2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allahım peşpeşe haberler geliyor bende sizi korkuttum
O hastahane yolu zulüm oldu bana bekleme yeri vs eşimi almadılar yanıma aklimda evdeki kızım oturdum ağladım hiç insan gibi de davranmiyorlar nts iplerini vs bana bağlattılar, nts den önce yatış verecez dediler çok korktum Allahim zamanında gelsin yavrularımız

Hayirli olsun canim. Guzel hazirlamissin. Gogus pedini asla önermiyorlar ablamda onu kullandi daha beter oldu bilemiyorum.
Ben aldim,benim gorumcem dedi ki en cok kullanilan şey...bakalim
Ayy ilk sen doğucaksın hadi hayırlı olsun 10 gün sonra kavuştay var
Hayırlı sağlıkla gelsin bebisler canim...ama 17nde mydreams gun aldi galiba
Bende odayı daraltmasın son hafta kurarız iki dakikalık iş diyordum ama havalandırmak gerekiyormuş gerçekten. İyice havalandı, kokmadığına emin oldum öyle serdim alezini çarşafını
Ben bir aydir nerdeyse kurdum,güzelce havalandirdim,arap sabunu ve yumuşatıcı ile sildim,miss gibi
Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyorum ☹
Yaaa cok yormuşsun kendini dün,hadi sağlıkla gelsin bebişin
Kızlar beni ameliyata alacaklar şimdi
Suyum gelmiş
Dua edin
Dualarımız seninle canim?insallah bebise kavusmussundur
Canim sence hemsireye verilcek takim tulum mu olmali alt.ust takim mi? Sana sorayim butun kizlarada sormus olayim ? Nasil yaptnz kizlar?
Tabiki bir bilgim yok bu konuda ama ben 5li bir takim koydum,zibin capraz olanlardan,yani yenidoğan sanki onu daha kolay giydirilir
Kizlar benim kanamam var lütfen benim içinde dua edin
Nisan mi geldi acaba?? Dualarımız seninle,hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Korkma canim inşallah kolay bir doğumun olurbol bol dua ediyoruz sizlere,bizede güzel haberlerler verinbugün maşallah baya gelmek isteyen bebislerimiz dolusağlıkla gelsinler

Sonuc ne oldu canim? İyimisin?

Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Canım bebeğin sağlıklı doğacak buna gönülden inanıyorum. Hiç olumsuz düşünme lütfen, doğduğunda küvözde kalmayabilir bile, haftası küçük değil artık. Kalsa bile çok çok kısa olacak, doğumun güzelliğine odaklan. Güzel haberlerini bekliyoruz

Eve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
İyi hadi atlattın canım. Bu riski söylemediler mi hiç madem vardı böyle bir riskin yoksa yeni mi oluştu?

Evet yaa gruba noldu bugün gelmek.isteyen isteyene hayırlısı bakalım inşallah canım ya

İnşallah canım yaa ona inanıyorum ama kokuyor insan nasılsa hem heyecan.hem.korku

Ayy maşallah canım inşallah darısı.bana yaa

Oyyyy gözün aydın redapple, annesini özlemiş bekleyememiş küçük sıpa

Canım nedir son durum? Sancın var mı nasıl hissediyorsun? Bizim bebişler sabırsız çıktılar hepsi aynı gün gelmek istiyolar. 36 haftalık olmuşsun neredeyse hiç korkma, sen de redapple gibi sağ salim doğuracaksın inşallah

Sancılar var canım regl sancısı gibi 20 dakikada bir bi sancı giriiyor nefesini kesen 45 saniye kadar sürüyor çocuk enfeksiyon kapmasin diye serum taktılar suyum geldiği için bir de ciğer geliştirici iğne vurdular bekliyoruz bakalım ne zamana doğarsa

Eve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Çok geçmiş olsun canım Okuyunca dedim noluyo bugün, herkes birden doğurmaya karar verdi neden oluyomuş o damar çatlaması acaba söyledi mi doktorun

Ayy hadi bakalım sabah sizin güzel haberlerinizi alcaz

Kızlar anne olmak çok güzel birşey hiç duygularımı ifade edemiyorum inanın ki
Hazırlıkları olmayanlar yapsın kızlar şekil a daki beni gördünüz her an herşey olabilir
Üç saat kum torbası kaldı karnımda
Yürüyüş yaptım biraz da şimdi kaldırdılar
Bebeğim de emdi uyuyo kan şekeri de güzel
Uykucu prensesim benim ya uyandırmak için burnunu sıkçam sizin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…