2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
Ilac kullaniyormusun cnm hemoroid cnm baharatli patlıcanlı acılı yemekler yeme
Bu saatten sonra hepimizin çantası hazır olmalı mutlaka

Ilac kullaniyormusun cnm hemoroid cnm baharatli patlıcanlı acılı yemekler yeme
Bu saatten sonra hepimizin çantası hazır olmalı mutlaka
Ilaci varmi ki hic bilmiyorum
Yok canim yemiyorum meyve su hepsivar bol bol kabizda degilim dun biraz fazla comeldim ondanmi oldu bilmiyorum bugun aniden asiri agriyor 10dk fazla oturamiyorum keza 2 3dk fazla ayakta da duramiyorum napcam.bilmiyorum aglayacam az kaldi

Onun icin ilaclar var cnm kremler doktoruna sor kullanmam için verir mutlaka cok zor bende dogumdan sonra çektim dakika başı büyük abdest var hissi oluyordu aman dikkat

Kizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
Canım geçmiş olsun öncelikle benim annemde vardı hemoroid leğende sıcak suya azcık ama az koy tahriş olmasın sirke koyup oturuyordu rahatlatması için deneyebilirsin

Canım geçmiş olsun öncelikle benim annemde vardı hemoroid leğende sıcak suya azcık ama az koy tahriş olmasın sirke koyup oturuyordu rahatlatması için deneyebilirsin
Sagol canım deneyeyim inşallah kantaron yagi sürdüm sanki iyi geldi biraz

Yok kız benim hazır değil hdjdj
Ha
Kaynayan suya ativer iki uc dk olmadı erir korkusu varsa içinde yine o sıcak suya girip çıktımı dezenfekte olur olacağı kadar kaynadıktan sonra fokurdamasi durunca katarsin içine benim bebeğin eşyaları hazırdı zatende baktım geçenlerde çok sancılı bir ii satlik ağrılarım başlayınca herşeyimi hazırladım ki çocuklar ve eşimin kinide hazırladım hazırlayıp koyun kenara içiniz rahat olsun sonra en ufak telasta elimiz ayağımıza dolaşır

Heycanlaniyorum deme boyle
Tatli heyecanlar ama demi ben artık doğsun istiyorum niyeyse şu üç gündür vücudumda değişik sinyaller veriyor doğum yaklaştı gibime geliyor benimde böyle dedikçe de doğumuyor ki anam doğma desem hic eşyamı hazır değil desem geleceği tutar herşeyim hazır bende bir an doğurmaya raziyim gelmiyor üç gündür çektiriyor bana ele yük olmak istemiyor sanırım babasının evde olmasını bekliyoruz gibi o işteyken ii o evdeyken başlıyor

Hayat su bugün bebişler çok aceleci. İnşallah biraz daha bekler canım senin. Çok yıpratıcı oldu sürecin inşallah sonunda boşuna korkuttu diyceksin güzelce kucağına alıp

Cidden bugün 2 tane aceleci bebiş hikayemiz var, temmuz annelerinde ise 100 lerde sancısı olan annemiz bir gündür hastanede hiç açılma yok, birde sancılar azaldı diye evine yollayacakmış doktoru, bir tanesi de sallıyorum beklenen doğum tarihi ayın 17si doktor suyum fazla 25ine sarkabilir diyor yani anlayacağımız sonu güzel olsun da doğum işine hiç belli olmuyor

Birak karissin icine atmaktansa sen uzulecegine baskasi uzulsun ben cok gerginim valla patlamaya hazir bomba gibi. Marketten siparis vermistim gecikti diye musteri hizmetlerini arayip azarladim az once onume kim cikarsa yandi artik
Son günlerin verdiği sitres ve yan etkileri diyebiliriz buna bendede var o motivasyondan

2400 dedi kilosu için inşallah küvöze girmez ama girer dedi doktor bir saatim kaldı kızlar dua edin ne olur

Kuzum artık doğumun gerçekleşmiştir, inşallah bebeğin de sende çok iyisindir
senin taşınma idi, bebek hazırlıkları idi, son olarak misafir derken yoğun geçmişti son zamanların ama kilitli poşetler içindeki hazırlıklı çantan gözümüzün önünde rabbim inşallah sağlıcakla doldurmuştur içini ilk fırsatta bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…