaç eksikleri kaldı onların gelmesini bekliyorum ve bir kaç eksik daha var ufak tefek daha almam gereken. Kaçıncı haftada herşeyi hazır ettiniz ? Bayadır girmiyordum buraya hamilelik kızım derken ve bu enfeksiyon derken bayadır girmediğimi fark ettim
Valla ben örgü olan ürünleri ayrı yıkadım 30 derece 800 sıkma ama koku kalması normal buda deterjanının kokusuz olduğunu gösteriyor benimde öyle kokusuz bir iki bebek kıyafetimde (hediye geldi) yıkadığım halde plastik kokusu kaldı tekrar yıkasam yine aynı olur diye düşünüyorum bebek giydikçe kokusu sinecek inşallah ☺Ben yikama işlemlerine başladımönce büyükleri yıkayayimdedim çarşaf ortu falan. Annelerin verdikleri ablamdan gelenler yeniler bir arada attim. Dalın bebek deterjaniyla elde yikama programına attim. Ama bir yerde bir hata yaptım sanirim çamaşırlar cikti serdim ama sandık kokusu gibi koku olur ya o hala duruyor. Bu çamaşırlar nasil yıkanacak? Yatak örtüleri falan?
E sonra bebeği kıyafetlerine gecicem onlarda da yeniler ve ablamın verdikleri var birbirine kokusu mu geçti noldu anlmadim ayrı ayrı mı yıkanmalıdır? Ben renklerine göre ayırdım sadece. Makinede hangi progrda yıkanmalıdır?
Ben anneme sordum poşete koy dedi kilitli de değil normal poşete koydum vallaHemsireye verilen hurcun geri gelmemesi benim de kafama takildi simdihurca koymustum geri cikarip kilitli posete koycam simdi malimda cok kiymetlidir gelmese sinirlenirdim
Valla ben örgü olan ürünleri ayrı yıkadım 30 derece 800 sıkma ama koku kalması normal buda deterjanının kokusuz olduğunu gösteriyor benimde öyle kokusuz bir iki bebek kıyafetimde (hediye geldi) yıkadığım halde plastik kokusu kaldı tekrar yıkasam yine aynı olur diye düşünüyorum bebek giydikçe kokusu sinecek inşallah ☺
Dedim kimse inanmadı, bu olayı MİT çözerHurcum da hurcum hain hemsireler
Hemsireye verilen hurcun geri gelmemesi benim de kafama takildi simdihurca koymustum geri cikarip kilitli posete koycam simdi malimda cok kiymetlidir gelmese sinirlenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?