2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ablam iki sezaryen oldugu icin sureci yakindan cok gordum o yuzden korkmuyorum ama Allah hayirlisini versin her iki dogum şeklide zor ve kendine göre avantajlari dezavantajlari var. Allah yardimcimiz olsun canimm

Bu en küçük olanlardan

Bir sezeryandan korkanda benim valla inşallah herkesin gönlüne göre olur ☺
Amin arkadaşım inşallah. En hayırlısı neyse hakkımızda Allahım hayırlısıyla nasip etsin. Gönlüm dikişsiz doğaldan yana jdjsj temmuzda bir anne maşallah öyle doğurmuş. Darısı isteyenlerin başına

iyi akşamlar kızlar arkadaşımı ziyaretten geldim öğrenebildiğim şeyleri yazıyorum biraz uzun olacak
1. Oda ve koridorlar serindi ama klima mıydı tam anlamadım. Sıcaklık sıkıntı değil yani lohusa terlemesi yaşamamış. Kısa kollu gecelikle duruyordu
2. Hurç konusunu bilemiyorum çünkü çıt çıtlı poşetle vermiş. Verdiği kıyafetler Şu şekilde çıtçıtlı atlet, alt üst takım, şapka, eldiven çorap ama alt patikli olduğu için giydirmemişler çorabı geri vermişler.
3. Sezeryandı depend götürmüş seseryan dikişi zaten kapalı. Depend yapışıyor diye korkanlar vardı sıkıntı yok doktor da onu önermiş zaten. Ben gittiğimde daha ayağa kalkmamıştı. O yüzden henüz bir tane kullanmış. Yarın çıkana kadar max 3 kullanılır diyor.
4. İlk gün çoğu kişinin sütü gelmemiş. Çok küçük miktarda mamayı hastane veriyor. Hemşire Biberonu kabul etmemiş sanırım şırınga yada kaşıkla verdiler. Bir küçük paket mama aldılar.
5. Odaların kapılarında süs asmak için ipler ayarlanmış. O konuda sıkıntı yok ama milletin oda kapılarını inceledim normal şeffaf bant bile takan var dedim biz grupça fazla ince ruhluyuz
Bebek gelişimi hep önden gidiyordu 3700 dü son kontrolde. 3350 doğmuş. Yani ultrasona takılıp bebeğim küçük mü diye üzülmeyin yada ultrasona göre çok iri normal doğuramam diye korkmayın. Tamamen yaklaşık değerler bunlar

Nasıl içine sindi mi ortam hemşireler?

Ayy evet gördüm onu inşallah kesisiZ dikişsiz olur olmazsada en az dikişle olur inşallah

Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?

Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Bence alt ust olmali tulumla bez degistirmesi daha zor oluyor sanki alisana kadar alt ust giydirmek daha rahat olur ilk kez anne olacaklar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…