- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.341
Aaa bitane daha mi? Aman Allahim basladi mi artik dogumlar?
Tam olarak nasıl tutucaz peki tarağı? Tırtıklı kısımdan mı yoksa düz müskkakzKızlar Simge Dumanda duymuştum. Sizinle de paylaşmak istiyorum.
Hastahane çantanıza bir tanede fotoğraftaki gibi bir tarak atın. Fazla sivri uçlu olmayan, tek elle rahatça tutulabilecek. Sancılar geldikçe nefes ile birlikte bunu sıkın. Beyni kandırıyormuş jkahkhfjs sancıların daha kolay atlatılmasını sağlıyormuş. Ben şahsen olabileceğine çok inandım. Kolaylaştırıcı bir etkisi olabilir. Deneyelim bence
Eki Görüntüle 3270591
Hayırlı olsunKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Tarağın dişlerini avuç içine doğru bastıracaksın canımTam olarak nasıl tutucaz peki tarağı? Tırtıklı kısımdan mı yoksa düz müskkakz
Aşılı olup olmadığın direk kanda çıkıyor benim aşılı olduğumu doktor kana bakarak söyledi mesela sende ne gibi farklılık oldukiHastaneden geliyorum kızlar, hepatit b için tekrar kan verdim. Stajyer kolumu mahvetti
Hepatit b antikorlarındaki proteinlere bakıp aşı mı yoksa yeni enfeksiyon mu onu söyleyecekler. Aşı kartımı bulamadığımız için biraz gerildim, annem kesin yaptırmışımdır diyor ama emin de olamadık tabii. İnşallah enfeksiyon değildir
Tam olarak nasıl tutucaz peki tarağı? Tırtıklı kısımdan mı yoksa düz müskkakz
Hayırlı olsun. Gece 4e kadar bekledim acaba haner gelir mi diye, sonra sızmışım. Şimdi görünce çok sevindim. Doğum hikayeni bekliyoruz o zaman iyi hissettiğinde. Epidural mi oldu, kaç saat sürdü, kaç dk da çıktı vs :)))
Çok şükür canım gözün aydınKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Ayyyy çok kotu birşey yha biliyorum eskiden bizim köyde de öyleydi elektirik gidince iii saat içinde suda kesilirdi elektirik gelincede yarim saat sonra gelen suda havali gelirdi ne musluk tepesi nede hortum yerinde dururdu o günler geldi aklimaOhhh, okumak bile serinletti vallaElektrik kesilince su da kesiliyor bizde. Iyice iskence yani. Kampuste oturdugum icin sebeke suyu yok, artezyen. Elektrik olmadan biz bir hiciz
Ayy ben de kullanici adimi degistirmek istiyorum nasil oluyor o bana da anlatir misinBu arada mjaka ben. Kullanıcı adı değiştirdim. Bir anda nerden çıktı kim bu demeyin
Nasil guzelll nasil masummm masallahBizde kontrolden geldk az önce hrsy yolunda normal dogum olacagı için gününü beklicez 28 agustos gibii yaniiBu da oglus, 33 haftalık 2075 kg 43 santim olms normal değil mi?
Ben de magnet yaptırdım isim ve gökkuşağı var sadece canım tarih fln yazdırmadımKızlar bi şey soracağım, bebek hediyeliği olarak magnet yaptırmayı düşünüyorum ama doğum tarihi belli değil doğal olarak :) sadece “hoşgeldin xx” diye ismi mi yazacak? Sanki gördüklerimde hep tarih yazıyor. İnsanlar doğumdan sonra mı yaptırıyor? Kafama yatmadı. Siz nasıl yaptınız?
Ahhh yerimmm minnosssHerkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun sürelihemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Profil fotona tıkla. Hesabıma tıkla, hesap detaylarına tıkla. Orda kullanıcı adımı değiştir diye seçenek var en başta. Ordan. Ama bir değiştirince bir daha 3 ay değiştiremiyosunAyy ben de kullanici adimi degistirmek istiyorum nasil oluyor o bana da anlatir misin
Canimmm hayirli olsunnn cok şükür bu haftalara kadar bekledi bebisin, sağlıkla dogduKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Sende iş bitiyor annesi hem kilo kaybı olmaz hemde sarılık riski az olur emzir dur uyudukca zorla kaldır annesiHerkese teşekkürler kızlar
Biraz emme problemimiz var memeyi tutamıyor uzun sürelihemen uyuyakalıyor memede edemiyor
Hemşireyle güç bela emziriyoruz
Uykucu kuzum hep uyuyo meme emmeye bile kalkmıyo
Yaaa superr buna o kadar sevindim kiProfil fotona tıkla. Hesabıma tıkla, hesap detaylarına tıkla. Orda kullanıcı adımı değiştir diye seçenek var en başta. Ordan. Ama bir değiştirince bir daha 3 ay değiştiremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?