2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cok sagol kabiz degilim aslinda ama anlamadim

yumurtlama akıntısı var ya kızlar öyle akıntısı gelen var mı peçeteye? Şeffaf beyaz ama uzun kıvamlı arada geliyor benden baskıdan diye düşünüyorum
Bende de oluyor canım ama ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normaldir bence

Bende öyle hissediyorum açıkcası. Kız kardeşlerim doğuruyor, yeğenlerim geliyor gibi hissediyorum. Sağlık ve mutluluk haberleri alınca kalbim eriyor

Hazırla bebeğim için rahat edecekse. Ben kendimi iyi hissetmeyeceğim için hazırlayınca ama yıkayıp kenara koyucam bugün yarın onu halledicem. Acil birşey olursa en azından toplaması kolay olsun.

İyi yaptık sefamız olsun
Hemde o kadar çıkmamıştır kesinlikle bir öncekine göre daha az acıyacak

Eskisi kadar çabuk uzamıyor ama ilk aylar çok fenaydı 2-3 günde çıkıyordu ben başedememiştim ondan gözü karartıp ağdaya gitmiştim. Şimdi o kadar değil o yüzden rahat edeceğiz inşallah.

Gözümüz aydın canımcığım. 37 den sonra yaparsın

Ya kizlar benim sabahtan beri beyaz pembemsi leke oluyor ama sümüksü felan değil krem kivami gibi bişey hatta lavabo da âdet sökülür gibi nokta nokta pembe kan gelir ya ilk gün öyle bir şey oldu doktor doğum belirtisi diyip geçiştirdi biraz yaşayan oldu mu daha önce bu nişan mi acaba sabah azdı miktarı az önce biraz daha çoğalmış

Yok yok adam iyi korktu yanaşmaz daha ay doktor diyor ki belki normal bile olur anam ben normalden korkuyorum

Gece ki kanamam öyle başladı cnm pembe sonra kırmizi sonra kahverengi ama benim durum farklı damar çatlamış

Nişandır herhalde doktorda doğum belirtisi demiş bak hayırlısı olsun inşallah canım

Sağol cnm benim çok şükür daha iyiyim uyanınca birazcık daha geldi devam ederse gideceğim
Festi lütfen biran önce çantanı hazırla her an ne olacağı gerçekten belli olmuyormuş
ffestinalente aynen festicim bak 37 de olmama rağmen çok kötü oldum haftasonu ama hazır olsaydım rahat giderdim sorun hazırlıksızlığımmış

Tünaydın guzel anneler anca girdim neler olmuş bebisler sıcaklarda dayanamayıp erkenden gelmeye baslamislar redappleee hayirli olsun saglikla büyütün insallah
Vizeci06 Emellzeliha chocala umarım doğru etiketlemisdir gecmis olsun. Umarım sorun olmaz içinizi ferah tutun. Saglikla ilerleyince. Vizeci06 37 de gayet iyi

Esime git pazardan 2 kg visne al dogumdan sonra visne suyu yapip icicem sut yapar dedim gitti pazarci adam 2 kg napcaksin biraz daha al demis bizimki de iyi 4 kg ver o zaman demis pazarci adam da koca arabayla gelmissin 4 kg visne mi alinir 6 kg veriyim demis bizimki de 6 kg almis gelmis. Hay allahim ya bu erkeklere bisey satmak ne kadar kolay

Gece ki kanamam öyle başladı cnm pembe sonra kırmizi sonra kahverengi ama benim durum farklı damar çatlamış

Nişandır herhalde doktorda doğum belirtisi demiş bak hayırlısı olsun inşallah canım
Sağolun kızlar büyük ihtimalle nişan çünkü az önce hem leke çok geldi hemde sümüksü pembeli akıntı oldu doktora söyledim beklicez dedi

Sağolun kızlar büyük ihtimalle nişan çünkü az önce hem leke çok geldi hemde sümüksü pembeli akıntı oldu doktora söyledim beklicez dedi
Nisandir o canim ama dogumun hemen olacagi anlamina gelmez 1-2 hafta sonra da olabilir dogum

Nisandir o canim ama dogumun hemen olacagi anlamina gelmez 1-2 hafta sonra da olabilir dogum
Kuzum ben hastanede yatıyorum 2 cm açılma var kasılma vardı ilaçlar ile baskilandi bir aydır rahim ağzı kısalığı vardı 4 mm di en son bide pesser takıldı bir aydır yine de bir iki hafta bekler mi acaba doğum ya bir yandanda çok bunaldım bu süreçten şu an âdet sancısı gibi sancım da var

Bak hastanede en güvenli yerdesin birşey olursa hemen müdahale edebilirler ve korkma bu haftalarda çok doğum yapan var tabi ki biraz daha dursa keşke ama üzülüp streslenme sakın ☺ bizim topik baya erkenci çıktı böyle hayal etmiyordum valla ayın sonuna doğru başlar diye düşünüyordum ☺

Ahahah yarısını reçel yap bari ne yapcan 6 kiloyu hepsinden şerbet olmaz

komposto yap en azından ziyan olmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…