- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.401
Amin inşallah teyzesiOyy çok güzelmiş. Güle güle giysin minik kuzu
Teşekkür ederiz teyzesiAy bu tulum ne sahane biseymis bayildim gule gule giysin bebisimiz
Korkma canım hepsi vakitte geliyor bebeişler kendileri ayarlıyor kısmet böyleymis inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızıMaşallah tez zamanda kucağına alırsın inşallah o zamanları bende görürüm de az kalır küvözde diye dua ediyorum 35 e de razıyım
Öyle yapıyorum canım yatış direk ama pek de duracak gibi hissetmiyorum dua edin nolur. Okuyup yazamadım hakkınızı helal edin
Ne demek canım bende bütün doğumlar okuyordum tek tek izliyordum o yüzden yazmak istedimMaşallah canım benim ne kadar bilinçli bir annesin ilk bebeğin olmasına rağmenBebeğin için güvenli olan şey şu an orada emin ellerde olması inşallah en yakın zamanda evine,beşiğine gelir Erva Kuş İsmiyle yaşasın inşallah sağlıkla sıhhatle.Çok teşekkür ederiz bizi hastanede bile düşünüp bilgilendirdiğin için
Amin canım çok az sütüm göğüs pompası eşim Manuel olan bulmuş bugün de ise yaramadı elektirikli alıcam yarın süt vermem lazım çünkü diğeri günKuveze girmesine sasirdim ama 2 gune cikar insallah annesi, 36da ciger gelisimi tamamlaniyor deniyor. Siz de neredeyse tamamlamissiniz gununuzu. Bebis cikana kadar sen de iyice guc toplamis olursun. Sen uzulme ki, sutun etkilenmesin. Allah yardimciniz olsun.
Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza ama maalesef bizde durum pek iç açıcı değil.Daha da ilerlemiş ağır hidrosefali ve beyinciğide gelişmemişöncelikle yeni gördüm kusuruma bakma, bu durum oldukça stresli bir süreç yaşadığını tahmin edebiliyorum, bizim de 9 mm çıkmıştı, tabi bizim böbreklerde de genişleme olduğu için hidrosefaliden çok down sendromu üzerinde durmuştu peritonoğumuz, biz fetal dna falan yaptırdık tabi fetal mr bile çektirdik, çok uzatmadan özet geçeyim iki hafta sonra tekrar gittiğimde normale dönmüştü o bir nebze bizi rahatlattı, inşallah sizindd gideme ladar normale döner ve güzel haberler ile çıkarsınız o odadangittiğinizde bana durum hakkında benide bilgilendirirseniz memnun olurum
Hastanelerde sut sagma makinesi oluyor kiraliyorlar bi sor istersenAmin canım çok az sütüm göğüs pompası eşim Manuel olan bulmuş bugün de ise yaramadı elektirikli alıcam yarın süt vermem lazım çünkü diğeri gün
Kuzum ben Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim doktorlar sürekli değişiyor aslında ama hepsi genelde aynı şeyi söylüyor bir gün daha kalması çok önemli diyor bakalım süreç nasıl işleyecek ama bugün öğlen nişan gibi bişey de geldi az miktarda doktor yakında doğum olur beklicez eve gönderemeyiz dediBenim acilma vs. Sikayetim yoktu cnm. Bir gece yatis yapildi sanci ve karnimin sertliginden dolayi. 10dk.da bir nidicard verdiler. Kac tane ictim hatirlamiyorum. Sonra 3 saatte bir vermeye basladilar. Serum ve parol serum ayrica. Bunlarla rahatladiktan sonra evde gunde 8 adet (3 saatte bir) nidicard ictim. Doktorum azalt dedigi icin 4e kadar dustum. Ama sancilar arttigi icin tekrar 6ya cikarttik. Sana neden 2 gun ilac verdiklerini ben de anlayamadim. 3-4 haftadir biz de geciktirmeye calisiyoruz. Tek fark, hangi doktora gitsem tatile cikacagi icin bebegi zamansiz almak istiyor. Biri 32de alacakti, istemedik baskasina gittik, o da 35te alacakti. Ben de 36yi gormek istiyorum baska bir dr.ye gidiyorum simdi. Senin doktorunu takdir ettim, ne guzel tutmaya calisiyor.
Amin canım çok az sütüm göğüs pompası eşim Manuel olan bulmuş bugün de ise yaramadı elektirikli alıcam yarın süt vermem lazım çünkü diğeri gün
Hmm tamam canım sağol bunu bilmiyordum kiralandigini sorayım ben bir şuan emziremiyorum sütüm var aslında bebek daha küçük olduğu için damardan verecekler 2 gün sonra süt sağıp vericemCanım her pompa da her gögüse olmuyor sanırım, çünkü benim elektrikli pompam vardı, bebeğim huysuzdu acaba sütüm mü az diye denemiştim inan 2 parmak kalınlığında çıkmamıştır (ama bebeğimin kilosu gelişimi yada ne bileyim bez sayısı kaka sayısı falan hep iyiydi) hastanelerde kiralanıyor diye biliyorum kirala denemiş olursun
Tamam canım bilmiyordum teşekkür ederim sorayım inşallahHastanelerde sut sagma makinesi oluyor kiraliyorlar bi sor istersen
Simdiden sağmaya başlaman gerekiyor cnm mastit olur dikkat et sağ sağ buzluğa at sağdığın tarihi saati yazıp üstüneHmm tamam canım sağol bunu bilmiyordum kiralandigini sorayım ben bir şuan emziremiyorum sütüm var aslında bebek daha küçük olduğu için damardan verecekler 2 gün sonra süt sağıp vericem
Canım yaa senin mesajlarını okuyunca gerçekten huzur doluyorum, ne kadar güzel pozitif bi doğum yaşadın erken gelmesine rağmenKızlar bütün mesajları okuyamadım malum çok yoğun geçiyor günler
Hiç uyumadım dünden beri bebeğimi bırakıp uyuyamadım bile
Çok çok farklı bir duygu gerçekten inanılmaz tarif edilemez
Hep yanımda doktor sürekli benim kokumu benle bağ kurmasını istiyor
Emzirirken de çıplak emziriyoruz
İnşallah yarın sabah evimize çıkıyoruz
Gerçekten sana masalı canım benimkj üçüncü ama sorsan senin kadar güzel tarif edip sakin anlatamam cok rahat atlatmışsin o doğum sürecini sanki İlk değilmiş gibi. Geçicek herşey dikişte agrinlarinda rabbim bizlere bağışlasin yavrulamizi herşeyi onlar için yapıyoruz bu hayatta bes altı güne bebeginde herşeyi atlatmış evinden bebeginle emisirken bizim doğumları okursun artık geceli gündüzlüKızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
İsmiyle, sağlıkla, sıhhatle yaşasın Erva bebişKızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?