- 30 Haziran 2022
- 1.872
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.381
Her ihtimale karşı yanına alacaklarını da koy canım arabaya doğum başlasin başlamasın yanında dursun evde durasiya hayrlisi olsun vallaha bekleyip gorucez hepimizBekliyorum, dinleniyorum. Mukus pembeydi sabah. Kanlıya dönüştü. Doktor devam ederse akşam acile git. Etmezse yarın sabah gel bakalım dedi. Ara ara hafif sancılarım var.
Hazırla artık canım çantalarını ki aklından çıksın sonra keşke hazirda koysaydim dersin hazirla bir kenarda dursun canın sıkıldıkça açıp bakarsın içine koymak çıkarmak istediklerin için
Yaa ben de cok aradayim. Aslinda doguma 34 günüm var gününü beklersecok uzun bir zaman ama bugün gelen bebisler psikolojimi alt ust etti hurcum ya da kilitli posetim bile yok benim daha
Hazırla canım ya artık zamanı geldi hiç belli olmaz, tabi herşeyin hazırsa hemen koyarım diyorsan o ayrı. Ama benim 2 gündür valiz açık hala eksikler kargoda, aklıma gelmeyenler vs var. 1 haftaya anca kapatırım gibi
Ayyy onu bende gördüm canım da bende emin değilim aklım hep Primaydi hatta ilk çıktığımda bir paket alıp koyucam da Molfix dediğin gibi çok dokundu reklamı banada bende mi ilk bezi bundan alsam demeye durdum da işte bebeğin cildine ne gidicek onuda bilemiyorum bakalim gorucez artikEn geç haftasonu hazırlayacağım. Kendimin birkaç eksiği var da bebişinkiler tamam. Birtek bez almadık. Sleepy alacaktım. dün bir reklam gördüm. Molfix yenidoğan yoğun bakımları için 5 yıldır bir proje yürütüyormuş. Yaşam destek üniteleri sağlıyormuş yenidoğanlara. Çok kalbime dokundu. Sanırım molfix alcam. Çorbada benim de tuzum olsun istiyorum.
VAlla bende ama haftasonuna kadar ayarlamaya karar verdim. %100 seviyesinde değilde %95 seviyesinde hazır edicem. Doğuma giderken birde onu dert etmeyeyim. Gerçi 37 den önce gitsem sanırım onu dert etmem ama olsun, olduğu kadar hazırlamak lazım sanki. jjfsdkfjksd kızım hurç/poşet ağustos analığının şanından nasıl olmaz ilk onu almalıydın( benimde yok. )
Bebişin bez hariç hepsi tamam. Zaten mama biberon vs koymayacağım. Kendimide eksiklerini haftasonuna kadar tamamlayacağım. Olsun kuzum üzülme en azından baya baya hazırsın.
Ay bu tulum ne sahane biseymis bayildim gule gule giysin bebisimizBir de her şeyi son ana dayamışım. Daha kendi pijamalarımı iç çamaşırlarımı yeni aldım yolda. Bebişe isimli tulum yaptırıyorum haftaya gelcek, anne bebek tacımız var daha yapım aşamasında. Allahtan şu kırık hediyelikleri yapıp yolladılar tekrar. Çikolata hediyelik tamam benim.
Tacımıza ve isimli tulumumuza bakın kızlar, tosbik gibi zamanında doğsada foto çekinsekEki Görüntüle 3270795
Bende aynı şeyi yaşıyorum canım. Alt karında ağırlık ve ağrı var benim. Wc gitsemde o his gitmiyor
Cok güzellerrrr prensesler gibi olacaksiniz kizinlaBir de her şeyi son ana dayamışım. Daha kendi pijamalarımı iç çamaşırlarımı yeni aldım yolda. Bebişe isimli tulum yaptırıyorum haftaya gelcek, anne bebek tacımız var daha yapım aşamasında. Allahtan şu kırık hediyelikleri yapıp yolladılar tekrar. Çikolata hediyelik tamam benim.
