- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.161
İlaç var ama hamilelikte kullanılmıyor.Kizlar bugun benim hemoroidde asiri agriyor ya karnimda sertleşiyor sanki korkuyorum cantami hazirlamam lazim hemen
Havuz al kendine birtane doldur buz gibi suyu yat içine aksama kadar sende rahatla vücutta elektirik kesildimi yaz günü biz öyle yapıyoruz ya Denize yada banyoya dusa atıyoruz kendimizi hele antalya sıcakları hiç çekilmiyor elektiriksiz neredeyse 50 dereceyi görecek diyorlar burası icin bu hafta hakkımızda hayırlısı bizim valahaEvet mevsim normallerinin 5-6 derece ustunde olacakmis herhalde. 3 gundur duzenli ve uzun sureli elektrik kesintisi var bizde. Basladi mi boyle kesinti, gunlerce devam eder. Klimasiz napicam onu dusunuyorum kara karaAsansor olayi da sıkıntı, doktora gidip gelirken nasil inip cikicam hic bilmiyorum.
En ağrısız sıkıntısız bir şekilde atlatıp süreci kucağında yavrunla Bizim doğumları okuyup bizi teselli ediceksin daha canım görmedim mesajları işten güçten suan okuyorum hepsini dualarim sizinleKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
35 hf baş aşağı dedi banada üçüncü olunca bendede her an çıkacak hissi var herşeyini hazır ettim kapının yanında bekliyor ani birşeyde 35 den sonrası her an doğum olabilir modunda olmamız lazim planli sezeryan olmadığı sürece her aj doğum olabilir gibi hazirda olalım en azindan hastane çantası olması lazım kapi yakınındaOf kiz bebekler gununu beklemez diyorlar dogru diyorlar galiba ben bi tedirgin oldum
Canım dualarım seninle inşallah kavuşmuşsunuzdur sağ sağlim. Bebiş de küvöze girmemiştirKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Yani hastane çıkış setleri alt üst oluyor üst olan da zarf gibi oluyor. göbek bağında stent takılı olduğu için alt açarken falan daha rahat oluyor. Zaten onun üzerine tulum giydiriliyor. Ama her ikisiyle de süreç yönetilir bence.Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Deneyeyim canım. Ben makine aldım aslında sterilie eden ama o 70 derece diye içime sinmedi. En azından ilk bir kaynatmam gerekHa
Kaynayan suya ativer iki uc dk olmadı erir korkusu varsa içinde yine o sıcak suya girip çıktımı dezenfekte olur olacağı kadar kaynadıktan sonra fokurdamasi durunca katarsin içine benim bebeğin eşyaları hazırdı zatende baktım geçenlerde çok sancılı bir ii satlik ağrılarım başlayınca herşeyimi hazırladım ki çocuklar ve eşimin kinide hazırladım hazırlayıp koyun kenara içiniz rahat olsun sonra en ufak telasta elimiz ayağımıza dolaşır
Zor bir durum ama geçecek birde öyle düşün ki geçmiştir şuanda kucağında yanındadır bebeğin sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah canım geçicek hepsi herşeyEvet canım yanımda annemler de yoldalar
Sancı beni mahvetti
Kaynayan su 100 derece olduğuna göre biraz fokurdamasi gecse 90 olur 80 90 da zaten mikrobun kırılmasına yeten bi derece gibi düşünüyorum o sırada atarsın biraz bekletip sonra kutusuna geri koyarsın kutuyuda poşetle bağlarsin canım içinde rahat olur plastikten konusu erirmi erimezmi bilemem erimez derim plastik yapısı incedir falan hemen buzusur falan en iyi çözüm bana da böyle tarif etmek diye geldi en azindna için rahat eder kaynatmadim temiz değil demezsinDeneyeyim canım. Ben makine aldım aslında sterilie eden ama o 70 derece diye içime sinmedi. En azından ilk bir kaynatmam gerek
Evet zaten kaynatmada sıkıntı yok en kötü sterilize cihazına koyucam ama emziklerin başı plastik diye yapmam galiba. Belki ucunu batırır çıkarırım. Ua da cihaza koyarım olmadı.Kaynayan su 100 derece olduğuna göre biraz fokurdamasi gecse 90 olur 80 90 da zaten mikrobun kırılmasına yeten bi derece gibi düşünüyorum o sırada atarsın biraz bekletip sonra kutusuna geri koyarsın kutuyuda poşetle bağlarsin canım içinde rahat olur plastikten konusu erirmi erimezmi bilemem erimez derim plastik yapısı incedir falan hemen buzusur falan en iyi çözüm bana da böyle tarif etmek diye geldi en azindna için rahat eder kaynatmadim temiz değil demezsin
Sağlıkla gelsin bebişin Allahım yardımcın olsun inşallah dualarım seninle.Benim gittigim hastahanede kuvez yok direk sehir hastahanesine gidiyorum umarım birsey yoktur
Canım inşallah iyi haberlerini alırız. Haber et yaz mutlaka saat ne kadar geç olursa olsun. Bence büyük birşey yok, müşahede altında tutarlar ufak bişe varsa da. Sakin ol lütfen. Bebeğin çok sağlıklı eminimKizlar benim kanamam var lütfen benim içinde dua edin
Sağlıkla gelsin minişler38+3 olacakepidural sezeryan
Ayy biz 4 günlükken siz geliyorsunuz
öncelikle yeni gördüm kusuruma bakma, bu durum oldukça stresli bir süreç yaşadığını tahmin edebiliyorum, bizim de 9 mm çıkmıştı, tabi bizim böbreklerde de genişleme olduğu için hidrosefaliden çok down sendromu üzerinde durmuştu peritonoğumuz, biz fetal dna falan yaptırdık tabi fetal mr bile çektirdik, çok uzatmadan özet geçeyim iki hafta sonra tekrar gittiğimde normale dönmüştü o bir nebze bizi rahatlattı, inşallah sizindd gideme ladar normale döner ve güzel haberler ile çıkarsınız o odadanMerhaba size hidrosefali mi dendi acaba önceki konuşmaları göremiyorum da bende 18.haftadayım 17mm sıvı olduğunu söyledi doktorum yarın perinatolojiye gidicem
Allahımin izniyle inşallah sağlıklı şekilde yavruna kavuşucaksın cnmKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?