- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 23
- 25
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.221
Ağrılar var valla canım artıyor git gideNasıl oldunuz canım
Hadi inşallah dayanır annesi sende dikkat ett kendine çok yorma kendini ayağa da lazım olmadığı surece kalkma az daha sabırKuzum bende de halka takılı ilk hastane ye yattığım da 48 saat endol diye bir ilaç verdiler şimdi de nidilat diye 48 saat verilen ilaç veriyor aynı zamanda antibiyotik tedavisi de alıyorum ciğer geliştirici yapıldığı tekrar iki doz sancım oldukça da serum takıyorlar bugün iyiyim ama sadece kasik ağrısı vajinada batma yaşıyorum bakalım doktor ne diyecek heralde iki hafta daha dayanacak minnak
Canım dualarımız seninle inşallah herşey iyi olacak sakin olmaya çalışKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Çok sevindim biraz daha dayanır inşallah bebişEve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Günün en güzel haberiKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Canım doktorunu bir ara sor istersen çağırırsa gidersin benceKızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Hadi hayırlısı canım inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaAğrılar var valla canım artıyor git gide
Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Şuan iyiyim cnm ama şimdi uyanınca birazcık daha geldi kontrol eden doktor hemen geçer dedi ama kendi doktoruma yazdım kanama devam ederse size geleyim mi diye bakalımSonuc ne oldu canim? İyimisin?
Yok cnm birde biliyorsunuz öksürük başımda önce öksürdüm meğer idrar kaçırmışım sonra ilişkide kan geldi işte eşim ee korktu kızımda rahattı tabi ama her gebelik bir değilmiş bunda tehlikeli dediler kan gelince çatlamış damar da ama yine geldi bakalım vallaha başım ağrıyor kızlar düşün düşün zamanında gelir inşallah cok korkuyorumİyi hadi atlattın canım. Bu riski söylemediler mi hiç madem vardı böyle bir riskin yoksa yeni mi oluştu?
Iliskiden oldu cnm iliski esnasında olabiliyormus bundna sonra da yasakÇok geçmiş olsun canımOkuyunca dedim noluyo bugün, herkes birden doğurmaya karar verdi neden oluyomuş o damar çatlaması acaba söyledi mi doktorun
Çok şükür daha iyiyim ama işte stajerdi bana bakanlar baktım devam ediyor kendi doktoruma gideceğimNasılsin şimdi canım.
Kuzum geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla daha iyisin di mi?Şuan iyiyim cnm ama şimdi uyanınca birazcık daha geldi kontrol eden doktor hemen geçer dedi ama kendi doktoruma yazdım kanama devam ederse size geleyim mi diye bakalım
Yok cnm birde biliyorsunuz öksürük başımda önce öksürdüm meğer idrar kaçırmışım sonra ilişkide kan geldi işte eşim ee korktu kızımda rahattı tabi ama her gebelik bir değilmiş bunda tehlikeli dediler kan gelince çatlamış damar da ama yine geldi bakalım vallaha başım ağrıyor kızlar düşün düşün zamanında gelir inşallah cok korkuyorum
Iliskiden oldu cnm iliski esnasında olabiliyormus bundna sonra da yasak
Çok şükür daha iyiyim ama işte stajerdi bana bakanlar baktım devam ediyor kendi doktoruma gideceğim
Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğimKuzum geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla daha iyisin di mi?
Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş
37 sonrasi normal bekleyenler icin sıkıntı yok yapış adama ama ben daha 34+6 ım ve zorunlu sezeryan erken gelmemesı gerek daha 4 haftam varÇok şükür bebeğim. Tabii tabii devam ederse mutlaka git hepsini okuyamadım ama stajyerler bakmış. Kendi doktorunda baksın devam ederse. Hani ilişki iyi geliyodu hergün yapacaktık 37 den sonragelde yap şimdi hdjd
Dün valla düşündüm ama hazırlarsam gelecek gibi bir inancım var yapamıyorum. Ama yıkıcam en azından valize koyması kalsın. O basit iş. Ayarlıcam ben en azından planlamasını bugün yarın yaparım.
Yaa hadi inşallah canım şimdi doktorum baktı 4.5 açıklık çok şükürHadi hayırlısı canım inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağınagün içinde belkide dersin bize yavrum kucağımda diye
Yoktu canım durup dururken su geldiAğrın var mıydı peki su gelmeden önce varsa nerede nasıl bir agriydi
Canım benim de önce sulu pembe geldi sonra suyum gelmeye devam etti kesilmedi doğum bekliyoruzKızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Normal doğum canım 4.5 cm oldu dayanamam dersen sezeryan yapalım dedi de dayanırım dedim ama sancısı felaket geliyor geldiğin de belinize masaj yapınca biri hafifliyor aklınız da bulunsun eşyalar hazırdı canım ben zaten erken doğum riskim vardı 29 haftadan beri ilaç kullanıyordum geçen hafta bıraktık ilacı oda bu hafta doğum başladıCanım doktorların ne dedi? Sezaryene mi alacaklar? Normali mi bekleyecekler? Ne yapacaklarmış?
Sen sıkma canını hafta çok erken değil çok şükür ki. Minikler annelerini özledi sanırım
Gün içerisinde sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşacaksın muhtemelenhazır mıydı eşyaların? Değilse de hiiiiçç dert etme sen bebişe odaklan
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelsinSağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş
Bende doktoruma yazdım. Ağrı yoksa bekle ağrı olursa hemen haberim olsun yazmış.Canım benim de önce sulu pembe geldi sonra suyum gelmeye devam etti kesilmedi doğum bekliyoruz
Sağlıkla al bebeğini kucağına canım. Ayy çok heyecanlıCanım benim de önce sulu pembe geldi sonra suyum gelmeye devam etti kesilmedi doğum bekliyoruz
Oyy sağlıkla gelsin inşallahNormal doğum canım 4.5 cm oldu dayanamam dersen sezeryan yapalım dedi de dayanırım dedim ama sancısı felaket geliyor geldiğin de belinize masaj yapınca biri hafifliyor aklınız da bulunsun eşyalar hazırdı canım ben zaten erken doğum riskim vardı 29 haftadan beri ilaç kullanıyordum geçen hafta bıraktık ilacı oda bu hafta doğum başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?