Tacımıza ve isimli tulumumuza bakın kızlar, tosbik gibi zamanında doğsada foto çekinsekEki Görüntüle 3270795
Benim acilma vs. Sikayetim yoktu cnm. Bir gece yatis yapildi sanci ve karnimin sertliginden dolayi. 10dk.da bir nidicard verdiler. Kac tane ictim hatirlamiyorum. Sonra 3 saatte bir vermeye basladilar. Serum ve parol serum ayrica. Bunlarla rahatladiktan sonra evde gunde 8 adet (3 saatte bir) nidicard ictim. Doktorum azalt dedigi icin 4e kadar dustum. Ama sancilar arttigi icin tekrar 6ya cikarttik. Sana neden 2 gun ilac verdiklerini ben de anlayamadim. 3-4 haftadir biz de geciktirmeye calisiyoruz. Tek fark, hangi doktora gitsem tatile cikacagi icin bebegi zamansiz almak istiyor. Biri 32de alacakti, istemedik baskasina gittik, o da 35te alacakti. Ben de 36yi gormek istiyorum baska bir dr.ye gidiyorum simdi. Senin doktorunu takdir ettim, ne guzel tutmaya calisiyor.Evett kuzum çok şükür suyum gelmedi benim sadece 2 cm açılma rahim ağzı yumuşamış bide zaten kısalmıştida şimdilik ilaç iğne serum kesti sanciyi ama ilacı da iki gün verebiliyorlar bende merak ediyorum ilaç bitince bidaha mi başlar şancı acaba
gözün aydın, bebiş nasıl kaç kilo, yanına mı verdiler canım
Son ayda haftada 200-250 gram arası alırmış bebekler seninki haftası ile uyumlu maşallah
@Ez
Seni etiketlemek için ismini arıyordum, ayyy maşallah kuzu ya ilk ağustos normal doğum yapanı oldunnasılsın bebiş boy kilo kaç birde isimleri yazın lütfen annelerimiz @redappleee seninkinin adı ne oldu
Kızlar teşekkür ederim iyim şuan çok şükür ağrı kesici yapıldı bebek biraz yanımda kaldı ama 35+5 doğduğu için kuveze alındı solunum sıkıntısı var 5 veya 6 gün yatıcak malasefCanımm benim çok gecmiş olsun, üzülme sağlıkla kucagına alıcaksın inşAllah bebeginiDualarımdasın
Maşallah canım benim ne kadar bilinçli bir annesin ilk bebeğin olmasına rağmenKızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
Maşallah canım. Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar doğurdum çok şükür acısı çok kötü ama dogdu şükür kavuştuk yaa
Dün aklimdaydınız gercekten buraya çok bağlandım kimseye anlatamadığımı sizlere anlattımAy kızlar ne diycem ya böyle doğum sancısı çekerken yada doğum sırasında biliyorum çok zor o an o sancıda belki akla gelmez ama böyle aklımızdan kalbimizden birbirimizi geçirerek dua etsek ne güzel ne kıymetli olmaz mı ?Tek tek çok zor tabiki ama böyle toplu olarak birbirimizi düşünüp Ağustos anneleri grubu diye dua etsek şahsen benim aklımda valla
Ay kızlar ne diycem ya böyle doğum sancısı çekerken yada doğum sırasında biliyorum çok zor o an o sancıda belki akla gelmez ama böyle aklımızdan kalbimizden birbirimizi geçirerek dua etsek ne güzel ne kıymetli olmaz mı ?Tek tek çok zor tabiki ama böyle toplu olarak birbirimizi düşünüp Ağustos anneleri grubu diye dua etsek şahsen benim aklımda valla
Oyy çok güzelmiş. Güle güle giysin minik kuzuBir de her şeyi son ana dayamışım. Daha kendi pijamalarımı iç çamaşırlarımı yeni aldım yolda. Bebişe isimli tulum yaptırıyorum haftaya gelcek, anne bebek tacımız var daha yapım aşamasında. Allahtan şu kırık hediyelikleri yapıp yolladılar tekrar. Çikolata hediyelik tamam benim.
Allahım şifa versin. Olabilecek en güvenli yerdesin canım. Siz iyi olunda hastanede olun.
Ben tutabileceklerini düşünüyorum çünkü bir kısalma konikleşme gibi gibi doğum başlatıcı durumların yok. Bol bol sana iyi geliyorsa dualarını oku. Kafanı ve içini boşaltmaya çalış. Stres ve üzüntü çok kötü şeyler. Gerçekten uzak durmak lazım hele ki böyle bir durumda. Allahın izniyle sen ve bebişin iyi olacaksınız.
