- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.141
Ilac kullaniyormusun cnm hemoroid cnm baharatli patlıcanlı acılı yemekler yemeKizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
Ilaci varmi ki hic bilmiyorumIlac kullaniyormusun cnm hemoroid cnm baharatli patlıcanlı acılı yemekler yeme
Bu saatten sonra hepimizin çantası hazır olmalı mutlaka
Onun icin ilaclar var cnm kremler doktoruna sor kullanmam için verir mutlaka cok zor bende dogumdan sonra çektim dakika başı büyük abdest var hissi oluyordu aman dikkatIlaci varmi ki hic bilmiyorum
Yok canim yemiyorum meyve su hepsivar bol bol kabizda degilim dun biraz fazla comeldim ondanmi oldu bilmiyorum bugun aniden asiri agriyor 10dk fazla oturamiyorum keza 2 3dk fazla ayakta da duramiyorum napcam.bilmiyorum aglayacam az kaldi
Mrb kızlar benimde sancım var dünden beri hastanedeyim acilmam da iki santim olmuş tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotik tedavisi nidilat tedavisi başlandı ilaçtan sonra sancı hafifliyor ama etkisi geçince tekrar başlıyor 33+3 um İnşallah sağlıkla gelirsabah sancı azalmasaydi sezeryan olacaktı makat geliş diye
Sorayim inşallah sagol canimOnun icin ilaclar var cnm kremler doktoruna sor kullanmam için verir mutlaka cok zor bende dogumdan sonra çektim dakika başı büyük abdest var hissi oluyordu aman dikkat
Canım geçmiş olsun öncelikle benim annemde vardı hemoroid leğende sıcak suya azcık ama az koy tahriş olmasın sirke koyup oturuyordu rahatlatması için deneyebilirsinKizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
Sagol canım deneyeyim inşallah kantaron yagi sürdüm sanki iyi geldi birazCanım geçmiş olsun öncelikle benim annemde vardı hemoroid leğende sıcak suya azcık ama az koy tahriş olmasın sirke koyup oturuyordu rahatlatması için deneyebilirsin
HaYok kız benim hazır değil hdjdj
Kaynayan suya ativer iki uc dk olmadı erir korkusu varsa içinde yine o sıcak suya girip çıktımı dezenfekte olur olacağı kadar kaynadıktan sonra fokurdamasi durunca katarsin içine benim bebeğin eşyaları hazırdı zatende baktım geçenlerde çok sancılı bir ii satlik ağrılarım başlayınca herşeyimi hazırladım ki çocuklar ve eşimin kinide hazırladım hazırlayıp koyun kenara içiniz rahat olsun sonra en ufak telasta elimiz ayağımıza dolaşırBenim değilhastane çantasının bir gecede yarısını bitirdim. Sonra iş götüreceğim biberonu kaynatıp koymaya gelince üşenip kaldım. Biberon masada şu an bana bakıyor ben de ona. Bu engeli de atlatırsam kendi eşyalarımı da koyup bitircem çantayı.
Bu arada emzikleri de kaynatıyor muyuz kızlar? Sanki plastik başlıkları erir gibime geliyor kaynatırsak.
Tatli heyecanlar ama demiHeycanlaniyorum deme boyle
Evet hastane idare edebilir belki gidip konuşucam inşallah iptal olmaz bakalım çok sağ ol☺
Ben aceleci davrandım galiba bunu yapmak için benim çantalar hazır oluncaYok kız benim hazır değil hdjdj
Hayat su bugün bebişler çok aceleci. İnşallah biraz daha bekler canım senin. Çok yıpratıcı oldu sürecin inşallah sonunda boşuna korkuttu diyceksin güzelce kucağına alıp
Son günlerin verdiği sitresBirak karissin icine atmaktansa sen uzulecegine baskasi uzulsunben cok gerginim valla patlamaya hazir bomba gibi. Marketten siparis vermistim gecikti diye musteri hizmetlerini arayip azarladim az once onume kim cikarsa yandi artik
Nasılsın canım şuan.Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
2400 dedi kilosu için inşallah küvöze girmez ama girer dedi doktorbir saatim kaldı kızlar dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?