2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
37 sonrasi normal bekleyenler icin sıkıntı yok yapış adama ama ben daha 34+6 ım ve zorunlu sezeryan erken gelmemesı gerek daha 4 haftam var
Evet mutlaka yıka hazır halde elinin altında olsun

Ben daha minnoş bir 34+4 üm zaten haftada 1 hakkımız vardı. 37 ye kadar onuda yapmam şahsen hiç gerek yok.

Gelmez arkadaşım sen kötü şeyler düşünme. Bebekle alakalı bir durum olmamış ki. Ama güzel takip et o önemli.

Günaydın kızlar

Beni bi heyecan bastı geceden beri. Yarın 33 haftalık olcam ben, doğum hala bana çooook uzak geliyodu, kendimi 40 haftaya odaklamıştım, birden doğumlar başlayınca çok heyecanlandım

Ay kız beni de ya. Nasıl içim kıpır kıpır. Keşke bende 37 de olsaydım şimdi dualara çıkardım hadi evladım gel diye hdjdj allahım herkesin mutluluğunu daim etsin sağlıkla minişlerimize kavuşalım temmuzda bile doğumlar başlayınca içim tuhaf olmuştu kendi grubumuzda da olunca daha bir farklı oldu. Yaa çok heyecanlı gerçekten

Canım kolay değil doğumun hiçbir çeşidi ama sonu çok güzel. Mıkırdak bebeğin koynunda olucak. Alışık olunmayan bir ağrı çeşidi ama sen yaparsın isteklisin en önemlisi bu. Zaten bilgilisin belli ki bel masajını söylemenden belli. Pilates topunda rahatlama öneren de var canım. Varsa elinin altında onu da kullan. Hadi allahım yanında olsun güç kuvvet versin sana da bebişe de. Güzel haberlerini bekliyoruzz

Vizeci06 canim sanada cok sasirdim gorunce. Noluyoruz bi anda dedim yaa...dikkat et. Kilcal damar catlamasndan benimde kanamam olmustu 2. Trimesterde. Bizi bilgilendir lutfen canimmm
Aklım hep sizlerde zaten mutlaka bilgilendiririm bende kendimden hiç beklemezdim

Kızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişte hemen toparlar hiç stres yapma sağ sağlim doğsun hepsi çözülür

Hayat su canisiiii sanada cok gecmis olsun. Az kaldi dayancak bebisin. Ama o gunlerden bugunlere bak gunlern nasil gecti. Daha ileri haftadasn artik korkma Allahin izniyle. Bizi haberdar et surekli
Sağol canım benim aynen ben bu kadar bekleyeceğini bile beklemiyordum çok şükür bugünlere

Ayy taze anne hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…