2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Dun dogum ile ilgili bir yazi paylasilmis burada orda oyle yaziyordu,kanli mukuslu akıntı nisan diye

Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere

Canımm senin yazınıda yeni görüyorum tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagına almıssın ne güzel Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Kızlar bi şey soracağım, bebek hediyeliği olarak magnet yaptırmayı düşünüyorum ama doğum tarihi belli değil doğal olarak :) sadece “hoşgeldin xx” diye ismi mi yazacak? Sanki gördüklerimde hep tarih yazıyor. İnsanlar doğumdan sonra mı yaptırıyor? Kafama yatmadı. Siz nasıl yaptınız?

Kuzum sezeryan oldum
49 cm 2400 gr 34+1

Canım bilemiyorum ki alt kışıma doğru, belimde de var biraz

Tam onlara bakıyordum. kimisi dogum tarihi yazdırmamis. Direkt hoş geldin yazan var. 2023 yazan var. Ben de bu şekilde düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_20230711_130201_Trendyol.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20230711_130230_Trendyol.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
+1

E Emellzeliha canımmnmm gözün aydın Allah anneli babalı büyütsün inşallah Maşallah darısı bize sağlıkla
Bizimle normal doğum hikayeni paylaşmak ister misin şöyle iyi olduğun bir vakitte ? İşte nefes egzersizleri,ıkınma,ilk bebişi kucağa verme anı vs ay aklıma geldikçe duygulanıyorum

Herkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun süreli hemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Maşallah sütün gelmiş ya bebiş bir şekilde alışacak kuşum ama sen o fındık burnu ile oyna sık sık emzir tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir ama Oyyy nasıl bir duygudur Allah bilir ya İnanılmaz duygu patlaması yaşıyorum şu an

Ohhh, okumak bile serinletti valla Elektrik kesilince su da kesiliyor bizde. Iyice iskence yani. Kampuste oturdugum icin sebeke suyu yok, artezyen. Elektrik olmadan biz bir hiciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…