- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.281
Cok sagol kabiz degilim aslinda ama anlamadimİlaç var ama hamilelikte kullanılmıyor.
Pamuğa zeytinyağı sürün ve poponuza koyun bir süre dursun rahatlacaktır. Sıcak suda iyi ama hamilelikte yine tehlikeli olabilir gevşetiyor kasları en iyisi yağ sürmeniz şuanlık ve kabız olmamak hemoroid kasık ağrısıda yapar bilginiz olsun bebekten dolayı diye düşünmeyin hemen geçmiş olsun
Bende de oluyor canım ama ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normaldir benceyumurtlama akıntısı var ya kızlar öyle akıntısı gelen var mı peçeteye? Şeffaf beyaz ama uzun kıvamlı arada geliyor benden baskıdan diye düşünüyorum
Bende iyi birşey diye düşünüyorum valla bebek aşağı baskı yapıyordur diye son zamanlarda normal herhaldeBende de oluyor canım ama ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normaldir bence
Ay sorma sorma ne güzel duygularmış bunlar yaaaaHepimiz kardeş gibi olduk Elhamdülillah iyi ki siz be iyi ki Ağustos anneleri Allah'ım sağlıkla hepimizde kucağımıza alırız inşallah çok heyecanlıyım, çok duyguluyum çoook
Festiiiii kızım ben koşarak çantamı hazırlamaya gitcembi diğer hazırlamayan ve sürekli erteleyen de bendim ajdhsjj
Ay valla iyi ki gittim çok rahat hâlâ rahatım hatta bu sefer daha az acı çekeceğime inanıyorum alıştıkça
Evet canım bugün 35 haftalık, bende 37 de gelsin istiyorum hayırlısıylaaslında bende 36 da yaptırayım daha güzel olur diyodum ama doktor 36 da gel deyince mecbur yaptircam
Kızlar çıktım doktordan çok iyi aman 37 e kadar dur diyor doktor bebişesancı vs olursa ciğer gelistirici uygulanacak ama gayet iyi bebek cumartesi de normal kontrolum var.
İlişki sonucu böyle şeyler olabiliyormus bundan sonra yok
Yok yok adam iyi korktu yanaşmaz dahaBende öyle hissediyorum açıkcası. Kız kardeşlerim doğuruyor, yeğenlerim geliyor gibi hissediyorum. Sağlık ve mutluluk haberleri alınca kalbim eriyor
Hazırla bebeğim için rahat edecekse. Ben kendimi iyi hissetmeyeceğim için hazırlayıncaama yıkayıp kenara koyucam bugün yarın onu halledicem. Acil birşey olursa en azından toplaması kolay olsun.
İyi yaptık sefamız olsun
Hemde o kadar çıkmamıştır kesinlikle bir öncekine göre daha az acıyacak
Eskisi kadar çabuk uzamıyor ama ilk aylar çok fenaydı 2-3 günde çıkıyordu ben başedememiştim ondan gözü karartıp ağdaya gitmiştim. Şimdi o kadar değil o yüzden rahat edeceğiz inşallah.
Gözümüz aydın canımcığım. 37 den sonra yaparsın
Gece ki kanamam öyle başladı cnm pembe sonra kırmizi sonra kahverengi ama benim durum farklı damar çatlamışYa kizlar benim sabahtan beri beyaz pembemsi leke oluyor ama sümüksü felan değil krem kivami gibi bişey hatta lavabo da âdet sökülür gibi nokta nokta pembe kan gelir ya ilk gün öyle bir şey oldu doktor doğum belirtisi diyip geçiştirdi biraz yaşayan oldu mu daha önce bu nişan mi acabasabah azdı miktarı az önce biraz daha çoğalmış
Nişandır herhalde doktorda doğum belirtisi demiş bak hayırlısı olsun inşallah canımYa kizlar benim sabahtan beri beyaz pembemsi leke oluyor ama sümüksü felan değil krem kivami gibi bişey hatta lavabo da âdet sökülür gibi nokta nokta pembe kan gelir ya ilk gün öyle bir şey oldu doktor doğum belirtisi diyip geçiştirdi biraz yaşayan oldu mu daha önce bu nişan mi acabasabah azdı miktarı az önce biraz daha çoğalmış
Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş
Gece ki kanamam öyle başladı cnm pembe sonra kırmizi sonra kahverengi ama benim durum farklı damar çatlamış
Sağolun kızlar büyük ihtimalle nişan çünkü az önce hem leke çok geldi hemde sümüksü pembeli akıntı oldu doktora söyledim beklicez dediNişandır herhalde doktorda doğum belirtisi demiş bak hayırlısı olsun inşallah canım
Nisandir o canim ama dogumun hemen olacagi anlamina gelmez 1-2 hafta sonra da olabilir dogumSağolun kızlar büyük ihtimalle nişan çünkü az önce hem leke çok geldi hemde sümüksü pembeli akıntı oldu doktora söyledim beklicez dedi
Kuzum ben hastanede yatıyorum 2 cm açılma var kasılma vardı ilaçlar ile baskilandi bir aydır rahim ağzı kısalığı vardı 4 mm di en son bide pesser takıldı bir aydır yine de bir iki hafta bekler mi acaba doğum ya bir yandanda çok bunaldım bu süreçtenNisandir o canim ama dogumun hemen olacagi anlamina gelmez 1-2 hafta sonra da olabilir dogum
Bak hastanede en güvenli yerdesin birşey olursa hemen müdahale edebilirler ve korkma bu haftalarda çok doğum yapan var tabi ki biraz daha dursa keşke ama üzülüp streslenme sakın ☺ bizim topik baya erkenci çıktı böyle hayal etmiyordum valla ayın sonuna doğru başlar diye düşünüyordum ☺Kuzum ben hastanede yatıyorum 2 cm açılma var kasılma vardı ilaçlar ile baskilandi bir aydır rahim ağzı kısalığı vardı 4 mm di en son bide pesser takıldı bir aydır yine de bir iki hafta bekler mi acaba doğum ya bir yandanda çok bunaldım bu süreçtenşu an âdet sancısı gibi sancım da var
AhahahEsime git pazardan 2 kg visne al dogumdan sonra visne suyu yapip icicem sut yapar dedim gitti pazarci adam 2 kg napcaksin biraz daha al demis bizimki de iyi 4 kg ver o zaman demis pazarci adam da koca arabayla gelmissin 4 kg visne mi alinir 6 kg veriyim demis bizimki de 6 kg almis gelmis.Hay allahim ya bu erkeklere bisey satmak ne kadar kolay
Esime git pazardan 2 kg visne al dogumdan sonra visne suyu yapip icicem sut yapar dedim gitti pazarci adam 2 kg napcaksin biraz daha al demis bizimki de iyi 4 kg ver o zaman demis pazarci adam da koca arabayla gelmissin 4 kg visne mi alinir 6 kg veriyim demis bizimki de 6 kg almis gelmis.Hay allahim ya bu erkeklere bisey satmak ne kadar kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?