- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.001
Ayy bende artık başlim o zaman geç bile kalmışım bu hafta kalanlar gelince hemen başlim ve eksikleri alim bezdi ıslak mendildi haftaya da çantamı hazırlarım inşallah. Anne yanı beşiğini herşeyi hazır ettiniz o zaman onuda en geç haftaya kurdurim artık bende eşime herşeyi hazır olsun en geç 35haftalıkta artık . Zaman nasıl geçmiş hiç anlamadımCanim ben 35de valiz isini halletm. Ama yikama utuleme islerine 30. Haftamda baslamistim. Parca parca yaptm ben. Bide her yikaiyip utulemede gozume eksik gelen parcalari oldu onlari tamamladm. Yeni gelenleri yika et 35de bebek isi bitti. Kendi cantam kaldi onuda bu haftasonu hazir ederim nasipse
34. haftafayım, dün yıkama üyülemeyi de yaptık, çok şükür bittirdik her şeyi. Ama sıcak epey zorladı. Bundan sonraki haftalarda ne alışveriş yapabilirmişim nede hazırlıkSanırım herkes bebeğin kıyafetlerini tüm ihtiyaçlarını ,hastane çantalarını hazır etmiş doğru mu ?
Ben daha hiç birşeyi hazır etmedim strese girdim şimdi son bir kaç eksikleri kaldı onların gelmesini bekliyorum ve bir kaç eksik daha var ufak tefek daha almam gereken. Kaçıncı haftada herşeyi hazır ettiniz ? Bayadır girmiyordum buraya hamilelik kızım derken ve bu enfeksiyon derken bayadır girmediğimi fark ettim
Ayy yok bak ben beşiği kurmadım tozlanır ya doğuma yakın kurarım hatta hastaneden döndükten sonra bile kurabilirim park yatak ne olacakAyy bende artık başlim o zaman geç bile kalmışım bu hafta kalanlar gelince hemen başlim ve eksikleri alim bezdi ıslak mendildi haftaya da çantamı hazırlarım inşallah. Anne yanı beşiğini herşeyi hazır ettiniz o zaman onuda en geç haftaya kurdurim artık bende eşime herşeyi hazır olsun en geç 35haftalıkta artık . Zaman nasıl geçmiş hiç anlamadım
Kesinlikle oyle duran malim niye cope gitsinBanane ben kilitli posete koycam eve gelince illa bi cekmece icime kullanirim ben hurcumu
Bi sonraki adim cop poseti yalnizDedim kimse inanmadı, bu olayı MİT çözer
Kilitli poşetten de çıkarıp kurban sonrası buzdolabı poşeti fazlalığı var, bence ona koyalım
Bu hafta aldığım eksiklerde gelirse başlicam hemen ve diğer eksiklerinide alırım ufak tefek bu hafta. Haftaya da çantamızı hazır eder beklemeye geçerim ondan sonra inşallah34. haftafayım, dün yıkama üyülemeyi de yaptık, çok şükür bittirdik her şeyi. Ama sıcak epey zorladı. Bundan sonraki haftalarda ne alışveriş yapabilirmişim nede hazırlıkTavsiyem daha fazla ağırlaşmadan başlayın.
