2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
İlaç var ama hamilelikte kullanılmıyor.
Pamuğa zeytinyağı sürün ve poponuza koyun bir süre dursun rahatlacaktır. Sıcak suda iyi ama hamilelikte yine tehlikeli olabilir gevşetiyor kasları en iyisi yağ sürmeniz şuanlık ve kabız olmamak hemoroid kasık ağrısıda yapar bilginiz olsun bebekten dolayı diye düşünmeyin hemen geçmiş olsun

Havuz al kendine birtane doldur buz gibi suyu yat içine aksama kadar sende rahatla vücutta elektirik kesildimi yaz günü biz öyle yapıyoruz ya Denize yada banyoya dusa atıyoruz kendimizi hele antalya sıcakları hiç çekilmiyor elektiriksiz neredeyse 50 dereceyi görecek diyorlar burası icin bu hafta hakkımızda hayırlısı bizim valaha

Kızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
En ağrısız sıkıntısız bir şekilde atlatıp süreci kucağında yavrunla Bizim doğumları okuyup bizi teselli ediceksin daha canım görmedim mesajları işten güçten suan okuyorum hepsini dualarim sizinle

Of kiz bebekler gununu beklemez diyorlar dogru diyorlar galiba ben bi tedirgin oldum
35 hf baş aşağı dedi banada üçüncü olunca bendede her an çıkacak hissi var herşeyini hazır ettim kapının yanında bekliyor ani birşeyde 35 den sonrası her an doğum olabilir modunda olmamız lazim planli sezeryan olmadığı sürece her aj doğum olabilir gibi hazirda olalım en azindan hastane çantası olması lazım kapi yakınında

Kızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Canım dualarım seninle inşallah kavuşmuşsunuzdur sağ sağlim. Bebiş de küvöze girmemiştir
Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Yani hastane çıkış setleri alt üst oluyor üst olan da zarf gibi oluyor. göbek bağında stent takılı olduğu için alt açarken falan daha rahat oluyor. Zaten onun üzerine tulum giydiriliyor. Ama her ikisiyle de süreç yönetilir bence.

Deneyeyim canım. Ben makine aldım aslında sterilie eden ama o 70 derece diye içime sinmedi. En azından ilk bir kaynatmam gerek

Evet canım yanımda annemler de yoldalar
Sancı beni mahvetti
Zor bir durum ama geçecek birde öyle düşün ki geçmiştir şuanda kucağında yanındadır bebeğin sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah canım geçicek hepsi herşey

Deneyeyim canım. Ben makine aldım aslında sterilie eden ama o 70 derece diye içime sinmedi. En azından ilk bir kaynatmam gerek
Kaynayan su 100 derece olduğuna göre biraz fokurdamasi gecse 90 olur 80 90 da zaten mikrobun kırılmasına yeten bi derece gibi düşünüyorum o sırada atarsın biraz bekletip sonra kutusuna geri koyarsın kutuyuda poşetle bağlarsin canım içinde rahat olur plastikten konusu erirmi erimezmi bilemem erimez derim plastik yapısı incedir falan hemen buzusur falan en iyi çözüm bana da böyle tarif etmek diye geldi en azindna için rahat eder kaynatmadim temiz değil demezsin

Evet zaten kaynatmada sıkıntı yok en kötü sterilize cihazına koyucam ama emziklerin başı plastik diye yapmam galiba. Belki ucunu batırır çıkarırım. Ua da cihaza koyarım olmadı.

Ya bu benim kız bi alttan vuruyor deniyor sonra fırt dönüyor galiba karnımın şekilinden de anlayamıyorum sağlı sollu şişiriyor yarın ilk defa nstye giriCem ardından kontrolüm var.bide o kadar sık az az idrara çıkıyorum ki bu ara artık sıkıldım.Geçen hafta çarşamba 2780 gr demişti artık gelsin diyorum daha çantam dün hazırlayabildim korkum kalmadı.

Kizlar benim kanamam var lütfen benim içinde dua edin
Canım inşallah iyi haberlerini alırız. Haber et yaz mutlaka saat ne kadar geç olursa olsun. Bence büyük birşey yok, müşahede altında tutarlar ufak bişe varsa da. Sakin ol lütfen. Bebeğin çok sağlıklı eminim

Merhaba size hidrosefali mi dendi acaba önceki konuşmaları göremiyorum da bende 18.haftadayım 17mm sıvı olduğunu söyledi doktorum yarın perinatolojiye gidicem
öncelikle yeni gördüm kusuruma bakma, bu durum oldukça stresli bir süreç yaşadığını tahmin edebiliyorum, bizim de 9 mm çıkmıştı, tabi bizim böbreklerde de genişleme olduğu için hidrosefaliden çok down sendromu üzerinde durmuştu peritonoğumuz, biz fetal dna falan yaptırdık tabi fetal mr bile çektirdik, çok uzatmadan özet geçeyim iki hafta sonra tekrar gittiğimde normale dönmüştü o bir nebze bizi rahatlattı, inşallah sizindd gideme ladar normale döner ve güzel haberler ile çıkarsınız o odadan gittiğinizde bana durum hakkında benide bilgilendirirseniz memnun olurum

Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Allahımin izniyle inşallah sağlıklı şekilde yavruna kavuşucaksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…