- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.301
Kuzum ayıkla buzluğa koy kış boyu içersiniz bende 3 kilo koydum biraz daha alacam eşim cok seviyorEsime git pazardan 2 kg visne al dogumdan sonra visne suyu yapip icicem sut yapar dedim gitti pazarci adam 2 kg napcaksin biraz daha al demis bizimki de iyi 4 kg ver o zaman demis pazarci adam da koca arabayla gelmissin 4 kg visne mi alinir 6 kg veriyim demis bizimki de 6 kg almis gelmis.Hay allahim ya bu erkeklere bisey satmak ne kadar kolay
Yok yok adam iyi korktu yanaşmaz dahaay doktor diyor ki belki normal bile olur anam ben normalden korkuyorum
ffestinalente aynen festicim bak 37 de olmama rağmen çok kötü oldum haftasonu ama hazır olsaydım rahat giderdim sorun hazırlıksızlığımmış
Esime git pazardan 2 kg visne al dogumdan sonra visne suyu yapip icicem sut yapar dedim gitti pazarci adam 2 kg napcaksin biraz daha al demis bizimki de iyi 4 kg ver o zaman demis pazarci adam da koca arabayla gelmissin 4 kg visne mi alinir 6 kg veriyim demis bizimki de 6 kg almis gelmis.Hay allahim ya bu erkeklere bisey satmak ne kadar kolay
Kuzum ben hastanede yatıyorum 2 cm açılma var kasılma vardı ilaçlar ile baskilandi bir aydır rahim ağzı kısalığı vardı 4 mm di en son bide pesser takıldı bir aydır yine de bir iki hafta bekler mi acaba doğum ya bir yandanda çok bunaldım bu süreçtenşu an âdet sancısı gibi sancım da var
Sağol canım benimBak hastanede en güvenli yerdesin birşey olursa hemen müdahale edebilirler ve korkma bu haftalarda çok doğum yapan var tabi ki biraz daha dursa keşke ama üzülüp streslenme sakın ☺ bizim topik baya erkenci çıktı böyle hayal etmiyordum valla ayın sonuna doğru başlar diye düşünüyordum ☺
Amin kuzum İnşallahTravma yaşamasın bide adam hdkfjsh
Bacım ne yalan söyleyeyim bence ikisi de korkutucu mdhfkjsd
Ama bebeklerimize bırakmak en güzeli. Sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım da normalmiş, sezaryenmiş çokta önemi yok. Allahım içimize esenlik ve güç versin.
Yavrum hazırlıksız yakalanmak bence çok kötü birşey zaten. Ben neye güveniyorum inan ki bilmiyorum. Bide şimdi stres yaptım sdhfkds depend neydi, emzik koyulur muydu modundayım beynim bilgileri sildi djfkds
dfhsdhjjj yalnız olabilecek en çakal pazarcıya denk gelmiş eşinde fdk adamın ikna kabiliyeti müthişmiş.
Canım çok geçmiş olsun. Valla sağlık sorunum bugüne kadar olmadı bebekle alakalı, ödem kusma vs onlar saymıyorum. Ona rağmen ben bile bunalıyorum yeri geliyor. Seni tahmin bile edemiyorum. Ama hep söylüyorum hastahane en güvenilir yer. HEran kontrol altındasın. Evde bu kadar bakamazdın. İnsan evini özler tabii ki ama az kaldı. Minik kuzu için ve senin için en hayırlı zman ne zamansa o zaman gelsin inşallah. Sağlıkla mutlulukla kolaylıkla.
Gelecek Allahın izniyle annesi. Severim onu :)Amin kuzum İnşallahsağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum
Oyy maşallahBizde kontrolden geldk az önce hrsy yolunda normal dogum olacagı için gününü beklicez 28 agustos gibii yaniiBu da oglus, 33 haftalık 2075 kg 43 santim olms normal değil mi?
Ceylan'a gittim. Sindi ya ilgili bi doktor sevdim. Demet haytogluOyy maşallah
Normal canım. Hangi hastahaneye gittin? İçine sindi mi doktorun
Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Bizde kontrolden geldk az önce hrsy yolunda normal dogum olacagı için gününü beklicez 28 agustos gibii yaniiBu da oglus, 33 haftalık 2075 kg 43 santim olms normal değil mi?
Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
İnsaallah teşekkür ederim.Son ayda haftada 200-250 gram arası alırmış bebekler seninki haftası ile uyumlu maşallah
@Ez
Seni etiketlemek için ismini arıyordum, ayyy maşallah kuzu ya ilk ağustos normal doğum yapanı oldunnasılsın bebiş boy kilo kaç birde isimleri yazın lütfen annelerimiz redappleee seninkinin adı ne oldu
Kızlar bende bugün pek iyi değilim, karnımda garip bi ağrı var, uzanıyorum. Belki gaz ağrısı bilmiyorum. Dışarda işim vardı çıkamadıysa korkumdan, biraz dinlencem
Ayy hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Canımm benim çok gecmiş olsun, üzülme sağlıkla kucagına alıcaksın inşAllah bebeginiKızlar benim de suyum geldi malasef hastanedeyiz 2.5 cm açılmam var yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotikle doğum olucak suyum geldiği için 35+5 günlüğüm dua edin nolur
Canım tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavustun yavrunaKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Karnının neresinde canım üst kısımda sancı gibiyse mideden olabiliyor bana iki kere oldu biri midemden biride bağırsak gazındandı ama gaz sancısı olduğunu çok net anladım. Dediğin ağrı adet ağrısı gibiyse tabi bilemiyorum ama adet ağrıaı ara ara oluyor bende belimde ve kasıklarımdaKızlar bende bugün pek iyi değilim, karnımda garip bi ağrı var, uzanıyorum. Belki gaz ağrısı bilmiyorum. Dışarda işim vardı çıkamadıysa korkumdan, biraz dinlencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?