- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.421
Kızlar bütün mesajları okuyamadım malum çok yoğun geçiyor günler
Hiç uyumadım dünden beri bebeğimi bırakıp uyuyamadım bile
Çok çok farklı bir duygu gerçekten inanılmaz tarif edilemez
Hep yanımda doktor sürekli benim kokumu benle bağ kurmasını istiyor
Emzirirken de çıplak emziriyoruz
İnşallah yarın sabah evimize çıkıyoruz
Çok sevindim canım, doktorunun da ilgisi çok iyi ne güzelKızlar bütün mesajları okuyamadım malum çok yoğun geçiyor günler
Ah canımmm pozitif olmaya çalıştım sürecin başından beri o yüzden herşeyim çok yolunda gitti çok şükür canım evet zor yerlerde oldu ama bebeğim için katlandım hep ona kavuşacağım zamanı bekledimCanım yaa senin mesajlarını okuyunca gerçekten huzur doluyorum, ne kadar güzel pozitif bi doğum yaşadın erken gelmesine rağmeniçim içime sığmıyo sen anlattıkça
Sare canımUmudumuz vardı, şimdi Erva bebişimiz oldu@redappleee seninkinin adı neydi?
Adıyla büyüsün inşallah kuzum darısı bizlere inşaallahSare canım
Canım bende de oldu lekeler hatta benim durmuş vitiligom vardı o aktif hale geldi hamilelikten inşallah hepsi geçecek doğumdan sonraDoğuma kadar artmaz umarım
Benm erkek durdu durdu son dk golu resmen bir şey yoktu cildimde bugune kadar
Umarım geçer doğumdan sonra her yöntemi deniycem resmen yamalı alnım
peki fetal mr çekindiniz mi, ya da başka doktora gittiniz mi, bazen yanlış ölçümler oluyor muş, hiç sıkmayım canınızı desemde annelik çok bambaşka bir şey, şu süreçte bol bol dua edelim, sonuçta saklı kutu gibi kötü derler rabbim bir mucize ile sağlıklı bir evlat verir, iyi derler ama sonradan yaşanılan bir durumdan dolayı işler yolunda gitmez, kısacası umutsuz olmayalım, durumun hakkında lütfen benide haberdar et,Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza ama maalesef bizde durum pek iç açıcı değil.Daha da ilerlemiş ağır hidrosefali ve beyinciğide gelişmemiş
Canım bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederizKızlar hepinize teşekkür çok teşekkür ederim Allah razı olsun toplu cevap yazmak istedim hastanede olduğum için tek tek yazamadım ama okudum hepinizin kini de dün gece 02.00 geldik biz 2 buçuk santim açılmam vardı suyum geldiği için göndermedilwr lavaboya gittim sürekli akıntı vardı idrar gibi değil anlaşılıyor kesinlikle ilk doğumun benim ilk başlarda sancım yoktu sabah saatlerinde regl sancısı gibi başladı ama sabah saat 09.00 dan sonra aşırı sanci başladı hem çok sık hem kimildatmıyor ağrıdan ağladım açıkçası yalvardım yeter diye felan da ama 4 saat çektim değdi açılmam hızlı ilerledi çok şükür ki doğuma aldılar 5 dk doğurdum qrtik kurtuluyum diye hiç durmadan ıkındım büyük abdest yapar gibi daha sert ama doğduğu an gitti ağrı ufak dikişler var yırtılması olmaması için sonra ağrı kesici yaptılar şuan çok aşırı ağrım yok hafif var dikişler ağrıyor ama değdi kucağıma alınca ten tene temas çok güzel yaa tarif edilemez gerçekten kucağımda çıktım dogumhaneden ama 1 saat kaldı odada hafif morardı erken doğduğu için solunum sıkıntısı var küvezde kalıcak 5 veya 6 gün sonra bilmiyorum doktor ne derse ıkınma da o an kesmeden sadece arada nefes alıp ıkınmak hızlandırıyor hanımlar ve ben son 8 cm açıklık olduğunda ıkınmaya da başladım doktora söylemedim de aşağı insin diye oda işe yaradı 35+5 günlük doğmuş oldu ismi ERVA kızımın şuan bende hastanedeyim doktor bekliyoruz bebek kalacak belki beni cıkartır bugün yada sabah süt sağıp koyucam bakalım 2 gün damardan besliycekler sonra süt vericekler
Kızlar böyle belim, kasıklarım,dizim,kuyruk sokumum adet olacakmış gibi bi his var ağrı değil ama çekiyor böyle yanma gibi..Yattım şimdi biraz istirahat edeyim inşallah geçer yalancı sancılar bunlar mı oluyor? Ama sancı değil böyle adet olacakmış gibi rahatsız edici bir his yani uyuşukluk hali
