2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ağrı sızı var mı kuzum? Çalışıyor musun sen evde misin? Uzat ayaklarını da dinlen. Ayy çok heyecanlı yaa
Doğum iznine çıktım artık. Evdeyim yatıyorum çok hafif bel kasık ağrısı var ama çok hafif hafif böyle. sapır sapır dökülüyoruz. Kalk çanta hazırla festim

Doğum iznine çıktım artık. Evdeyim yatıyorum çok hafif bel kasık ağrısı var ama çok hafif hafif böyle. sapır sapır dökülüyoruz. Kalk çanta hazırla festim

Yaa benim içim eriyor, çok duygulandım. Sabahtan beri ağlayasım geliyor. Beta testlerinden geldiğimiz noktayı düşünce içim kıpır kıpır. İyi ki hep birlikte geçirdik bu yolculuklarımızı

Festin işe gidiyor ağlamaktan geç kaldım hdjdjd akşam birşeyler yapıcam. Cumartesi de ağdaya gidicem çantadan daha kıymetli bence hjdjdj

Bende bu hafta içinde ağdaya gitcem haftaya kontrolüm var çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle doktor bu ikinci ağdam olacak ilkini de senin gazinla yaptırmıştım hahah

Bende bu hafta içinde ağdaya gitcem haftaya kontrolüm var çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle doktor bu ikinci ağdam olacak ilkini de senin gazinla yaptırmıştım hahah

37 ye ramak kalmış seninde ohh çok güzel.
Ben normalde biraz daha geç yaptıracaktım ama gaza geldim pazartesi günü hamile çekimi yaptırıcaz. O yüzden biraz erken gitmiş olucam planım normal 36 gibi gitmekti. İnşallah çıkmaz hemen.

Ama iyiki gitmedin mi nasıl rahat etmişsindir. Benimde 2. Olcak. Verdiğim en doğru kararlardan birisiydi ağda

Amanin amanin amanin neler olmuş neler olmuş

redappleee bebeğiiiiim gözün aydın olsun inşallah Allah'ım anneli babalı büyütsün biz planlı sezaryenle ilk doğumlar şu tarih derken senin bebiş hepimize sürpriz yaptı Tecrübelerini bekliyoruz kuzucum kaç haftalık ve gelişimi nasıldı? Boy ve kilo ultrasondaki gibi miydi canım ?

Ayy gece bir uyumuşum sabaha kadar neler olmuşşş ya
Öncelikle redappleee Rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza ☺
Vizeci06 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ama hassas olduğumuz için kanama olabiliyormuş bu durumlarda her ne kadar sorun yok diyenler olsada dikkatli olmak lazım sanırsam.
Chloece canım nişanın gelmiş kimisi nişandan jemen sonra doğuruyor muş kimisi bir iki hafta sonra ama hafiften ağrılarım var demişsin doğum yakın sanırsam
E Emellzeliha canım baya açılman varmış sağlıkla al inşallah kucağına ☺☺
Kaçırdıklarım varsa valla hepinize geçmiş olsun ☺
Ayy valla sizleri görünce bende 37 38 de doğururum herhalde diyorum hep çok beklemiyecekmişim gibi geliyordu ama etraf bizde öyle diyorduk 40 ı devirdik diyorlardı valla hayırlısı olsun ya artık her akşam ben pimpirikli beklerim

Ay sorma sorma ne güzel duygularmış bunlar yaaaa Hepimiz kardeş gibi olduk Elhamdülillah iyi ki siz be iyi ki Ağustos anneleri Allah'ım sağlıkla hepimizde kucağımıza alırız inşallah çok heyecanlıyım, çok duyguluyum çoook

Festiiiii kızım ben koşarak çantamı hazırlamaya gitcem bi diğer hazırlamayan ve sürekli erteleyen de bendim ajdhsjj

Ay valla iyi ki gittim çok rahat hâlâ rahatım hatta bu sefer daha az acı çekeceğime inanıyorum alıştıkça

Evet canım bugün 35 haftalık, bende 37 de gelsin istiyorum hayırlısıyla aslında bende 36 da yaptırayım daha güzel olur diyodum ama doktor 36 da gel deyince mecbur yaptircam

Canim omru uzun bahti guzel olsun bebeginin seninle aramizda 1 gun var cok merak ediyordum cok sevindim kuvoze alinmamasina mis kokusunu icine cek bebisin hepimizin yerine

Maşallah canım çok sevindim ikinizinde iyi olmasına. Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.

Olabilir canım, benim ilk gebeliğimde normal akıntımın yoğunu gibi gelmişti ona da nişa denmişti yani anlayacağın belli bir rengi falan yok hayırlısı olsun bakalım

Yaa ben dün hic girememistim buraya, senin miniş dogmus ayrintilari okuyamadim henüz ama insallah iyisinizdir erkenden annesine kavuşmak istemis. Valla o kadar duygusalim ki su an agladim rabbim saglikla eve gecmenizi nasip etsin

Senin ki nişan ondan olabilir belki canım benim suyum geldi dirke

Canım açılman çok iyi gitmiş, sen zaten normal düşündüğün için nefes eğzessizleri çalışmışsındır sancıyı nefes ile karşılayın derler, birde ağrıyı dağıtmak için elinize tarak alın sancı geldikçe onu sıkarsan ağrı sancı dağılır derler
Hayırlısı ile Ağustos annelerinin ilk normal doğumu olacaksın

redappleee kuzuuuuuu hayırlı olsun, yanındaki melek bir mücize değil mi yaa, düşüncesi bile bizi delirtiyor rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin

Chloece canım diyelim ki gelen akıntın nişan yine hemen hastaneye beklemiyor doktorlar, sancının da başlaması lazım ama nişan ise 1 haftaya kalmaz süreç şekillenmeye başlar

Vizeci06 için rahat etsin doktoruna görün bakalım bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…