2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahahahzhxhxhs ben ORGANIZER aldım diyorum kızım. Ama ucuza aldım zaten 8 parça. İşim bittiğinde başına istediği şey gelebilir

Hemen hemen herseyelerimiz hazır desenize annisler birtek eksiklerimiz bebiş mi şimdi
Benim değil hastane çantasının bir gecede yarısını bitirdim. Sonra iş götüreceğim biberonu kaynatıp koymaya gelince üşenip kaldım. Biberon masada şu an bana bakıyor ben de ona. Bu engeli de atlatırsam kendi eşyalarımı da koyup bitircem çantayı.

Bu arada emzikleri de kaynatıyor muyuz kızlar? Sanki plastik başlıkları erir gibime geliyor kaynatırsak.

Organizer de gelmeyebilir jdjkd şeker poşetini düşün bence sen. Çok emek var onlarda hiç olmasın hdjd
Küçük bir çantasına sığdı zaten bebek için verilecek olan. Zaten fermuarı o kadar dandik ki 3 defa daha açıp kapatırsam yırtılacak çok da aramam arkasını yani diper parçalar da kalabilir onlara. Millet doğumda baklava dağıtır ben de böyle sıyrılırım. Organizer dağıtarakxjcjcjc şaka şaka tek bir parça okay yoksa ı ıhhh

Evet mevsim normallerinin 5-6 derece ustunde olacakmis herhalde. 3 gundur duzenli ve uzun sureli elektrik kesintisi var bizde. Basladi mi boyle kesinti, gunlerce devam eder. Klimasiz napicam onu dusunuyorum kara kara Asansor olayi da sıkıntı, doktora gidip gelirken nasil inip cikicam hic bilmiyorum.

jdshfwqhqfjd baklavayı bana dağıtsınlar bence, en son 26 bin tl idi doğum. Ben doğurana kadar 30 u geçer.

Sen dandirik aldın diye böyle düşünüyorsun hak verdim. Ben şeker poşetine koycam içinde ne olduğunu görmem lazım wdhfka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…