2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok sevindim canım, doktorunun da ilgisi çok iyi ne güzel Rabbim sağlıklı güzel ömürler yazsın güzel bebegine

Canım yaa senin mesajlarını okuyunca gerçekten huzur doluyorum, ne kadar güzel pozitif bi doğum yaşadın erken gelmesine rağmen içim içime sığmıyo sen anlattıkça
Ah canımmm pozitif olmaya çalıştım sürecin başından beri o yüzden herşeyim çok yolunda gitti çok şükür canım evet zor yerlerde oldu ama bebeğim için katlandım hep ona kavuşacağım zamanı bekledim
Şu an koynumda uyuyo nasıl yapışmış memeye bir eliyle de memeyi tutuyo kaçacak sanki
Minik bebeğim ya küçücük zar zor tutuyoruz ama büyüyecek

Doğuma kadar artmaz umarım

Benm erkek durdu durdu son dk golu resmen bir şey yoktu cildimde bugune kadar

Umarım geçer doğumdan sonra her yöntemi deniycem resmen yamalı alnım
Canım bende de oldu lekeler hatta benim durmuş vitiligom vardı o aktif hale geldi hamilelikten inşallah hepsi geçecek doğumdan sonra

Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza ama maalesef bizde durum pek iç açıcı değil.Daha da ilerlemiş ağır hidrosefali ve beyinciğide gelişmemiş
peki fetal mr çekindiniz mi, ya da başka doktora gittiniz mi, bazen yanlış ölçümler oluyor muş, hiç sıkmayım canınızı desemde annelik çok bambaşka bir şey, şu süreçte bol bol dua edelim, sonuçta saklı kutu gibi kötü derler rabbim bir mucize ile sağlıklı bir evlat verir, iyi derler ama sonradan yaşanılan bir durumdan dolayı işler yolunda gitmez, kısacası umutsuz olmayalım, durumun hakkında lütfen benide haberdar et,

Canım bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz inşallah yakında bebeğinle evine çıkarsın biraz erken oldu ama olsun gözün aydın bebiş sağlıcakla geldi nasıl olsa besledikçe büyür, adıyla yaşasın Erva bebek doğumunda hızlı olmuş ne güzel unutmazsak taktikleri uygularız inşallah bizlerde en kısa zamanda iyileşin inşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruzzz

Maaşallah size bu sayfada moral kaynağımsın resmen, inşallah bizde o günleri görürüz bebişi öp bizim için

Korkma canım hepsi vakitte geliyor bebeişler kendileri ayarlıyor kısmet böyleymis inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı
Doğru canım benim tek üzüntüm erken olur küvöze konursa başka bir ile götürecek olmaları sanırım şuan onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Yaaa maşallahhh nasıl mutlu oldum okuyunca yazdıklarını, kaç haftalık geldi prenses

Hastanelerde sut sagma makinesi oluyor kiraliyorlar bi sor istersen
Tamam canım bilmiyordum teşekkür ederim sorayım inş
Teşekkür ederim canım ya sakin olmak önemli burda ne kadar sakin kalırsan o kadar sanci az hissediyorsun ben bagırmadim sancı da hiç en son doğum yaparken istemsizce artık bağırmışsım ıkınırken ama güzeldi şimdi kızıma kavuşmayı bekliyorum inşallah nasıl bırakıp eve gidicem bilmiyorum

İsmiyle, sağlıkla, sıhhatle yaşasın Erva bebiş teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için canım tekrardan tebrik ederim anneliğin kutlu olsun Bebegin daha da iyi olucak emin ellerde sen stres yapma
Teşekkür ederim canım ya inşallah sağlıklı bir şekilde siz dekucağınız alırsınız

Amin inşallah canım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah bu hafta sonra yanımda olucak o zaman fotoyla gelirim

Evet canım doğum dan bir kaç gün önce annem parmakla ölmüştü karnımın üstünü 10 gün için de doğar bu dedi öyle de oldu

Amin canım öyle düşünme anın tadını çıkar canım her an çok güzel özel girerse de orada da çok iyi bakıyorlar düşünme bunları olumlu düşün inşallah

Valla benim göbeğim gayet yukarıdaydı canım hiç inme falan yoktu zaten göbeğim bile yoktu çok

34 haftalık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…