2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar çok zor gerçekten eşim de şırnakta gelemiyor da
Canisii seni cok iyi anliyorum. Eşlerimizin bu yönünü bilerek onlari sectik aslinda. Olsun siz saglikli olun babasida görür miniginii elbet. Size süpriz yapmak istemis annesii yengec oldu bak bebisin

Of kiz bebekler gununu beklemez diyorlar dogru diyorlar galiba ben bi tedirgin oldum

Canım bekler yok öyle birşey benim kızımda hiç sancı birşey yoktu 39.haftada sezeryan olmuştum,
evrene güzel mesajlar verelim hayırlısı ile zamanlıca gelecek yavrularımız

Canım bekler yok öyle birşey benim kızımda hiç sancı birşey yoktu 39.haftada sezeryan olmuştum,
evrene güzel mesajlar verelim hayırlısı ile zamanlıca gelecek yavrularımız
Vizeci06
Genelde öyle duyuyorumda istisnalardir belki dediginiz gibi kizlar. Dogru diyorsunuz güzel msjlar gönderelim evrene

Aynen canım park yatak kurması kolay zaten hemen maşallah seninkine baya baya az kalmış sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

Vizeci06
Genelde öyle duyuyorumda istisnalardir belki dediginiz gibi kizlar. Dogru diyorsunuz güzel msjlar gönderelim evrene
Bacımsu sen 37 sin senin doğumun erken olmaz hdjdjj sen direkt küvezsiz evladına kavuşucan. Erken gelmesi denen durum senin için geçerli değil. Olumlu düşün sen.

Çanta içinde hep eksiklerim var hepsini bu hafta toparlamalıyım bu hafta tüm ekskleri bitirip hemen başlicam ikisinide bir yandan yaparım o zaman olmadı hem stresli işler hem heycanlı

Ayy bu oturma pozisyonu tam olarak nasıö acaba ya denedim ama bacaklarımız dik mi duracak uzatacak mıyız
Canım yere ayaklarını uzatıp otur sırtını Bi koltuğa falan daya ama dik olsun sırtın ellerinden destek almadan sağ ayağını solun üstüne atacaksın

Bacımsu sen 37 sin senin doğumun erken olmaz hdjdjj sen direkt küvezsiz evladına kavuşucan. Erken gelmesi denen durum senin için geçerli değil. Olumlu düşün sen.
Dogru diyon festim bence ben dogumdan korkumdan boyle diyom surekli

redappleee dün kardeşin gelecekti iyi ki gelmiş yalnız değilsin en azından valla herşeyde bir hayır var ikinizde sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim yardımcın olsun ☺
Az önce benimde aklıma geldi işleri yetiştiremediğinden söyleniyordu kızlar son zamanlardayız yormayın kendinizi biranda yüklenmeyin

Dogru diyon festim bence ben dogumdan korkumdan boyle diyom surekli
korkma bacım. Sağlığınız yerinde olsun yeterki.

Geçen gün anlattım ya benim doktor doğuma gitti ahlanıp sızlandım çok bekleyeceğiz diye. 20-25 dk da geldi. Hemen kavuşacaksın minişine. Anında kucağında ne sancı ne bekleme. Bende sezaryenden korkuyorum korkmasam aslında müthiş birşey.

Az önce benimde aklıma geldi işleri yetiştiremediğinden söyleniyordu kızlar son zamanlardayız yormayın kendinizi biranda yüklenmeyin
Kesinlikle birden hepsini yapmak çok zor yavaş yavaş yapmak lazım illa ondan olmamıştır ama hayırlısı böyleymiş demekki

Bir sezeryandan korkanda benim valla inşallah herkesin gönlüne göre olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…