Çok geçmiş olsun zamanında gelir insallah bebeğin ağır bir iş mi yaptın ?
Hastanede gerekli mudahaleyi yapip sancilarini durduracaklardir cnm hic merak etme. Ben 31 haftalikken yatmistim. Hastanede guvendesiniz. Vaktinde gelecek insallah
Benm hastahaneye gelen pek olmucak o yüzden hic gerek görmedim
Canım birkaç hafta daha dayanırlar inşallah arada bi korkutuyorlar
Kuveze girmesine sasirdim ama 2 gune cikar insallah annesi, 36da ciger gelisimi tamamlaniyor deniyor. Siz de neredeyse tamamlamissiniz gununuzu. Bebis cikana kadar sen de iyice guc toplamis olursun. Sen uzulme ki, sutun etkilenmesin. Allah yardimciniz olsun.Kızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
Canım artık zamanlarımız yaklaştı o nedenle alt karında çökme yada nefes almada kolaylaşma durumu olması çok dogal, büyük abdestin var gibi hissetmen bazen sancı belirtisi de oluyor kendini takip et bakalım, bizi de bilgilendir mutlakaDoğuran annelerimiz gözünüz aydın çok çok geçmiş olsunRabbim yavrularınızı size bağışlasın.Kızlar sizlere sorum olacak 2 gündür afedersiniz sık sık büyük abdestim varmış gibi hissediyorum ve alt karına ağırlık çökme hissi yaşayan var mı
Canım seni de çok merak etmiştik, inşallah en az 1 hafta daha durur hayırlısı ile taşınma durumun olmuş belki zor olacak senin için ama ben senin yerinde olsam yemek tuvalet ihtiyacı gibi ana ihtiyaçlar dışında kalkmamaya çalışırım, 1 hafta bazen çok kısa bu evrede çok uzun önemli olabiliyor hayırlı haberler ile inşallah (bizi de bilgilendir mutlaka)Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bizim tayinimiz çıktı küçük bir yere geldik haliyle yok iş yaptım ama öncesinde de yolculuk yasak demişti doktor ama mecbur tabi, abisi de erkendi ama küvöze girecek kadar değil bu çok erken şuan pek duracak gibi de değil stresliyim doktor buldum aklıma göre içime sindi ama hastanede yenidoğan yoğun bakımı olmaması biraz canımı sıkıyor nakil olur bişey olursa üzülüyorum çok bugün hala sancım bel ağrım var bide tek göğsümden az az süt geliyor bana dua edin en azından 1 hafta daha dursa
herkese merhaba uzun zamandır yoktu doğum yapan annlerimiz allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün inş bekleyen annlerimizede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
bizimde dün kontrolümüz vardı 1-2 haftadr alt kısımda batma hissediyordum doktorumla pylaştım ntsye bağladı sancı çıktı bunun için ilaç verdi şuan 35+1 iz ama ultrasonda 36+4 çıktık 49 cm 2800 kilomuz normal doğum düşünürken sezeryana karar verdi doktorum çünkü alaz boynuna kordon dolamış buda normal doğumda risk oluştururmuş şimdi sürekli bebeğin hareketlerini kontrol edicem yavaşlama durumunda hemen doktorumu arıcam bizde durumlar böyle allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş
Kızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
Canım artık zamanlarımız yaklaştı o nedenle alt karında çökme yada nefes almada kolaylaşma durumu olması çok dogal, büyük abdestin var gibi hissetmen bazen sancı belirtisi de oluyor kendini takip et bakalım, bizi de bilgilendir mutlaka
Canım seni de çok merak etmiştik, inşallah en az 1 hafta daha durur hayırlısı ile taşınma durumun olmuş belki zor olacak senin için ama ben senin yerinde olsam yemek tuvalet ihtiyacı gibi ana ihtiyaçlar dışında kalkmamaya çalışırım, 1 hafta bazen çok kısa bu evrede çok uzun önemli olabiliyor hayırlı haberler ile inşallah (bizi de bilgilendir mutlaka)
Kordon dolanması sıkıntı olabiliyor diyorlar evet (tek tur dolandı ise sorun değilmiş ama 2 yada 3 riskli diyorlar seninki kaç tane dolanmış bilgi verdi mi doktor) birde sezeryan demişsin ama tarih belirlediniz mi, duruma göre mi tarih belirleyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?