2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Masallah cok tatli bir minik bu ben de evi dip köşe temizliyorum, daha canta falan hazirlamadim ama agustos bebekleri erkenci cikiyor bir bir, korkuyor insan

Masallah cok tatli bir minik bu ben de evi dip köşe temizliyorum, daha canta falan hazirlamadim ama agustos bebekleri erkenci cikiyor bir bir, korkuyor insan
Yorma canım kendini ya benim ev de batmış durumda oturma odasını boyatmadım orda oturuyorum sadece yardımcı ablanında işi varmış kara kara düşünüyorum napcam diye benimde daha bebek bezi falan gelcek salonun ortasında hurçlarla takılıyorum valla en azından acil birşey olursa valiz hazır değil ama ortalıktaki hurçları al derim eşime

Doğuran annelerimiz gözünüz aydın çok çok geçmiş olsunRabbim yavrularınızı size bağışlasın.Kızlar sizlere sorum olacak 2 gündür afedersiniz sık sık büyük abdestim varmış gibi hissediyorum ve alt karına ağırlık çökme hissi yaşayan var mı

Boya kokusu yaz günü zorluyordur yaa iyi dayaniyorsun valla helal olsun
Ben de ortaliga hurc koysam iyi olacak bebeler gaza geldi baksana

Evet o varmış degil kabız olan ben birden rahatlama bile geldi bağırsaklarıma bir kerede ishal oldum sabahin köründe suanda gaz çıkışı başladı göbek aşağı inince bağırsaklar rahatladı biraz sanırım ondandır

Vallahi bende arada kaldım ya hdjd
Bir yanım saçmalama festi gece gelmeye karar verirse napacaksın diyor. Bir tarafımda noooo hazırlayamam diyor. Arada kaldım çok

Hurçların hazır olması önemli sen baya iş yapmışsın hdjdj evde boya mı var onu anlamadım ama

Bende aynı şeyi yaşıyorum canım. Alt karında ağırlık ve ağrı var benim. Wc gitsemde o his gitmiyor

Bir yanım saçmalama festi gece gelmeye karar verirse napacaksın diyor. Bir tarafımda noooo hazırlayamam diyor. Arada kaldım çok
Hazırla artık canım çantalarını ki aklından çıksın sonra keşke hazirda koysaydim dersin hazirla bir kenarda dursun canın sıkıldıkça açıp bakarsın içine koymak çıkarmak istediklerin için

Yaa ben de cok aradayim. Aslinda doguma 34 günüm var gününü beklerse cok uzun bir zaman ama bugün gelen bebisler psikolojimi alt ust etti hurcum ya da kilitli posetim bile yok benim daha

Hazırla canım ya artık zamanı geldi hiç belli olmaz, tabi herşeyin hazırsa hemen koyarım diyorsan o ayrı. Ama benim 2 gündür valiz açık hala eksikler kargoda, aklıma gelmeyenler vs var. 1 haftaya anca kapatırım gibi

Yaa ben de cok aradayim. Aslinda doguma 34 günüm var gününü beklerse cok uzun bir zaman ama bugün gelen bebisler psikolojimi alt ust etti hurcum ya da kilitli posetim bile yok benim daha
Kızlarr 37 den sonra her an gelebilir, benim Dr bebeklerin %90 ı 38 de geliyor dedi. Burada 20 Ağustos doğum tarihim ama doktora göre 7-10 Ağustos gibi en geç gelir mesela, çok heycanlıyım

Benim hazır bekliyor makinanın üstünde en Ufak seyde hic birşey almazsam yanıma bile evde esim Yokken oğluma öğrettim üstünede yazdım ebeye verilecek diye yeşil çantanin içinde bir poşette koydum bebeğin ilk doğduğunda giycek kıyafeti battaniyesi gerisini esim arkadanda getirirtek eksiğim bebek bezi onuda ordan aldiririm artik kim beklerse başımda yada ebelerde acil hazırlıksız gelen olur diye onlarda mutlaka böyle bez ve anneye takilan hasta bezleri var onlardanda kullanırız sıkıntı değil kaşık çatal şekerine kadar düşünüp pecete ve bardakta ekledim bebeği bekliyorum hazır oluncada gelesi yok gibi cumartesi ağrılarım artti diye hazırladım şuan sadece kasılma kalca ve bacak aram coook ağrıyo ufaktan ara ara leke ve su takibindeyim kasilmalar şiddetlenirse düzene girerse de direk giderim evde zaman kaybetmem bugün eşime temizligimi de yaptiricam artık her an herşey olabilir bizde aklım boşken telaş Yokken çocuklar ve eşimin kıyafetleri bile hazır

Kızımda da herşeyi hazırladım bekledim 15 gün kala geldi bakalım bu kızımız kaç gün kala gelecek her an gelir heyecanı ile bekliyoruz babasi her molada ağrıyo varmi birşey daha diyor yok daha çıkmadı diyorum

Dun dogum ile ilgili bir yazi paylasilmis burada orda oyle yaziyordu,kanli mukuslu akıntı nisan diye

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere

Canım nasıl oldun agrıların ne durumda ? İyisin dimi
Bekliyorum, dinleniyorum. Mukus pembeydi sabah. Kanlıya dönüştü. Doktor devam ederse akşam acile git. Etmezse yarın sabah gel bakalım dedi. Ara ara hafif sancılarım var.

Bekliyorum, dinleniyorum. Mukus pembeydi sabah. Kanlıya dönüştü. Doktor devam ederse akşam acile git. Etmezse yarın sabah gel bakalım dedi. Ara ara hafif sancılarım var.
Dinlen cnm bol bol Allahin izniyle vaktinde sağlıklı gelecek bebeğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…