- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.201
Evett kuzum riskli gebelik 28.haftada başladım acilma ve kısalma bir haftadır da düzenli sancılar çıkıyor ama çok şükür ilaç serum felan kesti sanciyi şimdilikHayat su canım senin süreç sanki riskli gebelikti şimdi de sancın mı başladı, hayırlısı olsun bakalım ya inşallah birkaç hafta daha dayanır şuan emin ellerde hastane ortamındasın sanırım, dualarımız seninle bizi habersiz bırakma lütfen
Amin inşallah kuzumHayat su bugün bebişler çok aceleci. İnşallah biraz daha bekler canım senin. Çok yıpratıcı oldu sürecin inşallah sonunda boşuna korkuttu diyceksin güzelce kucağına alıp
Oyyyyy maşallah sizeKızlar anne olmak çok güzel birşey hiç duygularımı ifade edemiyorum inanın ki
Hazırlıkları olmayanlar yapsın kızlar şekil a daki beni gördünüz her an herşey olabilir
Üç saat kum torbası kaldı karnımda
Yürüyüş yaptım biraz da şimdi kaldırdılar
Bebeğim de emdi uyuyo kan şekeri de güzel
Uykucu prensesim benim ya uyandırmak için burnunu sıkçam sizin içinde
İnşallah iyisinizdirMrb kızlar benimde sancım var dünden beri hastanedeyim acilmam da iki santim olmuş tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotik tedavisi nidilat tedavisi başlandı ilaçtan sonra sancı hafifliyor ama etkisi geçince tekrar başlıyor 33+3 um İnşallah sağlıkla gelirsabah sancı azalmasaydi sezeryan olacaktı makat geliş diye
Geçmiş olsun canım sevindim iyi olmanızaEve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallah iyi olmanıza çook sevindim ❤Kızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Aynen kuzum onlar bize sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyoruzCidden bugün 2 tane aceleci bebiş hikayemiz var, temmuz annelerinde ise 100 lerde sancısı olan annemiz bir gündür hastanede hiç açılma yok, birde sancılar azaldı diye evine yollayacakmış doktoru, bir tanesi de sallıyorum beklenen doğum tarihi ayın 17si doktor suyum fazla 25ine sarkabilir diyor yani anlayacağımız sonu güzel olsun da doğum işine hiç belli olmuyor
Evett kuzum çok şükür suyum gelmedi benim sadece 2 cm açılma rahim ağzı yumuşamış bide zaten kısalmıştida şimdilik ilaç iğne serum kesti sanciyi ama ilacı da iki gün verebiliyorlar bende merak ediyorum ilaç bitince bidaha mi başlar şancı acabaİnşallah iyisinizdirbiraz daha beklesin yaramaz suyun gelmediği surece sancıyı durdurabilirler inşallah hiç olmasa 2 hafta daha bekler
Geçmiş olsun canım sevindim iyi olmanıza
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallah iyi olmanıza çook sevindim ❤
Açılmam hiç olmadı canımCanım açılman var mı hiç normali denemeden direk sezeryan mı dediler
Neden 2 gün cerebiliyorlar canım benim de ilk hamileligimde 23h rahim kisaligi ve dogum sancilarim baslamisti 24h halka taktılar neyse benimde 28h kadar falan dogum sancilarim vardı toz seklinde dil altina bir ilac vermistiler kac sate bir ne kadardı hatırlamıyorum ama onu baya kulanmistim her agrim kasilmam oldugumda hemen 1 çay kaşığı alıyordum doktor bence sana agrikesici falan yazar inşallahEvett kuzum çok şükür suyum gelmedi benim sadece 2 cm açılma rahim ağzı yumuşamış bide zaten kısalmıştida şimdilik ilaç iğne serum kesti sanciyi ama ilacı da iki gün verebiliyorlar bende merak ediyorum ilaç bitince bidaha mi başlar şancı acaba
Kuzum bende de halka takılı ilk hastane ye yattığım da 48 saat endol diye bir ilaç verdiler şimdi de nidilat diye 48 saat verilen ilaç veriyor aynı zamanda antibiyotik tedavisi de alıyorum ciğer geliştirici yapıldığı tekrar iki doz sancım oldukça da serum takıyorlar bugün iyiyim ama sadece kasik ağrısı vajinada batma yaşıyorum bakalım doktor ne diyecek heralde iki hafta daha dayanacak minnakNeden 2 gün cerebiliyorlar canım benim de ilk hamileligimde 23h rahim kisaligi ve dogum sancilarim baslamisti 24h halka taktılar neyse benimde 28h kadar falan dogum sancilarim vardı toz seklinde dil altina bir ilac vermistiler kac sate bir ne kadardı hatırlamıyorum ama onu baya kulanmistim her agrim kasilmam oldugumda hemen 1 çay kaşığı alıyordum doktor bence sana agrikesici falan yazar inşallah
Çok şükürKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Hayırlı olsun canım benimKızlar anne olmak çok güzel birşey hiç duygularımı ifade edemiyorum inanın ki
Hazırlıkları olmayanlar yapsın kızlar şekil a daki beni gördünüz her an herşey olabilir
Üç saat kum torbası kaldı karnımda
Yürüyüş yaptım biraz da şimdi kaldırdılar
Bebeğim de emdi uyuyo kan şekeri de güzel
Uykucu prensesim benim ya uyandırmak için burnunu sıkçam sizin içinde
Nasılsin şimdi canım.Kizlar benim kanamam var lütfen benim içinde dua edin
Ağrın var mıydı peki su gelmeden önce varsa nerede nasıl bir agriydiAçılmam hiç olmadı canım
Bi de aşırı su geldi zaten evde
Çeşme gibi aktı
Doktor suyu bitmiş dedi ben de riske atmadım
Aslında normal çok istiyordum ama hayırlısı böyleymiş napalım
Onu verene Kurban yha en güzeli anne teni yatıp yatıp emzir canım lohusayken içilen bi şurup ondan cok içmek istiyorum devamlı kendim yapıp ama ne olduğunu hatırlayamadım anca hastene verdikce oda bir bardak di varsa yaptırabilecegin bol bol iç sütüne süt katsın yavruyada can katsın inşallah süt yapısi şeyler yeyip içmeye ayrı özen göster canimKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Her ihtimale karşı seni kuvezli bir hastaneye alıyorlar dir canim bebeğin illaki kuveze girecek diye değildir açıl birşey olursa hanı hemen müdahale edilebilsin diye gönlünü ferah tutBenim gittigim hastahanede kuvez yok direk sehir hastahanesine gidiyorum umarım birsey yoktur
Nasıl oldunuz canımKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Olabilirde olmaya bilirde canım bi br a görün istersen. Oğlumda kanlı leke gelmişti kızımda ağrımla öğrenmiştim hasteneye hazırlanırken de evde suyum gelişmişti hani artık günlerimiz yaklaşıyor bebeğe kavuşmaya heran herşey olabilir dun görüldüğü üzere Ağustos annesiyiz lafta ama temmuzuz ilk haftalarında başladık yavaş yavaşKızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?