2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
hastane ile ilgili olarak bende yakın zamanda arkadaşımın yanında oldum doğumda, hemşireler kullanmadıkları herşeyi geri getirdiler bebekle birlikte hurç dahil şapka ve önlük takmamışlardı örneğin. Bide sağma makinası da almayın bence ihtiyaç olursa onlar veriyor yine. Sezaryendi arkadaşımın doğumu baharrr34 canım sondayı ameliyathanede spinal anestezi sonrası takmışlar hiç hissetmemiş

Varya ilk defa dün gece bir uyumuşum. Ne kadar serindi. Üzerimi bile örttüm o derece.

Perşembeden sonrası afrika sıcakları bakalım allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım. Allahım şifa versin. Valla bu dönemde çok ddaha fazla sarsıyor böyle konular. Allahım güç kuvvet versin.
Amin canım inşallah çok çok zorlanıyoruz gerçekten hamile olduğumu unuttuğum günler oluyor.. neyse burada kafa dağıtıyorum bebişe odaklanıyorum burda bebişleri konuşalım

Amin canım inşallah çok çok zorlanıyoruz gerçekten hamile olduğumu unuttuğum günler oluyor.. neyse burada kafa dağıtıyorum bebişe odaklanıyorum burda bebişleri konuşalım

Sen nasıl istersen canım. Ben herşeyden konuşabilen bir insan olduğum için ne zaman ne isterse konuşuruz :)

Senin de az kalmış, 37 olmuşsun. Kritik eşik geçilince deriiiin bir nefes alınıyordur ya hayırlısıyla bizde bir görsek.

Evet aynen öyle canım ya bi rahatlama geldi bana da canı doğmak isterse doğsun diyorum artık hayırlısıyla hepimizinkini görelim inşallah :)

Birak karissin icine atmaktansa sen uzulecegine baskasi uzulsun ben cok gerginim valla patlamaya hazir bomba gibi. Marketten siparis vermistim gecikti diye musteri hizmetlerini arayip azarladim az once onume kim cikarsa yandi artik
haklısın valla iyi yapmışsın

Ben anlamıyorum kimi 10bin diyor kimi 26. Mesela benim de en son 26ydı ama yükselir. 10 bine hastane bulsam cidden bişeler dağıtırdım.

Ben anlamıyorum kimi 10bin diyor kimi 26. Mesela benim de en son 26ydı ama yükselir. 10 bine hastane bulsam cidden bişeler dağıtırdım.

Serbest piyasa canım. Birde isim parası mevzusu işte. İşlemlerde bir farklılık olduğunu düşünmüyorum. Ya yine dağıtılır bence o işin şakası da ciddi anlamda cılkı çıkarılmış durumda. 26 binlik napıyosun? Bir başkası 10 bine mal edebiliyorsa bunu kar marjını sen düşün.

Bir de görsen oda yoktu hepsi doluydu biz odaları görmek istediğimizde. Yani talep de var baya o yüzden düşürmezler fiyatları. Talep olmasa böyle olmazdı.

Garip olmaz canım ben de bir sabahlık lı iç elbiseli takım iki tane de bu tarz aldım yıkadım ama kim ütüleyecek çok halsizim
Ben de bir lohusa takımı aldım ama beyaz çok giyilmez diye düşünüyorum. 2 tanede böyle gömlekli pijama alsam yeter heralde

Oh ohh sagol harika bilgiler icin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…