Hastanende belki torpil geçerler canım 182 resmi kurali demis olabilir belki sana bir keresinde gun içinde aynı bölüme iki kere develtte muayenee olamazsın dediler banada drum acil ameliyata girmişti bende dedim ağrılarım var deyince barkodu veren kiz diger kadın doğum drunu aradi durumu anlatti oda gelsin deyince sırayla bakinmistim gun icindet öyle şeylerde olabiliyor inşallah iptal olmadan bakinabilirsin canım dedigin gibi randevu işleri zor yha. Bizim burada sıkıntı olmuyorda büyük yerlerde zor oluyor demekkiYok canım olur mu ne yalancılığı hiç öyle düşünme çok sağ ol☺ bugün 182 aradım randevumuz iptal olur dedi gittiğimde sekrete soracağım olmadı acilden giriş yapacağım doktora söyleyip randevu zor bulunuyor çünkü bakalım
Oh ne güzel herşeyin hazır artık maşallah bende bu iki haftada herşeyi hazır edicem inşallah ondan sonra rahatlarım bendeAyy yok bak ben beşiği kurmadım tozlanır ya doğuma yakın kurarım hatta hastaneden döndükten sonra bile kurabilirim park yatak ne olacakdiğer yıkama işlerini hallettim bir beşik çarşafı filan kaldı benim yıkanacak cantayıda hazırladkm bir iki eksik var alıp içine koyacağım nasipse
Evet hastane idare edebilir belki gidip konuşucam inşallah iptal olmaz bakalım çok sağ ol☺Hastanende belki torpil geçerler canım 182 resmi kurali demis olabilir belki sana bir keresinde gun içinde aynı bölüme iki kere develtte muayenee olamazsın dediler banada drum acil ameliyata girmişti bende dedim ağrılarım var deyince barkodu veren kiz diger kadın doğum drunu aradi durumu anlatti oda gelsin deyince sırayla bakinmistim gun icindet öyle şeylerde olabiliyor inşallah iptal olmadan bakinabilirsin canım dedigin gibi randevu işleri zor yha. Bizim burada sıkıntı olmuyorda büyük yerlerde zor oluyor demekki
Ben besigini kurmadim canim. Onu bu haftasonu kurariz nasipse. Ama yorgan nevresimi yastiklarini vs yikadim hazir ettm. Park.besik kurmasi yarim saat. Yatak odam kucuk oldugu icin erkenden kurmadm onu. Bu hafta nasipse 37 olacagim. 24 ünde ameliyat gunu zaten. Kurariz bu haftasonu dedik.Ayy bende artık başlim o zaman geç bile kalmışım bu hafta kalanlar gelince hemen başlim ve eksikleri alim bezdi ıslak mendildi haftaya da çantamı hazırlarım inşallah. Anne yanı beşiğini herşeyi hazır ettiniz o zaman onuda en geç haftaya kurdurim artık bende eşime herşeyi hazır olsun en geç 35haftalıkta artık . Zaman nasıl geçmiş hiç anlamadım
Heycanlaniyorum deme boyleHemen hemen herseyelerimiz hazır desenize annisler birtek eksiklerimiz bebiş mi şimdi
Yaparsın yaparsın ama böyle uzun sürüyor şuan yağmurlu bir şehirde değilsen hemen kurur ütü uzun sürüyor çanta işinide başla yavaştan aklına geldikçe koyarsın canım pat diye olmuyor benim çantam açık hala aklıma bişey geliyor ekliyorum filan kimisi çok düzenli bir günde bitiriyor ☺Oh ne güzel herşeyin hazır artık maşallah bende bu iki haftada herşeyi hazır edicem inşallah ondan sonra rahatlarım bende
38+3 olacakAmin canım inşAllahKaçıncı haftanda olucaksın tam doğumda
Ayy biz 4 günlükken siz geliyorsunuzBen besigini kurmadim canim. Onu bu haftasonu kurariz nasipse. Ama yorgan nevresimi yastiklarini vs yikadim hazir ettm. Park.besik kurmasi yarim saat. Yatak odam kucuk oldugu icin erkenden kurmadm onu. Bu hafta nasipse 37 olacagim. 24 ünde ameliyat gunu zaten. Kurariz bu haftasonu dedik.
Aaa gerçekten mi çok sağ ol☺ bende yakın kurarım diyordumPark yatak kullanacaklar, doğumdan bir kaç hafta önce kurmanızı tavsiye ederim. Kumaşında yeni kokusu oluyor, havalandırmak gerekiyor bir süre.
Şeker poşeti derler bizim orda hdhdhdhDedim kimse inanmadı, bu olayı MİT çözer
Kilitli poşetten de çıkarıp kurban sonrası buzdolabı poşeti fazlalığı var, bence ona koyalım
Bu çok küçük canımYa ben besigi arkadasimdan aldim gozume asiri kucuk gorunuyor sanki 1 ay sonra sigmazmis gibioglumun besigi ahsap anne yani besiklerdendi baya buyuktu buna gore bi daha cocuk yapmam diye satmistim sizinkilerde boyle kucucuk mu yoksa bu ekstra kucuk mu
Eki Görüntüle 3270328
Yok kız benim hazır değil hdjdjHemen hemen herseyelerimiz hazır desenize annisler birtek eksiklerimiz bebiş mi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?