Doktorum da 2 hafta izinde tatile gitti dayan oğlum azcık daha
Ah canımmm pozitif olmaya çalıştım sürecin başından beri o yüzden herşeyim çok yolunda gitti çok şükür canım evet zor yerlerde oldu ama bebeğim için katlandım hep ona kavuşacağım zamanı bekledim
Şu an koynumda uyuyo nasıl yapışmış memeye bir eliyle de memeyi tutuyo kaçacak sanki
Minik bebeğim ya küçücük zar zor tutuyoruz ama büyüyecek
Doğru canım benim tek üzüntüm erken olur küvöze konursa başka bir ile götürecek olmaları sanırım şuan onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizinKorkma canım hepsi vakitte geliyor bebeişler kendileri ayarlıyor kısmet böyleymis inşallah sağ sağlim alırız evlatlarımızı
Tamam canım bilmiyordum teşekkür ederim sorayım inşHastanelerde sut sagma makinesi oluyor kiraliyorlar bi sor istersen
Teşekkür ederim canım ya sakin olmak önemli burda ne kadar sakin kalırsan o kadar sanci az hissediyorsun ben bagırmadim sancı da hiç en son doğum yaparken istemsizce artık bağırmışsım ıkınırken ama güzeldi şimdi kızıma kavuşmayı bekliyorum inşallah nasıl bırakıp eve gidicem bilmiyorumGerçekten sana masalı canım benimkj üçüncü ama sorsan senin kadar güzel tarif edip sakin anlatamam cok rahat atlatmışsin o doğum sürecini sanki İlk değilmiş gibi. Geçicek herşey dikişte agrinlarinda rabbim bizlere bağışlasin yavrulamizi herşeyi onlar için yapıyoruz bu hayatta bes altı güne bebeginde herşeyi atlatmış evinden bebeginle emisirken bizim doğumları okursun artık geceli gündüzlü
Teşekkür ederim canım ya inşallah sağlıklı bir şekilde siz dekucağınız alırsınızİsmiyle, sağlıkla, sıhhatle yaşasın Erva bebişteşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için canım tekrardan tebrik ederim anneliğin kutlu olsun Bebegin daha da iyi olucak emin ellerde sen stres yapma
Amin inşallah canım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah bu hafta sonra yanımda olucak o zaman fotoyla gelirimCanım bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederizinşallah yakında bebeğinle evine çıkarsın biraz erken oldu ama olsun gözün aydın bebiş sağlıcakla geldi nasıl olsa besledikçe büyür, adıyla yaşasın Erva bebek doğumunda hızlı olmuş ne güzel unutmazsak taktikleri uygularız inşallah bizlerde en kısa zamanda iyileşin inşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruzzz
Evet canım doğum dan bir kaç gün önce annem parmakla ölmüştü karnımın üstünü 10 gün için de doğar bu dedi öyle de olduredappleee E Emellzeliha kızlar sizin göbeğiniz inmiş miydi baya bir yoksa hala olduğu yerde miydi? Merak ettim hep derler ya dört parmak aşağı iner doğum yakınken sizde oldu mu fark edilir bir şekilde?
Amin canım öyle düşünme anın tadını çıkar canım her an çok güzel özel girerse de orada da çok iyi bakıyorlar düşünme bunları olumlu düşün inşallahDoğru canım benim tek üzüntüm erken olur küvöze konursa başka bir ile götürecek olmaları sanırım şuan onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Yaaa maşallahhh nasıl mutlu oldum okuyunca yazdıklarını, kaç haftalık geldi prenses
Valla benim göbeğim gayet yukarıdaydı canımredappleee E Emellzeliha kızlar sizin göbeğiniz inmiş miydi baya bir yoksa hala olduğu yerde miydi? Merak ettim hep derler ya dört parmak aşağı iner doğum yakınken sizde oldu mu fark edilir bir şekilde?
Girmedi canım çok şükür bugün çıkacağız sonuçlarımızı bekliyoruzredappleee ay sat benimde 14 kasım aynıymış, okuyamadım tam kusura bakma canım küvöze fln girmedi sanırım ya demi çok mutlu oldum
34 haftalık canımDoğru canım benim tek üzüntüm erken olur küvöze konursa başka bir ile götürecek olmaları sanırım şuan onu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Yaaa maşallahhh nasıl mutlu oldum okuyunca yazdıklarını, kaç haftalık geldi prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?