2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy bende artık başlim o zaman geç bile kalmışım bu hafta kalanlar gelince hemen başlim ve eksikleri alim bezdi ıslak mendildi haftaya da çantamı hazırlarım inşallah. Anne yanı beşiğini herşeyi hazır ettiniz o zaman onuda en geç haftaya kurdurim artık bende eşime herşeyi hazır olsun en geç 35haftalıkta artık . Zaman nasıl geçmiş hiç anlamadım

34. haftafayım, dün yıkama üyülemeyi de yaptık, çok şükür bittirdik her şeyi. Ama sıcak epey zorladı. Bundan sonraki haftalarda ne alışveriş yapabilirmişim nede hazırlık Tavsiyem daha fazla ağırlaşmadan başlayın.

Ayy yok bak ben beşiği kurmadım tozlanır ya doğuma yakın kurarım hatta hastaneden döndükten sonra bile kurabilirim park yatak ne olacak diğer yıkama işlerini hallettim bir beşik çarşafı filan kaldı benim yıkanacak cantayıda hazırladkm bir iki eksik var alıp içine koyacağım nasipse

Bu hafta aldığım eksiklerde gelirse başlicam hemen ve diğer eksiklerinide alırım ufak tefek bu hafta. Haftaya da çantamızı hazır eder beklemeye geçerim ondan sonra inşallah

Hastanende belki torpil geçerler canım 182 resmi kurali demis olabilir belki sana bir keresinde gun içinde aynı bölüme iki kere develtte muayenee olamazsın dediler banada drum acil ameliyata girmişti bende dedim ağrılarım var deyince barkodu veren kiz diger kadın doğum drunu aradi durumu anlatti oda gelsin deyince sırayla bakinmistim gun icindet öyle şeylerde olabiliyor inşallah iptal olmadan bakinabilirsin canım dedigin gibi randevu işleri zor yha. Bizim burada sıkıntı olmuyorda büyük yerlerde zor oluyor demekki

Oh ne güzel herşeyin hazır artık maşallah bende bu iki haftada herşeyi hazır edicem inşallah ondan sonra rahatlarım bende

Evet hastane idare edebilir belki gidip konuşucam inşallah iptal olmaz bakalım çok sağ ol☺

Ben besigini kurmadim canim. Onu bu haftasonu kurariz nasipse. Ama yorgan nevresimi yastiklarini vs yikadim hazir ettm. Park.besik kurmasi yarim saat. Yatak odam kucuk oldugu icin erkenden kurmadm onu. Bu hafta nasipse 37 olacagim. 24 ünde ameliyat gunu zaten. Kurariz bu haftasonu dedik.

Oh ne güzel herşeyin hazır artık maşallah bende bu iki haftada herşeyi hazır edicem inşallah ondan sonra rahatlarım bende
Yaparsın yaparsın ama böyle uzun sürüyor şuan yağmurlu bir şehirde değilsen hemen kurur ütü uzun sürüyor çanta işinide başla yavaştan aklına geldikçe koyarsın canım pat diye olmuyor benim çantam açık hala aklıma bişey geliyor ekliyorum filan kimisi çok düzenli bir günde bitiriyor ☺

Amin canım inşAllah Kaçıncı haftanda olucaksın tam doğumda
38+3 olacak epidural sezeryan
Ayy biz 4 günlükken siz geliyorsunuz

Ya ben besigi arkadasimdan aldim gozume asiri kucuk gorunuyor sanki 1 ay sonra sigmazmis gibi oglumun besigi ahsap anne yani besiklerdendi baya buyuktu buna gore bi daha cocuk yapmam diye satmistim sizinkilerde boyle kucucuk mu yoksa bu ekstra kucuk mu

Dedim kimse inanmadı, bu olayı MİT çözer

Kilitli poşetten de çıkarıp kurban sonrası buzdolabı poşeti fazlalığı var, bence ona koyalım
Şeker poşeti derler bizim orda hdhdhdh
Onkara koyalım mazallah yahu ya kaybolursa. O kadar yıkadı ütüledi arkadaşım da ona da kıyamam şimdi _PinaColada_

Kayboluyormuş kız hurçlar sanırım tamda anlamadım ama djjdj

Bu çok küçük canım iki üç ay anca yatar valla hareketlerinde duramaz gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…