- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.241
Bebeler coştu
37 sonrasi normal bekleyenler icin sıkıntı yok yapış adama ama ben daha 34+6 ım ve zorunlu sezeryan erken gelmemesı gerek daha 4 haftam var
Evet mutlaka yıka hazır halde elinin altında olsun
Günaydın kızlar
Beni bi heyecan bastı geceden beri. Yarın 33 haftalık olcam ben, doğum hala bana çooook uzak geliyodu, kendimi 40 haftaya odaklamıştım, birden doğumlar başlayınca çok heyecanlandım
Normal doğum canım 4.5 cm oldu dayanamam dersen sezeryan yapalım dedi de dayanırım dedim ama sancısı felaket geliyor geldiğin de belinize masaj yapınca biri hafifliyor aklınız da bulunsun eşyalar hazırdı canım ben zaten erken doğum riskim vardı 29 haftadan beri ilaç kullanıyordum geçen hafta bıraktık ilacı oda bu hafta doğum başladı
Arttı mıKendi doktoruma gidiyorum
İnşallah canımHadi inşallah dayanır annesi sende dikkat ett kendine çok yorma kendini ayağa da lazım olmadığı surece kalkma az daha sabır
Artmadı ama doktor gel bakayim dediArttı mı
Bende doktoruma yazdım. Ağrı yoksa bekle ağrı olursa hemen haberim olsun yazmış.
Aklım hep sizlerde zaten mutlaka bilgilendiririm bende kendimden hiç beklemezdimVizeci06 canim sanada cok sasirdim gorunce. Noluyoruz bi anda dedim yaa...dikkat et. Kilcal damar catlamasndan benimde kanamam olmustu 2. Trimesterde. Bizi bilgilendir lutfen canimmm
Sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Riske atmamış en sevdiğim doktor çeşidiArtmadı ama doktor gel bakayim dedi
Sağol canım benimHayat su canisiiii sanada cok gecmis olsun. Az kaldi dayancak bebisin. Ama o gunlerden bugunlere bak gunlern nasil gecti. Daha ileri haftadasn artik korkma Allahin izniyle. Bizi haberdar et surekli
Ayy taze anneKızlar anne olmak çok güzel birşey hiç duygularımı ifade edemiyorum inanın ki
Hazırlıkları olmayanlar yapsın kızlar şekil a daki beni gördünüz her an herşey olabilir
Üç saat kum torbası kaldı karnımda
Yürüyüş yaptım biraz da şimdi kaldırdılar
Bebeğim de emdi uyuyo kan şekeri de güzel
Uykucu prensesim benim ya uyandırmak için burnunu sıkçam sizin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?