2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hiç açılmam yok canım kupkuru bi de suyu bitmiş normali bekleyemeyiz dediler
Canim korkma ilk dogumumda benimde suyum gelmisti gece 12den ertesi gun 2 ye kadar inat ettim normal dogurcam diye suni sanci vs iste ama acilmam olmamisti en son suyum bitince sezaryene alinmistim. 20 dk surmus ameliyat sonra oglum kollarimdaydi mis kokusuyla 36+3te dogurmustum bende. Bebegine kavusacaksin o ana odaklan

Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Benden alt üst takım istemişlerdi birde çocuk doktoru vs geliyor odaya ara sıra kontrol etmesi daha kolay oluyor tulumla zor

Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Canım hiç farketmez çünkü ne giydirirsen giydir 3-4 saat olmadan çıkarıyorsun çünkü bebeği temizliyorlar ya tam bir temizlik olmuyor mesela saçlarında minicik kan pıhtısı vardı bebikin ilk kiyafetleri ister istemez değiştirmen gerekiyor. Takılma hiç ilk altını değiştirirken tulum giyse tulumu çıkarıverirsin oldu bitti :)

Ben beli başı açılmasın diye tulum düşündüm açıkçası kısa kolluda aldım. Çıtçıtlı sonuçta alt değişimi kolay olur bence. Hastahanede kısa kollu zıbın da giydirmeyi düşünüyorum. Müslin örtücem zaten. 1 tane de hastahane çıkışım var onda da alt üst takımı var.

Kızlar hastanede giymek için şu pijamaları beğendim gibi nasıl sizce? Lacivert garip mi olur?
Lacivert güzel, ilk oembe de güzel ama bence gecelik daha rahat olur. Ben ikili takım almadım.
Ay ben de diyorum kim bu ilk defa görüyorum diye
Biliyordum!!! Bir anda gruba dalıp aşırı samimi davranan tuhaf tip gibi olmasın diye açıklama gereği duydum
Seni kendime kanki seçicem en sonunda ifşada benim gibi bir dünya markasısın
Ahhajaaj mecbur ama bak insanlar diyor bu da kim, selamsız sabahsız kırk yıllık kullanıcı gibi
Ben alt üst koydum. İzlediğim videolarda hep alt üsttü ilk kıyafetleri bez falan daha kolay olur diye düşündüm ama çok da düşünmedim açıkçası tulum olsa tulum da koyabilirdim ama hastane çıkışlarında genelde alt üst oluyor diye mantığım öyle şey etti galiba

Yazı hoşuma gitti siz de bakabilirsiniz

2400 dedi kilosu için inşallah küvöze girmez ama girer dedi doktor bir saatim kaldı kızlar dua edin ne olur
Canım seninle günlerimiz aynı. Daha cumartesi kendi doktorumla konuştum. Erken doğumdan korkuyorum dedim. Bu saatten sonra ciddi birşey için kuvöze girmez. 3-4 gün kalır çıkar dedi. Sen dert etme onları dedi. Gönül ister ki hiç girmesin ama girse bile ciddi bir sorun için girmeyecek. Kontrol altında olması için girecek. Sen sıkma canını. Bebeğine kavuşacaksın allahım sağlık sıhhat versin ikinize de.

2400 dedi kilosu için inşallah küvöze girmez ama girer dedi doktor bir saatim kaldı kızlar dua edin ne olur
Korkma cnm benim duam seninle insallah sağlıklı şekilde bebeğine kavuşacaksın
Arkadasım martta dogum yaptı seninle aynı haftada hemde küveze girmedi hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…