2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
herkese merhaba uzun zamandır yoktu doğum yapan annlerimiz allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün inş bekleyen annlerimizede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
bizimde dün kontrolümüz vardı 1-2 haftadr alt kısımda batma hissediyordum doktorumla pylaştım ntsye bağladı sancı çıktı bunun için ilaç verdi şuan 35+1 iz ama ultrasonda 36+4 çıktık 49 cm 2800 kilomuz normal doğum düşünürken sezeryana karar verdi doktorum çünkü alaz boynuna kordon dolamış buda normal doğumda risk oluştururmuş şimdi sürekli bebeğin hareketlerini kontrol edicem yavaşlama durumunda hemen doktorumu arıcam bizde durumlar böyle allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Tam olarak nasıl tutucaz peki tarağı? Tırtıklı kısımdan mı yoksa düz müskkakz
Kızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Hayırlı olsun. Gece 4e kadar bekledim acaba haner gelir mi diye, sonra sızmışım. Şimdi görünce çok sevindim. Doğum hikayeni bekliyoruz o zaman iyi hissettiğinde. Epidural mi oldu, kaç saat sürdü, kaç dk da çıktı vs :)))

Hastaneden geliyorum kızlar, hepatit b için tekrar kan verdim. Stajyer kolumu mahvetti
Hepatit b antikorlarındaki proteinlere bakıp aşı mı yoksa yeni enfeksiyon mu onu söyleyecekler. Aşı kartımı bulamadığımız için biraz gerildim, annem kesin yaptırmışımdır diyor ama emin de olamadık tabii. İnşallah enfeksiyon değildir

Selam kızlar redappleee gözün aydın canım ilk yazdığından beri heyecanla mutlulukla okuyordum evde boya işleri var birde suyum geldi yazdığını görünce hızla hurçlara bebek kıyafeti yerleştirdim gece anca yazmaya fırsat bulabildim darısı bizlerin başına inşallah bizimde bugün kontrol vardı güneş hanımımız 33+3 te 2380 gr 44 cm olmuş

Eklentiler

• D7273021-0BC4-4879-B427-E7122606C5AE.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 81
Aşılı olup olmadığın direk kanda çıkıyor benim aşılı olduğumu doktor kana bakarak söyledi mesela sende ne gibi farklılık olduki

Ohhh, okumak bile serinletti valla Elektrik kesilince su da kesiliyor bizde. Iyice iskence yani. Kampuste oturdugum icin sebeke suyu yok, artezyen. Elektrik olmadan biz bir hiciz
Ayyyy çok kotu birşey yha biliyorum eskiden bizim köyde de öyleydi elektirik gidince iii saat içinde suda kesilirdi elektirik gelincede yarim saat sonra gelen suda havali gelirdi ne musluk tepesi nede hortum yerinde dururdu o günler geldi aklima çıkamıyoruz dışarıya mecbur olmadıkça biz ev içi güneş altında çalışanlara öncelik eşim olmak üzere bütün insanlara rabbim yardımcısı olsun. poyraz esiyor bari daha çok yakmıyor en azından o

Ben de magnet yaptırdım isim ve gökkuşağı var sadece canım tarih fln yazdırmadım

Herkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun süreli hemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Ahhh yerimmm minnosss cok küçük annesiii biraz büyüsün memeden ayiramicaksin

Ayy ben de kullanici adimi degistirmek istiyorum nasil oluyor o bana da anlatir misin
Profil fotona tıkla. Hesabıma tıkla, hesap detaylarına tıkla. Orda kullanıcı adımı değiştir diye seçenek var en başta. Ordan. Ama bir değiştirince bir daha 3 ay değiştiremiyosun

Herkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun süreli hemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Sende iş bitiyor annesi hem kilo kaybı olmaz hemde sarılık riski az olur emzir dur uyudukca zorla kaldır annesi

Profil fotona tıkla. Hesabıma tıkla, hesap detaylarına tıkla. Orda kullanıcı adımı değiştir diye seçenek var en başta. Ordan. Ama bir değiştirince bir daha 3 ay değiştiremiyosun
Yaaa superr buna o kadar sevindim ki güzel bi isim bulayim da hic degistirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…