2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba ben yurt dışındayım bide tam anlamadım ilaç mı o dediğiniz nasıl birşey fotoğrafı var mı

Ben de sirkeyi duymuştum sirkeyle temizleme birde bol bol şu içtiğinizden çok daha fazla içmelisiniz ki su temizler birde cinsel ilişkiye devam ediyorsanız ara verin
Sirkeyi denicem inşallah faydası olur suyuda çoğaltim o zaman teşekkür ederim. Cinsel ilişki yapamıyorum zaten ağrımdan başladığı günden beri ve daha kötü olur korkusuyla iyiki de yapmamışım o zaman

Canım ben enfeksiyondan 6 ay çektim. Sorunu hiç bir ilaç çözmedi. Hijyenle çözdüm. Öncelikle günde 2-3 kez çamaşır değiş. Mümkünse ütüle. Her idrardan sonra iyice yıka. 1 şişeye sirkeli su karışımı yapıp banyoya koy. Her wc sonrası yıkadıktan sonra pamuğa dökerek tampon hareketlerle steril et. Cinselliğe ara ver. Bol su iç. Benim yaptıklarım bunlar

Çok sağol canım hepsini yapıcam inşallah faydası olur banada sirke normal elma sirkesi mi kullandınız ?

Ben yikama işlemlerine başladım önce büyükleri yıkayayimdedim çarşaf ortu falan. Annelerin verdikleri ablamdan gelenler yeniler bir arada attim. Dalın bebek deterjaniyla elde yikama programına attim. Ama bir yerde bir hata yaptım sanirim çamaşırlar cikti serdim ama sandık kokusu gibi koku olur ya o hala duruyor. Bu çamaşırlar nasil yıkanacak? Yatak örtüleri falan?
E sonra bebeği kıyafetlerine gecicem onlarda da yeniler ve ablamın verdikleri var birbirine kokusu mu geçti noldu anlmadim ayrı ayrı mı yıkanmalıdır? Ben renklerine göre ayırdım sadece. Makinede hangi progrda yıkanmalıdır?

40 derece 800 devirde yikiyorum xnm ben

Birak karissin icine atmaktansa sen uzulecegine baskasi uzulsun ben cok gerginim valla patlamaya hazir bomba gibi. Marketten siparis vermistim gecikti diye musteri hizmetlerini arayip azarladim az once onume kim cikarsa yandi artik

Sanırım herkes bebeğin kıyafetlerini tüm ihtiyaçlarını ,hastane çantalarını hazır etmiş doğru mu ?
Ben daha hiç birşeyi hazır etmedim strese girdim şimdi son bir kaç eksikleri kaldı onların gelmesini bekliyorum ve bir kaç eksik daha var ufak tefek daha almam gereken. Kaçıncı haftada herşeyi hazır ettiniz ? Bayadır girmiyordum buraya hamilelik kızım derken ve bu enfeksiyon derken bayadır girmediğimi fark ettim

Canim ben 35de valiz isini halletm. Ama yikama utuleme islerine 30. Haftamda baslamistim. Parca parca yaptm ben. Bide her yikaiyip utulemede gozume eksik gelen parcalari oldu onlari tamamladm. Yeni gelenleri yika et 35de bebek isi bitti. Kendi cantam kaldi onuda bu haftasonu hazir ederim nasipse

Valla ben örgü olan ürünleri ayrı yıkadım 30 derece 800 sıkma ama koku kalması normal buda deterjanının kokusuz olduğunu gösteriyor benimde öyle kokusuz bir iki bebek kıyafetimde (hediye geldi) yıkadığım halde plastik kokusu kaldı tekrar yıkasam yine aynı olur diye düşünüyorum bebek giydikçe kokusu sinecek inşallah ☺

Hemsireye verilen hurcun geri gelmemesi benim de kafama takildi simdi hurca koymustum geri cikarip kilitli posete koycam simdi malimda cok kiymetlidir gelmese sinirlenirdim
Ben anneme sordum poşete koy dedi kilitli de değil normal poşete koydum valla
Ama sizden görüp kilitli yide düşünmüyor değilim

insallah

Hurcum da hurcum hain hemsireler
Dedim kimse inanmadı, bu olayı MİT çözer

Hemsireye verilen hurcun geri gelmemesi benim de kafama takildi simdi hurca koymustum geri cikarip kilitli posete koycam simdi malimda cok kiymetlidir gelmese sinirlenirdim

Kilitli poşetten de çıkarıp kurban sonrası buzdolabı poşeti fazlalığı var, bence ona koyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…