2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi inşallah dayanır annesi sende dikkat ett kendine çok yorma kendini ayağa da lazım olmadığı surece kalkma az daha sabır

Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Canım dualarımız seninle inşallah herşey iyi olacak sakin olmaya çalış
Eve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Çok sevindim biraz daha dayanır inşallah bebiş
Günün en güzel haberi dünden beri senden bu haberi bekliyorduk canım, nasıl sevindim anlatamam. Resmen mucize küveze bile girmemiş kaç kilo doğdu bebiş
Kızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Canım doktorunu bir ara sor istersen çağırırsa gidersin bence

Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur

Canım doktorların ne dedi? Sezaryene mi alacaklar? Normali mi bekleyecekler? Ne yapacaklarmış?

Sen sıkma canını hafta çok erken değil çok şükür ki. Minikler annelerini özledi sanırım
Gün içerisinde sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşacaksın muhtemelen hazır mıydı eşyaların? Değilse de hiiiiçç dert etme sen bebişe odaklan

Sonuc ne oldu canim? İyimisin?
Şuan iyiyim cnm ama şimdi uyanınca birazcık daha geldi kontrol eden doktor hemen geçer dedi ama kendi doktoruma yazdım kanama devam ederse size geleyim mi diye bakalım
İyi hadi atlattın canım. Bu riski söylemediler mi hiç madem vardı böyle bir riskin yoksa yeni mi oluştu?
Yok cnm birde biliyorsunuz öksürük başımda önce öksürdüm meğer idrar kaçırmışım sonra ilişkide kan geldi işte eşim ee korktu kızımda rahattı tabi ama her gebelik bir değilmiş bunda tehlikeli dediler kan gelince çatlamış damar da ama yine geldi bakalım vallaha başım ağrıyor kızlar düşün düşün zamanında gelir inşallah cok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım Okuyunca dedim noluyo bugün, herkes birden doğurmaya karar verdi neden oluyomuş o damar çatlaması acaba söyledi mi doktorun
Iliskiden oldu cnm iliski esnasında olabiliyormus bundna sonra da yasak
Nasılsin şimdi canım.
Çok şükür daha iyiyim ama işte stajerdi bana bakanlar baktım devam ediyor kendi doktoruma gideceğim

Kuzum geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla daha iyisin di mi?

Kuzum geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla daha iyisin di mi?
Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş

Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş

Çok şükür bebeğim. Tabii tabii devam ederse mutlaka git hepsini okuyamadım ama stajyerler bakmış. Kendi doktorunda baksın devam ederse. Hani ilişki iyi geliyodu hergün yapacaktık 37 den sonra gelde yap şimdi hdjd

Dün valla düşündüm ama hazırlarsam gelecek gibi bir inancım var yapamıyorum. Ama yıkıcam en azından valize koyması kalsın. O basit iş. Ayarlıcam ben en azından planlamasını bugün yarın yaparım.

37 sonrasi normal bekleyenler icin sıkıntı yok yapış adama ama ben daha 34+6 ım ve zorunlu sezeryan erken gelmemesı gerek daha 4 haftam var
Evet mutlaka yıka hazır halde elinin altında olsun

Tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Normal doğum canım 4.5 cm oldu dayanamam dersen sezeryan yapalım dedi de dayanırım dedim ama sancısı felaket geliyor geldiğin de belinize masaj yapınca biri hafifliyor aklınız da bulunsun eşyalar hazırdı canım ben zaten erken doğum riskim vardı 29 haftadan beri ilaç kullanıyordum geçen hafta bıraktık ilacı oda bu hafta doğum başladı

Oyy sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…