- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.061
Oyy canim Allah yardimcin olsuun bizi haberdar et mutlakaKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Olmaz olur mu? Birde varya o fiyata insan suitimsi birşey bekliyor hdjdj kerameti 15-20 mt2 oda jdjd devletten kaçıyor çoğu insan. Anlatılanlar vs. Bilezik bozdurup özelde doğum yapan tanıdığım bile var sırf biraz daha konforlu olsun diyeBir de görsen oda yoktu hepsi doluydu biz odaları görmek istediğimizde. Yani talep de var baya o yüzden düşürmezler fiyatları. Talep olmasa böyle olmazdı.
Yook hiç sanmıyorum ancak dağa vs çıkılır. Merkezde hayatta kalınmaz.Bende dün gece uyudum çok serindi ama hafta sonu evden dışarı çıkmak imkansız olucak sanirim
Yanında kimse yok mu canım yalnız mısın yoksaKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Rabbim yardımcın olsun canim insallah hayirli guzel haberlerle dön dualarimiz seninle ve bebisleKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Rabbim şifa versin canim...Maalesef ailedeki ciddi sağlık sorunları canım ama idare etmeye çalışıyorum
Canım inşallah akıntıdır ama suyun bile olsa haftaların cok iyi hayırlısı olsun sizin içinKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Oyy canim korkma haftan ileride. RABBİM yardimciniz olsun. Güzel haberlerinizi alalım inşallah. Bekliyoruz heyecanlaKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Amanın nasil oldu cnm telaş olma sakın bizi haber etKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Ameliyata alıyorlarmış canım suymuş gelen. Yazmış biraz daha ilerlerde.Amanın nasil oldu cnm telaş olma sakın bizi haber et
rabbim yardımcın olsun inşallah hem seni hem kendini kurtarır yavrun gerisi düzelir stres yapma canımKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Cnm benim üzülme annen vs yaninda mı duam seninle keşke yanina gelebilsemKızlar çok zor gerçekten eşim de şırnaktagelemiyor da
Kızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Yeni gördüm vallaha içine doğmuş gibi tüm herseyini hazır etmişti Allahım sağlıkli sekilde kavussun yavrunaAmeliyata alıyorlarmış canım suymuş gelen. Yazmış biraz daha ilerlerde.
Hiç tedirgin olma benim kızımı 41 haftada aldılarOf kiz bebekler gununu beklemez diyorlar dogru diyorlar galiba ben bi tedirgin oldum
Amiin inşallah. Haftası ileride aynı günüz biz. Çok şükür ki erken haftalarda değil. Sağlıkla kavuşacaklar birbirlerine inanıyorumYeni gördüm vallaha içine doğmuş gibi tüm herseyini hazır etmişti Allahım sağlıkli sekilde kavussun yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?