- 18 Ağustos 2022
- 3.653
- 12.321
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.321
Gözün aydın canımKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Dun dogum ile ilgili bir yazi paylasilmis burada orda oyle yaziyordu,kanli mukuslu akıntı nisan diyeKızlar az önce benden pembemsi mukusumsu bir akıntı geldi. Gelmeye de devam ediyor gibi bu nişan mı? Önceki bebeğimde olmamıştı.
Ya kizlar benim sabahtan beri beyaz pembemsi leke oluyor ama sümüksü felan değil krem kivami gibi bişey hatta lavabo da âdet sökülür gibi nokta nokta pembe kan gelir ya ilk gün öyle bir şey oldu doktor doğum belirtisi diyip geçiştirdi biraz yaşayan oldu mu daha önce bu nişan mi acabasabah azdı miktarı az önce biraz daha çoğalmış
Gözün aydın canımKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Ay suan bende o heyecandayım gruba bi girdim herkeste birşeyler baslamısGünaydın kızlar
Beni bi heyecan bastı geceden beri. Yarın 33 haftalık olcam ben, doğum hala bana çooook uzak geliyodu, kendimi 40 haftaya odaklamıştım, birden doğumlar başlayınca çok heyecanlandım
Canımm senin yazınıda yeni görüyorum tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagına almıssın ne güzelKızlar ben 23.30 da bebeğimi doğurdumçok şükür iyiyiz inşallah yine yazarım detayları müsait olunca
Şu an ten tene temas yapıyoruz hep üzerimde yatıyo
Çok şükür küveze alınmadı
Sütüm de geldi
Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Canım nasıl oldun agrıların ne durumda ? İyisin dimiBebeler coştu
Canımm çok gecmiş olsun yeni görüyorum, iyisin dimi suan ?Gece ki kanamam öyle başladı cnm pembe sonra kırmizi sonra kahverengi ama benim durum farklı damar çatlamış
Kuzum sezeryan oldumSon ayda haftada 200-250 gram arası alırmış bebekler seninki haftası ile uyumlu maşallah
@Ez
Seni etiketlemek için ismini arıyordum, ayyy maşallah kuzu ya ilk ağustos normal doğum yapanı oldunnasılsın bebiş boy kilo kaç birde isimleri yazın lütfen annelerimiz redappleee seninkinin adı ne oldu
Canım bilemiyorum ki alt kışıma doğru, belimde de var birazKarnının neresinde canım üst kısımda sancı gibiyse mideden olabiliyor bana iki kere oldu biri midemden biride bağırsak gazındandı ama gaz sancısı olduğunu çok net anladım. Dediğin ağrı adet ağrısı gibiyse tabi bilemiyorum ama adet ağrıaı ara ara oluyor bende belimde ve kasıklarımda
Tam onlara bakıyordum.Kızlar bi şey soracağım, bebek hediyeliği olarak magnet yaptırmayı düşünüyorum ama doğum tarihi belli değil doğal olarak :) sadece “hoşgeldin xx” diye ismi mi yazacak? Sanki gördüklerimde hep tarih yazıyor. İnsanlar doğumdan sonra mı yaptırıyor? Kafama yatmadı. Siz nasıl yaptınız?
Ya minik kusHerkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun sürelihemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
+1Karnının neresinde canım üst kısımda sancı gibiyse mideden olabiliyor bana iki kere oldu biri midemden biride bağırsak gazındandı ama gaz sancısı olduğunu çok net anladım. Dediğin ağrı adet ağrısı gibiyse tabi bilemiyorum ama adet ağrıaı ara ara oluyor bende belimde ve kasıklarımda
Maşallah sütün gelmiş ya bebiş bir şekilde alışacak kuşum ama sen o fındık burnu ile oyna sık sık emzir tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir amaHerkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun sürelihemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Ohhh, okumak bile serinletti vallaHavuz al kendine birtane doldur buz gibi suyu yat içine aksama kadar sende rahatla vücutta elektirik kesildimi yaz günü biz öyle yapıyoruz ya Denize yada banyoya dusa atıyoruz kendimizi hele antalya sıcakları hiç çekilmiyor elektiriksiz neredeyse 50 dereceyi görecek diyorlar burası icin bu hafta hakkımızda hayırlısı bizim valaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?