2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Korkma canım hepsi vakitte geliyor bebeişler kendileri ayarlıyor kısmet böyleymis inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı

Ne demek canım bende bütün doğumlar okuyordum tek tek izliyordum o yüzden yazmak istedim

Amin canım çok az sütüm göğüs pompası eşim Manuel olan bulmuş bugün de ise yaramadı elektirikli alıcam yarın süt vermem lazım çünkü diğeri gün

Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza ama maalesef bizde durum pek iç açıcı değil.Daha da ilerlemiş ağır hidrosefali ve beyinciğide gelişmemiş

Amin canım çok az sütüm göğüs pompası eşim Manuel olan bulmuş bugün de ise yaramadı elektirikli alıcam yarın süt vermem lazım çünkü diğeri gün
Hastanelerde sut sagma makinesi oluyor kiraliyorlar bi sor istersen

Kuzum ben Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim doktorlar sürekli değişiyor aslında ama hepsi genelde aynı şeyi söylüyor bir gün daha kalması çok önemli diyor bakalım süreç nasıl işleyecek ama bugün öğlen nişan gibi bişey de geldi az miktarda doktor yakında doğum olur beklicez eve gönderemeyiz dedi

Kızlar böyle belim, kasıklarım,dizim,kuyruk sokumum adet olacakmış gibi bi his var ağrı değil ama çekiyor böyle yanma gibi..Yattım şimdi biraz istirahat edeyim inşallah geçer yalancı sancılar bunlar mı oluyor? Ama sancı değil böyle adet olacakmış gibi rahatsız edici bir his yani uyuşukluk hali
Doktorum da 2 hafta izinde tatile gitti dayan oğlum azcık daha

Canım her pompa da her gögüse olmuyor sanırım, çünkü benim elektrikli pompam vardı, bebeğim huysuzdu acaba sütüm mü az diye denemiştim inan 2 parmak kalınlığında çıkmamıştır (ama bebeğimin kilosu gelişimi yada ne bileyim bez sayısı kaka sayısı falan hep iyiydi) hastanelerde kiralanıyor diye biliyorum kirala denemiş olursun

Hmm tamam canım sağol bunu bilmiyordum kiralandigini sorayım ben bir şuan emziremiyorum sütüm var aslında bebek daha küçük olduğu için damardan verecekler 2 gün sonra süt sağıp vericem

Hmm tamam canım sağol bunu bilmiyordum kiralandigini sorayım ben bir şuan emziremiyorum sütüm var aslında bebek daha küçük olduğu için damardan verecekler 2 gün sonra süt sağıp vericem
Simdiden sağmaya başlaman gerekiyor cnm mastit olur dikkat et sağ sağ buzluğa at sağdığın tarihi saati yazıp üstüne

Kızlar bütün mesajları okuyamadım malum çok yoğun geçiyor günler
Hiç uyumadım dünden beri bebeğimi bırakıp uyuyamadım bile
Çok çok farklı bir duygu gerçekten inanılmaz tarif edilemez
Hep yanımda doktor sürekli benim kokumu benle bağ kurmasını istiyor
Emzirirken de çıplak emziriyoruz
İnşallah yarın sabah evimize çıkıyoruz

Canım yaa senin mesajlarını okuyunca gerçekten huzur doluyorum, ne kadar güzel pozitif bi doğum yaşadın erken gelmesine rağmen içim içime sığmıyo sen anlattıkça

Gerçekten sana masalı canım benimkj üçüncü ama sorsan senin kadar güzel tarif edip sakin anlatamam cok rahat atlatmışsin o doğum sürecini sanki İlk değilmiş gibi. Geçicek herşey dikişte agrinlarinda rabbim bizlere bağışlasin yavrulamizi herşeyi onlar için yapıyoruz bu hayatta bes altı güne bebeginde herşeyi atlatmış evinden bebeginle emisirken bizim doğumları okursun artık geceli gündüzlü

İsmiyle, sağlıkla, sıhhatle yaşasın Erva bebiş teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için canım tekrardan tebrik ederim anneliğin kutlu olsun Bebegin daha da iyi olucak emin ellerde sen stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…