- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.021
Ya dimi acaba ben mi unuttum standardi mi boyleydi diye suphe ettimBu çok küçük canımiki üç ay anca yatar valla hareketlerinde duramaz gibi gözüküyor
Bende odayı daraltmasın son hafta kurarız iki dakikalık iş diyordum ama havalandırmak gerekiyormuş gerçekten. İyice havalandı, kokmadığına emin oldum öyle serdim alezini çarşafınıAaa gerçekten mi çok sağ ol☺ bende yakın kurarım diyordum
Sende bendensin ben hala eksikleri alma asamasindayim yıkama valiz en sonYok kız benim hazır değil hdjdj
Sende bendensin ben hala eksikleri alma asamasindayim yıkama valiz en son
Bende öyle yapayım bari boş odama kurarım havalanır☺Bende odayı daraltmasın son hafta kurarız iki dakikalık iş diyordum ama havalandırmak gerekiyormuş gerçekten. İyice havalandı, kokmadığına emin oldum öyle serdim alezini çarşafını
Arkadaslar gecen kimin gogsunun ucunda beyaz seyler cikti diye endise etmisti? Hatirlayamadim. Ama bir ebe bu soruyu dogal olabilcegine dair yanitlamis. O arkadasta gorur insallah endise etmezfiyonas senmissin canim
Kızlar çok teşekkür ediyorumfiyonas idi. Etiketleyeyim de görsün :)
Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Saglikla gelsin bebis canim suyun geldiyse yapacak bisey yok sakin kalmaya calis cok kolay bi dogumun olur umarimKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Korkma sakın canım, ikiniz de iyi olacaksınızKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Hahahahzhxhxhs ben ORGANIZER aldım diyorum kızım. Ama ucuza aldım zaten 8 parça. İşim bittiğinde başına istediği şey gelebilirŞeker poşeti derler bizim orda hdhdhdh
Onkara koyalım mazallah yahu ya kaybolursa. O kadar yıkadı ütüledi arkadaşım da ona da kıyamam şimdi_PinaColada_
Kayboluyormuş kız hurçlar sanırım tamda anlamadım ama djjdj
Organizer de gelmeyebilir jdjkd şeker poşetini düşün bence sen. Çok emek var onlarda hiç olmasın hdjdHahahahzhxhxhs ben ORGANIZER aldım diyorum kızım. Ama ucuza aldım zaten 8 parça. İşim bittiğinde başına istediği şey gelebilir
Aaa hadi hayırlısı korkma lütfen bu haftalarda senin gibi tanıdığımın suyu geldi doğurdu küvezde girmedi hadi hayırlısı haberdar et bizleriKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Benim değilHemen hemen herseyelerimiz hazır desenize annisler birtek eksiklerimiz bebiş mi şimdi
Hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Küçük bir çantasına sığdı zaten bebek için verilecek olan. Zaten fermuarı o kadar dandik ki 3 defa daha açıp kapatırsam yırtılacakOrganizer de gelmeyebilir jdjkd şeker poşetini düşün bence sen. Çok emek var onlarda hiç olmasın hdjd
Güzel yoğunluklar ise ne mutlu canım.Kızlar çok teşekkür ediyorumöyle yoğun günler geçiriyorum ki hiç giremiyorum buraya herkes iyi mi nasılsınızz?
Evet mevsim normallerinin 5-6 derece ustunde olacakmis herhalde. 3 gundur duzenli ve uzun sureli elektrik kesintisi var bizde. Basladi mi boyle kesinti, gunlerce devam eder. Klimasiz napicam onu dusunuyorum kara karaTarihi belirli olan anneler için son demler dualarımız sizlerle bakalım belirli olmayan bizler , 26 snda kontrolüm var orada belli olur belki ama bebek hareketleri oldukca canımı acıtıyor nefesım kesılıyor ve belim agrıyor sona yaklastıkca agırlasıyor ınsan bır de bu hafta daha da sıcak olucakmıs napıcaz bilmem
Küçük bir çantasına sığdı zaten bebek için verilecek olan. Zaten fermuarı o kadar dandik ki 3 defa daha açıp kapatırsam yırtılacakçok da aramam arkasını yani diper parçalar da kalabilir onlara. Millet doğumda baklava dağıtır ben de böyle sıyrılırım. Organizer dağıtarakxjcjcjc şaka şaka tek bir parça okay yoksa ı ıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?