- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.261
Geçmiş olsun canım benimEve döndüm kızlar iyiyim sancım yok açıklık yok rahim ağzında damar çatlamış o kanadı ama baya baya
Ilişki yasak zaten ilişkiden sonra oldu aman dikkat edin sizde erken doğum riskim varmış
Doğum iznine çıktım artık. Evdeyim yatıyorum çok hafif bel kasık ağrısı var ama çok hafif hafif böyle.Ağrı sızı var mı kuzum? Çalışıyor musun sen evde misin? Uzat ayaklarını da dinlen. Ayy çok heyecanlı yaa
Doğum iznine çıktım artık. Evdeyim yatıyorum çok hafif bel kasık ağrısı var ama çok hafif hafif böyle.sapır sapır dökülüyoruz. Kalk çanta hazırla festim
Bende bu hafta içinde ağdaya gitcem haftaya kontrolüm var çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle doktorYaa benim içim eriyor, çok duygulandım. Sabahtan beri ağlayasım geliyor. Beta testlerinden geldiğimiz noktayı düşünce içim kıpır kıpır. İyi ki hep birlikte geçirdik bu yolculuklarımızı
Festin işe gidiyor ağlamaktan geç kaldım hdjdjd akşam birşeyler yapıcam. Cumartesi de ağdaya gidicem çantadan daha kıymetli bence hjdjdj
Bende bu hafta içinde ağdaya gitcem haftaya kontrolüm var çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle doktorbu ikinci ağdam olacak ilkini de senin gazinla yaptırmıştım hahah
Ay sorma sorma ne güzel duygularmış bunlar yaaaaYaa benim içim eriyor, çok duygulandım. Sabahtan beri ağlayasım geliyor. Beta testlerinden geldiğimiz noktayı düşünce içim kıpır kıpır. İyi ki hep birlikte geçirdik bu yolculuklarımızı
Festin işe gidiyor ağlamaktan geç kaldım hdjdjd akşam birşeyler yapıcam. Cumartesi de ağdaya gidicem çantadan daha kıymetli bence hjdjdj
Ay valla iyi ki gittim çok rahat hâlâ rahatım hatta bu sefer daha az acı çekeceğime inanıyorum alıştıkça37 ye ramak kalmış seninde ohh çok güzel.
Ben normalde biraz daha geç yaptıracaktım ama gaza geldim pazartesi günü hamile çekimi yaptırıcaz. O yüzden biraz erken gitmiş olucam planım normal 36 gibi gitmekti. İnşallah çıkmaz hemen.
Ama iyiki gitmedin minasıl rahat etmişsindir. Benimde 2. Olcak. Verdiğim en doğru kararlardan birisiydi ağda
Canim omru uzun bahti guzel olsun bebegininKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Maşallah canım çok sevindim ikinizinde iyi olmasına. Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Kızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Senin ki nişan ondan olabilir belki canım benim suyum geldi dirkeBende doktoruma yazdım. Ağrı yoksa bekle ağrı olursa hemen haberim olsun yazmış.
Yaa ben dün hic girememistim buraya, senin miniş dogmus ayrintilari okuyamadim henüz ama insallah iyisinizdirKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Sütüm de geldi
Senin ki nişan ondan olabilir belki canım benim suyum geldi dirke
Maşallah birşey kalmamışYaa hadi inşallah canım şimdi doktorum baktı 4.5 açıklık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?