- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.181
Ben aldim,benim gorumcem dedi ki en cok kullanilan şey...bakalimHayirli olsun canim. Guzel hazirlamissin. Gogus pedini asla önermiyorlar ablamda onu kullandi daha beter oldu bilemiyorum.
Hayırlı sağlıkla gelsin bebisler canim...ama 17nde mydreams gun aldi galibaAyy ilk sen doğucaksınhadi hayırlı olsun 10 gün sonra kavuştay var
Ben bir aydir nerdeyse kurdum,güzelce havalandirdim,arap sabunu ve yumuşatıcı ile sildim,miss gibiBende odayı daraltmasın son hafta kurarız iki dakikalık iş diyordum ama havalandırmak gerekiyormuş gerçekten. İyice havalandı, kokmadığına emin oldum öyle serdim alezini çarşafını
Yaaa cok yormuşsun kendini dün,hadi sağlıkla gelsin bebişinKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Dualarımız seninle canim?insallah bebise kavusmussundurKızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Tabiki bir bilgim yok bu konuda ama ben 5li bir takim koydum,zibin capraz olanlardan,yani yenidoğan sanki onu daha kolay giydirilirCanim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Nisan mi geldi acaba?? Dualarımız seninle,hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benim kanamam var lütfen benim içinde dua edin
Korkma canim inşallah kolay bir doğumun olurKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Sonuc ne oldu canim? İyimisin?Allahım peşpeşe haberler geliyor bende sizi korkuttum
O hastahane yolu zulüm oldu bana bekleme yeri vs eşimi almadılar yanıma aklimda evdeki kızım oturdum ağladım hiç insan gibi de davranmiyorlar nts iplerini vs bana bağlattılar, nts den önce yatış verecez dediler çok korktum Allahim zamanında gelsin yavrularımız
Canım bebeğin sağlıklı doğacak buna gönülden inanıyorum. Hiç olumsuz düşünme lütfen, doğduğunda küvözde kalmayabilir bile, haftası küçük değil artık. Kalsa bile çok çok kısa olacak, doğumun güzelliğine odaklan. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
İyi hadi atlattın canım. Bu riski söylemediler mi hiç madem vardı böyle bir riskin yoksa yeni mi oluştu?Eve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Amin inşallah canım yaa korku bastı birazAllahımin izniyle inşallah sağlıklı şekilde yavruna kavuşucaksın cnm
Evet yaa gruba noldu bugün gelmek.isteyen isteyene hayırlısı bakalım inşallah canım yaBen aldim,benim gorumcem dedi ki en cok kullanilan şey...bakalim
Hayırlı sağlıkla gelsin bebisler canim...ama 17nde mydreams gun aldi galiba
Ben bir aydir nerdeyse kurdum,güzelce havalandirdim,arap sabunu ve yumuşatıcı ile sildim,miss gibi
Yaaa cok yormuşsun kendini dün,hadi sağlıkla gelsin bebişin
Dualarımız seninle canim?insallah bebise kavusmussundur
Tabiki bir bilgim yok bu konuda ama ben 5li bir takim koydum,zibin capraz olanlardan,yani yenidoğan sanki onu daha kolay giydirilir
Nisan mi geldi acaba?? Dualarımız seninle,hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Korkma canim inşallah kolay bir doğumun olurbol bol dua ediyoruz sizlere,bizede güzel haberlerler verin bugün maşallah baya gelmek isteyen bebislerimiz dolu sağlıkla gelsinler
İnşallah canım yaa ona inanıyorum ama kokuyor insan nasılsa hem heyecan.hem.korkuCanım bebeğin sağlıklı doğacak buna gönülden inanıyorum. Hiç olumsuz düşünme lütfen, doğduğunda küvözde kalmayabilir bile, haftası küçük değil artık. Kalsa bile çok çok kısa olacak, doğumun güzelliğine odaklan. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy maşallah canım inşallah darısı.bana yaaKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Masallah gözün aydin darisi bizlere insallahKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Oyyyy gözün aydın redapple, annesini özlemiş bekleyememiş küçük sıpaKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Canım nedir son durum? Sancın var mı nasıl hissediyorsun? Bizim bebişler sabırsız çıktılar hepsi aynı gün gelmek istiyolar. 36 haftalık olmuşsun neredeyse hiç korkma, sen de redapple gibi sağ salim doğuracaksın inşallahKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Sancılar var canım regl sancısı gibi 20 dakikada bir bi sancı giriiyor nefesini kesen 45 saniye kadar sürüyor çocuk enfeksiyon kapmasin diye serum taktılar suyum geldiği için bir de ciğer geliştirici iğne vurdular bekliyoruz bakalım ne zamana doğarsaCanım nedir son durum? Sancın var mı nasıl hissediyorsun? Bizim bebişler sabırsız çıktılar hepsi aynı gün gelmek istiyolar. 36 haftalık olmuşsun neredeyse hiç korkma, sen de redapple gibi sağ salim doğuracaksın inşallah
Çok geçmiş olsun canımEve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Ayy hadi bakalım sabah sizin güzel haberlerinizi alcazSancılar var canım regl sancısı gibi 20 dakikada bir bi sancı giriiyor nefesini kesen 45 saniye kadar sürüyor çocuk enfeksiyon kapmasin diye serum taktılar suyum geldiği için bir de ciğer geliştirici iğne vurdular bekliyoruz bakalım ne zamana doğarsa
İnşallah canım akşama kalmasın da biran önce doğar umarım hızlı olur da açılmam inşallAyy hadi bakalım sabah sizin güzel haberlerinizi alcaz
Dualarım seninleBenim gittigim hastahanede kuvez yok direk sehir hastahanesine gidiyorum umarım birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?